Κοίτα να δείς έχω περίεργη ψυχοσύνθεση τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεία είναι ότι μισό-ξεχειμώνιασα σε ανεξάρτητη και ο άλλος μισός χειμώνας με Νταίζη και κάτι ψιλά αριστερά δεξιά, ψιλοξενέρωσα στην πιάτσα για τον λόγο ότι η ποικιλία ήταν πολύ περιορισμένη. Έφτασα σε σημείο να κάνω βόλτα να μην βλέπω τίποτα γαμεύσιμο και να φεύγω άπραγος. Στα ρδέλα δεν πήγα ποτέ και σίγουρα δεν θα πάω επειδή δεν μου αρέσει να περιμένω στο σαλόνι την σειρά μου παρέα με άλλους. Σίγουρα σε καμμία περίπτωση δεν έφτυσα ποτέ την πιάτσα και το νήμα αυτό το θεωρώ και ¨δικό¨ μου νήμα, επειδή γνώρισα ψηφιακά και φυσικά, πραγματικά αξιόλογα άτομα.
Και για να ελαφρύνω λίγο την κατάθεση ψυχής, θεωρώ ότι το διάλειμμά μου απο τις βόλτες σε λίγο καιρό θα τελειώσει και θα βάλω και το δικό μου λιθαράκι στα reports, επίσης εάν σκάσει μύτη κανένα καινούργιο αξιόλογο με μεγάλα βυζιά στην πιάτσα να ξέρετε ότι θα δείξω χαρακτήρα και θα προσπαθήσω να μην το χαλάσω!
Με τους εσκορντάδες δεν τρώω ρε φίλε, εδώ μαζί τρώμε, στα άλλα νήματα κρατάω χαρακτήρα, και μένω στα τυπικά. Ενώ εδώ βλέπεις είμαι πιο άνετος επειδή αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου!