Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Προχθές νύχτα Τετάρτης το stilo ήταν εκεί μέχρι τις 2,30 το πρωί ρε το σκυλί το μαύρο :cheesy:...
Την παραδέχτηκα, μόνο αυτή και η Φιόνα είχαν μείνει εκείνη την ώρα

Νωρίτερα μίλησα τη Σύλβια στη eurobank και μόνο που άκουσα την αλβανική προφορά της καύλωσα και την συμπάθησα... και επειδή έχω βγάλει ωραία γούστα με αλβανικές κωλοτρυπίδες αλλά και στο fever όταν είχε αλβανίδες σκέφτομαι να την πάρω από τον κώλο μια νύχτα που θα είμαι κεφατος...50 ευρώ μου είπε για τη σουφρα της

Μασκότ της πιάτσας πλέον ο 'μπαμπάς' της Σόνιας που με το ηλεκτρικό του πατίνι σαρώνει όλη την πιάτσα μέσα σε δύο λεπτά και επιστρέφει στη βάση του απέναντι από το ερείπιο.
Καλή σκέψη πλάκα πλάκα...

Επίσης εκεί κατά τις 2,30 πριν φύγω στη γωνία απέναντι από τη Χλόης εμφανίστηκαν δύο πρεζόνια η μία μεγάλη και καμμένη τελείως...η άλλη πιο μικρή μελαχρινή και αδύνατη
Άμα την βάζεις της Σύλβιας κωλοδαχτυλο την ωρα που σε πιπωνει, θα δεις την κωλοτρυπιδα της να ανοιγοκλεινει συχρονισμενα με το κεφάλι της που πηγαίνει πάνω κάτω, κάτι σαν εισπνοή εκπνοή ένα πράγμα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Άμα την βάζεις της Σύλβιας κωλοδαχτυλο την ωρα που σε πιπωνει, θα δεις την κωλοτρυπιδα της να ανοιγοκλεινει συχρονισμενα με το κεφάλι της που πηγαίνει πάνω κάτω, κάτι σαν εισπνοή εκπνοή ένα πράγμα..
Ωωωω τέτοια θέλω να ακούω για τις αλβανοκωλοτρυπιδες τις ξεσκισμενες

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.852
Πόντοι
1.436

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Η stilo γουστάρει ξέσκισμα κωλοτρυπίδας, χωρίς έξτρα χρέωση. Όλα είναι μια απόφαση Al! :2funny:
Ωωωω ρε καριοληδες θα με τρελάνετε απόψε... ναι θυμάμαι που κάποιος έγραψε ότι με 40€ στο χώρο της δίνει κώλο.
Θα δω τη Γη της Ελιάς και μάλλον θα κατέβω μια γύρα μετά να δω τι παίζει

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.852
Πόντοι
1.436
Ωωωω ρε καριοληδες θα με τρελάνετε απόψε... ναι θυμάμαι που κάποιος έγραψε ότι με 40€ στο χώρο της δίνει κώλο.
Εγώ ήμουν ο καριόλης που το έγραψε :tooth:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.688
Πόντοι
201
Φαγωθήκατε ρε μ@υνιά!!

Είδα σήμερα την Νταίζη στον δρόμο που είχα να την δώ περίπου ένα μήνα, και την λέω κάτσε να σε δώ. Και μου απαντάει έχω δουλειά τα λέμε στο τηλέφωνο!! :O
Εμεινα λίγο μαλάκας είναι η αλήθεια. :grin:
Περιμενε οταν λες στο δρομο εννοεις στη πιατσα η τυχαια σε αλλη περιοχη στο δρομο?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Φαγωθήκατε ρε μ@υνιά!!

Είδα σήμερα την Νταίζη στον δρόμο που είχα να την δώ περίπου ένα μήνα, και την λέω κάτσε να σε δώ. Και μου απαντάει έχω δουλειά τα λέμε στο τηλέφωνο!! :O
Εμεινα λίγο μαλάκας είναι η αλήθεια. :grin:
Εγώ στα λέω Γιάννη αλλά δεν με ακους !
Καβάλησε και καλάμι ξαφνικά και πουλάει τρελιτσα..
Τώρα που πρέπει να ξανά βγει δρόμο και δεν πληρώνεις κρεβατάκι είδες τι ξηγηνενη σου είναι;
Ισχύει πάντα για όλες αυτό .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Είναι ο μόνος τρόπος να της βουλωσεις το στόμα .ακόμα και στο γαμησει δεν το κλείνει με τίποτα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Περιμενε οταν λες στο δρομο εννοεις στη πιατσα η τυχαια σε αλλη περιοχη στο δρομο?
Αρε άτιμε, ψαχνεσαι για μπινελικια :grin:
Σε άλλη περιοχή τυχαία σήμερα το πρωί αβαφη.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Εγώ στα λέω Γιάννη αλλά δεν με ακους !
Καβάλησε και καλάμι ξαφνικά και πουλάει τρελιτσα..
Τώρα που πρέπει να ξανά βγει δρόμο και δεν πληρώνεις κρεβατάκι είδες τι ξηγηνενη σου είναι;
Ισχύει πάντα για όλες αυτό .
Ναι ρε φίλος έπαθα πλάκα, κουνήθηκαν τα @@ μου για λίγο και μετά γέλασα :D: όταν ξανασκέφτηκα τι έγινε.

Leftis01

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
188
Πόντοι
0

Καλησπέρα συναγωνιστή, Υπάρχει κοπέλα απο αυτές που δίνει κώλο? είχα πάρει μια ξανθια στο ρεξ αδύνατη 40+ αλλά μου είχε ζαλίσει τον έρωτα. μη και μη, +οτι αρχισε τις μαλαγανιες για να αποφυγει το γαμησι.....

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.282
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα,πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη,μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας για την πιάτσα ; που περίπου βρίσκεται;
Και γενικά λεπτομέρειες πάσης φύσεως είναι δέκτες ειδικότερα για μπαμπατσικα μωρά

στην περιοχή του εμπορικού One salonica!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αργά τα ξημερώματα βόλτα μετά από έξοδο,δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.
Μόνο μαύρες ,η Ιουλία και ο κρος με την στραβή περούκα .
Και ένα πρεζόνι που κόντευε να πέσει στις ροδες οποιου περνούσε μήπως και το φορτώσουν .
Αφού εκανα αρκετά περάσματα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη έκανα την μαλακία και ενέδωσα στην Ιουλία ,αφού στεκόταν πολλές ώρες αφορτωτη στις λαμαρίνες και λέω άντε έχω καιρό να την πάρω ,μπορεί και από το καλοκαίρι .
Οι συνήθειες δεν κόβονται ,πλέον σε πάει στο ερείπιο που γαμιοταν Σβεντα μιας και κατεδάφισαν το δικό της στην χλόης .20 ευρώ ζήτησε κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά και μόνο αυτό έπρεπε να το δω σαν σημάδι να φύγω χωρίς να φορτώσω .
Καθόλη την διάρκεια από την ώρα που μπήκε στο αμάξι μέχρι το τέλος της μιλούσε ο νταβας στο τηλέφωνο,αυτή τσιμπουκωνε και αυτός ο παπάρας μιλούσε ασταμάτητα,δεν ξέρω και πως να το γράψω στα βουλγαρικά,αν ρε τυπε δεν θες να σου γαμανε την γυναίκα πανε δούλεψε επιτέλους τι το παίζεται δήθεν εκεί .τσιμπούκι αεροπιπα με φόρεμα καποτας σε πεσμένο πουτσο,στήσιμο να μην μπορείς να γαμησεις και έβαλε και χέρι να με κοροϊδέψει με το μυαλό της ,αφού βρήκα τρύπα τραβήχτηκε και γύρισε πάλι στο τσιμπούκι όπου με τα χίλια ζόρια τελείωσα .
Αμίλητη καθ'όλη την διάρκεια και να μιλάει ο άλλος ασταμάτητα και να έχει το τηλέφωνο στο αυτί ! Απίστευτες καταστάσεις ,μαύρο από όλους μην την πατήσουν και άλλοι,το έγραψε και ο Almanaco πριν λίγες μέρες ότι είχε παρόμοια εμπειρία, αλλά νόμιζα ήταν ένα πάλι από τα τρελά της .
Στέκεται τόσες ώρες σαν τον κούκο να την πάρει κανένας και όταν την φορτώνουν πονηριές και συνομιλίες,μόνο κάμερα δεν άνοιξε ο μπούφος να δει και πώς την χύνουμε.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Και ένα πρεζόνι που κόντευε να πέσει στις ροδες οποιου περνούσε μήπως και το φορτώσουν .
Αφού εκανα αρκετά περάσματα χωρίς ιδιαίτερη όρεξη έκανα την μαλακία και ενέδωσα στην Ιουλία ,αφού στεκόταν πολλές ώρες αφορτωτη στις λαμαρίνες και λέω άντε έχω καιρό να την πάρω ,μπορεί και από το καλοκαίρι .
Οι συνήθειες δεν κόβονται ,πλέον σε πάει στο ερείπιο που γαμιοταν Σβεντα μιας και κατεδάφισαν το δικό της στην χλόης .20 ευρώ ζήτησε κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά και μόνο αυτό έπρεπε να το δω σαν σημάδι να φύγω χωρίς να φορτώσω .
Καθόλη την διάρκεια από την ώρα που μπήκε στο αμάξι μέχρι το τέλος της μιλούσε ο νταβας στο τηλέφωνο,αυτή τσιμπουκωνε και αυτός ο παπάρας μιλούσε ασταμάτητα,δεν ξέρω και πως να το γράψω στα βουλγαρικά,αν ρε τυπε δεν θες να σου γαμανε την γυναίκα πανε δούλεψε επιτέλους τι το παίζεται δήθεν εκεί .τσιμπούκι αεροπιπα με φόρεμα καποτας σε πεσμένο πουτσο,στήσιμο να μην μπορείς να γαμησεις και έβαλε και χέρι να με κοροϊδέψει με το μυαλό της ,αφού βρήκα τρύπα τραβήχτηκε και γύρισε πάλι στο τσιμπούκι όπου με τα χίλια ζόρια τελείωσα .
Αμίλητη καθ'όλη την διάρκεια και να μιλάει ο άλλος ασταμάτητα και να έχει το τηλέφωνο στο αυτί ! Απίστευτες καταστάσεις ,μαύρο από όλους μην την πατήσουν και άλλοι,το έγραψε και ο Almanaco πριν λίγες μέρες ότι είχε παρόμοια εμπειρία, αλλά νόμιζα ήταν ένα πάλι από τα τρελά της .
Στέκεται τόσες ώρες σαν τον κούκο να την πάρει κανένας και όταν την φορτώνουν πονηριές και συνομιλίες,μόνο κάμερα δεν άνοιξε ο μπούφος να δει και πώς την χύνουμε.
Καλημέρα φίλος, μεγάλο παρταλακι έχει καταντήσει, εγώ μια φορά που την πήρα έκανε πίπα και διάβαζε το messenger! Την είπα μια , συνέχισε να διαβάζει, την δεύτερη φορά που την ξαναειπα ήμουν πιο απότομος ζήτησε συγνώμη και άρχισε να δουλεύει κανονικά.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.688
Πόντοι
201
Δε πειραζει Ντιου αν βλεπει ο σαπιλας εδω να χαιρεται που η γκομενα του ουτε για πιατσα δε κανει και να παει να κανει κανα μερεμετι να βγαλει κανα φραγκο γιατι με την παρτάλω του δε θα βγαλει τιποτα...Μαυρο στις λαμαρινες ρε να δουμε αν μετα απο τη πεινα που θα πεσει στο σπιτι τους η αλλη θα κανει δωρεαν πιπα ισα ισα για να βαλει κατι στο στομα της...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.688
Πόντοι
201
Αρε άτιμε, ψαχνεσαι για μπινελικια :grin:
Σε άλλη περιοχή τυχαία σήμερα το πρωί αβαφη.
Οτι λενε ολοι...καβαλησε καλαμι..εγω μολις μπει αμαξι τσαλακωμενα εχω τα φραγκα η τα κερματα κι δε χανω χρονο...και αμα δω να χει κινητο κλπ της λεω πληρωνω τελειωνε να τελειωνω...σιχαματα...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Και η πλάκα είναι ότι καπάκι μετά από μια ώρα βλέπω πάλι τυχαία στον δρόμο και την Ελένη μιλφ την Ρωσίδα από Εβίτα. Αυτή μου μίλησε καλά :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom