You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
αυτη ειναι μια ξανθια, αδυνατη;τέλος εμφανίστηκε και η Κάρμεν στην διαγώνιο 40,00 και 60,00 σπίτι αλλά να πώ την αμαρτία μου πολύ κόκαλο την είδα και δε μου έκατσε καλά το όλο σκηνικό μάλλον ρουφάει όσο και η σκούπα για τα χαλιά αυτά από εμένα
ποια ειναι η διαγωνιος, ευθεια κατω απο το ιεκ;
παιδες μια πληροφορια ψιλοασχετη με τις πιατσες αλλα που εχει καποιο ενδιαφερον.ξερετε που πανε για μπανακι τωρα το καλοκαιρι τα ΄΄κοριτσια΄΄?πολλες πανε στον ποταμο στην επανωμη.οχι εκει που ειναι τα μαγαζια και μαζευει τον πολυ κοσμο αλλα πιο περα οπως φευγουμε για ηρακλεια.εκει που μαζευονται γυμνιστες, παρανομα και περιεργα ζευγαρακια που δεν θελουν να προκαλεσουν το δημοσιο αισθημα.εντελως τυχαια πετυχα πολλες απο αυτες μαζεμενες πηγαδακι κατω απο μια ομπρελα
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 12+20 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...2 ΜΕ 3 ΣΤΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,,,ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΜΠΛΟΥΖΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ...ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ,,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...
Desperanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ειναι η τσιλα τραβεστι απ το κονγκο
εχεις δικιο, αν και οντως ειναι ψιλοασχετοπαιδες μια πληροφορια ψιλοασχετη με τις πιατσες αλλα που εχει καποιο ενδιαφερον.ξερετε που πανε για μπανακι τωρα το καλοκαιρι τα ΄΄κοριτσια΄΄?πολλες πανε στον ποταμο στην επανωμη.οχι εκει που ειναι τα μαγαζια και μαζευει τον πολυ κοσμο αλλα πιο περα οπως φευγουμε για ηρακλεια.εκει που μαζευονται γυμνιστες, παρανομα και περιεργα ζευγαρακια που δεν θελουν να προκαλεσουν το δημοσιο αισθημα.εντελως τυχαια πετυχα πολλες απο αυτες μαζεμενες πηγαδακι κατω απο μια ομπρελα
Λοιπόν, επειδή κάποιοι μου ζήτησαν τηλ θα πώ δημόσια ότι παλικάρια sorry, αλλά σε καμία περίπτωση 1ον θα θεωρηθεί διαφήμιση και δεύτερον πιστεύω ότι στο μεταξύ μας κυκλοφορούν αρκετές απο αυτές. Ναι προεδράρα μου έχεις δίκιο και εγώ έχω διαβάσει τα Post αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και εκεί θα φανείς πόσο μάγκας είσαι και τι κυβικά κουβαλάς...όσο για το ότι κάποιοι βγάλανε και φράγκα με αφήνει παγερά αδιάφορο το όλο θέμα...
Όσο αφορά το θέμα με τις αρρώστιες αγαπητέ συναγωνιστή SIMERA δε ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο ... πλάκα κάνω συμφωνώ μαζί σου αλλά ρε συ το Post αναφέρεται σε milf ούτε σε τσιγγάνες ούτε σε πρεζόνια που πραγματικά εκεί αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες να αρπάξεις κάτι...τώρα με καπότα τη ακριβώς άλλο μπορείς να κολλήσεις δε γνωρίζω αλλά anyway...latex είναι και πότε θα κάνει το μπαμ και θα τρέχουμε δε ξέρεις ...οπότε βάζεις και 2η απο πάνω πέρνα και ένα νάιλον το υπόλοιπα ελεύθερα κομμάτια του σώματος σου και φυσικά στο τέλος κάνεις το ντουζάκι σου με το betantin ... Κωνσταντίνος Κατακουζινός σου λέει κάτι... ?????????
Όσο αφορά το θέμα με τις αρρώστιες αγαπητέ συναγωνιστή SIMERA δε ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο ... πλάκα κάνω συμφωνώ μαζί σου αλλά ρε συ το Post αναφέρεται σε milf ούτε σε τσιγγάνες ούτε σε πρεζόνια που πραγματικά εκεί αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες να αρπάξεις κάτι...τώρα με καπότα τη ακριβώς άλλο μπορείς να κολλήσεις δε γνωρίζω αλλά anyway...latex είναι και πότε θα κάνει το μπαμ και θα τρέχουμε δε ξέρεις ...οπότε βάζεις και 2η απο πάνω πέρνα και ένα νάιλον το υπόλοιπα ελεύθερα κομμάτια του σώματος σου και φυσικά στο τέλος κάνεις το ντουζάκι σου με το betantin ... Κωνσταντίνος Κατακουζινός σου λέει κάτι... ?????????
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Που ειναι αυτο το μεταξυ μας; δωσε ρε το τηλ της ετσι δεν κανουν ολοι οι συναγωνιστες εδω μεσα;
απλά έγραψεΕιναι η τσιλα τραβεστι απ το κονγκο
Λοιπόν 2 θέματα
1ον θα επιβεβαιώσω και εγώ για τον ποταμό, προσωπικά ούτε ξέρω που είναι η συγκεκριμένη παραλία αλλά θυμήθηκα ότι είπα σε μία ωραίο χρώμα και μου απάντησε ότι πήγε εδώ κοντά στην Επανωμή με τις φίλες της άρα έχει βάση το post του συναγωνιστή
2ο ρε συ Νταϊάνα άλλαξε pic γιατί θα φέρω παράθεση post από τον άπαιχτο πρόεδρο σχετικά για τα τρανς και τις αγγελίες ...
1ον θα επιβεβαιώσω και εγώ για τον ποταμό, προσωπικά ούτε ξέρω που είναι η συγκεκριμένη παραλία αλλά θυμήθηκα ότι είπα σε μία ωραίο χρώμα και μου απάντησε ότι πήγε εδώ κοντά στην Επανωμή με τις φίλες της άρα έχει βάση το post του συναγωνιστή
2ο ρε συ Νταϊάνα άλλαξε pic γιατί θα φέρω παράθεση post από τον άπαιχτο πρόεδρο σχετικά για τα τρανς και τις αγγελίες ...
Το κοσμικό κέντρο μεταξύ μας !!!!! είναι απο τα πιό γνωστά και βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με άλλα όπως ο Ζυγός, Οπα όπα, φλόγες τα Γουστά κτλ κτλ το μαγαζί είναι στην Γιαννητσών λίγο μετα την κτηνιατρική σχολή και μετά το βενζινάδικο της shell
δεν ειναι ρατσιστης σε καμοια περιπτωση αλλα στο "μεταξυ μας" ελληνικα μιλανε καθολου?
Καμία σχέση, συνάδελφε. Απ ότι κατάλαβα το μαγαζί δεν τραβάει μπλιετ αλλά υπερήλικες. Ο μέσος θαμώνας είναι μεταξύ εβδομήντα και τάφου...
Υ.Γ. electicz, μαγαζί είναι, σε στυλ μπουζούκια του 80', που υποτίθεται ότι τραβάει milf που ψήνονται για τεκνά αλλά στην πραγματικότητα
1) οι milf εκεί είναι πιο πολύ προς το gilf (grandmother i'd like to fuck) και
2) οι πιθανότητες για κατάσταση δεν διαφέρουν από οποιοδήποτε νορμάλ μαγαζί βγαίνει κανείς, δεν παίζει δηλαδή κάτι το ιδιαίτερο, δεν υπάρχει οργανωμένο ψωνιστήρι, αλλά ότι καταφέρει ο καθένας
Με το βαμβάκι ο πρόεδροςΕπιβεβαιώνει τον γενικό κανόνα