Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
το γυρισες στη μυοχαλαρωση προεδρε;

Ούτως ή άλλως στην μυοχαλάρωση είχα καταλήξει τον τελευταίο χρόνο, αν και όχι με πολύ τακτικό ρυθμό, και ακόμη κι όταν έπεφτα σε καλές περιπτώσεις τα έκλαιγα τα €100 γιατί είναι τσιμπημένη τιμή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες...
Έκανα ένα διάλειμμα με αναζήτηση για καλύτερες ευκαιρίες στις πιάτσες, αλλά δεν είδα και πολύ φως. Βέβαια γράφονται καλά λόγια για την Ηλέκτρα τελευταία αλλά μάλλον δεν θα το ψάξω.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Παλικάρια καλημέρα εξαιτίας αυξημένης δουλειάς δε προλαβαίνω να γράψω...θα στείλω ενημέρωση απο το μέτωπο σύντομα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Άντε, στείλε ρε φίλε να δούμε αν υπάρχει κανένα νέο!

ntaiana

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αφού είμαστε μπάζα πάνε στις καλλονές της πιάτσας

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αφού είμαστε μπάζα πάνε στις καλλονές της πιάτσας

δηλαδη?

χθες που εκανα μια βολτα κατα τις 12.00 ολα ηταν νεκρα ισως και λογο αγωνα.

γενικος οι πιατσες πανε απο το κακο στο χειροτερο, φυσικα και τα ρδελα και γενικα η κατασταση εδω.

πολυ βρωμια στις πιατσες, επικυνδυνη θα ελεγα
ακριβα ρδελα με μετριες υπηρεσιες
και απο C.G ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν πραγματικά τα πράγματα αντί να βελτιώνονται μάλλον έχουν πάρει τον κατήφορο...anyway δε ξέρω πρόσεξε κανείς αύξηση στις τιμές η ήταν επειδή φορούσα καλό πουκάμισο? 40,00 Ε και 60-70,00 αντίστοιχα... δηλαδή ανέβηκε κατα 10,00Ε ???????? Από κομμάτια λίγα και τα κλασικά Φιόνα, Ασημί CLK (Πέτρος ;) μαύρι SLK, κάπως νωρίτερα το smart το μαύρο κτλ κτλ αααα πήρε το μάτι μου και την Κάτια στην 26ης αλλά 50,00 για μιά ξεπέτα sorry αλλά δε θα πάρω...ακόμη στην Γιαννιτσών το C3 το βυσσινί τέλος εμφανίστηκε και η Κάρμεν στην διαγώνιο  40,00 και 60,00 σπίτι αλλά να πώ την αμαρτία μου πολύ κόκαλο την είδα και δε μου έκατσε καλά το όλο σκηνικό μάλλον ρουφάει όσο και η σκούπα για τα χαλιά αυτά από εμένα 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν έγραψα πάλι... φεύγω αργά και στο στενό στο Μεταξύ μας βλέπω μια MILF περίπου 40-45 και αφού είχα δε έβρισκα κάτι στην πιάτσα για να γαμ.. σταματάω και την ρωτάω πόσο, λοιπόν μου είπε 30,00 στο αυτοκίνητο και ότι πήγαινε να πάρει το λεωφορείο, μάλλον δε ήταν του δρόμου μιας και όταν την έβαλα μέσα δε είχε ούτε καπότες (ή μάλλον της είχαν τελειώσει :) anyway της λέω που πάμε και μου λέει δε ξέρω !!! 1ο σοκ ... λέω οκ θα βρούμε πάμε λοιπόν και αφού της λέω τη μουνάρα είναι κτλ κτλ για να φτιάξουμε ατμόσφαιρα ξεκίνησε american κλαρινέ και συνεχίσαμε με ηρωική είσοδο... καλά ήταν για ξεπέτα, στο τέλος μου είπε ότι είχε πάει και διασκέδαζε στο κέντρο μεταξύ μας και στο δρόμο την πέτυχα εγώ της έδωσα το τηλ για να ξαναβρεθούμε σπίτι της, με πήρε χτες τηλ και έκανα τον κινέζο..όχι εγώ δε έχω βιολετί αυτοκίνητο αλλά ρόζ και τι ακριβώς θα ήθελες κτλ αυτή λοιπόν ήταν η Ανεττα ... και λέω ότι με λίγη προσπάθεια μιάς και η εν λόγω ταβέρνα μαζεύει MIFL είναι μια καλή αρχή για τους λάτρεις του είδους...αυτά

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ρε σύ Ntaiana πού κάνεις πιάτσα και δε σε έχω δεί? Μάλλον η φωτογραφία μπερδεύει την κατάσταση, για πες τι απο τα 2... η μάλλον τίποτα απο τα 2 αλλα το 3ο το μακρύτερο μιας και πιστεύω ότι είναι η παλιά φουρνιά απο της τρανς που κάνουν πλακίτσες με νέα ονόματα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε σύ Ntaiana πού κάνεις πιάτσα και δε σε έχω δεί? Μάλλον η φωτογραφία μπερδεύει την κατάσταση, για πες τι απο τα 2... η μάλλον τίποτα απο τα 2 αλλα το 3ο το μακρύτερο μιας και πιστεύω ότι είναι η παλιά φουρνιά απο της τρανς που κάνουν πλακίτσες με νέα ονόματα
οχι φιλε καστελ αυτη η νταιαννα εχει πολλα χρονια προφιλ στο adult δεν ειναι καποια απ τις παλιες...

ntaiana

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν κάνω πιάτσα μανάρι μου αγγελία έχω

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
παντως δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις φιλε μου.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φίλε Castell, έχει γίνει λόγος στο θρεντ για τα "μπαρ γνωριμιών στην θεσσαλονίκη". Κάποιοι, ανάμεσά τους και εγώ, έχουν πάει και έχουν τσεκάρει την κατάσταση αλλά γενικά τα ευρήματά μας ήταν αρνητικά.

Τα μαγαζιά μούφα, σαν μπουζούκια του 80', οι θαμώνες όλοι στο ηλικιακό γκρουπ από 60 μέχρι τάφο, οπότε σε κοιτάνε περίεργα, και οι περισσότερες milf όταν είχα πάει εγώ ήταν μπάζα. Αν και όπως έχω γράψει εκεί, όποιος θέλει να επαναλάβει το πείραμα ευπρόσδεκτος

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ερωτηση?
ειναι τοσο παρακμηακα η εγω κανω λαθος
ειναι τοσο βρωμικες η εγω κανω λαθος
ειναι τοσο επικυνδινο το τι κουβαλαν ολες αυτες οι τελιωμενες πανω τους η εγω κανω λαθος

ημαρτον ρε παιδια δεν παμε για αυτοκτονια στο βωμο ενος πηδηματος.

γαμωτο δηλαδη, το επιπεδο εκει ειναι τριτοκοσμικο και στις γυρω πιατσες με γυφτισες, πρεζονια κτλ.
αντε τα μπαζοτραβελα παει στο διαλο
αλλα τετοιες καταστασεις ειναι κατα την γνωμη μου θανατηφορες.

να σας πω σκηνικο
στο στενακι που ειναι το τεε-ιεκ κατι τετοιο τελος παντον και ενα πολυ γνωστο στεκι-ταβερνα μετα μουσικης που σε βγαζει στην προεκταση της τσιμισκη την πολυτεχνιου
κανη πιατσα ενα μαυρο peugeot με μια ξανθια η οποια παει και γαμιεται μεσα σε ενα στενο εκει.
λοιπον πετυχενω την εξης φαση
η ξανθια κατεβενει απο το αυτοκινητο και παει διπλα στον καδο αποριματων και κατουραει χυμα στο καπακι χωρις να σκουπισει το βρωμερο μαλλον μουνι τις ανεβαζει βρακια γιατι ερχοταν κοσμος.
ε μετα απο λιγο ηρθε ενας τελιωμενος και την πηρε για γαμηση.
τι σου φταιει μετα εσενα τελειωμενε η οποια γκομενα εχει η οποια καθαρη πουτανα θα γαμησεις να την κωλησεις "βρια και λιχεινες" και να κυνδινευουμε ολοι μετα απο τα σεξουαλικα μεταδιδομενα.

ελεος συναγωνιστες
δωστε λιγο επιπεδο στο πουτσο σας μην τον χωνετε οπου και οπου!
εαν δεν σεβεστε τον εαυτο σας τοτε καλητερα μην κυκλοφοτητε.

γαμηστε αλλα γαμηστε τουλαχιστο οσο μπορειτε προσεκτικα και καθαρα μουνια.
και αντε aids δεν θα κωλησεις με το προφυλακτικο, υπαρχουν ενα σωρο αλλο λοιμωξεις η οποιες κολανε εξισου και με προφυλακτικο.
δεν σας νοιαζει?

φτανει με τα παρακμιακα μαγαζια και τις πιατσες εκει γυρω.
ειπαμε ειναι για του πουτσο σαν πολη σε αυτο το τομεα αλλα μην αυτοκτονουμε κιολα!

σορρυ για το μεγαλο ποστ.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε simera και εγω μαζι σου.αλλα που να παει ο κοσμος οταν οι τιμες στα μπουρδελαν εχουν γινει απλησιαστες.εδω και καιρο εχω ανοιξει θεμα για την τιμη των μαγαζιων της θεσσαλονικης αλλα δεν υπαεχει μεγαλη απυχηση.φαινεται οι θεσσαλονικεις ειναι χοθβαρνταδες και εχουν λεφτα για πεταμα.ελατε να παρετε τον ΠΑΟΚ να σωθουμε τουλαχιστον ρε σεις.μην  δινετε αερα στους ιδιοκτητες να μας πηδανε αντι να πηδαμε εμεις τισ γκομενες.μην πηγαινετε στα μπουρδελα των 40 και 50 ευρω.μην περνετε τα προγραμματα των 100ευρω.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
βοηθηστε λιγο την κατασταση

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχεις δικιο paok και εγω στην εφηβικη μου καυλα εζησα την εποχη του τριχιλιαρου και αντε πεντοχιλιαρου
που πεντοχιλιαρο και που πενηνταευρω
απο πεντε χιλιαρικα πηγαμε στα 17 χιλιαρικα αντε 15 χιλιαρικα στο απλο προγραμμα των 40ευρω.

δεν γαμας ειναι απλο!
ξερεις ποσο καιρο εχω να δωσω 40ρι...πανω απο 4 μηνες
δεν κανω αλλο βολτες για να αποφηγω των πειρασμο
και τελευταια που πηγα ευτηχως ειδα κατι ξενερωσα και εφυγα.

ενταξει δεν θα τα "πλενεις  και μια ζωη στο χερι"
αντε καποιοι εχουμε γκομενες αλλοι γυναικες καλες και παει λεγοντας.

ειναι και μια ευκαιρια για μερικους να γινουν και ποιο κοινωνικοι και να κοψουν το πουτανα συνεχεια μπας και γαμισουν κανα πιπινακι τσαμπα με την μαγκια τους.

η τιμες δεν πεφτουν, οι πουτανες δεν κοβονται αλλα ελατωνεται η επισκεψη σε αυτες λογο κοστους!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φαινεται οι θεσσαλονικεις ειναι χοθβαρνταδες και εχουν λεφτα για πεταμα.ελατε να παρετε τον ΠΑΟΚ να σωθουμε τουλαχιστον ρε σεις.μην  δινετε αερα στους ιδιοκτητες να μας πηδανε αντι να πηδαμε εμεις τισ γκομενες.
πάρτε διαρκείας.
εγώ με τις μαλακίες που έχω κάνει θα είχα πάρει σουίτα.
αν και δεν πηγαίνω σε "σπίτια", από αυτά που διαβάζω η διαφορά τομών με την αθήνα είναι εξωπραγματική.
όταν στην αθήνα ειναι 15€ και 20€ και εδώ ξεκινάει στα 40€ για να παει 8- και 100€ στα "σπέσιαλ"(;;) . τι να πω 

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
15ευρω συναγωνιστη pakara σε σπιτι στην αθηνα?
που?
γιατι απο τα στουνιο που βλεπω εδω με τις διαφημησεις που εχουν
εχουν ακριβως ιδιες τιμες με θεσ/νικη

διαρκειας ε!!!
καλο :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
για πιατσες μιλαμε και καποιοι αναφερουν μια ομαδα..... μετα εμεις φταιμε

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο απο τη βολτα μου στις πιατσες.. 00.30 ξεκινησα τις γυρες κ στις 2 την εκανα! Λοιπον! εχουμε κ λεμε: Στη φραγκων ειχε 2 τραβελια (Επειδη δεν γνωριζω τπτ απο αυτες/ους απλα σας τις περιγραφω..) Μια ξανθια καλοοο κ διπλα της μια κοκκινομαλλα με γυαλακια ( :idiot:) αυτες ειχαν κ αμαξι. Πιο διπλα μια ξανθια απεναντι ακριβως απο την εισοδο των δικαστηριων διπλα στο βιβλιοπωλειο μια ξανθια 1.90.. Στην αρχη την περασα για γνησιο θυληκο κ σταματησα.. Με του που μιλησε κ ειδα κ απο κοντα τι εστι, ειπα μεσα μου "Ωχ μαλακια!" 20 ευρω αυτη ( γιατι αραγε??) πιο κατω στη στροφη για να βγεις μετα τσιμισκη(Πολυτεχνειου??) ειχε μια αστεια ξεμπαρκη.. 20 και αυτη αλλα απο μονη της εκανε παζαρια.. Ανετα επεφτε κ στα 5-10 ευρω αυτη (παρε κοσμε φτηνο πραγμα! Ποιοτητα μαπα ομως!)..  στο δρομο αυτο ειχε κ 2 ακομα η μια εβγαζε το βυζι της σε οσους την ψαρευαν.. Καλο κομματι αυτη. ειχε κ μια ξανθια διπλα της  τεραστιων διαστασεων.. Στη τσιμισκη το πρασινο jeep 40 ευρω (και αυτη  τρανς ειναι?)  Γιαννιτσων στις original ειχε μια ξανθια 30+ με jean φουστα πολυ καλο.. ειχε κ bodyguard εναν μηχανοβιο. 50ευρω. Θα τρελαθουμε τελειως?? Μποικοταζ παντου. Μετα το γαλα τωρα κ οι πουτανες.. :boobies: καταραμενα καρτελ.. :dancing:
Πιο περα μετα το στενο του οπαπ ειχε μια με το ποδι στον ταφο. Γρια αστεια.. Διπλα ειχε ομως 2 με φουστιτσες. Μια μεγαλη ξανθια (40) και μια μικρη (Χριστινα) Τρελο μωρο. Το πηρα κ αν ειχε 40 τελικα μου δωσε πιπα με 30(πολλα λεφτα, αλλα). Στον στενο του οπαπ ειχε μια 50+ με αμαξι περιμενε περιμενε κανεις δεν την επαιρνε..
Γενικο συμπερασμα: Μεγαλες ανατιμησεις και πολυ ακριβα. ειχα κανα 2 μηνο να κατεβω και λογικα παλι τοσο θα με παρει για να ξαναπαω.. Αν κ λογω καλοκαιριου τωρα τα βγαζουν ολα κ πανω κατω βλεπεις τι αξιζει η καθε μια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom