Βασικά, αγαπητοί συνάδελφοι, για να μην έχετε απορίες το θρεντ για τα αστόχως αποκαλούμενα "μπαρ γνωριμιών" είναι το εξής:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, παίζει τίποτε αυτές τις ημέρες στις Πιάτσες?εννοώ εκτός από τραβέλια
Ρε συ Νταϊάνα, σου λέω να αλλάξεις φωτογραφία ακριβώς επειδή δε έχει τίποτα...χωρίς να θέλω να σε προσβάλω η να γίνω κάφρος λες και είσαι σε δημόσιες τουαλέτες είναι...δες το profile απο την τριάρες και θα καταλάβεις τι σου λέμε ...
Πρόεδρε, έχεις πιάσει τον παλμό αλλά πίστεψέ με οι κυρίες εκεί πέφτουν πολύ πιο εύκολα, μιας και ψοφάνε για κοπλιμέντα απο νεαρούς, το 19 το πιπινάκι θέλει πολύ ψηστήρι...και πάντα one step at the time...σαν ταινία του Αγγελόπουλου πότε βγήκες τελευταία φορά και απο την 1η φορά σου έκατσε ?????? ή έστω την μπαλαμούτισες άγρια .... απο το 2ο ραντεβού και βλέπουμε και μπουζούκια που βγαίνω που έχω γνωρίσει πολλά σκυλιά παίχτηκε ανταλλαγή τηλεφώνων και τα υπόλοιπα σε 2ο χρόνο... δε ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να σου πω..απλά είναι πιο χαλαρή κατάσταση εκεί...
στην διπλωματια παιρνεις αρισταΡε συ Νταϊάνα, σου λέω να αλλάξεις φωτογραφία ακριβώς επειδή δε έχει τίποτα...χωρίς να θέλω να σε προσβάλω η να γίνω κάφρος λες και είσαι σε δημόσιες τουαλέτες είναι...δες το profile απο την τριάρες και θα καταλάβεις τι σου λέμε ...
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Περασα στις 10 απο τη γιαννιτσων... 5 γυφτισσες ειχε μονο... Σαπια πραγματα...
Σίγουρα. Δεν αμφιβάλω εκλεκτέ συνάδελφε ότι οι εν λόγω κυρίες ψήνονται πολύ περισσότερο και πέφτουν πιο εύκολα από το μέσο ψωνισμένο πιπίνι που την έχει δει κάπως και θέλει τρελό ψήσιμο.
Ωστόσο εγώ απλά διευκρινίζω ότι τα αρχικά ποστ και κάποιες πληροφορίες για τα αποκαλούμενα "μπαρ γνωριμιών" δημιουργούν την λανθασμένη εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά είναι τόπος για οργανωμένο ψωνιστήρι και ότι πας και οι milf σου την πέφτουν κατευθείαν.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα κανονικό μαγαζί όπου μπορείς να κάνεις καμάκι όπως σε κάθε μαγαζί. Απλά όπως λες σωστά, φίλε μου, εκεί συχνάζουν milf και οι milf πέφτουν πιο εύκολα από τα πιπίνια, ειδικά αν είσαι νεαρός, ωραίος και ξέρεις να πεις 1-2 πράγματα.
Ωστόσο εγώ απλά διευκρινίζω ότι τα αρχικά ποστ και κάποιες πληροφορίες για τα αποκαλούμενα "μπαρ γνωριμιών" δημιουργούν την λανθασμένη εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά είναι τόπος για οργανωμένο ψωνιστήρι και ότι πας και οι milf σου την πέφτουν κατευθείαν.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα κανονικό μαγαζί όπου μπορείς να κάνεις καμάκι όπως σε κάθε μαγαζί. Απλά όπως λες σωστά, φίλε μου, εκεί συχνάζουν milf και οι milf πέφτουν πιο εύκολα από τα πιπίνια, ειδικά αν είσαι νεαρός, ωραίος και ξέρεις να πεις 1-2 πράγματα.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, δύο γκόμενες που κάνουν πιάτσα στο δρόμο λίγο μετά την ταβέρνα Παλιός Σταθμός, τις πήρε κανείς? τί λένε?
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Την προηγούμενη βδομάδα,κατά τις 12.00. Έχεις σχόλια, έβγαιναν παλαιότερα?
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ναι, λέει παλιότερα βγαίναν κάποιες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή.δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες
Εγω περνουσα τυχαια απο εκει προχθες το βραδυ περιπου 12 το βραδυ. Ηταν 2 μελαχρινες ( οχι μαζι) Η μια με ασπρο παντελονι κε μακρια μαλλια και η αλλη μαυρο καρε μαλλι κε πολι κοντη φουστα. Οχι τρανς . Κανονικεσ γκομενες και ομορφες και οι 2.Μαλιστα την ωρα που περασα την φορτωνε καποιος την μια! Αυτα απο εμενα.
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σήμερα πριν 20 λεπτά... Ένα πρεζόνι στην Γιαννιτσών ακριβώς μετά το εμπορικό και λίγο πιο πέρα, μια ενδιαφέρουσα παρουσία με μικροσκοπική φούστα που τάχα μου κοιταζόταν στον καθρέφτη ενός αυτοκινήτου, ενώ ουσιαστικά κοιτούσε ποιος περνούσε με το αμάξι.
Αυτά, καλημέρα σας
Αυτά, καλημέρα σας