Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, παίζει τίποτε αυτές τις ημέρες στις Πιάτσες?εννοώ εκτός από τραβέλια

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ο άνθρωπος έχει περάσει σε άλλο επίπεδο !!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ρε συ Νταϊάνα, σου λέω να αλλάξεις φωτογραφία ακριβώς επειδή δε έχει τίποτα...χωρίς να θέλω να σε προσβάλω η να γίνω κάφρος λες και είσαι σε δημόσιες τουαλέτες είναι...δες το profile απο την τριάρες και θα καταλάβεις τι σου λέμε ...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πρόεδρε, έχεις πιάσει τον παλμό αλλά πίστεψέ με οι κυρίες εκεί πέφτουν πολύ πιο εύκολα, μιας και ψοφάνε για κοπλιμέντα απο νεαρούς, το 19 το πιπινάκι θέλει πολύ ψηστήρι...και πάντα one step at the time...σαν ταινία του Αγγελόπουλου πότε βγήκες τελευταία φορά και απο την 1η φορά σου έκατσε ?????? ή έστω την μπαλαμούτισες άγρια .... απο το 2ο ραντεβού και βλέπουμε και μπουζούκια που βγαίνω που έχω γνωρίσει πολλά σκυλιά παίχτηκε ανταλλαγή τηλεφώνων και τα υπόλοιπα σε 2ο χρόνο... δε ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να σου πω..απλά είναι πιο χαλαρή κατάσταση εκεί...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε συ Νταϊάνα, σου λέω να αλλάξεις φωτογραφία ακριβώς επειδή δε έχει τίποτα...χωρίς να θέλω να σε προσβάλω η να γίνω κάφρος λες και είσαι σε δημόσιες τουαλέτες είναι...δες το profile απο την τριάρες και θα καταλάβεις τι σου λέμε ...
στην διπλωματια παιρνεις αριστα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πάμε στοίχημα στο bourdela.com
Λοιπόν απόδοση            1,00 τρία πουλάκια κάθονταν...πέρα βρέχει κτλ κτλ
                          2,50 ότι θα αλλάξει φωτογραφία
                          1,50 ότι θα καταλάβει

ποντάρουμε τώρα πριν γίνουν αλλαγές .... ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ...ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ !!!

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Περασα στις 10 απο τη γιαννιτσων... 5 γυφτισσες ειχε μονο... Σαπια πραγματα... :headbang:

ntaiana

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα αυτή μου αρέσει δεν το συζητάω άλλο

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα. Δεν αμφιβάλω εκλεκτέ συνάδελφε ότι οι εν λόγω κυρίες ψήνονται πολύ περισσότερο και πέφτουν πιο εύκολα από το μέσο ψωνισμένο πιπίνι που την έχει δει κάπως και θέλει τρελό ψήσιμο.

Ωστόσο εγώ απλά διευκρινίζω ότι τα αρχικά ποστ και κάποιες πληροφορίες για τα αποκαλούμενα "μπαρ γνωριμιών" δημιουργούν την λανθασμένη εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα μαγαζιά είναι τόπος για οργανωμένο ψωνιστήρι και ότι πας και οι milf σου την πέφτουν κατευθείαν.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα κανονικό μαγαζί όπου μπορείς να κάνεις καμάκι όπως σε κάθε μαγαζί. Απλά όπως λες σωστά, φίλε μου, εκεί συχνάζουν milf και οι milf πέφτουν πιο εύκολα από τα πιπίνια, ειδικά αν είσαι νεαρός, ωραίος και ξέρεις να πεις 1-2 πράγματα.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στο ακροατήριο, διαβάζω για τις τρανσ Φράγκων, μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από τις κοπέλες και ειδικότερα την Κάρμεν, όποιος θέλει ας στείλει pm.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, δύο γκόμενες που κάνουν πιάτσα στο δρόμο λίγο μετά την ταβέρνα Παλιός Σταθμός, τις πήρε κανείς? τί λένε?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ποτε τις ειδες?γιατι ειχαν χαθει για πολυ καιρο

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Την προηγούμενη βδομάδα,κατά τις 12.00. Έχεις σχόλια, έβγαιναν παλαιότερα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βάλτωσε το θέμα, σαν τον παλιό καλό καιρό.
τις συγκεκριμένες όντως δεν τις έχω δει εδώ και καιρό

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
νομιζω ότι εχουν γινει σχολια.αφορουσαν κατι ρουμανες, εμφανισιακα η μια που εχω δει ειναι πολυ καλη.δες σε προηγουμενες σελιδες.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ναι, λέει παλιότερα βγαίναν κάποιες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή.δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω περνουσα τυχαια απο εκει προχθες το βραδυ περιπου 12 το βραδυ. Ηταν 2 μελαχρινες ( οχι μαζι) Η μια με ασπρο παντελονι κε μακρια μαλλια και η αλλη μαυρο καρε μαλλι κε πολι κοντη φουστα. Οχι τρανς . Κανονικεσ γκομενες και ομορφες και οι 2.Μαλιστα την ωρα που περασα την φορτωνε καποιος  την μια! Αυτα απο εμενα.  :)

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα πριν 20 λεπτά... Ένα πρεζόνι στην Γιαννιτσών ακριβώς μετά το εμπορικό και λίγο πιο πέρα, μια ενδιαφέρουσα παρουσία με μικροσκοπική φούστα που τάχα μου κοιταζόταν στον καθρέφτη ενός αυτοκινήτου, ενώ ουσιαστικά κοιτούσε ποιος περνούσε με το αμάξι.

Αυτά, καλημέρα σας :P

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Kaiser, την φόρτωσες την ενδιαφέρουσα παρουσία;