Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

CLK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες τιποτα ενα αισχος εχουμε και λεμε μια με smart τζενη τιποτα το ιδιατερο μια αλλη ψηλη διχως αμαξι ετσι κ ετσι η λαουρα το ιδιο μια με μερσεντες ασημι μελαχροινη  με κοντο μαλλι αηδια την ηλεκτρα με το μακρυ ξανθο μαλλι δεν τη ειδα οποτε απαγοητευση
αηδιστικος εισαι και φαινεσαι!!! δεν βλεπεις τα χαλια σου !!! αμα εισουνα ωραιος, θα στεναχοριομουνα επιδη δεν με πειρες... αλλα ουτε εγω ειδα πανω σου κατι ωραιο ... ειχες τα χαλια σου :uglystupid:... σε μενα ερχουνται και πιο ωραια παιδια απο σενα και περναω πολυ ωραια μαζι τους :smitten:... εσυ παντως μου περασες απαρατιριτος, σε 3 λεπτα σε ειχα ξεχασει... και τωρα που διαβασα εδω τα θυμηθηκα... ουτε τους αλλους εχω πολλους θαυμαστες!!! και τους ευχαριστω που με δεχουντε ετσι οπως ειμαι !!!  :smitten: και βλεπουναι να περασουν καλα, και δεν δινουν σιμασια στιν φωνη και στα αλλα χαζα... :boobies:
σε σενα kanonieris19, καλο ψαξιμο :priest:

dafnos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για χαλκιδονα  ξερει κανεις

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φίλε είσαι σε λάθος τόπικ. αν μας πεις τι ακριβώς εννοείς μπορεί να ξέρει κάποιος να βοηθήσει

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, τίποτε σε πουτάνες (γυναίκες, όχι τράνς) παίζει στις πιάτσες τον τελευταίο καιρό?

kavla_agori

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους και σε ολες

Διαβασα ενα μερος του thread, δεν ειναι και ευκολο πραμα να διαβασω τις 120 και βαλε σελιδες αλλα anyway.. Φαινεται οτι παλι η πολη ερημωσε απο τρανς. Γνωριζει κανεις τιποτα για καμια καλι τρανς ενεργητικη απο θεςσαλονικη? Αν ναι, που θα την βρουμε? Με τισ κοπελες απο αγγελιες τι παιζει? Διαβασα καπου οτι απο αγγελιοχορο δε λεει τιποτα, αληθευει?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Σάββατο βόλτα απο Γιαννιτσών...δύο τραβέλια πεζοδρόμιο,ένα μελαχροινό ψηλό και ένα ολίγον στρουμπουλό,  ένα ακόμη εντελώς αίσχος εντός Mercedes που αν δεν είχε περούκα θα το παρομοίαζα με τον φιλήσυχο οικογενειάρχη γείτονα της διπλανής πόρτας, διευθυντή τραπέζης...  :P. Επίσης, δύο πουτάνες η μία ωραίο κορμί αλλα μεγάλη σε ηλικία και αυτή μελαχροινή σκουρόδερμη και μία κοπελίτσα εμφανώς ταλαιπωρημένη, αδύνατη με μαύρους κύκλους, με χαρακτηριστικά όχι ελληνίδας, πιθανόν εξαρτημένη από ουσίες. Δίπλα στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ακόμη ένα τραβέλι να συνοδεύει στο αμάξι νεαρό που μάλλον τον ψάρεψε από εκεί γύρω. Ώρα εξόρμησης κατά της 11:00 την μία φορά και κατά της 03:00 την επόμενη, μιας και ενδιάμεσα ήμουν σε στρηπτιζάδικο, εμπείρια την οποιά σας καταθέτω σε άλλο post

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
γεια σου φίλε,

απαντάω περιληπτικά γιατί αυτά που ρωτάς έχουν όντως ειπωθεί,

από αγγελιοχώρο/αγγελιοφόρο κατά κανόνα αγγελίες με γυναίκες δεν οδηγούν πουθενά, αγγελίες με τράνς αποδεικνύονται μπάζα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ

για την κίνηση των τρανς στις πιάτσες δεν ξέρω προσωπικά, έχω καιρό να περάσω από κει, βαρέθηκα να προσπαθώ μάταια, αλλά κι εγώ από τα ποστς συναγωνιστών έχω την ίδια εντύπωση: ερημιά και νέκρα.

Είχα διαβάσει ότι ιδιαίτερα ενεργητική είναι μια τρανς με vw polo που έκανε πιάτσα στην 26ης (δεν θυμάμαι όνομα κλπ.) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Που εισαι ηλεκτρα!!!
η κατασταση ειναι τραγικη με τα τρανσ στην εν λογο περιοχη.

και τρομακτικη οταν τα βλεπεις αποτομα στο σκοταδι...

καλα εσυ με την clk εισαι για την επιτροπη και κατευθειαν για "σκουπισμα"

γιατι ρε χαλατε τις οποιες περιοπης βγαινουν εκει εσεις η ασχημες με την φατσα σας αλλα και την συμπεριφορα σας.

μαλλον βασιζεστε στην απελπισια μερικων που σας ψωνιζουν ε?

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!

CLK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσυ με την clk εισαι για την επιτροπη και κατευθειαν για "σκουπισμα"

χεστηκα για σενα και την επιτροπη σου !!!  :jerking:
εχω τα δικα μου ωραια αγορια !!! που γουσταρω μαζι τους και μ'αρεσει !!!
αμα δεν σου αρεσω τραβα αλλου !!! δεν θα χασω και τον υπνο μου για σενα και αυτον που δεν με περνει και δεν του αρεσω !!!  :rockon:
αλλα για την Ηλεκτρα εχεις δικιο !!! ειναι πολυ ωραια !!!!! την ξερω πολλα χρονια, ειναι και σαν ανθρωπως πολυ καλο παιδι !!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια σου φίλε,

απαντάω περιληπτικά γιατί αυτά που ρωτάς έχουν όντως ειπωθεί,

από αγγελιοχώρο/αγγελιοφόρο κατά κανόνα αγγελίες με γυναίκες δεν οδηγούν πουθενά, αγγελίες με τράνς αποδεικνύονται μπάζα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ

για την κίνηση των τρανς στις πιάτσες δεν ξέρω προσωπικά, έχω καιρό να περάσω από κει, βαρέθηκα να προσπαθώ μάταια, αλλά κι εγώ από τα ποστς συναγωνιστών έχω την ίδια εντύπωση: ερημιά και νέκρα.

Είχα διαβάσει ότι ιδιαίτερα ενεργητική είναι μια τρανς με vw polo που έκανε πιάτσα στην 26ης (δεν θυμάμαι όνομα κλπ.) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη.
τι ασχολείσαι ακόμη ρε πρόεδρε;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο φιλος προεδρος παραμενει ακομα αγωνιστης ρομαντικος...μονιμως απογοητευμενος βεβαια.Να σαι καλα ρε προεδρακλα!!!
ξενέρωσε και ο πρόεδρος, έφυγες και εσύ, σταμάτησε και τις αναφορές ο καστέλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ξενέρωσε και ο πρόεδρος, έφυγες και εσύ, σταμάτησε και τις αναφορές ο καστέλ
γαμησε τα...εχει πεσει τελη νεκρα απ οτι καταλαβαινω πανω ρε μαν...εμενα με εφαγε η Αθηνα,τι να κανω...
ημουν πριν λιγες μερες Σαλονικα και με μια μινι βολτα που εκανα διαπιστωσα το τραγικον της καταστασης!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γαμησε τα...εχει πεσει τελη νεκρα απ οτι καταλαβαινω πανω ρε μαν...εμενα με εφαγε η Αθηνα,τι να κανω...
ημουν πριν λιγες μερες Σαλονικα και με μια μινι βολτα που εκανα διαπιστωσα το τραγικον της καταστασης!!!
σου έστειλα πμ.
πέρα από το γεγονός ότι δεν γράφει κανένας στο θέμα, νομίζω ότι πρέπει να έχει πέσει κάπως η κίνηση έξω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχει πεσει η κινηση στανταρ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πάντως είδα μερικά μεταλλαγμένα την κυριακή το βράδυ στην 26ης Οκτωβρίου 3-4 ήταν περίπου

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ο φιλος προεδρος παραμενει ακομα αγωνιστης ρομαντικος...μονιμως απογοητευμενος βεβαια.Να σαι καλα ρε προεδρακλα!!!

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τα καλά λόγια!
Βασικά δεν ασχολούμαι πλέον. Για τις αγγελίες που έγραψα αυτή είναι η άποψη που είχα από παλιά, αρκετά χρόνια πριν. Πείστηκα να μην ξαναδοκιμάσω ούτε για πλάκα.....!!!!!!
Για τις πιάτσες έκανα κάποιους γύρους πριν από μερικούς μήνες, δυο φορές φόρτωσα κιόλας, αλλά γενικά απογοήτευση. Η εμπειρία είχε γούστο αλλά γενικά οι γύροι δεν αξίζουν τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη.
Χαίρομαι που μαζεύτηκε όλη η "παλιά φρουρά" στο τόπικ! Σας χαιρετώ και εύχομαι καλύτερες εποχές σύντομα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Βασικά δεν ασχολούμαι πλέον. Για τις αγγελίες που έγραψα αυτή είναι η άποψη που είχα από παλιά, αρκετά χρόνια πριν. Πείστηκα να μην ξαναδοκιμάσω ούτε για πλάκα.....!!!!!!
Για τις πιάτσες έκανα κάποιους γύρους πριν από μερικούς μήνες, δυο φορές φόρτωσα κιόλας, αλλά γενικά απογοήτευση. Η εμπειρία είχε γούστο αλλά γενικά οι γύροι δεν αξίζουν τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη.
Χαίρομαι που μαζεύτηκε όλη η "παλιά φρουρά" στο τόπικ! Σας χαιρετώ και εύχομαι καλύτερες εποχές σύντομα!!!
να σαι καλα ρε προεδρε...η παλια φρουρα ειναι εδω χωρις να χουμε ομως νεες πληροφοριες...εγω πλεον βεβαια ειμαι και 504 χλμ μακρυα οποτε δυσκολο να προσφερω κατι νεο στην παλια καλη συντροφια μας!!!ελπιζω να σαι καλα ρε προεδρε και να περνας καλα!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το γυρισες στη μυοχαλαρωση προεδρε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom