Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
τιποτα δεν εχει αυτες τις ημερες μονο ενα αμαξι προς 26ης ειχε χθες αηδια την ρωτησα για την φιονα αν εβγαινε με ειπε οτι δεν θα εβγαινε ξερει κανεις το τηλεφωνο της

orgasm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε psaxnw πριν 4 χρονια είχε καλό σώμα. Τώρα δεν ξέρω...σου στέλνω σε πμ για τη συγκεκριμένη, μην φανταστείς πάντως κάτι το ιδιαίτερο. Ναχαμε να λέγαμε!!

καλησπερα

χρονια πολλα .

θα ηθελα να σε ρωτησω για αυτην με την ασημι clk(λιντα νομιζω).
μηπως εχεις κανενα κινητο για ραντεβου?
απο οτι καταλαβα την εχεις παρει στο σπιτι.
εγω την εχω παρει στο αμαξι αλλα την ψαχνω για να παω σπιτι της.
περα απο την φωνη που συμφωνω μαζι σου , τι παραπανω παρεχει στο σπιτι?
μπορεις να με ενημερωσεις ?

σε ευχαριστω εκ των προτερων.

πετρος.

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
η λιντα ειναι αυτη με το κοντο μελαχροινο μαλλι

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ρε φιλε πηγα να την παρω τις προαλλες με πηγε στον χωρο της μεσα απο το σιτυγκατε περιμενα να την δω να κατεβει πως ειναι το σωμα της ξενερωσα και την εκανα σημερα θα ξανακανω μια γυρα μπας και βρω την φιονα η την μαυρη μερσεντες

orgasm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε πηγα να την παρω τις προαλλες με πηγε στον χωρο της μεσα απο το σιτυγκατε περιμενα να την δω να κατεβει πως ειναι το σωμα της ξενερωσα και την εκανα σημερα θα ξανακανω μια γυρα μπας και βρω την φιονα η την μαυρη μερσεντες

παντως και αυτη με την μαυρη μερσεντες δεν ειναι καθολου καλυτερη. πολυ αντρικα χαρακτιριστικα.
για την φιονα δεν εχω να πω τιποτα.
παντως μου φαινεται περιεργο που λες οτι απο σωμα δεν ελεγε αυτη με την ασημι.

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ειχε καλο βυζι αλλα ηταν ντερεκι οι γαμπες της σαν του κεντερη ηταν αλλα πιστευω απο χαρακτηρα καλη ειναι και ευγενικη γενικα τις τελευταιες μερες δεν εχει πολυ κινηση εσυ καμια αλλη εχεις να προτεινεις

geoxxx87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε τις γκομενες με τη μερσεντες. υπαρχει κανενα τηλεφωνο? γρηγορα γιατι καιγομαστε.ευχαριστω

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες, πήγα με Ηλέκτρα πριν από 2εβδομάδες, η τρ-κοπέλα είναι εντυπωσιακή αλλά συμπεριφερόταν πολύ βιαστικά και ζητούσε εξτρά με κάθε ευκαιρία, για 10 λεπτά 100 ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
χθες περναω μια βολτα κατα τις 4.. Δεν ειχε τπτ λογω ωρας. Ειχε μονο μια γυφτισσα απεναντι απο το περιπτερο διπλα απο το βενζιναδικο(Shell). περιεργη φατσα.. Τελωσπαντων σταματαω κ τι μου λεει? 40 στο αμαξι 50 κωλο 30 τσιμπουκι! Βρε ουστ!! Μας πλακωσε η ακριβεια!!!!!! Καμια νεα παραλαβη εχει ερθει?? ξερει κανεις??

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
ειχε καλο βυζι αλλα ηταν ντερεκι οι γαμπες της σαν του κεντερη ηταν αλλα πιστευω απο χαρακτηρα καλη ειναι και ευγενικη γενικα τις τελευταιες μερες δεν εχει πολυ κινηση εσυ καμια αλλη εχεις να προτεινεις

Ναι...
παιδια παλι ξεφυγαμε...
Δεκτες οι προτιμησεις σε τρανς, σε Ηλεκτρες, σε CLK κλπ, αλλα ειπαμε οτι αυτο το thread ειναι για τους υπολοιπους.
Να ξεμπερδεψουμε τα μπουτια μας λιγο...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, κυκλοφόρησε κανείς στις πιάτσες σήμερα?

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ακομα δεν καταλαβατε διαφημιση κανουν τα ιδια τα τραβεστι για να μας πεισουν οτι ειναι το πρωτο σεξ ,,,, μη μασατε στημενο ειναι το παιχνιδι

serkavlos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:headbang: Thn MIUNA ..h MINA...filarakia tsampa thn psaxnete  stis piatses.thn apolamvanoun oi serres.milame gia poli trelo gamisi.poli kormara kolara vizares .derma veloudo.phgainw syxnotata sto mpourdelaki ths me ta filarakia mou giati einai asteri apo ta liga h typisa.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:headbang: Thn MIUNA ..h MINA...filarakia tsampa thn psaxnete  stis piatses.thn apolamvanoun oi serres.milame gia poli trelo gamisi.poli kormara kolara vizares .derma veloudo.phgainw syxnotata sto mpourdelaki ths me ta filarakia mou giati einai asteri apo ta liga h typisa.
και αλλη πληροφορια πυροτεχνημα απο μελος αλεξιπτωτιστη.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
λοιπόν θα πρέπει να οργανωθούμε κάπως γιατί βλέπω να πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ.Έκανε κάνείς βόλτα τις τελευταίες ημέρες από τις πιάτσες, να μας στείλει καμία καλή κριτική?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ έκανα και κλασσικά η γνωστή νέκρα...
Η πλάκα είναι πως το προηγούμενο ΣΚ ήμουν Αθήνα και ψώνισα πουτάνα από
πιάτσα εκεί και συζητώντας μου λέει "Είμαι Σαλονικιά και έκανα πιάτσα Σαλονίκη αλλά τέλος...Δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε...Μας μαζεύαν επί καθημερινής βάσης και δεν θα μείνει ΚΑΜΙΑ στο τέλος...Ολες είναι Αθήνα πια..."
Αυτή είναι η κατάντια μας...

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολο το καλο  :grin: :grin:το ΠΡΑΜΑ να ερθει αθηνα τωρα!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom