Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Εδώ και μια ώρα ξανθιά μιλφαρα σε αυτοκίνητο κάτω από το απρόοπτο... πίστευα ότι κάποιον περιμένει αλλά είναι εκεί και φαίνεται να παίζει το μάτι της τριγύρω
Ορματε ρε...
Κάτι έχει σήμερα στο απρόοπτο,δεν κάνει πιάτσα ,από νωρίς ανέβαιναν φουλ μιλφονια και χαιρετιοντουσαν στην είσοδο όλα καλόντυμενα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Κάτι έχει σήμερα στο απρόοπτο,δεν κάνει πιάτσα ,από νωρίς ανέβαιναν φουλ μιλφονια και χαιρετιοντουσαν στην είσοδο όλα καλόντυμενα.
Μαλάκα καρουριεμαι φουλ τώρα...πες καμιά καβατζα γιατί έχει πολύ κόσμο παντού

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Μαλάκα καρουριεμαι φουλ τώρα...πες καμιά καβατζα γιατί έχει πολύ κόσμο παντού
Μπες στο απρόοπτο θα πας τουαλέτα θα πάρεις και μάτι να λυθεί το μυστήριο.
Αν έχει και λάιβ πιάσε τραπέζι .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μπες στο απρόοπτο θα πας τουαλέτα θα πάρεις και μάτι να λυθεί το μυστήριο.
Αν έχει και λάιβ πιάσε τραπέζι .
Βεβαίως έχει Γιώργο Παπαδή live κάθε Παρασκευή και διαχρονικά μπαινοβγαίνουν εκφύλες μιλφαρες εκεί ...
Η συγκεκριμένη όμως μου κίνησε την περιέργεια απόψε και σκέφτηκα μήπως στήθηκε κάτω από το μαγαζί για ξεκαρφωμα μπας και την τσιμπήσει κανείς.

Τελικά κατουρησα στην κλασσική γωνία τέρμα Τσουκαλά μετά τα τρίδυμα μπροστά στα παρατημένα βαγόνια.

Και μετά τα μεσάνυχτα μέχρι πριν λίγο ίδια εικόνα ακριβώς ...
Η Σόνια πράγματι ήταν πολύ ωραία απόψε στα κόκκινα, μετά ήρθε και η μάνα της στη γωνία Χαλκίδος.

Πολλά γυφτοκρος έχασα το μέτρημα απόψε 8-10 μπορεί...
Δύο μαύρες μετά το 4αλλ...
Τη Μαρία Φιατ τουλάχιστον τρεις φορές την είδα να λείπει σε επόμενο πέρασμα και μετά την ξαναβλεπα που σημαίνει ότι φορτωνόταν...
Ένα καλό γυφτάκι με μπλέ παντελόνι ήταν μπροστά στην παιδική χαρά για ώρα και μετά πήγε στο ερείπιο μαζί με ένα γυφτοκρος που ήταν εκεί όλη την ώρα...
Τη θεία στο στενό της Πειραιώς την πρόλαβα κι εγώ και την είδα από κοντά μετά από χρόνια και μου άρεσε.

Στην προέκταση της Γιαννιτσών για κτελ εμφανίστηκαν τρία πρεζόνια μαζί και μετά σκορπίστηκαν άλλο στη γωνία,η άλλη έκανε πως πήγαινε προς κτεκ κλπ....

Στη Μοναστηρίου στο ύψος της Πειραιώς ήταν αυτό το όμορφο κροσακι που άνετα το μπερδεύεις με κοριτσάκι...20 παίρνει την είχα ρωτήσει πριν κάτι μέρες

Η αλβανίδα ήταν ωραία απόψε με το σορτσάκι με τις παγετες, μετά τους πέτυχα στη μαμά Τερέζα για να φάει ο λεβέντης ... κουράστηκε το παιδί.
Η Φιόνα κλασικά λίγο παραπάνω από την Αλβανίδα και δίπλα δύο γύφτισσες...
Ωραία βραδιά και απόψε, αρκετή κίνηση μετά τα μεσάνυχτα αλλά όπως έγραψα και προχθές μετά τις 12-12,30 δεν έχει γυναίκες...

Παρόμοια εικόνα με πολύ κόσμο και στα μπουρδέλα σε κάποια περάσματα που έκανα και από κει

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Βεβαίως έχει Γιώργο Παπαδή live κάθε Παρασκευή και διαχρονικά μπαινοβγαίνουν εκφύλες μιλφαρες εκεί ...
Η συγκεκριμένη όμως μου κίνησε την περιέργεια απόψε και σκέφτηκα μήπως στήθηκε κάτω από το μαγαζί για ξεκαρφωμα μπας και την τσιμπήσει κανείς.

Τελικά κατουρησα στην κλασσική γωνία τέρμα Τσουκαλά μετά τα τρίδυμα μπροστά στα παρατημένα βαγόνια.

Η Σόνια πράγματι ήταν πολύ ωραία απόψε στα κόκκινα, μετά ήρθε και η μάνα της στη γωνία Χαλκίδος.

Τη Μαρία Φιατ τουλάχιστον τρεις φορές την είδα να λείπει σε επόμενο πέρασμα και μετά την ξαναβλεπα που σημαίνει ότι φορτωνόταν...
Ένα καλό γυφτάκι με μπλέ παντελόνι ήταν μπροστά στην παιδική χαρά για ώρα και μετά πήγε στο ερείπιο μαζί με ένα γυφτοκρος που ήταν εκεί όλη την ώρα...
Τη θεία στο στενό της Πειραιώς την πρόλαβα κι εγώ και την είδα από κοντά μετά από χρόνια και μου άρεσε.

Στην προέκταση της Γιαννιτσών για κτελ εμφανίστηκαν τρία πρεζόνια μαζί και μετά σκορπίστηκαν άλλο στη γωνία,η άλλη έκανε πως πήγαινε προς κτεκ κλπ....

Στη Μοναστηρίου στο ύψος της Πειραιώς ήταν αυτό το όμορφο κροσακι που άνετα το μπερδεύεις με κοριτσάκι...20 παίρνει την είχα ρωτήσει πριν κάτι μέρες

Η αλβανίδα ήταν ωραία απόψε με το σορτσάκι με τις παγετες, μετά τους πέτυχα στη μαμά Τερέζα για να φάει ο λεβέντης ... κουράστηκε το παιδί.
Ωραία βραδιά και απόψε, αρκετή κίνηση μετά τα μεσάνυχτα αλλά όπως έγραψα και προχθές μετά τις 12-12,30 δεν έχει γυναίκες...

Παρόμοια εικόνα με πολύ κόσμο και στα μπουρδέλα σε κάποια περάσματα που έκανα και από κει
Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να γράψω και εγώ για μετά τις 12 που πέρασα αλλά τα είπες όλα!
Αυτήν στην μοναστηρίου που ήταν την έχω μπερδέψει ήδη δύο φορές με κοπέλα..και από απορία την ρώτησα γιατί δεν είναι Γιαννιτσών γιατί παλιά κάτω έβγαινε και μου είπε ότι οι γυφτοκρος που είπες πήγαν να την δείρουν ήρθαν 10 άτομα λέει πάνω μου. Και το λέω γιατί προσωπικά σιχαίνομαι τους γύφτους σαν φαρα και όλη η πιάτσα είναι γεμάτο γυφτακια θα αλλάξει ποτέ αυτό άραγε?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796

Το γυφτάκι με την μπλε φόρμα δεν είναι γυναίκα ,είναι ο γυφτοκρος με την ξανθιά περούκα που ανέφερα ότι ήταν εκεί κοντά πιο νωρίς από την απέναντι πλευρά .
Είναι της γνωστής παρέας με τα μπλε πεζό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Το γυφτάκι με την μπλε φόρμα δεν είναι γυναίκα ,είναι ο γυφτοκρος με την ξανθιά περούκα που ανέφερα ότι ήταν εκεί κοντά πιο νωρίς από την απέναντι πλευρά .
Είναι της γνωστής παρέας με τα μπλε πεζό
Όχι γυναίκα ήταν σίγουρα μελαχρινή....ο γυφτοκρος φορούσε κάτι σαν γαλάζιο και είχε την κοιλιά έξω αν λέμε το ίδιο από το πάρκο και πάνω .
Μάλιστα όσο ήταν μπροστά στο πάρκο αυτή, απέναντι της ήταν και μια μελαχρινή, ξερακιανη μιλφ που δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Όχι γυναίκα ήταν σίγουρα μελαχρινή....ο γυφτοκρος φορούσε κάτι σαν γαλάζιο και είχε την κοιλιά έξω αν λέμε το ίδιο από το πάρκο και πάνω .
Μάλιστα όσο ήταν μπροστά στο πάρκο αυτή, απέναντι της ήταν και μια μελαχρινή, ξερακιανη μιλφ που δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί
Άρα είναι το νέο γυφτάκι που έλεγα .όλα μαύρα τα φορούσε από όσο θυμάμαι .

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
495
Πόντοι
21
Καλησπέρα και από μένα …Και το προηγούμενο Σάββατο είχε ενδιαφέρον λαιβ στο απροόπτο..Κατέβαιναν αβέρτα καλοντυμένες μιλφαρες στην βόλτα μου…Ήλπιζαν και ‘γώ να ναι της πιάτσας …

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Καλησπέρα και από μένα …Και το προηγούμενο Σάββατο είχε ενδιαφέρον λαιβ στο απροόπτο..Κατέβαιναν αβέρτα καλοντυμένες μιλφαρες στην βόλτα μου…Ήλπιζαν και ‘γώ να ναι της πιάτσας …
Ψηνεστε επομενη βδομαδα να παμε τραπεζι Απροοπτο με μπλουζακι Bourdela?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Ψηνεστε επομενη βδομαδα να παμε τραπεζι Απροοπτο με μπλουζακι Bourdela?
Αφήστε βρε τα ΚΑΠΗ στην ησυχία τους ,ένα κλαμπακι έχουν και αυτοι να διασκεδάσουν και αμέσως να τους κάνετε χαλάστρα.
Οι ηλικίες είναι αρκετά μεγάλες με κάποιες λίγο νεότερες (60+) μην ανακατεύετε εκεί ,από τους νέους ειδικά όλες έχουν εγγόνια στην ηλικία σας .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Αφήστε βρε τα ΚΑΠΗ στην ησυχία τους ,ένα κλαμπακι έχουν και αυτοι να διασκεδάσουν και αμέσως να τους κάνετε χαλάστρα.
Οι ηλικίες είναι αρκετά μεγάλες με κάποιες λίγο νεότερες (60+) μην ανακατεύετε εκεί ,από τους νέους ειδικά όλες έχουν εγγόνια στην ηλικία σας .
Να μιλας για τον εαυτο σου...σε μερικους αρεσει να ειναι αδερφογαμηδες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Να μιλας για τον εαυτο σου...σε μερικους αρεσει να ειναι αδερφογαμηδες...
Πίστεψέ με εκεί δεν έχει καμία σχέση με το λίπος που πήρες .:cheesy::cheesy::cheesy:
Εκεί θα σου τσιμπάνε τα μαγουλακια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Εννοεις οτι ολες ειναι μια και μια πενα?
Τι εννοείς πένα ;
Κάνεις κέφι την φίλη της γιαγιάς σου;
Αν θες λίγο να αποκτήσεις πρωτα εμπειρία πέρνα από το σεβρολετ στην Πειραιώς.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Τι εννοείς πένα ;
Κάνεις κέφι την φίλη της γιαγιάς σου;
Αν θες λίγο να αποκτήσεις πρωτα εμπειρία πέρνα από το σεβρολετ στην Πειραιώς.
Ο συναδελφος ειπε οτι ηταν μουναρες...εγω δεν εχω θεμα στην αναγκη γινομαι και γιαγιογαμιόλης....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Ο συναδελφος ειπε οτι ηταν μουναρες...εγω δεν εχω θεμα στην αναγκη γινομαι και γιαγιογαμιόλης....
Εν ολίγοις για να κλείσει αυτό το θέμα γιατί το έχουμε αναλύσει παλιότερα που τα μαγαζιά ήταν 3 και όχι 1 ,ο Αλ και οι παλιοί ξέρουν τι εστί κέντρα γνωριμιών .
Είναι ηλικίες συνταξιούχων που πάνε για να γλεντισουν και κανένα φλερτ μεταξύ τους .
Επειδή όμως ξύπνησαν και εκεί οι γιαγιάδες,άμα δεν έχει ο παππούς πορτοφόλι δεν έχει ούτε χειραψία.
Για μικρούς δεν συνιστάται γιατί δεν παίζει να σας δώσουν σημασία λόγο ότι θα ρεζιλευτουν και στον περίγυρο τους , εννοείται ότι όλοι γνωρίζονται αφού είναι θαμώνες .
Επίσης παίζει συχνά και φασαρίες ,μπορεί να πας να κάνεις τον μορφωνιο και θα σε ορμήξει κανένας χωριάτης που χαλβαδιαζει από καιρό το "μωρό " και δεν νομίζω ότι τα ΚΑΠΗ θα καταφέρουν να σε απεγκλωβίσουν

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Σκε
Εν ολίγοις για να κλείσει αυτό το θέμα γιατί το έχουμε αναλύσει παλιότερα που τα μαγαζιά ήταν 3 και όχι 1 ,ο Αλ και οι παλιοί ξέρουν τι εστί κέντρα γνωριμιών .
Είναι ηλικίες συνταξιούχων που πάνε για να γλεντισουν και κανένα φλερτ μεταξύ τους .
Επειδή όμως ξύπνησαν και εκεί οι γιαγιάδες,άμα δεν έχει ο παππούς πορτοφόλι δεν έχει ούτε χειραψία.
Για μικρούς δεν συνιστάται γιατί δεν παίζει να σας δώσουν σημασία λόγο ότι θα ρεζιλευτουν και στον περίγυρο τους , εννοείται ότι όλοι γνωρίζονται αφού είναι θαμώνες .
Επίσης παίζει συχνά και φασαρίες ,μπορεί να πας να κάνεις τον μορφωνιο και θα σε ορμήξει κανένας χωριάτης που χαλβαδιαζει από καιρό το "μωρό " και δεν νομίζω ότι τα ΚΑΠΗ θα καταφέρουν να σε απεγκλωβίσουν
Πρωτη φορα το ακουω αυτο..θυμαμαι εκει ηταν και το Μεταξυ μας παλιοτερα ενας φιλαρακοα γαμουσε ενα πουρό..θυμαμαι αλλα οχι τετοια φαση..μαλιστα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Σκε

Πρωτη φορα το ακουω αυτο..θυμαμαι εκει ηταν και το Μεταξυ μας παλιοτερα ενας φιλαρακοα γαμουσε ενα πουρό..θυμαμαι αλλα οχι τετοια φαση..μαλιστα...
Ανάλογα γούστα είναι αυτά ,αν σου αρέσει να φοράς τα ρούχα ασιδερωτα...
Να φανταστείς η πλειοψηφία είναι σεβρολετ και μάνα Σόνιας .

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom