Μπες στο απρόοπτο θα πας τουαλέτα θα πάρεις και μάτι να λυθεί το μυστήριο.
Αν έχει και λάιβ πιάσε τραπέζι .
Βεβαίως έχει Γιώργο Παπαδή live κάθε Παρασκευή και διαχρονικά μπαινοβγαίνουν εκφύλες μιλφαρες εκεί ...
Η συγκεκριμένη όμως μου κίνησε την περιέργεια απόψε και σκέφτηκα μήπως στήθηκε κάτω από το μαγαζί για ξεκαρφωμα μπας και την τσιμπήσει κανείς.
Τελικά κατουρησα στην κλασσική γωνία τέρμα Τσουκαλά μετά τα τρίδυμα μπροστά στα παρατημένα βαγόνια.
Και μετά τα μεσάνυχτα μέχρι πριν λίγο ίδια εικόνα ακριβώς ...
Η Σόνια πράγματι ήταν πολύ ωραία απόψε στα κόκκινα, μετά ήρθε και η μάνα της στη γωνία Χαλκίδος.
Πολλά γυφτοκρος έχασα το μέτρημα απόψε 8-10 μπορεί...
Δύο μαύρες μετά το 4αλλ...
Τη Μαρία Φιατ τουλάχιστον τρεις φορές την είδα να λείπει σε επόμενο πέρασμα και μετά την ξαναβλεπα που σημαίνει ότι φορτωνόταν...
Ένα καλό γυφτάκι με μπλέ παντελόνι ήταν μπροστά στην παιδική χαρά για ώρα και μετά πήγε στο ερείπιο μαζί με ένα γυφτοκρος που ήταν εκεί όλη την ώρα...
Τη θεία στο στενό της Πειραιώς την πρόλαβα κι εγώ και την είδα από κοντά μετά από χρόνια και μου άρεσε.
Στην προέκταση της Γιαννιτσών για κτελ εμφανίστηκαν τρία πρεζόνια μαζί και μετά σκορπίστηκαν άλλο στη γωνία,η άλλη έκανε πως πήγαινε προς κτεκ κλπ....
Στη Μοναστηρίου στο ύψος της Πειραιώς ήταν αυτό το όμορφο κροσακι που άνετα το μπερδεύεις με κοριτσάκι...20 παίρνει την είχα ρωτήσει πριν κάτι μέρες
Η αλβανίδα ήταν ωραία απόψε με το σορτσάκι με τις παγετες, μετά τους πέτυχα στη μαμά Τερέζα για να φάει ο λεβέντης ... κουράστηκε το παιδί.
Η Φιόνα κλασικά λίγο παραπάνω από την Αλβανίδα και δίπλα δύο γύφτισσες...
Ωραία βραδιά και απόψε, αρκετή κίνηση μετά τα μεσάνυχτα αλλά όπως έγραψα και προχθές μετά τις 12-12,30 δεν έχει γυναίκες...
Παρόμοια εικόνα με πολύ κόσμο και στα μπουρδέλα σε κάποια περάσματα που έκανα και από κει