Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Εν ολίγοις για να κλείσει αυτό το θέμα γιατί το έχουμε αναλύσει παλιότερα που τα μαγαζιά ήταν 3 και όχι 1 ,ο Αλ και οι παλιοί ξέρουν τι εστί κέντρα γνωριμιών .
Είναι ηλικίες συνταξιούχων που πάνε για να γλεντισουν και κανένα φλερτ μεταξύ τους .
Επειδή όμως ξύπνησαν και εκεί οι γιαγιάδες,άμα δεν έχει ο παππούς πορτοφόλι δεν έχει ούτε χειραψία.
Για μικρούς δεν συνιστάται γιατί δεν παίζει να σας δώσουν σημασία λόγο ότι θα ρεζιλευτουν και στον περίγυρο τους , εννοείται ότι όλοι γνωρίζονται αφού είναι θαμώνες .
Επίσης παίζει συχνά και φασαρίες ,μπορεί να πας να κάνεις τον μορφωνιο και θα σε ορμήξει κανένας χωριάτης που χαλβαδιαζει από καιρό το "μωρό " και δεν νομίζω ότι τα ΚΑΠΗ θα καταφέρουν να σε απεγκλωβίσουν
υπαρχουν ακομη τετοια μαγαζια ...?
θυμαμαι καποια σε οροφο με χαραγμενο το κουμπακι του ανσανερ ...:cool2::cool2::cool2:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
υπαρχουν ακομη τετοια μαγαζια ...?
θυμαμαι καποια σε οροφο με χαραγμενο το κουμπακι του ανσανερ ...:cool2::cool2::cool2:
Αυτό έμεινε μόνο ,για αυτό μιλάμε .
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα το άλλο πίσω στο στενό ,μέχρι πριν 1-2 χρόνια δούλευε

• Like
Αντιδράσεις: anon.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Οσο ζεις μαθαινεις μεσα σε αυτο το φορουμ..πιστευω ολο και καποιος θα ξερει που ειναι θαμενος και ο Μεγαλεξανδρος εδω μεσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Οσο ζεις μαθαινεις μεσα σε αυτο το φορουμ..πιστευω ολο και καποιος θα ξερει που ειναι θαμενος και ο Μεγαλεξανδρος εδω μεσα
Για αυτό δεν θα περάσει το μετρό από την Γιαννιτσών :cheesy::cheesy:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Εδω δε περναει απο κει που θα πρεπε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αυτό έμεινε μόνο ,για αυτό μιλάμε .
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα το άλλο πίσω στο στενό ,μέχρι πριν 1-2 χρόνια δούλευε
Είναι και λέγεται No name...
Αύριο από τις 5 το απόγευμα θα έχει και Ανέτα Μαρμαρινού live...
Φορτώνεις μάνα Σόνιας και την πας μπουζούκια της γειτονιάς και είσαι πρώτη μούρη Κυριακή απόγευμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Είναι και λέγεται No name...
Αύριο από τις 5 το απόγευμα θα έχει και Ανέτα Μαρμαρινού live...
Φορτώνεις μάνα Σόνιας και την πας μπουζούκια της γειτονιάς και είσαι πρώτη μούρη Κυριακή απόγευμα
Έχει μπέμπα ο δικός της ,πρώτη μούρη!
17:00 η ώρα ..τι σκατα για κουτσομούρες θα πάνε ;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
495
Πόντοι
21
Αφήστε βρε τα ΚΑΠΗ στην ησυχία τους ,ένα κλαμπακι έχουν και αυτοι να διασκεδάσουν και αμέσως να τους κάνετε χαλάστρα.
Οι ηλικίες είναι αρκετά μεγάλες με κάποιες λίγο νεότερες (60+) μην ανακατεύετε εκεί ,από τους νέους ειδικά όλες έχουν εγγόνια στην ηλικία σας .
Κοιτα κατεβαίναν και κάτι πιστόλια,δηλαδή 45+ αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν πήγαιναν εκεί ή στο ΟΠΑΠ play

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.985
Πόντοι
1.436
Περίεργη κατάσταση σήμερα από τις 22:00 μέχρι τώρα .
Για παρασκευή αρκετές ελλείψεις ,αστυνομία ,κίνηση ,τα πάντα.
Στις 22:00 είχε μια περιεργη ερημιά,2 μαύρες μετά το 4all και στο 4all η χοντρούλα με το σγουρό μαλλί .
Απέναντι δύο αδιάφορες βουλγαρογυφτισες.
Μετά το φανάρι η Μαρία Φίατ από νωρίς στο πόστο της και απέναντι η τρανς με το καγιέν .
Λίγα μέτρα πιο πέρα έστησαν μπλόκο οι Δίας.
Στην Πειραιώς η Σόνια να μιλάει για ώρα σε συνέδριο και πιο κάτω η μάνα της στην στροφή .μέσα στο στενό της Πειραιώς η κυρία με το σεβρολετ.
Στο καφέ η Ντανιέλα με την άλλη Βουλγάρα ,που αναφέρθηκε ως Σύλβια .
Διχάλα η Έμμυ του δεντροποταμου και η Νταίζη μιλφ .
Πέρασα τόσες φορές και ήταν περίπου μία ώρα αφορτωτη,αυτά είναι τα αποτελέσματα άμα σηκώνεις αμανέ και γίνεσαι ξαφνικά περιζήτητη από ουρές ..εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι της πιάτσας απλά προσπερνάμε.
Μπαίνω μοναστηριού και πετυχαίνω την θεία πάλι στην στάση .
Λίγο πιο κάτω απέναντι από τα 4all ήταν το γερμανοβουλγαρακι με μαύρο μίνι ,το οποίο σήμερα τιμήθηκε γιατί είχα να το δω καιρό ,σταθερό ωραίο μουνακι χωρίς βρωμιες και μυρωδιές.
Στο δαβανο ήταν η Σύλβια η αλβανίδα με ξανθό μαλλί και άσπρο μίνι .
Μετά τις 22:30 άρχισαν λίγο να κινούνται παραπάνω τα πράγματα.
Στην κτηνιατρική κοντό ξανθό κρος .
Μετά στην στροφή για Μεταμορφώσεως το κρος με το μπλε πεζό.
Κάνω στροφή ξανά μπαίνω Γιαννιτσών και είναι η αλβανίδα με μπότες μέχρι το γόνατο και σορτσάκι με τα κωλομερια έξω ολόκληρη μέσα στα στρας .
Ακριβως απέναντι στο πόστο της Σιας ήταν η Πόντια τρανς που ήθελε να πάει ασορτι με την Άλβα και έβαλε και αυτός φόρεμα με στρας .προσοχή με το μπουγατσομαχαιρο.
Στο φανάρι του τουντει η τρανς με το καπέλο .
Πίσω στην Χαλκίδος η αδιάφορη γεματουλα να τρώει γαριδάκια και η Σόνια που κατηφόρισε,σήμερα ήταν μόνη με κόκκινο ολόσωμο μίνι και χόρευε σε όποιον περνούσε. . ποιος ξέρει τι πήρε....
Στις λαμαρίνες σήμερα τίποτα η Ιουλία μάλλον θα βγει ξημερώματα.
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ,20 ευρώ μου είπε αλλά δεν μου άρεσε ..πολύ γυφτάκι με κλασικό μαύρο ντύσιμο ,μαύρο παντελόνι,μπλούζα ,μαύρο μπουφάν και μαύρο μαλλί .
Απέναντι το ξανθό γυφτοκρος με το μακρύ μαλλί .
Έκανα αρκετές γυρες αλλά δεν εμφανίστηκε τίποτα άλλο μέχρι τις 23:30 .
Αν έχει κάποιος να συμπληρώσει κάτι αναμένουμε για ενημέρωση.
Dew που είναι η καβάτζα της; Εκεί πίσω από το 4all;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
21:30 με 22:30 σήμερα.
Αλβανίδα και Σια ακόμα δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι εκείνη την ώρα .
Στη θέση της Αλβανιδας δύο Βουλγάρες ,μια χοντρή και μια πολύ αδύνατη με μακρύ σγουρό μαλλί .
Στην κτηνιατρική το κροσακι το κοντό με το ξανθό μαλλί .
Μετά το 4all δυο μαυρες.
Η Μαρία Φίατ στο σημείο της από νωρίς .
Απέναντι στις λαμαρίνες η Ιουλία ανανεωμένη,για αυτό μάλλον δεν εμφανίστηκε εχθές .πέρασε και σέρβις ,με καυλιαρικο καλσόν ,μίνι μαύρη φούστα και μαύρο μαλλί με ξανθές ανταύγειες πισω.
Μαζί της νέο αίμα βουλγαρικό από ότι φαίνεται μαυρομαλλικο και αυτό αλλά πολύ κίνηση η περιοχή .
Δίπλα τους ακριβώς η τρανς με το καγιέν.
Χλόης ήταν η Βάσια και κατά τις 22:30 πήγαινε προς τα εκεί και το μικρό βουλγαρακι η φίλη της τσιμπουκοχειλους.
Απέναντι στην στάση το μωρό του Monadikos να περιμένει .
Στο μετά στενό 2 χοντρές να χαϊδεύουν το σκυλάκι ώρα ενός ίσως συναγωνιστή που πήγε να γαμησει με το φιλότιμο και δίπλα η τρανς με την στραβή περούκα που πήρε Φορντ.
Πειραιώς μόνο η μάνα τις Σόνιας σήμερα ,η μπέμπα παρκαρισμένη δίπλα στο στενό και ο μπάρμπας με πατίνι ,ναι όπως διαβάσατε ,να πηγαινοέρχεται για Κίνο και μπύρα ,έβαλε μετά το πατίνι πίσω στη μπέμπα φόρτωσε και έφυγε .μετά μας λέτε ότι η πιάτσα είναι πίσω .
Πιο πέρα στο καφέ η Ντανιέλα μόνη της .
Στην διχάλα μια γεμάτη με καμπαρντίνα σαν τον Μπάτμαν ξανθιά και κάτι νέα πρεζόνια 2 ή 3 δεν είμαι σίγουρος ..κρίμα και το ένα φαίνεται πολύ μικρό κορίτσι .οι νταβαδες τους όλοι εκεί μαζί με τις πρεζουδες στην διχάλα λες και θα μπουν και αυτοί στο αμάξι .
Πιο δίπλα η Νταίζη μιλφ με τον καφέ και γκρι κολάν να περιμένει .
Μοναστηριου στο 4all η Νταίζη το γερμανοβουλγαρακι μαζί με την άλλη Βουλγάρα που βγαίνει και με την Ντανιέλα .
Στου δαβανου πλέον μόνο η Σύλβια να χορεύει με καυτό μαύρο σορτσάκι.
Σε κάποια γύρα πάλι εκεί στις λαμαρίνες ένας ξεφόρτωσε μια με μπεζ φόρεμα Βουλγάρα ,που είχε και ένα περίεργο τατουάζ στο μπράτσο αλλά δεν την ξανά είδα ,οπότε δεν ξέρω άμα είναι καμία καινούρια.
Τα καλά νέα είναι ότι άρχισαν να έρχονται σιγά σιγά οι Βουλγάρες αφού έχει αρκετές νέες και παλιές που ξανά γύρισαν .
Κανονίστε να τις χρυσοσετε και να εξαφανιστούν σε 10 μέρες με τις μαλακίες και τις ουρές που κάνετε μερικοί .
Η πιάτσα είναι έρευνα ,κάνεις τσάρκα ,σταματάς ρωτάς φορτώνεις .
Δεν είναι μπουρδέλο με σαλόνι να ανάβεις αλαρμ και να περιμένεις στην σειρά λες και είσαι στην εφορία .
Αν θέλετε σίγουρα πράγματα στην αναμονή τα μπουρδέλα είναι πιο κάτω και δεν θα καίτε και βενζίνη .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Βρέχει στο κέντρο ρε?
Γιατί δίνει βροχή τώρα η εφαρμογή?... έλεγα να τελειώσει το just και μετά αργά να έβγαινα μια γύρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Βρέχει στο κέντρο ρε?
Γιατί δίνει βροχή τώρα η εφαρμογή?... έλεγα να τελειώσει το just και μετά αργά να έβγαινα μια γύρα
Δεν έβρεχε όσο έκανα γυρες ,έριξε κάνα δυο ψιχαλες

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οπως εχω ξαναπει με τρελαινουν τα πρεζοπουτανα, αλλα δεν εχω φορτώσει ποτε καμια αλλα δεν εχω παρει και τιποτα απο την πιατσα γιατι πολυ απλά φοβάμαι, αλλα η βολτα με χαλαρωνει. Λοιπον σήμερα το απογευμα στην διχαλα ηταν ενα ωραιο μουνακι λογικα μεσα στην πρεζα, στην δευτερη βολτα μου την εβλεπα να μιλάει μονη της και να κανει κυκλους οπως τα γατακια οταν τρώνε φολα..

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα! Πέρασμα στις 1 η Γιαννιτσών γεμάτη με γυφτους τρανς και μαύρες και κάπου στο ενδιάμεσο η Μαρία με το κόκκινο και,εκείνος με την στραβή περούκα.
Μοναστηρίου όμως ήταν η Κρος με την αδερφή της (αυτοί μου είπαν ότι είναι αδερφια) η αδερφή του σχετικά ψηλή καστανοξανθη με πρόστυχο βλέμμα και ντύσιμο. Σπαστα ελληνοκα απο Βουλγαρία λεει αλβανιδα την εκοψα ζητησε 50ρικο και για παρτουζα με την Κρος αδερφή της 80 και οι δύο. Αδέρφια και κάνουν σεξ μαζί έχουμε ξεφύγει.
Εννοείται ότι δεν της έδωσα 50ρικο αν και ωραίο μουνι και από ότι είδα την φόρτωσαν δύο άτοκα και μετά εξαφανίστηκε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Καλημέρα! Πέρασμα στις 1 η Γιαννιτσών γεμάτη με γυφτους τρανς και μαύρες και κάπου στο ενδιάμεσο η Μαρία με το κόκκινο και,εκείνος με την στραβή περούκα.
Μοναστηρίου όμως ήταν η Κρος με την αδερφή της (αυτοί μου είπαν ότι είναι αδερφια) η αδερφή του σχετικά ψηλή καστανοξανθη με πρόστυχο βλέμμα και ντύσιμο. Σπαστα ελληνοκα απο Βουλγαρία λεει αλβανιδα την εκοψα ζητησε 50ρικο και για παρτουζα με την Κρος αδερφή της 80 και οι δύο. Αδέρφια και κάνουν σεξ μαζί έχουμε ξεφύγει.
Εννοείται ότι δεν της έδωσα 50ρικο αν και ωραίο μουνι και από ότι είδα την φόρτωσαν δύο άτοκα και μετά εξαφανίστηκε
Και από ότι φαίνεται,όπως είδες βρέθηκαν και οι μαλακες που έσκασαν τα 50ρικα πάλι .
Αδέρφια αποκλείεται να είναι φίλε ,είναι πρόλογος για κάποιο ηλίθιο λόγο στο μυαλό τους .
Έτσι κάποτε ξεκίνησε καριέρα και ο κρος με το τζιν σορτσάκι που έβγαινε ροτόντα μαζί με την Έλενα (πριν γίνει συμπεθέρα) και μετά χωρίστηκαν.
Βάλτε μυαλό και αφήστε το λίγο να πεινάσει ,μέχρι την Παρασκευή θα είναι στα 30 και την Κυριακή θα ζητάει 20 .
Τόσο αγαμία πια να δίνεις 50ρικο στα όρθια ;

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Και από ότι φαίνεται,όπως είδες βρέθηκαν και οι μαλακες που έσκασαν τα 50ρικα πάλι .
Αδέρφια αποκλείεται να είναι φίλε ,είναι πρόλογος για κάποιο ηλίθιο λόγο στο μυαλό τους .
Έτσι κάποτε ξεκίνησε καριέρα και ο κρος με το τζιν σορτσάκι που έβγαινε ροτόντα μαζί με την Έλενα (πριν γίνει συμπεθέρα) και μετά χωρίστηκαν.
Βάλτε μυαλό και αφήστε το λίγο να πεινάσει ,μέχρι την Παρασκευή θα είναι στα 30 και την Κυριακή θα ζητάει 20 .
Τόσο αγαμία πια να δίνεις 50ρικο στα όρθια ;
Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι δεν είναι αδέρφια. Μοιαζουνε αρκετά στο πρόσωπο και δεν την κόβω αυτήν να μένει καιρό γιατί και ζητάει 50 και διάθεση μηδενική να σε ψησει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ σε όλα εκτός στο ότι δεν είναι αδέρφια. Μοιαζουνε αρκετά στο πρόσωπο και δεν την κόβω αυτήν να μένει καιρό γιατί και ζητάει 50 και διάθεση μηδενική να σε ψησει
Άμα είναι Βούλγαροι εννοείται δεν πέφτω από τα σύννεφα

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Άμα είναι Βούλγαροι εννοείται δεν πέφτω από τα σύννεφα
Αυτό να μου πεις εγώ αυτήν την κρος για Ελληνίδα την έκανα αλλά βγάζει κάτι βουλγαρικό στο πρόσωπο τώρα που το σκέφτομαι ξανά μην πω ότι και οι δύο βγάζουν κάτι γυφτε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom