Περίεργη κατάσταση σήμερα από τις 22:00 μέχρι τώρα .
Για παρασκευή αρκετές ελλείψεις ,αστυνομία ,κίνηση ,τα πάντα.
Στις 22:00 είχε μια περιεργη ερημιά,2 μαύρες μετά το 4all και στο 4all η χοντρούλα με το σγουρό μαλλί .
Απέναντι δύο αδιάφορες βουλγαρογυφτισες.
Μετά το φανάρι η Μαρία Φίατ από νωρίς στο πόστο της και απέναντι η τρανς με το καγιέν .
Λίγα μέτρα πιο πέρα έστησαν μπλόκο οι Δίας.
Στην Πειραιώς η Σόνια να μιλάει για ώρα σε συνέδριο και πιο κάτω η μάνα της στην στροφή .μέσα στο στενό της Πειραιώς η κυρία με το σεβρολετ.
Στο καφέ η Ντανιέλα με την άλλη Βουλγάρα ,που αναφέρθηκε ως Σύλβια .
Διχάλα η Έμμυ του δεντροποταμου και η Νταίζη μιλφ .
Πέρασα τόσες φορές και ήταν περίπου μία ώρα αφορτωτη,αυτά είναι τα αποτελέσματα άμα σηκώνεις αμανέ και γίνεσαι ξαφνικά περιζήτητη από ουρές ..εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι της πιάτσας απλά προσπερνάμε.
Μπαίνω μοναστηριού και πετυχαίνω την θεία πάλι στην στάση .
Λίγο πιο κάτω απέναντι από τα 4all ήταν το γερμανοβουλγαρακι με μαύρο μίνι ,το οποίο σήμερα τιμήθηκε γιατί είχα να το δω καιρό ,σταθερό ωραίο μουνακι χωρίς βρωμιες και μυρωδιές.
Στο δαβανο ήταν η Σύλβια η αλβανίδα με ξανθό μαλλί και άσπρο μίνι .
Μετά τις 22:30 άρχισαν λίγο να κινούνται παραπάνω τα πράγματα.
Στην κτηνιατρική κοντό ξανθό κρος .
Μετά στην στροφή για Μεταμορφώσεως το κρος με το μπλε πεζό.
Κάνω στροφή ξανά μπαίνω Γιαννιτσών και είναι η αλβανίδα με μπότες μέχρι το γόνατο και σορτσάκι με τα κωλομερια έξω ολόκληρη μέσα στα στρας .
Ακριβως απέναντι στο πόστο της Σιας ήταν η Πόντια τρανς που ήθελε να πάει ασορτι με την Άλβα και έβαλε και αυτός φόρεμα με στρας .προσοχή με το μπουγατσομαχαιρο.
Στο φανάρι του τουντει η τρανς με το καπέλο .
Πίσω στην Χαλκίδος η αδιάφορη γεματουλα να τρώει γαριδάκια και η Σόνια που κατηφόρισε,σήμερα ήταν μόνη με κόκκινο ολόσωμο μίνι και χόρευε σε όποιον περνούσε. . ποιος ξέρει τι πήρε....
Στις λαμαρίνες σήμερα τίποτα η Ιουλία μάλλον θα βγει ξημερώματα.
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ,20 ευρώ μου είπε αλλά δεν μου άρεσε ..πολύ γυφτάκι με κλασικό μαύρο ντύσιμο ,μαύρο παντελόνι,μπλούζα ,μαύρο μπουφάν και μαύρο μαλλί .
Απέναντι το ξανθό γυφτοκρος με το μακρύ μαλλί .
Έκανα αρκετές γυρες αλλά δεν εμφανίστηκε τίποτα άλλο μέχρι τις 23:30 .
Αν έχει κάποιος να συμπληρώσει κάτι αναμένουμε για ενημέρωση.