Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εαυ δεν ανεβασες χαρτες φιλε μου..εσυ ανεβασες φωτογραφιες για το αλμπουμ γαμου μας
Δεν έβρισκα στρατιωτικό χάρτη να δώσουμε τοποθεσία ακριβείας :cheesy:
Είπαμε άμα χρειαστεί και φωτογραφίες για να καταλάβουν ,τι να πω ...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Δεν έβρισκα στρατιωτικό χάρτη να δώσουμε τοποθεσία ακριβείας :cheesy:
Είπαμε άμα χρειαστεί και φωτογραφίες για να καταλάβουν ,τι να πω ...
Εδωσε φωτο ο Illuzion εχει φακελωμενες ολες τους...παντως εχω να δωσω και σημειο στο φιλο μου τον Γιαννη που λεει στους νεους να με αποφευγουν...ο οποιος χτιζει τη νεα πτερυγα του Ρεξ με το Νταιζακη...πριν λιγες μερες επαιξε σκηνικο με ταληρακι....ναι καλα ακουσες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εδωσε φωτο ο Illuzion εχει φακελωμενες ολες τους...παντως εχω να δωσω και σημειο στο φιλο μου τον Γιαννη που λεει στους νεους να με αποφευγουν...ο οποιος χτιζει τη νεα πτερυγα του Ρεξ με το Νταιζακη...πριν λιγες μερες επαιξε σκηνικο με ταληρακι....ναι καλα ακουσες
Το πιστεύω φίλε μου ,διχάλα;
Άνετα σε έκαναν και τσιμπούκι.
Ποια πήρες;

Άσε τον Γιάννη ,το έχει ξεφτιλισει σε λίγο θα πηγαίνει και σπίτι να τρώνε όλοι μαζί με τον νταβα και τα παιδιά για μεσημέρι.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ποια πήρες;

Άσε τον Γιάννη ,το έχει ξεφτιλισει σε λίγο θα πηγαίνει και σπίτι να τρώνε όλοι μαζί με τον νταβα και τα παιδιά για μεσημέρι.
Ναι ρε με κάνει ιδιαίτερα βουλγάρικα!!:grin:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Ποια πήρες;

Άσε τον Γιάννη ,το έχει ξεφτιλισει σε λίγο θα πηγαίνει και σπίτι να τρώνε όλοι μαζί με τον νταβα και τα παιδιά για
Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχχα χαχχαχα πιστευω του δινει και ταπερακια με φαγητο στανταρ...δινει ραντεβου για ανεφοδιασμο..οχι διχαλα εχασες..θα δωσω σημειο στα καγκελα διπλα απο το κλειστο βενζιναδικο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κακσι κρασιβο μομιτσκα
Κρασιβο πουτκα άμα ξέρεις και παρι να έχεις και τα άλλα δεν χρειάζεται να τα μάθεις .
Άμα έχεις λεφτά μιλάνε και κινέζικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχχα χαχχαχα πιστευω του δινει και ταπερακια με φαγητο στανταρ...δινει ραντεβου για ανεφοδιασμο..οχι διχαλα εχασες..θα δωσω σημειο στα καγκελα διπλα απο το κλειστο βενζιναδικο
Δώσε ώρα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει αλλά ξεχειμωνιάσα ανατολικά τον χειμώνα σε ένα καλό που βρήκα. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα δεν το έχω τίποτα να κατέβω βόλτα κάτω Γιαννιτσών, και να τα κάνω όλα πουτανα!!:grin:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Κρασιβο πουτκα άμα ξέρεις και παρι να έχεις και τα άλλα δεν χρειάζεται να τα μάθεις .
Άμα έχεις λεφτά μιλάνε και κινέζικα

Δώσε ώρα
Γυρω στις 10:30 αν θυμαμαι καλα...γιατι θα κανεις μαντεψια?αν το πω θα με πειτε κτηνοβατη

Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει αλλά ξεχειμωνιάσα ανατολικά τον χειμώνα σε ένα καλό που βρήκα. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα δεν το έχω τίποτα να κατέβω βόλτα κάτω Γιαννιτσών, και να τα κάνω όλα πουτανα!!:grin:
Ναι θα τα κανεις ολα πουτανα ξερουμε...θα φορτωσεις ταπερακια με γιουβετσι και θα πας στο Ρεξ..και θα τα βγαλετε ν τα φατε στο δωματιο...πολυ πουτανα θα τα κανεις χαχχααχχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γυρω στις 10:30 αν θυμαμαι καλα...γιατι θα κανεις μαντεψια?αν το πω θα με πειτε κτηνοβατη

Ναι θα τα κανεις ολα πουτανα ξερουμε...θα φορτωσεις ταπερακια με γιουβετσι και θα πας στο Ρεξ..και θα τα βγαλετε ν τα φατε στο δωματιο...πολυ πουτανα θα τα κανεις χαχχααχχα
Μάνα Σόνιας ρε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ειναι που της λετε ρε γαμωτο με ονοματα και δεν ξερω..μια χοντρη ηταν με βυζαρες..αλλα τα βυζια ηταν σαν καρπουζια Μεσσηνιας
Η αδερφή της Μαρίας Φίατ...καλά είπες ότι είσαι κτηνοβατης

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν ηξερα οτι ειχε αδερφη.....τωρα θα μου μεινει ρετσινια αδερφογάμης
Για αδερφογαμης δεν ξέρω ...
Μπηκας σίγουρα (επιβήτορας ταύρος ,αυτός που γκαστρωνει τα γελαδια)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Με το καλσον θα κατεβεις η χωρις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom