DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ναι το βλέπω .Αδελφε,δεν υπαρχουν εσκορταδες,πιατσοβιοι,μασαζοβιοι κλπ κλπ
Ολο μια παρεα ειμαστε..
Έτσι θα είναι αφού το λες
Ναι το βλέπω .Αδελφε,δεν υπαρχουν εσκορταδες,πιατσοβιοι,μασαζοβιοι κλπ κλπ
Ολο μια παρεα ειμαστε..
Προσπαθούν πάλι να φέρουν αναταραχή στο νήμα ,ας τους να το λύσουν στα νήματα που έχει άμεση σχέση .Εγώ θα άλλαζα νικ νεϊμ και θα έγραφα Banderas.
Δεν θυμάμαι τον el greco εδώ να γαμαει το νήμα . Ας με ενημερώσει κάποιος αν κάνω λαθος
Για τον Φακίρη να ξέρεις δεν ισχύει αυτό μην του κάνεις επίθεση γιατί εκτός ότι δεν έθιξε ποτέ πιατσοβιους και ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την πιάτσα πάραυτα... Και πολύ παλαιότερα από εμάς έγραφε και στο νήμα...μην κολλάτε σε ονομασίες όλοι έναν κοινό σκοπό έχουμε και λέγεται ιερόδουλες σε όποιο πόστο και αν βρίσκονταιΠροσπαθούν πάλι να φέρουν αναταραχή στο νήμα ,ας τους να το λύσουν στα νήματα που έχει άμεση σχέση .
Εδώ εμάς δεν μας πέφτει λόγος .
Εξάλλου μέχρι χθες εμείς ήμασταν οι βρωμιαρηδες,φθηνιαρηδες,
Γαμαμε μόνο γυφτισσες και πρεζουδες και ότι άλλο απαξιωτικό υπάρχει ,τώρα γίναμε όλοι ξαφνικά μια παρέα.
Το θέμα είναι ότι γαμαμε πιο συχνά σε μπουρδελα πάρα πιατσα. Πιατσα πιο πολυ βόλτα και ενημερώσει. και δελα μόνο στα στανταρακι, αφου πλέον με όλες τις ανύπαρκτες δεν κάνεις καν τον κόπο να μπεις. Τεσπα ας κάνουν ότι θέλουν. Δε μας αφοραΠροσπαθούν πάλι να φέρουν αναταραχή στο νήμα ,ας τους να το λύσουν στα νήματα που έχει άμεση σχέση .
Εδώ εμάς δεν μας πέφτει λόγος .
Εξάλλου μέχρι χθες εμείς ήμασταν οι βρωμιαρηδες,φθηνιαρηδες,
Γαμαμε μόνο γυφτισσες και πρεζουδες και ότι άλλο απαξιωτικό υπάρχει ,τώρα γίναμε όλοι ξαφνικά μια παρέα.
Φίλε όποιος κατάλαβε κατάλαβε ,δεν κάνω σε κανέναν επίθεση .Για τον Φακίρη να ξέρεις δεν ισχύει αυτό μην του κάνεις επίθεση γιατί εκτός ότι δεν έθιξε ποτέ πιατσοβιους και ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την πιάτσα πάραυτα... Και πολύ παλαιότερα από εμάς έγραφε και στο νήμα...μην κολλάτε σε ονομασίες όλοι έναν κοινό σκοπό έχουμε και λέγεται ιερόδουλες σε όποιο πόστο και αν βρίσκονται
Οταν γυρνουσαμε με τον περιφερειαρχη Γιαννιτσων black adder καιΓια τον Φακίρη να ξέρεις δεν ισχύει αυτό μην του κάνεις επίθεση γιατί εκτός ότι δεν έθιξε ποτέ πιατσοβιους και ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την πιάτσα πάραυτα... Και πολύ παλαιότερα από εμάς έγραφε και στο νήμα...μην κολλάτε σε ονομασίες όλοι έναν κοινό σκοπό έχουμε και λέγεται ιερόδουλες σε όποιο πόστο και αν βρίσκονται
Δεν χρειάζεται να κάτσουμε τώρα να σκαλονουμε σε βλακειες. Ουτε να βγάλουμε τα κοντέρ και τα πουτσο-μέτρα. Και άλλοι ξέραν τα μπουρδελα τα εσκορτ και τις πιατσες και δεν ξέραν το σαϊτ γτ απλά ήταν αδιάφορο.Οταν γυρνουσαμε με τον περιφερειαρχη Γιαννιτσων black adder και
αλλα επιλεκτα μελη καποιοι δεν ξερανε ουτε το σαιτ.
Τελος παντων ολα καλα.
Μια χαρά το ξεραμε και το σάιτ και τις πιάτσες και γράφαμε και εδώ .Οταν γυρνουσαμε με τον περιφερειαρχη Γιαννιτσων black adder και
Τελος παντων ολα καλα.
Εγώ τα ξέρω.. απλά τώρα ο φίλος ο Dew έφαγε ένα σκάλωμα..άντε να πεις με την γνωστή παρέα από τις αναζητήσεις εσκορτς να τα βάλει αν δεν τους γουστάρει αλλά με τον Φακίρη είναι πολύ λάθος το λέω επιβεβαιωμέναΟταν γυρνουσαμε με τον περιφερειαρχη Γιαννιτσων black adder και
Τελος παντων ολα καλα.
Εσύ πάλι το βιολί σου.Εγώ τα ξέρω.. απλά τώρα ο φίλος ο Dew έφαγε ένα σκάλωμα..άντε να πεις με την γνωστή παρέα από τις αναζητήσεις εσκορτς να τα βάλει αν δεν τους γουστάρει αλλά με τον Φακίρη είναι πολύ λάθος το λέω επιβεβαιωμένα
Σβήστηκαν όλα μηνύματα του να σου έδειχνα τι είχε πει και μετά του απάντησα..για αυτό το νήμα μόνο..στα αλλά εντάξει απλά τραγικός νόμιζε ήταν Στην καφετέρια με τους φίλους και έγραφε ότι ήθελε...ας φτιάξει αλλά πενήντα προφίλ δεν με νοιάζει αλλά κουράζει αυτό το πράγμα συνέχεια...και κάποιοι θα του κάνανε ριπορτΕσύ πάλι το βιολί σου.
Δεν μαλώνω με τον φακίρη απλά δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο άλλο νήμα ούτε χρειάζεται να μεταφέρεται εδώ .ο Ελ Γκρέκο εδώ δεν έδωσε δικαιώματα.
Ξαφνικά τους πήρε όλους ο πόνος με τις πιάτσες ,ενώ μέχρι χθες σε χλεύαζαν.
Καλησπέρα,πριν 2 ημέρες ανέβασα χάρτες με τα σημεία των κοριτσιών,κινούνται μοναστηριού και Γιαννιτσών,στην ουσία ένας κύκλος είναι με το αυτοκίνητο.Καλησπέρα στους κυρίους! Σαλονικιος πλέον, λέω να κάνω καποια στιγμή εξόρμηση στην Γιαννιτσων να δω τι παίζει. Ποιες κοπέλες θεωρείτε πως θα έπρεπε να έχω κατά νου για προσέγγιση και ποιες να αποφύγω;
Μυστη εάν δεις απαντήσεις από τους φίλους και συναδέλφους @Tiger Ver. & @Monadikosss προσπέρασε τες......θα σου προτείνουν μαρία stilo!!!Καλησπέρα στους κυρίους! Σαλονικιος πλέον, λέω να κάνω καποια στιγμή εξόρμηση στην Γιαννιτσων να δω τι παίζει. Ποιες κοπέλες θεωρείτε πως θα έπρεπε να έχω κατά νου για προσέγγιση και ποιες να αποφύγω;
Εγώ θεωρώ ότι οι νέοι στην πιάτσα πρέπει να ξεκινούν από Μαρία αλβανίδα ή Σία για αρχή ,στα 4all στην Γιαννιτσών (σας πρόλαβα πριν πέσει ερώτηση ) .Μυστη εάν δεις απαντήσεις από τους φίλους και συναδέλφους @Tiger Ver. & @Monadikosss προσπέρασε τες......θα σου προτείνουν μαρία stilo!!!
Εμένα γιατί δεν με κάνεις tag κύριε Γιάννη;Μυστη εάν δεις απαντήσεις από τους φίλους και συναδέλφους @Tiger Ver. & @Monadikosss προσπέρασε τες......θα σου προτείνουν μαρία stilo!!!
Εαυ δεν ανεβασες χαρτες φιλε μου..εσυ ανεβασες φωτογραφιες για το αλμπουμ γαμου μαςΚαλησπέρα,πριν 2 ημέρες ανέβασα χάρτες με τα σημεία των κοριτσιών,κινούνται μοναστηριού και Γιαννιτσών,στην ουσία ένας κύκλος είναι με το αυτοκίνητο.
Η κοπέλες διαφέρουν ανάλογα με τα γούστα του καθενός.κανε μια βόλτα και ότι απορία έχεις ή σου άρεσε κάποια και θες πληροφορίες γράψε εδώ να σε βοηθήσει οποίος μπορεί .
Με το συμπάθειο αγαπητέ, σε παρεβλεψα κατά λάθος. Δεν θα επαναληφθεί!!Εμένα γιατί δεν με κάνεις tag κύριε Γιάννη;