Νέα

Πουτάνες τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι συνεπειες θα ειχε μια ενδεχομενη απαγορευση της πορνειας στην ελλ

• πιο πολλα στην τσεπη μας

Ψήφοι: 1 20,0%
  • μαζικες αυτοκτονιες

Ψήφοι: 2 40,0%
  • επιτελους και κατι καλο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • αυξηση βιασμων

• αυξηση σεξοτουρισμου

• αυξηση μαλακιας

Ψήφοι: 2 40,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Και λέω εγω τώρα...Πείτε ότι κλείνουν τα μπουρδέλα -που δεν πρόκειται γιατί τότε δεν θα αναβιώσει το κρυφό σχολειό αλλά το κρυφό μπουρδέλο!- άρα όλες οι εργάτισες εκεί θα ανοίξουν γραφεία και θα γίνουν CG? Χμμμ... Το νόμισμα λέει ότι θα βγουν στην γύρα πολλά καλά κομμάτια άρα θα υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά...Πολλές ίσως διαφημιστούν εδω...Λέω εγώ..Βέβαια αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος...Η άλλη ίσως λέει ότι θα ακριβείνουν όλα τα CG...
Δεν ξέρω...Μήπως πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα??

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και λέω εγω τώρα...Πείτε ότι κλείνουν τα μπουρδέλα -που δεν πρόκειται γιατί τότε δεν θα αναβιώσει το κρυφό σχολειό αλλά το κρυφό μπουρδέλο!- άρα όλες οι εργάτισες εκεί θα ανοίξουν γραφεία και θα γίνουν CG? Χμμμ... Το νόμισμα λέει ότι θα βγουν στην γύρα πολλά καλά κομμάτια άρα θα υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά...Πολλές ίσως διαφημιστούν εδω...Λέω εγώ..Βέβαια αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος...Η άλλη ίσως λέει ότι θα ακριβείνουν όλα τα CG...
Δεν ξέρω...Μήπως πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα??

κοιτα βασικα εγω το ερωτημα το εβαλα για να θυξω πιο πολυ την κωμικη πλευρα του ζητηματος. αλλα οταν λεμε πορνεια εννοουμε παντος ειδους πορνεια πραγμα που δεν γινετε αλλα λεμε μωρε κουβεντα να γινεται

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ΑΑΑ ΟΚ και πάνω που θα ρώταγα από που έμαθες αυτή την πληροφορία...
Ρε φίλε τι λες τώρα? Να σταματήσει η πορνεία???? Ξέρεις πόσοι νονοι που βγάζουν Κυβερνήσεις θα πεινάσουν?

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ΑΑΑ ΟΚ και πάνω που θα ρώταγα από που έμαθες αυτή την πληροφορία...
Ρε φίλε τι λες τώρα? Να σταματήσει η πορνεία???? Ξέρεις πόσοι νονοι που βγάζουν Κυβερνήσεις θα πεινάσουν?

ρε φιλαρακι ειπαμε μια πλακιτσα να κανουμε. εννοειτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Για διαφορους λογους πολλοι πανε στις πουτανες γιατι δε μπορουν να βρουν σεξ αλλου. Δεν πανε ολοι για να ποικιλια η απο βιτσιο.
Αυτοι που δεν μπορουν να βρουν σεξ αλλου μπορει να γινουν επικινδυνοι αν δεν υπαρχουν πουτανες.

+1000

Επισκέπτης
οι πουτανες ειναι σαν το τσιγαρο αμα το αρχισεις δυσκολα το κοβεις(ακομα κ εαν μπορεις να βρεις σεξ αλλου)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αν δεν εχεις γκομενα πας απλως για να γαμησεις.αν εχεις πας για το κατι παραπανω που δεν σου δινει η γκομενα σου.γενικα δυσκολα κοβεται το αθλημα.ελαττωνεται αλλα δεν κοβεται.ακριβως σαν το τσιγαρο.

Επισκέπτης
αν δεν εχεις γκομενα πας απλως για να γαμησεις.αν εχεις πας για το κατι παραπανω που δεν σου δινει η γκομενα σου.γενικα δυσκολα κοβεται το αθλημα.ελαττωνεται αλλα δεν κοβεται.ακριβως σαν το τσιγαρο.

οπως η πουτανα γλυκαινεται απο το χρημα κ δεν το κοβει ετσι κ ο αντρας γλυκαινεται απο την μυρωδια του μπουρδελου κ δεν το κοβει

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σωστός ο ρέκβιεμ!
γενικά είναι μεγάλη κουβέντα
και ίσως ένα μελλοντικο θρεντ
για το αν οι επισκέψεις
σε οικους ανοχης ειναι επιλογή
ή ανάγκη.. οι περισσότερο λένε το πρώτο
εγώ λέω το δευτερο.
ή μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια...

Επισκέπτης
σωστός ο ρέκβιεμ!
γενικά είναι μεγάλη κουβέντα
και ίσως ένα μελλοντικο θρεντ
για το αν οι επισκέψεις
σε οικους ανοχης ειναι επιλογή
ή ανάγκη.. οι περισσότερο λένε το πρώτο
εγώ λέω το δευτερο.
ή μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια...

σε αυτη τη ζωη ειναι πως μαθαινεις.εαν μαθεις στις πουτανες κ τα καλυτερα μουνια να σου τυχαινουν να γαμας παλι στις πουτανες θα πηγαινεις.ειναι θεμα μυρωδιας

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Φαντάσου πως θα τη δουν οι ελλεινήδες αν σταματήσουν να υπάρχουν πουτάνες, να ισσοροπούν την κατάσταση!;!  :'( :'(

Τραγωδία!!!!

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φαντάσου πως θα τη δουν οι ελλεινήδες αν σταματήσουν να υπάρχουν πουτάνες, να ισσοροπούν την κατάσταση!;!  :'( :'(

Τραγωδία!!!!
οταν τις γαμας και εισαι ετοιμος να χυσεις θα σου λενε στο προσωπο ειναι εξτρα 20 ευροπουλα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αυτο ειναι ενα εφιαλτικο σεναριο που ξεπερναει τα ορια ακομα και της κλιματικης καταστροφης απο την υπερθερμανση στον πλανητη,δεν προκειται να γινει ποτε καθως ''διψασμενα''μουνακια θα υπαρχουν παντα,ειδικα  μουνακια που για το χρημα και τη χλιδα τα κανουν ολα.
Γινονται παθιασμενες και κολασμενες πορνες που σβηνουν τις καυλες τους και τις τσιτες τους μαζι με τις δικες μας.
Στηριζουμε τα ξεκωλα
Πιπωνουμε ασυστολα
Γαμαμε Παντου
Καλο σεναριο για τσοντα ακουγεται

Επισκέπτης
Εγω ξερω οτι οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι οι κρυφες.

Και οι ακριβότερες.
Τέτοιες κρυφές και ακριβές πουτάνες στην Ελλάδα δηλώνουν παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί , μοντέλα , τραγουδίστριες , καθηγήτριες Πανεπιστημίου κ.α.

Κατά καιρούς έχει δείξει στην τηλεόραση πολλές 20χρονες , που χωρίς να έχουν κληρονομήσει ποτέ τίποτε, έχουν στην κατοχή τους -από δωρεές- πύργους με δεκάδες στρέμματα αμπέλια γύρω-γύρω, επαύλεις, porsche ,βίλλες στη μύκονο , σαλέ στην ... αράχωβα κτλ κτλ κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom