You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στο Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα elamesa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 329
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν αμφιβαλλω αλλα 35€ ειναι πολλά.Παρα πολλά για την εποχη.Kai apo konda eimai poli glikia ;)
Nick78Austr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξανθούλα μηπως δουλευες φετος χανια?!
silencious
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το μαγαζι ειναι κατι σαν στουντιο?
Nick78Austr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nick Aust, akoma den ksero pou tha eimai thetos, omos an tha einai na katego sta Xania, tha to anafero sto site prostoparon sou stelno ena zesto fili
Ευχαριστω για το ζεστο φιλι...η πιο γλυκια καληνυχτα ειναι ενα ομορφι φιλι! Στο ανταποδιδω :-* Απλα νομιζα οτι εισουν μια γνωστη φιλη μ! Που δουλευε τοσο στα χανια τα τελευταια χρονια οσο και στο Ηρακλειο παλιοτερα στο διπλα μαγαζι απο κει που εισαι τωρα!
Παιδια εκανα κονε με μια τρανς στο ηρακλειο.Αλλα εχω αμφιβολιες αν πρεπει να παω.Δεν ειναι εγχειρισμενη και δεν εχω ξαναδοκιμασει με τρανς.Μηπως αηδιασω;Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρα ενεργητικος,στρειτ και αυτη καθαρα παθητικη.
Τι λετε εσεις;
Τι λετε εσεις;
Και τι να σου πουμε εμεις;Φοβασαι μηπως εισαι gay;Πηγαινε και θα δεις!Παιδια εκανα κονε με μια τρανς στο ηρακλειο.Αλλα εχω αμφιβολιες αν πρεπει να παω.Δεν ειναι εγχειρισμενη και δεν εχω ξαναδοκιμασει με τρανς.Μηπως αηδιασω;Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρα ενεργητικος,στρειτ και αυτη καθαρα παθητικη.
Τι λετε εσεις;
Λοιπον ... εχω να πω τα καλύτερα το κοριτσι ειναι κουκλα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στην διάθεση που εχει μεσα στο χαμογελο ευχαριστη γλυκιά, ομιλητική οσο πρεπει και απο υπηρεσίες υπέροχηΚαλησπέρα ;)
Σασ περιμένω για πολλά παιχνιδάκια στο Αινικολιωτη 9 , 19-5
Φιλάκια
τελειο κορμι ωραια βιζια την προτινω ανεπιφύλακτα και θα την ξαναεπισκευθω πριν φιγει σιγουρα αξιζει ...
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Λοιπον ... εχω να πω τα καλύτερα το κοριτσι ειναι κουκλα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στην διάθεση που εχει μεσα στο χαμογελο ευχαριστη γλυκιά, ομιλητική οσο πρεπει και απο υπηρεσίες υπέροχη
τελειο κορμι ωραια βιζια την προτινω ανεπιφύλακτα και θα την ξαναεπισκευθω πριν φιγει σιγουρα αξιζει ...
ποσο πλιροσες?
doctormanher
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ΩΡΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ?
Ξερουμε κατι για το εν λογο τεμαχιο?
kamilieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Τιποτα φιλε μου! Αν μαθεις,ενημερωσε!!
kamilieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
χαχαχα...φιλε κασκαντερ μαθαμε τιποτα???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις