Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πουτανάκια ...θα μου φάτε τον σύζυγο όσο λείπω :hmm:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• mud_wrestling.jpg
    mud_wrestling.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 12

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η γκομενα θελει να αισθανθει βασσιλησα πριν αισθανθει πουτανα(στο κρεβατι).... ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φιλε με μπυρα απο τα λιντλ δε θα προλαβεις να γαμησεις,θα την παει σερπαντινα πριν μπειτε στο θεμα... :badair:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ασε που τωρα με την κρηση εχουν φυγει απο τη μοδα τα ακριβα εστιατορια εχουν γινει κιτς! Τωρα πρεπει να βρεις ψαγμενα και φτηνα μερη με μυστιριο φαι.Οχι πολυ φτηνα ομως γιατι και η καντινα στη θηβων φτηνη και με μυστιριο φαι ειναι...(κανεις δε ξερει τι κρεας και αν ειναι κρεας αυτο που βαζει μεσα ο μπαρμπας...)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ασε που τωρα με την κρηση εχουν φυγει απο τη μοδα τα ακριβα εστιατορια εχουν γινει κιτς! Τωρα πρεπει να βρεις ψαγμενα και φτηνα μερη με μυστιριο φαι.Οχι πολυ φτηνα ομως γιατι και η καντινα στη θηβων φτηνη και με μυστιριο φαι ειναι...(κανεις δε ξερει τι κρεας και αν ειναι κρεας αυτο που βαζει μεσα ο μπαρμπας...)

Kineziko file  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Indeed.Αν και στην Αθηνα τα καλα συνηθως σωστο φαι βρησκεις στα ακριβα κινεζικα.Λιγες φορες εχω εκπλαγει ευχαρηστα. Αν και οκ ειναι και τι πρωτιμαει ο καθενας.Εχουν ανοιξει εδω αθηνα τωρα με την κρηση που πολλα μαγαζια που με 20-25 ευρω το ατομο τρως γαμω και δε πληρωνεις και πολλα. Αν και για μενα η πραγματικη διασκεδαση ξεκιναει οταν βγουν τα ξυδια και δυναμωσει η μουσικη  :rockon:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Indeed.Αν και στην Αθηνα τα καλα συνηθως σωστο φαι βρησκεις στα ακριβα κινεζικα.Λιγες φορες εχω εκπλαγει ευχαρηστα. Αν και οκ ειναι και τι πρωτιμαει ο καθενας.Εχουν ανοιξει εδω αθηνα τωρα με την κρηση που πολλα μαγαζια που με 20-25 ευρω το ατομο τρως γαμω και δε πληρωνεις και πολλα. Αν και για μενα η πραγματικη διασκεδαση ξεκιναει οταν βγουν τα ξυδια και δυναμωσει η μουσικη  :rockon:

Πούτσες σύντροφε καλά μαγαζιά για φαί δεν έχει πουθενά ή θα έχει μεγάλη ποσότητα και θα υπερκαλύπτει την ποιότητα με ένα σωρό μυρωδικά και καρυκεύματα ή θα έχει και ποσότητα και ποιότητα αλλά θα πρέπει να πάρεις δάνειο από το ΔΝΤ για να φας ή που θα είναι τέρμα για τον πούτσο. Άντε σπάνια να βρείς καναν μερακλή σε κάνα μαγαζάκι στο πουθενά που το ξέρουν λίγοι.

Εγώ συνήθως μιας και ξέρω να μαγειρεύω αρκετά καλά τις βγάζω έξω για φαί αρχικά και μετά για να μην ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ λέω την επόμενη φορά θα μαγειρέψω εγώ να δοκιμάσεις την μαγειρική μου. Ε και φτιαχνω κάτι εύκολο που και να τους αρέσει και να μην μου πάρει 10 ώρες!  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πούτσες σύντροφε καλά μαγαζιά για φαί δεν έχει πουθενά ή θα έχει μεγάλη ποσότητα και θα υπερκαλύπτει την ποιότητα με ένα σωρό μυρωδικά και καρυκεύματα ή θα έχει και ποσότητα και ποιότητα αλλά θα πρέπει να πάρεις δάνειο από το ΔΝΤ για να φας ή που θα είναι τέρμα για τον πούτσο. Άντε σπάνια να βρείς καναν μερακλή σε κάνα μαγαζάκι στο πουθενά που το ξέρουν λίγοι.

Εγώ συνήθως μιας και ξέρω να μαγειρεύω αρκετά καλά τις βγάζω έξω για φαί αρχικά και μετά για να μην ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ λέω την επόμενη φορά θα μαγειρέψω εγώ να δοκιμάσεις την μαγειρική μου. Ε και φτιαχνω κάτι εύκολο που και να τους αρέσει και να μην μου πάρει 10 ώρες!  :rockon:
Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε μου,στην Αθηνα εχεις παρα πολλες επιλογες για φαι και μαλιστα παρα πολυ καλο.Εγω επειδη γουσταρω να δοκιμαζω καινουρια μαγαζια εχω γυρισει παρα πολλα και ξερω διαφορα.Οσο για την τιμη:Σιγουρα αν δωσεις περισσοτερα θα παρεις κατι καλυτερο..και οταν τρως εξω δεν ειναι μονο το φαι αλλα το μερος και το τι προσφερει.Εγω για παραδειγμα συχενομαι το σουσι..ομα ψαρια και φυκια που μυριζουν κολαντερο??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???  :headbang: :headbang: :headbang: δε θα εδινα ουτε 20 ευρω για να φαω το καλυτερο σουσι του κοσμου.Γουσταρω ομως τα μαγαζια με θεα ειτε στη θαλασσα ειτε την πολη,θα εδινα και 100 ευρω για να φαω ωραιο φαγητο με τετεια θεα.ΕΙναι τι θελει ο καθενας.Εγω παντος μεχρι στιγμης αποτι εχω δει με 20 ευρω το ατομο αντε 30 πολυ ξεχηχολομενα τρως σε ωραια μερη και με καλη ποσοτητα.Βεβαια εγω δε γουσταρω τα κυριλε μερη που ο σερβιτορος ειναι ντυμενος σα να πηγαινει στο γαμο του οι μεριδες ειναι σα να της εχεσε μηγα και συνδιαζουμε τα πισοπεθαμενα σαλιγκαρια με σος αρακα και σαλτσα απο σπερμα κροκοδειλου,το βαφτιζουν γκουρμε και στο χρεωνουν 60 ευρω.Αυτα τα αφηνω για τους ''ψαγμενους''...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom