kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Παπια πορτοκαλι πεκινου φιλε!!! Ολα τα λευτα!
Παπια πορτοκαλι πεκινου φιλε!!! Ολα τα λευτα!
Αν και σε λιγα μαγαζια την κανουν οπως πρεπει...στα περισσοτερα ειναι σα γυρος χοιρινο
μολις γυρισα απεξω παιδες....μιλαμε πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες......η μια μου εγλειφε τα αρχιδια και η αλλη τον καταπινε μεχρι τις αμυγδαλες......
μολις γυρισα απεξω παιδες....μιλαμε πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες......η μια μου εγλειφε τα αρχιδια και η αλλη τον καταπινε μεχρι τις αμυγδαλες......
π ειχες βγει τυπε??
τυπε τις πηγα για φαι σε γνωστη ταβερνα της ευρυτερης περιοχης,καταβροχθισαν κατι ψαρονεφρια αλα κρεμ και σαλατες ροκα παρμεζανα και μετα τις εφερα στο σπιτι......τωρα κοιμουνται κι εγω ποσταρωπόσο το μαλλί?
Εσκισες παλι.Δεν πιστευω να πληρωσες εσυ την ταβερνα.τυπε τις πηγα για φαι σε γνωστη ταβερνα της ευρυτερης περιοχης,καταβροχθισαν κατι ψαρονεφρια αλα κρεμ και σαλατες ροκα παρμεζανα και μετα τις εφερα στο σπιτι......τωρα κοιμουνται κι εγω ποσταρω
τυπε τις πηγα για φαι σε γνωστη ταβερνα της ευρυτερης περιοχης,καταβροχθισαν κατι ψαρονεφρια αλα κρεμ και σαλατες ροκα παρμεζανα και μετα τις εφερα στο σπιτι......τωρα κοιμουνται κι εγω ποσταρω
τυπε τις πηγα για φαι σε γνωστη ταβερνα της ευρυτερης περιοχης,καταβροχθισαν κατι ψαρονεφρια αλα κρεμ και σαλατες ροκα παρμεζανα και μετα τις εφερα στο σπιτι......τωρα κοιμουνται κι εγω ποσταρω
εγω πληρωσα μαν....ελλεηνιδες λεμε .....ποιος να πληρωσει;Εσκισες παλι.Δεν πιστευω να πληρωσες εσυ την ταβερνα.
Ζηλεψες την φιδεμπορίαση του Μύρωνα?μολις γυρισα απεξω παιδες....μιλαμε πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες......η μια μου εγλειφε τα αρχιδια και η αλλη τον καταπινε μεχρι τις αμυγδαλες......
αλεξ αμα ερθω αθηνα θα μου πασαρεις την μαρκελα μαν;για ενα one night stand την θελωΖηλεψες την φιδεμπορίαση του Μύρωνα?
Με αθηναιες βγηκες ρε μαν; :Sεγω πληρωσα μαν....ελλεηνιδες λεμε .....ποιος να πληρωσει;
Με αθηναιες βγηκες ρε μαν; :S
Σαλλονικιες να διαλεγεις που πληρωνουν μισα μισα.
Πω ρε καυλα και πεινάω ..τι μας είπες τώρα!τυπε τις πηγα για φαι σε γνωστη ταβερνα της ευρυτερης περιοχης,καταβροχθισαν κατι ψαρονεφρια αλα κρεμ και σαλατες ροκα παρμεζανα και μετα τις εφερα στο σπιτι......τωρα κοιμουνται κι εγω ποσταρω
Πω ρε καυλα και πεινάω ..τι μας είπες τώρα!
Κοροιδα σας πιανουν ρε μαν.Εκτος και αν εισαι 40αρης και βγαινεις με 22χρονο.πια μισα ολα εσυ τ πληρωνεις :S
Λες να τον τσάκωσαν στα πράσα που πόσταρε ο γλου?
Κοροιδα σας πιανουν ρε μαν.Εκτος και αν εισαι 40αρης και βγαινεις με 22χρονο.
Τοτε επιβαλεται να πληρωσεις εσυ.
Λες να τον τσάκωσαν στα πράσα που πόσταρε ο γλου?