Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάγια τακτική να διαστρεβλώνει τα γεγονότα προκειμενου να δημιουργεί εντυπώσεις, όπως και να μεταθέτει την "εκδίκηση" για το παρελθόν. Το 1944 συγκεκριμένα.  :)

ολο λογια βαζει η μουχριτσα. και με τον μπολντη συνεχεια το ιδιο κανει. ειναι ζηλιαρης

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.

Τι σου ειναι αυτη που σε πηρε φιλε τι σχεση ακριβως εχετε με αυτην σχεση κανονικη,ξεπετα,φιλοι τι ακριβως σορρυ που ρωτω αλλα δεν καταλαβα απο το ποστ σου... :huh: :huh: :think: :think: :S :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το Μπόλντη τον ζηλεύουν όλοι ...
dance_we.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνονται ολα τα καλα παιδια του μπου...οι σημαιες μας λακις,αγιος,εριναλ.....το σαιτ φθινει....πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι  :)

Α ολα κι ολα εγω δεν τσακώνομαι με κανένα αλλα έρχονται και με τσινάνε οποτε τα ακουνε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνονται ολα τα καλα παιδια του μπου...οι σημαιες μας λακις,αγιος,εριναλ.....το σαιτ φθινει....πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι  :)

εγω προσπαθω να τους ενωσω ρε μαν!αλλα ο ενας θελει δραχμη αλλος θελει Θατσερ αλλος να σφαζει κομμουνια αλλος τον Βασιλια αλλος τον Ανδρεα Παπανδρεου αλλος ΧΑ....τι να πεις χανεις τη μπαλα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τυπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνονται ολα τα καλα παιδια του μπου...οι σημαιες μας λακις,αγιος,εριναλ.....το σαιτ φθινει....πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι  :)
Αφηστε τα μιση  και πιαστε το γαμησι

Αλλα οσο υπαρχουν πολιτικα/θρησκευτικα/ποδοσφαιρικα ολοι θα ειναι με το λουρι λυμενο για καυγα   :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω προσπαθω να τους ενωσω ρε μαν!αλλα ο ενας θελει δραχμη αλλος θελει Θατσερ αλλος να σφαζει κομμουνια αλλος τον Βασιλια αλλος τον Ανδρεα Παπανδρεου αλλος ΧΑ....τι να πεις χανεις τη μπαλα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εσυ φταις κωστακη που τους αφηνεις να με παιδευουν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αφηστε τα μιση  και πιαστε το γαμησι

Αλλα οσο υπαρχουν πολιτικα/θρησκευτικα/ποδοσφαιρικα ολοι θα ειναι με το λουρι λυμενο για καυγα   :S

Αρα χρειαζομαστε τσαμπα γαμησια απο ολες τις γκομενες  και ενα καθεστως απολυταρχικο...μονο ενας ηγετης θα μας σωσει
:grin: :grin:

Συνημμένα

• 16613-16.jpg
    16613-16.jpg
    156,9 KB · Εμφανίσεις: 18

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αρα χρειαζομαστε τσαμπα γαμησια απο ολες τις γκομενες  και ενα καθεστως απολυταρχικο...μονο ενας ηγετης θα μας σωσει
:grin: :grin:
Αυτουνου ετσι και του γυρισει το ματι, μπορει να μαs ριξει σαν τροφη στα πεινασμενα σκυλια του...Αν μπορουσα να διαλεξω  ηγετη  μονο  εναν........... :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Χιου.JPG
    Χιου.JPG
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 37

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτουνου ετσι και του γυρισει το ματι, μπορει να μαs ριξει σαν τροφη στα πεινασμενα σκυλια του...Αν μπορουσα να διαλεξω  ηγετη  μονο  εναν........... :rockon: :rockon:

ε αυτος μαν θα τις εχει ολες για παρτη του εμας θα μας πεταει κανα μπαζο  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom