You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στην ψυχή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Εγω παντως προτιμω τη Λαδοκολλα στη Θεσσαλονικη και το ΓυροΓυροΟλοι στη Σερρες ...πολυ γκουρμε καταστασεις με πατατες κ σουβλακια
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ωραια και η λαδοκολα αλλα αν ειναι να φαω τετεια παω στην πεντελη η στη χασια και κανω παρτουζα με τα κοντοσουβλια
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Σωραιοοος...κατι τετειο εννωουσα και εγω..ισως και λιγο ποιο εστιατοριο φαση..αλλα αυτα ειναι τα σωστα...λιγη φαντασια θελει
Καλό φαί στο Ηράκλειο είχα βρεί σε ένα burgερ-ribάδικο στο Ηράκλειο, βέβαια οι τιμές ήταν :o .............
Το μαγαζί όμως είχε θέα στην θάλασσα από μέσα το χαν διακοσμήσει θεικά και γενικά ήταν ωραία φάση. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα fridays από φίλους αν και δεν έχω πάει ποτέ.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Μη ψαρωνεις.Τα fridays ειναι υπερεκτημημενα.Τιμες εστιατοριου και ποιοτητα φαστ φουντ? Ουτε καν για μενα.Τα μπεργκεραδικα γενικα ειναι ακριβα οταν προσφερουν πρωτοτυπια και οντος καλο φαι.Καλό φαί στο Ηράκλειο είχα βρεί σε ένα burgερ-ribάδικο στο Ηράκλειο, βέβαια οι τιμές ήταν :o .............
Το μαγαζί όμως είχε θέα στην θάλασσα από μέσα το χαν διακοσμήσει θεικά και γενικά ήταν ωραία φάση. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα fridays από φίλους αν και δεν έχω πάει ποτέ.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μη ψαρωνεις.Τα fridays ειναι υπερεκτημημενα.Τιμες εστιατοριου και ποιοτητα φαστ φουντ? Ουτε καν για μενα.Τα μπεργκεραδικα γενικα ειναι ακριβα οταν προσφερουν πρωτοτυπια και οντος καλο φαι.
Το πιο καλό εστιατόριο-ταβέρνα-ουζερί που έχω πάει πάντως είναι στο Ηράκλειο με διαφορά το Λίγο κρασί λίγο θάλασσα
Πάρε εδώ δες θέα
Οι τιμές είναι προσιτές η ποσότητα ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Η θέα γαμάτη. Το μόνο κακό έιναι ότι έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολύ κόσμο. Το μαγαζί δεν αδειάζει ποτέ παρα μόνο όταν κλείνει.
Από την μία αυτό είναι κακό από την άλλη βέβαια όλες οι γκόμενες στην Κρήτη έχουν ακουστά το μαγαζί οπότε και θα γουστάρει αν την πας εκεί και δεν θα πονέσει η τσέπη σου.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ωραια και η λαδοκολα αλλα αν ειναι να φαω τετεια παω στην πεντελη η στη χασια και κανω παρτουζα με τα κοντοσουβλια
φιλε τα απο τ καλυτερα μαγαζια ειναι η λαδοκολλα .Τωρα για γκουρμε φαι δν μ πολυαρεσει,καλυτερα να φαω σε κανα καλο κινεζικο ,οι πιτσες με τη κριση εχουνε χαλασει παρα πολυ :S :S :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Τελευταια φορα που ηρθα κρητη ηταν για δουλεια.Δεν Βγηκα και πολυ απο το ξενοδοχειο.Με αποζημειωσε ομως γενικα το ξενοδοχειο και εκει το φαι δε το ελεγες και ασχημο.Καντια Μαρις το ελεγαν,μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο καλο φαι ειχε γενικα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ουτε εμενα μαρεσει το γκουρμε αδερφε.Οταν λες πεντελη και χασια ενοω ταβερνες...φιλε τα απο τ καλυτερα μαγαζια ειναι η λαδοκολλα .Τωρα για γκουρμε φαι δν μ πολυαρεσει,καλυτερα να φαω σε κανα καλο κινεζικο ,οι πιτσες με τη κριση εχουνε χαλασει παρα πολυ :S :S :S
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Τελευταια φορα που ηρθα κρητη ηταν για δουλεια.Δεν Βγηκα και πολυ απο το ξενοδοχειο.Με αποζημειωσε ομως γενικα το ξενοδοχειο και εκει το φαι δε το ελεγες και ασχημο.Καντια Μαρις το ελεγαν,μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο καλο φαι ειχε γενικα.
Το candia είναι αρκετά καλό ξενοδοχείο τουλάχιστον όσον αφορά τα ξενοδοχεία που είναι σχετικά κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ουτε εμενα μαρεσει το γκουρμε αδερφε.Οταν λες πεντελη και χασια ενοω ταβερνες...
για τις πιτσαριες τι γνωμη εχεις...δν εχουν χαλασει πολυ με τη κριση? :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ναι καλο ηταν,αλλα δυστιχως δεν ειχα χρονο να κανω καμια γυρα.Παντος ενταξυ το φαι ειναι και υποκειμενικο.Σε αλλους αρεσουν οι γκουρμεδιες σε αλους οχι και γενικοτερα ειναι θεμα πρωτιμισης.Εμενα παντος μαρεσει να μου δινει και ενα ''εναλακτικο'' περιβαλλον δε τα μπορω τα ''εδω που ηρθες πρεπει να φενεσαι το λιγοτερο προεδρος των ηπα γιατι εδω μεσα ειμαστε high class''.Το πολυ το high class κατανταει κιτσ...ειδικα για νεους ανθρωπους...
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Γενικα ναι! Αλλα εγω εχω ενα ιταλικο εστιατοριο που παραγκελνω και τις ψηνει στον ξυλοφουρνο...και ενταξυ...καμια φορα ειναι και καλυτερο απο σεξ...για τις πιτσαριες τι γνωμη εχεις...δν εχουν χαλασει πολυ με τη κριση? :S
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Γενικα ναι! Αλλα εγω εχω ενα ιταλικο εστιατοριο που παραγκελνω και τις ψηνει στον ξυλοφουρνο...και ενταξυ...καμια φορα ειναι και καλυτερο απο σεξ...
οκ..........Αθηναιος εισαι ε?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ναι,αλλα γιατι δεν εχει στην επαρχια πιτσαριες με ξυλοφουρνο?
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Έχει πως δεν έχει. Εγώ από ξυλόφουρνο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εχει πως δν εχει....αλλα την εχω βαρεθει τη Σαλονικη και τη Σερρες....Μαζευω κανα φραγκο να κατεβω αθηνα θα μεινω στου φιλου μου το σπιτι
θα με παει παντου λεει
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Αθηνα δεν εχει δουλειες μαν.Η τουλαχιστον δεν εχει ευκολες δουλειες...δυστιχως...εχει πως δν εχει....αλλα την εχω βαρεθει τη Σαλονικη και τη Σερρες....Μαζευω κανα φραγκο να κατεβω αθηνα θα μεινω στου φιλου μου το σπιτι
θα με παει παντου λεει
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δν θα κατεβω για δουλεια...για διασκεδασηΑθηνα δεν εχει δουλειες μαν.Η τουλαχιστον δεν εχει ευκολες δουλειες...δυστιχως...
καλα ο φιλος μου τοτε πως κατεβηκε απο Σαλονικη Αθηνα για δουλεια,ειναι ηλεκτρ.μηχανικος ;)
Επαρχια να δεις....τιποτα δν εχει μονο αν εισαι συνταξιουχος κοπροσκυλο στρατιωτικος απο τα 45 η χωραφας η κτηνοτροφος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K