Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
XAXAXA! Δηλαδή ρε τύπε όταν μια γκόμενα με την οποία είσαι ερωτευμένος σου φέρεται σκάρτα και είσαι χάλια, επομένως ανοιγείς ένα thread-τα πίνεις με τους φίλους σου, ότι στο διάολο κάνεις τέλοσπάντων για να πείς σε κάποιον-κάποιους πως νιώθεις φέρεσαι σαν γκόμενα. ΟΚ!

Να το κάνω λιανά; Θα το κάνω λιανά, από το πρώτο σκάρτο φέρσιμο γκόμενας που είχα σαν teenager είχα πει στον εαυτό μου δεν θα χαλιέσαι εσύ, εσύ θα γαμάς και όταν σταματάς να περνάς καλά θα φεύγεις. Τόσο απλά. Μετά από κάνα χρόνο που ήμουν μόνος (χωρίς σχέση) και πήδαγα randomly ή σε μπουρδέλα, είπα θέλω μια σοβαρή γκόμενα να κάνω μια σχέση της προκοπής. Ε πίστεψα ότι θα ταν αυτή και ναι ρε φίλε δεν είναι ντροπή καψουρεύτηκα. Αν σε παραξενεύει τόσο πολύ πάσο.
Ε πες το μας ρε φιλε.
Με ποσα γραμματα γραφεται η καψούρα τύπε?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Ισχυει αυτο που λες...κατα ενα μερος.ΔΕΝ ξερουν τι θελουν.Αλλα ειναι θεμα σωματικο.Αν η αλλη εχει περισσοτερα νευρα στην κλειτοριδα (το πιο συνηθες)...εκει θα το γουσταρει περισσοτερο.Αυτο παει με τη λογικη.Το γαμισι ειναι και θεμα χημειας.
Στα αρχιδια σου τι θελουν, το θεμα ειναι τι θελεις εσυ.Αν σου αρεσει το γλειφομουνι το κανεις,για τη καβλα σου ομως,και επειδη ειναι κατι που σαρεσει θα μαθεις και θα το κανεις και καλα.Το οτι η γκομενα θα χυσει σαν τρελη ειναι ευχαριστο και καλοδεχουμενο,αλλα δευτερευον,το πρωτευον ειναι οτι εσυ κορεσες την επιθυμια σου να γευτεις μουνι.Αν παλι δεν το γουσταρεις αστο καλυτερα,οτι γινεται με μιση καρδια δεν γινεται ποτε καλα,και εσυ θα ξενερωνεις,ουτε η γκομενα θα γουσταρει στη τελικη.Μπορεις να την ικανοποιησεις και με αλλους τροπους που θα εισαι και καλυτερος οποτε επικεντρωνεσαι εκει

Επισκέπτης
κι άσε τους Λάκηδες να γαμάνε κολ γκέρλς ακάποτα για 6 ώρες σερί ντεμέκ.

Ρε μαλάκα , εγώ δεν έχω σύφιλη και ψώρα ....

Οπότε με πλήσιάζουν και μουνάρες, όχι όπως εσένα,
που δεν σε πλησιάζουν παρά μόνο τελειωμένες και λογικό
είναι , φοβούνται για τη ζωή τους ....

ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΜΝ
ασχολούνται μαζί σου.

Έβαλες φωτό την ψωλή σου
και φάνηκε ότι είσαι έγκλειστος
σε νοσοκομείο με αφροδίσια ....

ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ
ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το μονο σιγουρο ειναι παντος οτι για την κλειτοριδικη γκομενα τιποτα δε συγγρινετε με το γλειφομουνι.Για τις αλλες δεν ειμαισιγουρος ακομα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το μονο σιγουρο ειναι παντος οτι για την κλειτοριδικη γκομενα τιποτα δε συγγρινετε με το γλειφομουνι.Για τις αλλες δεν ειμαισιγουρος ακομα...
Που τα εμαθες αυτα φιλε;Σε μπουρδελο ή εξω στην ζωη;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι τα κολ γκιρλς δεν εχουν αφροδισια?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Που τα εμαθες αυτα φιλε;Σε μπουρδελο ή εξω στην ζωη;
Σιγα μη γλυψω κλειτοριδα πουτανας ρε εισαι τρελος? Ξερεις τι μπορεις να κολησεις με αυτο? Και να το εκανα σε καπιο πολυ μακρινο συμπαν...σιγα μην επερνα σα κρητηριο αυτο.Αφου οι πουτανες ακομα και με τον αερα να τις γαμας θα κραυγαζουν για να νομιζεις οτι εισαι ο πιτερ νορθ...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε μαλάκα , εγώ δεν έχω σύφιλη και ψώρα ....

Οπότε με πλήσιάζουν και μουνάρες,

όχι όπως εσένα, που δεν σε πλησιάζουν παρά μόνο τελειωμένες και λογικό είναι ,

φοβούνται για τη ζωή τους ....

ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΜΝ ασχολούνται μαζί σου.

Έβαλες φωτό την ψωλή σου και φάνηκε ότι είσαι έγκλειστος σε νοσοκομείο με αφροδίσια ....

ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ
ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ....

Λάκη, είσαι ολόκληρος ένα amusement park μόνος σου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
XAXAXA! Δηλαδή ρε τύπε όταν μια γκόμενα με την οποία είσαι ερωτευμένος σου φέρεται σκάρτα και είσαι χάλια, επομένως ανοιγείς ένα thread-τα πίνεις με τους φίλους σου, ότι στο διάολο κάνεις τέλοσπάντων για να πείς σε κάποιον-κάποιους πως νιώθεις φέρεσαι σαν γκόμενα. ΟΚ!

Να το κάνω λιανά; Θα το κάνω λιανά, από το πρώτο σκάρτο φέρσιμο γκόμενας που είχα σαν teenager είχα πει στον εαυτό μου δεν θα χαλιέσαι εσύ, εσύ θα γαμάς και όταν σταματάς να περνάς καλά θα φεύγεις. Τόσο απλά. Μετά από κάνα χρόνο που ήμουν μόνος (χωρίς σχέση) και πήδαγα randomly ή σε μπουρδέλα, είπα θέλω μια σοβαρή γκόμενα να κάνω μια σχέση της προκοπής. Ε πίστεψα ότι θα ταν αυτή και ναι ρε φίλε δεν είναι ντροπή καψουρεύτηκα. Αν σε παραξενεύει τόσο πολύ πάσο.
Το οτι καψουρευτηκες δεν ειναι κακο,αλλα την καψουρα οι αντρες την περνανε ειτε μονοι τους,ειτε παρεα με ενα καλο φιλο ειτε με ενα μπουκαλι,δεν βγαινουν στη γυρα να κλαφτουν και να ζητησουν λογια παρηγοριας και χαδια..αυτα τα κανουν οι γυναικες(οχι ολες).Οποτε εδω μεσα τουλαχιστον ξεχνα την συμπονια και γλυκα λογακια,τα οποια μονο κακο κανουν,και φερσου ως αντρας

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σιγα μη γλυψω κλειτοριδα πουτανας ρε εισαι τρελος? Ξερεις τι μπορεις να κολησεις με αυτο? Και να το εκανα σε καπιο πολυ μακρινο συμπαν...σιγα μην επερνα σα κρητηριο αυτο.Αφου οι πουτανες ακομα και με τον αερα να τις γαμας θα κραυγαζουν για να νομιζεις οτι εισαι ο πιτερ νορθ...

Για να γλύψεις cg που γαμιέται ακάπωτα με εσένα (επομένως και με άλλους πελάτες) πρέπει να είσαι τρελός ή αυτοκτονικός και ας κάνουν όσες εξετάσεις κ.τ.λ θέλουν.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν κλειτοριδικές γκόμενες ,υπάρχουν κλειτοριδικοί και κολπικοί οργασμοί.
'Ολες μπορούν να έχουν όποιον θελήσουν με την κατάλληλη εξάσκηση.
Μα τι σκατά..τίποτα δεν ξέρετε απο μουνιά?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν κλειτοριδικές γκόμενες ,υπάρχουν κλειτοριδικοί και κολπικοί οργασμοί.
'Ολες μπορούν να έχουν όποιον θελήσουν με την κατάλληλη εξάσκηση.
Μα τι σκατά..τίποτα δεν ξέρετε απο μουνιά?
Και ομως η επιστημη διαφωνει μαζι σου.Πολλες κοπελες εχουν περισσοτερες απολιξεις νευρων στην κλειτοριδα απο αλλες.Αυτες εννοω σαν κλειτοριδικες.Ειναι σιγουρα θεμα εξασκησης αλλα ετσι ειναι η φυση.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Απο την πιατσα το εμαθες;Οχι απο γκομενα;

λίγα λόγια για τον Λάκη.

όλα τα call girls αρνούνται δεύτερο ραντεβού μαζί του γιατί τα γαμάει μέχρι θανάτου επί ώρες.

staying power στα αγγλικά.

γατάκια, ε γατάκια.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το οτι καψουρευτηκες δεν ειναι κακο,αλλα την καψουρα οι αντρες την περνανε ειτε μονοι τους,ειτε παρεα με ενα καλο φιλο ειτε με ενα μπουκαλι,δεν βγαινουν στη γυρα να κλαφτουν και να ζητησουν λογια παρηγοριας και χαδια..αυτα τα κανουν οι γυναικες(οχι ολες).Οποτε εδω μεσα τουλαχιστον ξεχνα την συμπονια και γλυκα λογακια,τα οποια μονο κακο κανουν,και φερσου ως αντρας

Σε forum γράφω ρε man δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω δεν θα ντραπώ fair enough? Μόνος είμαι μόνος νιώθω. Ο άλλος γράφει ότι είμαι μαλάκας και ότι δεν την πήδηξα, εγώ ξέρω τι έγινε επομένως λες να πάρω σοβαρά κάποια πράγματα ή πιστεύεις ότι το να γράφω εδώ με κάνει σαν γκόμενα που φωνάζει 10 φίλες της και κλαίγονται όλες μαζί λέγοντας πόσο μαλάκας ήταν το τύπος;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και ομως η επιστημη διαφωνει μαζι σου.Πολλες κοπελες εχουν περισσοτερες απολιξεις νευρων στην κλειτοριδα απο αλλες.Αυτες εννοω σαν κλειτοριδικες.Ειναι σιγουρα θεμα εξασκησης αλλα ετσι ειναι η φυση.
Ποια επιστήμη και μαλακίες.
Εμένα θ'ακούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom