jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Μπα σε καλό σου, με πέθανες!
τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, για τον Λάκη η φράση "έχει μεγαλύτερη γλώσσα από πούτσο" έχει double meaning.
Μπα σε καλό σου, με πέθανες!
Ε πες το μας ρε φιλε.XAXAXA! Δηλαδή ρε τύπε όταν μια γκόμενα με την οποία είσαι ερωτευμένος σου φέρεται σκάρτα και είσαι χάλια, επομένως ανοιγείς ένα thread-τα πίνεις με τους φίλους σου, ότι στο διάολο κάνεις τέλοσπάντων για να πείς σε κάποιον-κάποιους πως νιώθεις φέρεσαι σαν γκόμενα. ΟΚ!
Να το κάνω λιανά; Θα το κάνω λιανά, από το πρώτο σκάρτο φέρσιμο γκόμενας που είχα σαν teenager είχα πει στον εαυτό μου δεν θα χαλιέσαι εσύ, εσύ θα γαμάς και όταν σταματάς να περνάς καλά θα φεύγεις. Τόσο απλά. Μετά από κάνα χρόνο που ήμουν μόνος (χωρίς σχέση) και πήδαγα randomly ή σε μπουρδέλα, είπα θέλω μια σοβαρή γκόμενα να κάνω μια σχέση της προκοπής. Ε πίστεψα ότι θα ταν αυτή και ναι ρε φίλε δεν είναι ντροπή καψουρεύτηκα. Αν σε παραξενεύει τόσο πολύ πάσο.
Στα αρχιδια σου τι θελουν, το θεμα ειναι τι θελεις εσυ.Αν σου αρεσει το γλειφομουνι το κανεις,για τη καβλα σου ομως,και επειδη ειναι κατι που σαρεσει θα μαθεις και θα το κανεις και καλα.Το οτι η γκομενα θα χυσει σαν τρελη ειναι ευχαριστο και καλοδεχουμενο,αλλα δευτερευον,το πρωτευον ειναι οτι εσυ κορεσες την επιθυμια σου να γευτεις μουνι.Αν παλι δεν το γουσταρεις αστο καλυτερα,οτι γινεται με μιση καρδια δεν γινεται ποτε καλα,και εσυ θα ξενερωνεις,ουτε η γκομενα θα γουσταρει στη τελικη.Μπορεις να την ικανοποιησεις και με αλλους τροπους που θα εισαι και καλυτερος οποτε επικεντρωνεσαι εκειΙσχυει αυτο που λες...κατα ενα μερος.ΔΕΝ ξερουν τι θελουν.Αλλα ειναι θεμα σωματικο.Αν η αλλη εχει περισσοτερα νευρα στην κλειτοριδα (το πιο συνηθες)...εκει θα το γουσταρει περισσοτερο.Αυτο παει με τη λογικη.Το γαμισι ειναι και θεμα χημειας.
κι άσε τους Λάκηδες να γαμάνε κολ γκέρλς ακάποτα για 6 ώρες σερί ντεμέκ.
Που τα εμαθες αυτα φιλε;Σε μπουρδελο ή εξω στην ζωη;Το μονο σιγουρο ειναι παντος οτι για την κλειτοριδικη γκομενα τιποτα δε συγγρινετε με το γλειφομουνι.Για τις αλλες δεν ειμαισιγουρος ακομα...
Που τα εμαθες αυτα φιλε;Σε μπουρδελο ή εξω στην ζωη;
Σιγα μη γλυψω κλειτοριδα πουτανας ρε εισαι τρελος? Ξερεις τι μπορεις να κολησεις με αυτο? Και να το εκανα σε καπιο πολυ μακρινο συμπαν...σιγα μην επερνα σα κρητηριο αυτο.Αφου οι πουτανες ακομα και με τον αερα να τις γαμας θα κραυγαζουν για να νομιζεις οτι εισαι ο πιτερ νορθ...Που τα εμαθες αυτα φιλε;Σε μπουρδελο ή εξω στην ζωη;
Γιατι τα κολ γκιρλς δεν εχουν αφροδισια?
Ρε μαλάκα , εγώ δεν έχω σύφιλη και ψώρα ....
Οπότε με πλήσιάζουν και μουνάρες,
όχι όπως εσένα, που δεν σε πλησιάζουν παρά μόνο τελειωμένες και λογικό είναι ,
φοβούνται για τη ζωή τους ....
ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΜΝ ασχολούνται μαζί σου.
Έβαλες φωτό την ψωλή σου και φάνηκε ότι είσαι έγκλειστος σε νοσοκομείο με αφροδίσια ....
ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ
ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ....
Το οτι καψουρευτηκες δεν ειναι κακο,αλλα την καψουρα οι αντρες την περνανε ειτε μονοι τους,ειτε παρεα με ενα καλο φιλο ειτε με ενα μπουκαλι,δεν βγαινουν στη γυρα να κλαφτουν και να ζητησουν λογια παρηγοριας και χαδια..αυτα τα κανουν οι γυναικες(οχι ολες).Οποτε εδω μεσα τουλαχιστον ξεχνα την συμπονια και γλυκα λογακια,τα οποια μονο κακο κανουν,και φερσου ως αντραςXAXAXA! Δηλαδή ρε τύπε όταν μια γκόμενα με την οποία είσαι ερωτευμένος σου φέρεται σκάρτα και είσαι χάλια, επομένως ανοιγείς ένα thread-τα πίνεις με τους φίλους σου, ότι στο διάολο κάνεις τέλοσπάντων για να πείς σε κάποιον-κάποιους πως νιώθεις φέρεσαι σαν γκόμενα. ΟΚ!
Να το κάνω λιανά; Θα το κάνω λιανά, από το πρώτο σκάρτο φέρσιμο γκόμενας που είχα σαν teenager είχα πει στον εαυτό μου δεν θα χαλιέσαι εσύ, εσύ θα γαμάς και όταν σταματάς να περνάς καλά θα φεύγεις. Τόσο απλά. Μετά από κάνα χρόνο που ήμουν μόνος (χωρίς σχέση) και πήδαγα randomly ή σε μπουρδέλα, είπα θέλω μια σοβαρή γκόμενα να κάνω μια σχέση της προκοπής. Ε πίστεψα ότι θα ταν αυτή και ναι ρε φίλε δεν είναι ντροπή καψουρεύτηκα. Αν σε παραξενεύει τόσο πολύ πάσο.
Απο την πιατσα το εμαθες;Οχι απο γκομενα;Εμένα η πιάτσα μου έμαθε ότι όταν καβλώσεις τη γκόμενα
δεν ζητάει , ούτε έχει προτιμήσεις.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΚΙ ΑΛΛΟ" ....
Σιγα μη γλυψω κλειτοριδα πουτανας ρε εισαι τρελος? Ξερεις τι μπορεις να κολησεις με αυτο? Και να το εκανα σε καπιο πολυ μακρινο συμπαν...σιγα μην επερνα σα κρητηριο αυτο.Αφου οι πουτανες ακομα και με τον αερα να τις γαμας θα κραυγαζουν για να νομιζεις οτι εισαι ο πιτερ νορθ...
Δεν υπάρχουν κλειτοριδικές γκόμενες ,υπάρχουν κλειτοριδικοί και κολπικοί οργασμοί.Το μονο σιγουρο ειναι παντος οτι για την κλειτοριδικη γκομενα τιποτα δε συγγρινετε με το γλειφομουνι.Για τις αλλες δεν ειμαισιγουρος ακομα...
Και ομως η επιστημη διαφωνει μαζι σου.Πολλες κοπελες εχουν περισσοτερες απολιξεις νευρων στην κλειτοριδα απο αλλες.Αυτες εννοω σαν κλειτοριδικες.Ειναι σιγουρα θεμα εξασκησης αλλα ετσι ειναι η φυση.Δεν υπάρχουν κλειτοριδικές γκόμενες ,υπάρχουν κλειτοριδικοί και κολπικοί οργασμοί.
'Ολες μπορούν να έχουν όποιον θελήσουν με την κατάλληλη εξάσκηση.
Μα τι σκατά..τίποτα δεν ξέρετε απο μουνιά?
Απο την πιατσα το εμαθες;Οχι απο γκομενα;
Το οτι καψουρευτηκες δεν ειναι κακο,αλλα την καψουρα οι αντρες την περνανε ειτε μονοι τους,ειτε παρεα με ενα καλο φιλο ειτε με ενα μπουκαλι,δεν βγαινουν στη γυρα να κλαφτουν και να ζητησουν λογια παρηγοριας και χαδια..αυτα τα κανουν οι γυναικες(οχι ολες).Οποτε εδω μεσα τουλαχιστον ξεχνα την συμπονια και γλυκα λογακια,τα οποια μονο κακο κανουν,και φερσου ως αντρας
Ποια επιστήμη και μαλακίες.Και ομως η επιστημη διαφωνει μαζι σου.Πολλες κοπελες εχουν περισσοτερες απολιξεις νευρων στην κλειτοριδα απο αλλες.Αυτες εννοω σαν κλειτοριδικες.Ειναι σιγουρα θεμα εξασκησης αλλα ετσι ειναι η φυση.