Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μία μόνο λέξη: ΠΡΟΧΩΡΑΣ.

Ανάλυση: Την γράφεις στ' αρχίδια σου και πας παρακάτω όπως άλλωστε κάνει κι εκείνη. Ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε άλλη προσπάθεια επικοινωνίας. Την γράφεις και πας σε άλλα, μουνιά υπάρχουν πολλά. Μην το σκέφτεσαι, ειδικά αφού γάμησες κιόλας. Δεν ήταν και γάμος για να στενοχωριέσαι. Ένα παιχνίδι κι ένα πήδημα ήταν, θα σου τύχουν πάρα πολλά τέτοια.

Και απαράβατος κανόνας: Δεν γυρίζουμε ΠΟΤΕ πίσω και ΔΕΝ κυνηγάμε. Αν σου έκανε τώρα 1 ή 2, αν επιμείνεις θα σου κάνει 7.500.000. Και θα σε λέει και μαλάκα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε στην περιπτωση του αλεξ υπαρχει η παραλαγη καριολα ειναι αυτη που απανταει σε ολα τα πιεμ εκτος απ τα πιεμ του αλεξ
Δεν εχει υπαρξει ακομη, ευτυχως.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Εριξες το γαμησι σου περασες καλα ολα φινα.

...Αν η κυρια δεν θελει να σε ξαναδει...

...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ...

...αλλοι παρακαλανε για τετοιεσ φασεις σκετο πηδουλο χωρις σουξου μουξου μετα,

...και εσυ παραπονιεσαι?

...Εσυ να φτιαχνεις τους κανονες στη ζωη σου

έλα ντε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν δεν ξέρει ο άλλος να γλυφει καλά,καλύτερα να το παραβλέψει και να πάμε κατευθείαν στο θέμα.
Α μαλιστα. Να μια ερωτηση που παντα ηθελα να την κανω.

Ενα καλο γλειφομούνι, μπορει να υποκαταστησει ενα αθλιο πηδημα?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
ΤΟ τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ως τωρα η γκομενα συμπεριφερεται ως αντρας και ο τυπος ως γκομενα,κλαψιαρα κιολας,

Επισκέπτης
Γλυφομουνι θελουν απο τον αγαπουλη τους...Που μετα θα τον κερατωσουν με τον πραγματικο γαμια που θα τους χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο οταν τις γαμαει... :P :P

έτσι ....
γερά ....

το γλειφομούνι , είναι για όσους έχουν μεγαλύτερη γλώσσα από πούτσο ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ασχολεισαι ρε.αψεγαδιαστες γυναικες παντου στα μπουρδελα.μην σε νοιαζει.η πουτσα σου να ειναι γερη να γαμας μεχρι τα γεραματα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμενα οποια γκομενα εχω ρωτησει μου εχει πει τα ιδια.Οτι ειναι αναλογα με τη φαση.Εχει να κανει που εχει τα περισσοτερα νευρα...στην κλειτοριδα η στο μουνι.Οπου εχει τα περισσοτερα απο εκει το ευχαριστιεται και περισσοτερο.Λογικο το βρισκω...

Επισκέπτης
Εμενα οποια γκομενα εχω ρωτησει μου εχει πει τα ιδια.Οτι ειναι αναλογα με τη φαση.Εχει να κανει που εχει τα περισσοτερα νευρα...στην κλειτοριδα η στο μουνι.Οπου εχει τα περισσοτερα απο εκει το ευχαριστιεται και περισσοτερο.Λογικο το βρισκω...

Το τι λένε ... με το τι θέλουν ...

έχουν τόση σχέση ...

όση ο άνδρας που περιγράφουν ότι θέλουν
και αυτός με τον οποίο γαμιούνται τελικά ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• g.jpg
    g.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το τι λένε ... με το τι θέλουν ...

έχουν τόση σχέση ...

όση ο άνδρας που περιγράφουν ότι θέλουν
και αυτός με τον οποίο γαμιούνται τελικά ....
Ισχυει αυτο που λες...κατα ενα μερος.ΔΕΝ ξερουν τι θελουν.Αλλα ειναι θεμα σωματικο.Αν η αλλη εχει περισσοτερα νευρα στην κλειτοριδα (το πιο συνηθες)...εκει θα το γουσταρει περισσοτερο.Αυτο παει με τη λογικη.Το γαμισι ειναι και θεμα χημειας.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ΤΟ τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ως τωρα η γκομενα συμπεριφερεται ως αντρας και ο τυπος ως γκομενα,κλαψιαρα κιολας,

XAXAXA! Δηλαδή ρε τύπε όταν μια γκόμενα με την οποία είσαι ερωτευμένος σου φέρεται σκάρτα και είσαι χάλια, επομένως ανοιγείς ένα thread-τα πίνεις με τους φίλους σου, ότι στο διάολο κάνεις τέλοσπάντων για να πείς σε κάποιον-κάποιους πως νιώθεις φέρεσαι σαν γκόμενα. ΟΚ!

Να το κάνω λιανά; Θα το κάνω λιανά, από το πρώτο σκάρτο φέρσιμο γκόμενας που είχα σαν teenager είχα πει στον εαυτό μου δεν θα χαλιέσαι εσύ, εσύ θα γαμάς και όταν σταματάς να περνάς καλά θα φεύγεις. Τόσο απλά. Μετά από κάνα χρόνο που ήμουν μόνος (χωρίς σχέση) και πήδαγα randomly ή σε μπουρδέλα, είπα θέλω μια σοβαρή γκόμενα να κάνω μια σχέση της προκοπής. Ε πίστεψα ότι θα ταν αυτή και ναι ρε φίλε δεν είναι ντροπή καψουρεύτηκα. Αν σε παραξενεύει τόσο πολύ πάσο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

γιατί υπερβάλλεις τώρα, για να τον μπερδεύεις?

αν το ζητούμενο είναι ο οργασμός δεν ισχύει οτι το γλειφομούνι (από μάστορη) νικάει από τ' αποδυτήρια?

συγκρίνεται με το άθλιο πήδημα?

κι άσε τους Λάκηδες να γαμάνε κολ γκέρλς ακάποτα για 6 ώρες σερί ντεμέκ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.
Την πηδηξες;
Αν οχι τι να ερθει παλι να κανει;Να μιλησετε πότε έχετε περίοδο και ποιες σερβιετες προτιματε;
Αν ναι δεν ξαναρθε γιατι δεν την γαμισες καλα,να χανει τον χρονο της;

Και ναι ειναι πουτανες.Τι μας νοιαζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom