Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αρκετά, γιαυτό και υπογραμμίζω το γεγονός ότι στο παρελθόν φερόμουν σαν μαλάκας, συνήθως τα "καλά παιδιά" δεν περνάνε όμορφα, αυτό το κατάλαβα νωρίς αλλά μετά από καιρό βρήκα αυτήν γνωριστήκαμε ταιριάζαμε σχεδόν σε όλα οπότε είπα να φερθώ σωστά (κύριος και τα συναφή) και ιδού τα αποτελέσματα, αν της έριχνα ένα γαμήσι και την έστελνα θα με κυνήγαγε σαν σκυλάκι. Κάνω λάθος τύπε; Αν κάνω λάθος να μου το πείς.

πηρα τηλ τον ντοκτορ λαβ και συνεστησε πουτσα και γραψαρχιδινη, γερες δοσεις απο το δευτερο

Επισκέπτης
ελπίζω μετά το 1ο τηλεφώνημα που δεν ανταποκρίθηκε
να έσβησες το τηλέφωνό της, για να μην μπεις στον πειρασμό να ξαναπάρεις ....

εννοείται και αν τη δεις στο δρόμο , δεν της μιλάς καν .........

ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το βρίσκεις το ίδιο με το να σε γράφει στο μουνί της και να αδιαφορεί πλήρως για το πως νιώθεις;
ξεκολα και σταματα να κλαψουριζεις σαν προδομενη γκομενα.

στραβωσε για χ-ψ λογους,μην το πολυσκεφτεσαι..εχεις τετελεσμενο.
εσυ μοιρολογεις στο μπουρδελα και αυτη γαμιεται μ αλλον αποψε.

σβησε το τηλεφωνο,γραφ΄την στα αρχιδια σου μια και καλη,και προχωρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.
Πόσων ετων εισαι?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
ελπίζω μετά το 1ο τηλεφώνημα που δεν ανταποκρίθηκε
να έσβησες το τηλέφωνό της, για να μην μπεις στον πειρασμό να ξαναπάρεις ....

εννοείται και αν τη δεις στο δρόμο , δεν της μιλάς καν .........

ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ....
Διαφωνω στο να μη της μιλησει στο δρομο.Καλυτερα θα ειναι να της μιλησει χαλαρα ανετα και αδιαφορα(χωρις βεβαια να ζητησει ξανα συναντηση κτλ) σαν να μην συμβαινει τιποτα,το να μη μιλισει καθολου δειχνει πονο και θιγμενο εγωισμο,ενω η χαλαρη αδιαφοριη κουβεντα λειτουργει πιο απαξιωτικα

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι ρε τύποι κατανοητά όλα αυτά και περνάνε και από το δικό μου μυαλό δεν είμαι 18 χρονών. Το θέμα είναι ότι όταν πιστέψεις για μια γκόμενα ότι έχει μπέσα (αυτό είχα καταλάβει από τις κουβέντες μας) και μετά από χρόνια που ήσουν εσύ αυτός που "δεν φέρεται σωστά" και σου ρθει αυτό, ε είναι κάπως....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ολο το προβλημα ξεκιναει οτι δε βρεθηκε καποιος να βαλει την πουτανα στη θεση της με μια μπατσα και μια προσβολη που θα χτυπησει κατευθειαν στο φιλοτιμο.... :s&m_1:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Ναι ρε τύποι κατανοητά όλα αυτά και περνάνε και από το δικό μου μυαλό δεν είμαι 18 χρονών. Το θέμα είναι ότι όταν πιστέψεις για μια γκόμενα ότι έχει μπέσα (αυτό είχα καταλάβει από τις κουβέντες μας) και μετά από χρόνια που ήσουν εσύ αυτός που "δεν φέρεται σωστά" και σου ρθει αυτό, ε είναι κάπως....
Καλα εδω τον αλλον τον ξερεις χρονια και παλι δεν βαζεις το χερι σου στη φωτια για το αν εχει μπεσα η οχι..και εσυ μας λες οτι την καταλαβες κιολας οτι εχει απο λιγες κουβεντες... Μας τρολαρεις βραδιατικα μου φαινετε

Επισκέπτης
Διαφωνω στο να μη της μιλησει στο δρομο.Καλυτερα θα ειναι να της μιλησει χαλαρα ανετα και αδιαφορα(χωρις βεβαια να ζητησει ξανα συναντηση κτλ) σαν να μην συμβαινει τιποτα,το να μη μιλισει καθολου δειχνει πονο και θιγμενο εγωισμο,ενω η χαλαρη αδιαφοριη κουβεντα λειτουργει πιο απαξιωτικα

Τέλος πάντων , εννοώ να μην της μιλήσει πρώτος
και φυσικά να μην επιδιώξει ΑΥΤΟΣ να της μιλήσει.
Και αν αυτή κάνει την κινέζα και δεν μιλήσει πρώτη
φυσικά να μην της μιλήσει ποτέ κι αυτός.

Τα υπόλοιπα τα κάνουν κάτι αδελφάρες αεροσυνοδοί που ταϊζουν καριόλες
σε γκουρμάδικα .....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αν τη γαμησες σωραίος, αν δε τη γάμησες μαλακία και μη το ξανακάνεις. Όπως και να χει γράψτη στ αρχίδια σου! Άλλη μια Ελλεηνίδα που δεν αξίζει να ασχοληθεις μαζί της.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αμα ησουν ο σακης ρουβας η ο κυριακου θα σε κυνηγαγε τωρα.κρατα το σπερμα σου γιαυτες που το αξιζουν πραγματικα.τις πουτανες τις δηλωμενες.αυτες τουλαχιστον δεν πουλανε ερωτες και τριχες κατσαρες.αυτες ειναι πουτανες στο σωμα αλλα οχι στη ψυχη

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν τη γαμησες σωραίος, αν δε τη γάμησες μαλακία και μη το ξανακάνεις. Όπως και να χει γράψτη στ αρχίδια σου! Άλλη μια Ελλεηνίδα που δεν αξίζει να ασχοληθεις μαζί της.

Εγω τον κοβω να ΜΗΝ την γαμησε... μου κανει για ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!  
Οταν εφυγε απο το σπιτι η ιστορια του, πηγε η  :jerking: συννεφο !!!!

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καλα εδω τον αλλον τον ξερεις χρονια και παλι δεν βαζεις το χερι σου στη φωτια για το αν εχει μπεσα η οχι..και εσυ μας λες οτι την καταλαβες κιολας οτι εχει απο λιγες κουβεντες... Μας τρολαρεις βραδιατικα μου φαινετε

Ρε τύπε δεν βάζεις το χέρι σου στην φωτιά αλλά τον κόβεις τον άλλο τι χαρακτήρας είναι.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Sherlock holmes detected ναι τύπε άνοιξα youjizz στα καπάκια με έπιασες!  :2funny:

Επισκέπτης

Εδώ που τα λέμε όμως κι αυτές είναι πονηρές πουτάνες.
Πάνε στα σπίτια αυτών που ξέρουν ότι δεν θα τις γαμήσουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το γλειφομούνι δεν παίζει εξ ίσου σημαντικό ρόλο στην ζωή σας?
Γλυφομουνι θελουν απο τον αγαπουλη τους...Που μετα θα τον κερατωσουν με τον πραγματικο γαμια που θα τους χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο οταν τις γαμαει... :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom