Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κάτσε ρε κούκλα με ξέρεις κι από χθες και λες οτι δεν εχω εργαστεί/εργάζομαι. Αλλά οκ μη στο χαλάσω...όσο για το msn δεν φταίω εγώ η Velvy μου την έπεσε  :pipa2:
αντρας με τα ολα του. και εφαγε το φτυσιμο και λεει πισω απο ττην αλλη οτι του κατεβει με ηθος πανω απο ολα. με την ιδια κριση φανταζομαι απαντησες και στις προηγουμενες συζητησεις που καναμε. Και μετα εχετε απαιτησεις για γυναικες  σωστες.   :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γι' αυτό δεν μπορείτε να γαμήσετε σε μπουρδέλο. Ψάξτε κι άλλο για το σημείο G.  :uglystupid:
Η ενοια του μπουρδελου ειναι οτι μπορει να γαμησει ΟΠΟΙΟΣ θελει και ΟΠΟΤΕ θελει.Αρα τι εννωεις δε μπορουμε? :huh:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αντρας με τα ολα του. και εφαγε το φτυσιμο και λεει πισω απο ττην αλλη οτι του κατεβει με ηθος πανω απο ολα. με την ιδια κριση φανταζομαι απαντησες και στις προηγουμενες συζητησεις που καναμε. Και μετα εχετε απαιτησεις για γυναικες  σωστες.   :grin:

Ποια ρε για τη velvy? Στα π@π@ρια μου. Αλοίμονο αν περίμενα να  :zfuck: από δω μεσα. Πάτε καλά ρε  :2funny: :2funny: Άκου λέει έφαγε φτύσιμο  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny:
Κάνω άλλα πράγματα ωραία όμως+ οτι είμαι σκληρη δουλευταρού.
21966066_cover.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποια ρε για τη velvy? Στα π@π@ρια μου. Αλοίμονο αν περίμενα να  :zfuck: από δω μεσα. Πάτε καλά ρε  :2funny: :2funny: Άκου λέει έφαγε φτύσιμο  :jerking:

εσυ την αναφερεις συνεχως  και καθεσαι και μιλας χωρις να ειναι εδω να σε ξεχεσει. Τεσπα, σκασίλα μου απλά μην μας ζητας ηθος και παλιες καλες οικογενειες ενω εσυ δεν δεν βρισκεσαι πουθενα και φερεσαι σαν νιανιαρο  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εσυ την αναφερεις συνεχως  και καθεσαι και μιλας χωρις να ειναι εδω να σε ξεχεσει. Τεσπα, σκασίλα μου απλά μην μας ζητας ηθος και παλιες καλες οικογενειες ενω εσυ δεν δεν βρισκεσαι πουθενα και φερεσαι σαν νιανιαρο  :grin:

Βρίσκομαι παντού μικρή ελλεηνίδα  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποια ρε για τη velvy? Στα π@π@ρια μου. Αλοίμονο αν περίμενα να  :zfuck: από δω μεσα. Πάτε καλά ρε  :2funny: :2funny: Άκου λέει έφαγε φτύσιμο  :jerking:

φίλε μην ασχολείσαι, καλώς ή κακώς οι γυναίκες εκ των πραγμάτων είναι υποδεέστερες από τους άντρες σε ό,τι κι αν καταπιάνονται

μέχρι και στην κομμωτική, την μαγειρική και την υψηλή ραπτική που θα λέγαμε ότι είναι φύσει γυναικείες ασχολίες το αντρικό φύλο κυριαρχεί, τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τσιμπουκάκι πισωκολλητό 30 ευρώ ελεύθερα πιασίματα. Η κοπέλα στο δωματιο δεν βιάζεται, θα περάσεις καλά  :lheel:
Το σωστο τσιμπουκι θελει την ωρα του ρε φιλε (και το γλυφομουνι οπως συζητηθηκε πριν :rockon:).Με 30 ευρω δε στα κανουν αυτα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το σωστο τσιμπουκι θελει την ωρα του ρε φιλε (και το γλυφομουνι οπως συζητηθηκε πριν :rockon:).Με 30 ευρω δε στα κανουν αυτα.

Ρε μαν καμια 25αριά φορές έχω πάει σε μουρδέλο απλό πρόγραμμα, όλο αυτό ακούω δεν παίζει να σου λέω ψέματα  :grin: Και όντως οι κοπέλες δε βιάζονται  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φίλε μην ασχολείσαι, καλώς ή κακώς οι γυναίκες εκ των πραγμάτων είναι υποδεέστερες από τους άντρες σε ό,τι κι αν καταπιάνονται

μέχρι και στην κομμωτική, την μαγειρική και την υψηλή ραπτική που θα λέγαμε ότι είναι φύσει γυναικείες ασχολίες το αντρικό φύλο κυριαρχεί, τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα

Ρε μαν βγάζουν κάτι συμπεράσματα ότι ναναι από μια λέξη που λέμε εδω μέσα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε μαν καμια 25αριά φορές έχω πάει σε μουρδέλο απλό πρόγραμμα, όλο αυτό ακούω δεν παίζει να σου λέω ψέματα  :grin: Και όντως οι κοπέλες δε βιάζονται  ;)
Δε ξερω ρε φιλε εμενα μου κανει πολυ ξεπεταγμα το ολο σκινικο.Ενω αν δοσεις ενα αντε 2 κατοσταρικα πας σε αλλη κλαση και αλλα πραγματα.Και εκει βεβαια μισες δουλειες ειναι γιατι τα καταραμενα τα προγιλακτικα σε κρατανε πισω...αλλα πρωτα η ασφαλεια γενικα.Το καλυτερο ειναι να βρεις την παραμελημενη 40αρα που λεγαμε πριν  :s&m_1: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δε ξερω ρε φιλε εμενα μου κανει πολυ ξεπεταγμα το ολο σκινικο.Ενω αν δοσεις ενα αντε 2 κατοσταρικα πας σε αλλη κλαση και αλλα πραγματα.Και εκει βεβαια μισες δουλειες ειναι γιατι τα καταραμενα τα προγιλακτικα σε κρατανε πισω...αλλα πρωτα η ασφαλεια γενικα.Το καλυτερο ειναι να βρεις την παραμελημενη 40αρα που λεγαμε πριν  :s&m_1: :rockon:

Νταξ...τώρα 30άρησα και δεν πάω πια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom