Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει,θελουμε οι γυναικες να εχουν σημειο G για να τις ικανοποιουμε καλυτερα η δε θελουμε γιατι δε τους αξιζει και τοση χαρα?Η απλα ειναι μια μεγαλη συνομοσια για να μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα που δε το βρηκαμε???  :huh: :huh: :huh: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει,θελουμε οι γυναικες να εχουν σημειο G για να τις ικανοποιουμε καλυτερα η δε θελουμε γιατι δε τους αξιζει και τοση χαρα?Η απλα ειναι μια μεγαλη συνομοσια για να μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα που δε το βρηκαμε???  :huh: :huh: :huh: :2funny:

Δεν θέλουμε γιατί μας θεωρούν ανάξιους αν δεν το βρούμε...άκου λέει σημείο G...αν και πριν κανα χρόνο κάποιοι Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν οτι δεν υπάρχει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εμένα ο παππούς μου δούλευε στα χωράφια και στα δημόσια έργα μέσα στον ήλιο. πολέμησε στα βουνά της Αλβανίας όπου και τραυματίστηκε. Έχτισε μια ολόκληρη πολυκατοικία μόνος του. Ο άλλος μου παππόυς γεννηθείς 1897, διέσχισε όλη την Αλμυρά έρημο με τα πόδια για να μην τον φάνε οι Τούρκοι. όσο για τα χωράφια τ'ακούω βερεσέ  ;)

διαβασες τι εγραψα; μαλλον οχι. προφανως και ακους τα χωραφια βερεσε μιας και δεν εχεις εργαστει. προφανως και συγκρινεις τον πολεμο με την δουλεια χαζα και προφανως και δεν σκεφτηκες οτι οσο καποιος περπατπυσε στην αλμυρα θαλασσα καποιος αλλος μεγαλωνε παιδια μονος του με οτι συνεπαγεται αυτο που προφανως δεν ξερεις γιατι αποκλειεται να εχεις παιδια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν θέλουμε γιατί μας θεωρούν ανάξιους αν δεν το βρούμε...άκου λέει σημείο G...αν και πριν κανα χρόνο κάποιοι Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν οτι δεν υπάρχει.
Ναι αλλα αν το βρεις,και το εκμεταλευτεις σωστα θα ανεβεις στα ματια της και θα θα σε ξεχωρισει απο ολλους τους αλους τους προηγουμενους που δε το βρηκαν.Θα γινεις ο Κολομβος της!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
διαβασες τι εγραψα; μαλλον οχι. προφανως και ακους τα χωραφια βερεσε μιας και δεν εχεις εργαστει. προφανως και συγκρινεις τον πολεμο με την δουλεια χαζα και προφανως και δεν σκεφτηκες οτι οσο καποιος περπατπυσε στην αλμυρα θαλασσα καποιος αλλος μεγαλωνε παιδια μονος του με οτι συνεπαγεται αυτο που προφανως δεν ξερεις γιατι αποκλειεται να εχεις παιδια.

Ακόμα βράζεις στο ζουμί σου ε?

Υ.Γ: Μόνον όποιος εργάζεται στα χωράφια αξίζει δάφνες; Ας γίνουμε αγρότες τότε όλοι  :birdman:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

...στον κώλο τους το ψάχνανε οι Βρετανοί τύπε...γι αυτό δεν το βρήκανε... τις αγγλίδες δεν τις πλησιάζουν ούτε με σφαίρες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ακόμα βράζεις στο ζουμί σου ε?

Υ.Γ: Μόνον όποιος εργάζεται στα χωράφια αξίζει δάφνες; Ας γίνουμε αγρότες τότε όλοι  :birdman:

οχι τυπε μονο σε οποιον μπαινει ιντερνετ και ψαχνει γκομενες στο εμ εσ εν και ενω δεν εχει εργαστει θεωρει τις γυναικες που  εργαζονταν σκληρα  αναξιες του πρεπουν δαφνες . Α ναι και οποιος γαμαει σε μπουρδελα ειδικα φυλης απο οσο εχω καταλαβει. ηρωες.. :tooth:

ΥΓ ολα αυτα τα λεω ενω βραζω στο ζουμι μου μιας και ολη μου η ζωη ειναι η συζητηση μαζι σου

Επισκέπτης

Εννοείται ότι δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και κολπικός οργασμός. Γενικά, μην το ψάχνετε πολύ. Γαμάμε για να χύνουμε εμείς, όχι για να χύνουν οι γυναίκες.   :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οχι τυπε μονο σε οποιον μπαινει ιντερνετ και ψαχνει γκομενες στο εμ εσ εν και ενω δεν εχει εργαστει θεωρει τις γυναικες που  εργαζονταν σκληρα  αναξιες του πρεπουν δαφνες . Α ναι και οποιος γαμαει σε μπουρδελα ειδικα φυλης απο οσο εχω καταλαβει. ηρωες.. :tooth:

ΥΓ ολα αυτα τα λεω ενω βραζω στο ζουμι μου μιας και ολη μου η ζωη ειναι η συζητηση μαζι σου

Κάτσε ρε κούκλα με ξέρεις κι από χθες και λες οτι δεν εχω εργαστεί/εργάζομαι. Αλλά οκ μη στο χαλάσω...όσο για το msn δεν φταίω εγώ η Velvy μου την έπεσε  :pipa2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.228
Πόντοι
2.606
Εγω θα πάρω την αλι να την κάνω βασίλισσα της  pot bouille  θα πέσει λαντζα που θα παει σύννεφο  :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εννοείται ότι δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και κολπικός οργασμός. Γενικά, μην το ψάχνετε πολύ. Γαμάμε για να χύνουμε εμείς, όχι για να χύνουν οι γυναίκες.   :rockon:

Κοιτα...για το σημειο G απλά πιστεύω ότι είναι μια εφεύρεση της φαντασίας για να δημιουργήσουν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το κεφάλαιο γυναικείος οργασμός  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αδερφε να πας να σε μελετησει η επιστημη...θα βγαλουν πολλα συμπερασματα  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω θα πάρω την αλι να την κάνω βασίλισσα της  pot bouille  θα πέσει λαντζα που θα παει σύννεφο  :2funny:
τυπε η αλιντισα εβαλε να βρασει αυγο χωρις νερο.....τι μας λες τωρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom