Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όχι γιατί απλούστατα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μία γυναίκα γεμάτη συμπλέγματα, μόνο καλή παιδαγωγός δε μπορεί να είναι.

Ποια συμπλέγματα ρε μαν? Η γυναίκα τότε γνώριζε ότι η ανατροφή των παιδιών είναι σημαντική, μην λέμε ότι θέλουμε. Σήμερα και μόνο στο άκουσμα της λέξης "παιδια" ορισμενες πετάνε καντήλες  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι μωρέ έχεις δίκιο...κι ο άντρας κουβαλούσε πυλοφόρι κάτω από το λιοπύρι και δούλευε στα εργοστάσια...τι κούραση και μαλακίες.

εμενα η γιαγια μου δουλευε χωραφι. εχεις δουλεψει χωραφι ; αν οχι μην μιλας..και περασε κατοχη πεινα και περπατημα χωρις παπουτσια. Το οτι υπεφερε την τιμα. Αλλα δεν θα ηθελε καμια γυναικα να περναει ετσι . τωρα τι λες εσυ εκ του ασφαλους..

Επισκέπτης
Εσυ ρε φιλε παιδια δε θες να κανεις? Να κανεις σχεση με καπια κοπελα δε ψηνεσαι? Δε γουσταρεις δηλαδη να εισαι με καποια στο κρεβατι που ειναι εκει επειδη γουσταρει και οχι επειδη την εχει πλακωσει στο ξυλο ο νταβας της και επειδη την πληρωσες?

Τι παιδιά ρε μεγάλε? Ακόμα εκεί είσαι?  :2funny:  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εμένα μου περασε. μετα είδα τις γενιες των γονιων μας ποσο κουλ βγηκαν και τι εποχη εφτιαξαν και μου πεσαν τα μουτρα..
Αμεεε,ολα τα ''καλα'' μεγαλωμενα παιδια φτιαξανε την κοινωνια του βενιζελου, των μπουζουκιων των νεοπλουτων...καλα τα πηγανε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.792
Πόντοι
12.756
εμενα η γιαγια μου δουλευε χωραφι. εχεις δουλεψει χωραφι ; αν οχι μην μιλας..και περασε κατοχη πεινα και περπατημα χωρις παπουτσια. Το οτι υπεφερε την τιμα. Αλλα δεν θα ηθελε καμια γυναικα να περναει ετσι . τωρα τι λες εσυ εκ του ασφαλους..

θες να σε παρω εγω να εισαι βασιλισσα ολη μερα , θα ξυνεις το μουνι σου και θα δινεις εντολες στην φιλιππινεζα , καφε , κομμωτηρια και ψωνια

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι ρατσιστικό. Ήταν είναι και θα είναι μίσανδρο κίνημα.

Θεωρώ ρατσιστικό κίνημα το φεμινιστικό, όπως ακριβώς θεωρώ ρατσιστικό το LGBT τη δεύτερη γενιά των  μαύρων πανθήρων κι οποιοδήποτε κίνημα αδικημένων το οποίο όμως δεν έχει στόχο την ισότητα,αλλά την επιβολή..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τι παιδιά ρε μεγάλε? Ακόμα εκεί είσαι?  :2funny:  :rockon:
Μεγαλε για να κανει ολος ο κοσμος παιδια...κατι καλο θα εχει η υποθεση..κατι ξερουν τα τοσα δισεκατομοιρια..ψαξτο..μπορει να σαρεσει και σενα  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αμεεε,ολα τα ''καλα'' μεγαλωμενα παιδια φτιαξανε την κοινωνια του βενιζελου, των μπουζουκιων των νεοπλουτων...καλα τα πηγανε.

στα χωρια εντωμεταξυ εχουν βρεθει αδελφια απο τα ξενογαμησια να παντρευονται.. μετα πηγαν ολοι αθηνα και χαθηκαν τα ιχνη. αρχες πανω απο ολα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θες να σε παρω εγω να εισαι βασιλισσα ολη μερα , θα ξυνεις το μουνι σου και θα δινεις εντολες στην φιλιππινεζα , καφε , κομμωτηρια και ψωνια
παρε την γουαιλντ ροουζ μαν που δεν μιλαει και τοσο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εμένα ο παππούς μου δούλευε στα χωράφια και στα δημόσια έργα μέσα στον ήλιο. πολέμησε στα βουνά της Αλβανίας όπου και τραυματίστηκε. Έχτισε μια ολόκληρη πολυκατοικία μόνος του. Ο άλλος μου παππόυς γεννηθείς 1897, διέσχισε όλη την Αλμυρά έρημο με τα πόδια για να μην τον φάνε οι Τούρκοι. όσο για τα χωράφια τ'ακούω βερεσέ  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.830
Πόντοι
3.656
Ποιο squirting ρε κακομοίρη? Πιστεύεις ειλικρινά αυτό το παραμύθι? Νεράκι πίνουν οι πορνοστάρ και μετά τις βάζουν να κατουράνε. Ξυπνήστε ρε.  :uglystupid:

Το σημείο G το ανακάλυψε ο μακαρίτης ο Grafenburg (αν το γράφω σωστά) τη δεκαετία του  1950. Επειδή δεν βρίσκεται στις νεκροψίες δεν τον πίστευαν, ας το είχε γράψει ο Ιπποκράτης. Μετά τη δεκαετία του 1980 ήρθαν τα βίντεο, όχι από πορνοστάρ, από ιατρικές μελέτες. Κάνε έρευνα στο διαδίκτυο, όλες οι πληροφορίες υπάρχουν εκεί. Αν δεν σε πείθει η ιατρική, οκ, πίστευε ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία που λέει ότι είναι ένα νευρικό κέντρο ομόλογο του προστάτη και αυτό το υγρό που εκκρίνει τυχαία έχει την ίδια σύσταση με τα προστατικά υγρά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

θα κρατησω την τιμητική προταση   :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εμένα ο παππούς μου δούλευε στα χωράφια και στα δημόσια έργα μέσα στον ήλιο. πολέμησε στα βουνά της Αλβανίας όπου και τραυματίστηκε. Έχτισε μια ολόκληρη πολυκατοικία μόνος του. Ο άλλος μου παππόυς γεννηθείς 1897, διέσχισε όλη την Αλμυρά έρημο με τα πόδια για να μην τον φάνε οι Τούρκοι. όσο για τα χωράφια τ'ακούω βερεσέ  ;)
Εμένα ο παππούς μου ήταν mafioso  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom