Νέα

Πουτάνες στην Αλβανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sirio00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μισουν την Ελλαδα γιατι οι περισσοτεροι Ελληνες τους φερομασταν σαν ζωα επι πολλα χρονια. Αντι να τους διωξουμε τους εκμεταλευομασταν.
Παντως πρεπει να ειναι η πιο απολιτιστη χωρα στον πλανητη. Καμια ιστορια, καμια αξιοπρεπεια.[size=12pt] Δεν εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα τιποτα και πουθενα.[/size]

Εδώ, μιλάμε να προσφέρουν πουτάνες!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Τα πιο υπερβατικά, τα έχει προσφέρει ήδη ο μέγας ... Ελληνικός λαός :tooth:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μισουν την Ελλαδα γιατι οι περισσοτεροι Ελληνες τους φερομασταν σαν ζωα επι πολλα χρονια. Αντι να τους διωξουμε τους εκμεταλευομασταν.
Παντως πρεπει να ειναι η πιο απολιτιστη χωρα στον πλανητη. Καμια ιστορια, καμια αξιοπρεπεια. Δεν εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα τιποτα και πουθενα.
αφου ειναι ζωα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παίδες, εγώ μια περίπτωση εκτονώσεις μετέφερα για τα Τίρανα, δεν είπα να γίνει μελέτη περί ελληνό-αλβανικών σχέσεων.
και 2, the ήθελα να ξέρω, πόσοι από σας που σχολιάζουν τόσο υπεύθυνα, έχουνε πάει εκεί.
δεν εχεις δει τιποτε ακομη..κατσε να πλακωσουν οι μεγιστοι οιστρουχτορες lakis & arion..εκει θα τα δεις ολα..

Επισκέπτης
Γράφεις σήμερα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα δεν υπαρχει θρεντ οπου να μην εχουν πλακωθει οι μαυροι με τους κοκκινους φασιστες..λες αυτο να τους γλυτωσει???ασε που πολλαπλασιαζονται με γεωμετρικη προοδο..χειροτεροι και απο τους "μερακληδες" λεμε..

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πριν απο 5 χρονια περιπου γαμουσα την γυναικα ενος αλβανου που ειχαμε στην δουλεια.για να μπορω να βγαινω μαζι της μου ειχε γνωρισει μια ξαδερφη της-αστερι και αυτη-και καλα ειχαμε σχεση.τις γαμουσα και τις 2.πολυ εκφυλες γκομενες μιλαμε.μετα μου γνωρισε αλλη μια ξαδερφη της παντρεμενη αυτη με παιδια.τη γαμουσα και αυτη αλλα μου την επεσε και η αδερφη της!μιλαμε παιδια για τα μεγαλυτερα πουτανια της υφηλιου οι αλβανιδες!εξπερ στα τσιμπουκια η πρωτη,στενη η αλλη και γενικα πολυ καλες.γενικα αν της την πεσεις στο δρομο ειναι ευκολο να την γαμησεις δεν χρειαζεται να πας σε δελο.η νεα φουρνια αλβανιδων που μεγαλωνει στην ελλαδα εχει παρει την νοοτροπια της ελληνιδας.να βρειτε κατι σε 25 με 30+ λιγο μπλα μπλα πολυ εχεμυθεια και εδεσε το γλυκο.μονο μην σας παρουν γραμμη γιατι ειναι ζωα αυτοι και σκοτωνουν για πλακα.αυτα απο μενα συναγωνιστες

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
  Στα χωρια της βοιωτιας (και αλλου..) αν τους αποκαλεσεις αλβανους θα σε ...χμχμ αφησουν εγκυο..

Το θεμα σηκωνει πολυ κουβεντα...

Aυτο συμβαινει παντου στην Ελλαδα με τους "παλιους" Αλβανους.
Ειδαν τη διαφορα και τωρα απαρνιωνται την καταγωγη τους.
Το αστειο ειναι οτι και αυτοι θεωρουν κατωτερους τους Αλβανους που μολις ηρθαν στην Ελλαδα η ειναι στην Αλβανια απο τους ιδιους.
Παντως για την κατασταση της Αλβανιας δε φταιει κανεις αλλος, αλλα μονο ο λαος της. Οταν οι Ελληνες πολεμουσαν και παλευαν για να κανουν κατι, εκεινοι καθοντουσαν σαν τα ζωα.
Αφου ξαναεβγαλαν τον Μπερισα φαναστειτε ...

Επισκέπτης
Aυτο συμβαινει παντου στην Ελλαδα με τους "παλιους" Αλβανους.
Ειδαν τη διαφορα και τωρα απαρνιωνται την καταγωγη τους.
Το αστειο ειναι οτι και αυτοι θεωρουν κατωτερους τους Αλβανους που μολις ηρθαν στην Ελλαδα η ειναι στην Αλβανια απο τους ιδιους.
Παντως για την κατασταση της Αλβανιας δε φταιει κανεις αλλος, αλλα μονο ο λαος της. Οταν οι Ελληνες πολεμουσαν και παλευαν για να κανουν κατι, εκεινοι καθοντουσαν σαν τα ζωα.
Αφου ξαναεβγαλαν τον Μπερισα φαναστειτε ...
στην Αλβανία μπορεί να υπάρχουν και χριστιανοί ( ορθόδοξοι και καθολικοί ) όμως αυτοί που βασικά κινούν τα νήματα σε αυτή την χώρα είναι μουσουλμάνοι πες μου μια χώρα που ασπάζεται τον μουσουλμανισμό και να μην είναι ζώα.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Σύντροφοι, γιαλατζή μουσουλμάνοι είναι οι Αλβανοί. Ούτε έχουν καμία σχέση με άλλες μουσουλμανικές χώρες. Σχέσεις έχουν με τους Τούρκους αλλά όχι λόγω θρησκείας.

Επισκέπτης
Σύντροφοι, γιαλατζή μουσουλμάνοι είναι οι Αλβανοί. Ούτε έχουν καμία σχέση με άλλες μουσουλμανικές χώρες. Σχέσεις έχουν με τους Τούρκους αλλά όχι λόγω θρησκείας.
δεν μιλάω για γενικά τους αλβανούς αλλά αυτους που κινούν τα νήματα εκεί αλλά και οι στενές σχέσεις με τους τούρκους είναι ένας μεγάλος παράγοντας για την διαμόρφωση του χερακτήρα τους.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τελικα πουτανα το καναμε το thread ε? ΧΑΧΑΧΑ

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί Φίλοι,

Θα σας δώσω πληροφορίες για αλβανία γιατί πηγαίνω αρκετά συχνά.. Τελυταία ήμουν στην Αυλώνα και εκεί γαμήσαμε μαζί με φίλο μου 2 πουτάνες που ήρθαν απο Τίρανα. Η μία ήταν χάλια ή άλλη που πήρα εγώ καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν όμως girl friend expirience και μου άρεσε πολύ. Πολύ καλό σώμα και όμορφα στητά στήθη. Στον έρωτα ήταν σαν να την είχα γκόμενα. Δεν έκανε κώλο και με χάλασε λίγο γιατί και εγώ γουστάρω πολύ να σκίζω τρυπούλα πίσω αλλά απο τριψίματα και καύλα φούλ. Τέλος να σας πώ ότι την είχα όλο το βράδυ. Μπορούσα να την πάρω και ακάποτα αλλά δεν το έκανα και δεν το συζητώ επουδενή γιατί είναι φούλ στην Ηπατίτιδα και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει. Τέλος να πώ ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι είναι δύσκολα για τις πουτάνες ιδίως στις μικρές πόλεις και αυτές που υπάρχουν οι είναι φοιτήτριες ή έχουν απελαθεί απο άλλες χώρες και δουλεύουν εκεί τώρα.. Στα Τίρανα υπάρχει περίπτωση να βρείτε. Σε καμιά 20αριά μέρες θα βγάλω εδώ 2 κινητά τηλέφωνα για γυναίκες στα Τίρανα.
Συμβουλή μην πηγαίνετε στην Αλβανία σαν κατακτητές. Σεβαστείτε τους και θα σας σεβαστούν. Δεν έχει σχέση η αλβανία και οι Αλβανοί εκεί με την πλειονότητα των κακών Αλβανών εδώ. Έχει καλά εστιατόρια να φάτε. Τα ποιό νόστιμα κρέατα που έχω φάει ποτέ. Θα εκπλαγείτε.. και πάρα πολύ όμορφες και περιποιημένες γυναίκες. Έχει και μπουζούκια όπου περάσαμε φανταστικά βράδυα. CLUB SILO. Δουλεύει στο τέλος της εβδομάδας...
Όποιος θέλει και άλλες πληροφορίες άς μου γράψει..

Νίκος 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά γύρισα και μεγάλος τζίφος. Τα κινητά που είχα δεν λειτουργούσαν, το silo club έκλεισε, βρήκαμε ένα άλλο μαγαζί με live μουσική αλλά απο γούστα τίποτα.. Ελπίζω στην άλλη φορά... :headbang:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πριν χρονια που πηγαινα για δουλειες ειχα βρει μερικες, επιπεδο τοπ μοντελ και βαλε(τιρανα) ηταν ομως πιο ακριβες απο ...ολες στην αθηνα
και ετσι δεν εγινε.
ασε που αμα επαιρνες μια το πρωι θα το ηξερε ολος ο κοσμος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευχαριστω συναγωνιστες για τις πληροφοριες.αλλα οπως καταλαβα η Αλβανια δεν κανει για Πορνοτουρισμο.250 ευρω για εκει ειναι 2-3 μηνιατικα.ειναι παρα πολλα λεφτα για Αλβανια.δυστηχως οπως διαβαζω δεν ειναι ακομα οργανωμενος ο Πορνοτουρισμος.ισως σε καμια 10αρια χρονια να αξιζει :)

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει κανένα update για Τίρανα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, μετά από 6 σελίδες παπαριές (με ελάχιστες εξαιρέσεις), αναφέρω εγώ τη δική μου εμπειρία live από Τίρανα.
Πρώτον, η πόλη πεντακάθαρη και πολύ όμορφη, χίλιες φορές καλύτερη από την Αθήνα.
Δεύτερον, του μουνιού το κάγκελο. Νόμιζα πως τα είχα δει όλα στη Μολδαβία και είχα έρθει και πολύ μαγκωμένος στα Τίρανα, αλλά μου έφυγε η μαγκιά. Δεν περίμενα τόσες όμορφες κοπέλες (και καλοντυμένες) εδώ.
Τρίτον, ιντερνετ αναζήτηση εδώ δεν παίζει. Μηδέν εις το πηλίκο.
Τέταρτον, πολύ ασφαλής πόλη. Μπορείς να βγεις το βράδυ και να περάσεις πολύ όμορφα και χωρίς συνοδεία. Οι αλβανοί είναι φιλικοί και οι αλβανίδες το ίδιο.
Πέμπτον, δεν προσπάθησα για κατάσταση ούτε εντός του hotel ούτε εκτός (λίγος χρόνος), την επόμενη φορά ελπίζω, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο γιατί μιλάμε για πάρα πολύ όμορφες κοπέλες.
Έκτον και σταματώ, σύγκριση Μολδαβίας και Αλβανία; (Τιράνων ειδικά) γίνεται χαλαρά σε επίπεδο γυναικών, ειδικά αυτών που κυκλοφορούν το βράδυ. Πολύ καλά εστιατόρια. Οι γυναίκες μπορούν να προσεγγιστούν χωρία να πιούνε πρώτα 3 νταμιτζάνες βότκα στην Αλβανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom