Νέα

Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
Μαρινα στην καλυμνου ψιλη θεσαλονικια δεν των εβγαζε απο το στομα της αν δεν της το ελεγες,μου διαφευγει το ονομα μιας κοπελας που δουλευε στην ιθακης,και για ρεζουμε Σοφη στην πλατεια ατικης πραγματικα αρωστη με των πουτσο αν δεν εχυνες και ειχε κοσμο σου ελεγε να περασεις στα τελιωματα  για να φυγουν τα φλοκια αυτην δεν την ξεπερασα ποτε,δεκατια 90

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
δεκαετια του 90 πραγματικα πολυ καλες εποχες

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Περασμένα μεγαλεία

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
η σοφι δουλευει στην καλυμνου?ειναι δυνατον?

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
και ο τσατσος,η σγουρομαλλα αδελφη σωνει και καλα να θελει να σου πιανει τον πουτσο
Τον εχω πετυχει τον τσατσο που λες ντυμενο,βαμμενο γυναικα με στηθακι και σιθρου μαυρο να κανει πιατσα πριν καμια πενταετια στα τροχοσπιτα στην Καβαλας :2funny: :2funny:Αφου στη μηχανοπαρεα οι 3 απο τους 6 που τον ξεραμε :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Στο Φυλης 71β οταν ηταν η Νατασα (αυτη που ειναι τωρα Βριλλησου 36 κ Ιππωνακτος 14) για θυμηθειτε λιγο εποχη 2001-2002.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος περιοχης φυλης σε studio θα βρω αρκετες

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος φυλης σε studio θα βρω αρκετες
:rockon: :rockon: :rockon:
xilnik γερα γαμα τα μουνια

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
εχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος περιοχης φυλης σε studio θα βρω αρκετες
Kι ειναι και το λογικο πιστευω να γινεται ετσι.Δεν μπορεις ξαφνικα να πας γυμνασιο(στουντιο) χωρις να εχεις παει δημοτικο(μπουρδελο)!Αν και με πολλες γινεται αυτο με περιορισμενη νομιζω ομως επιτυχια!Μενουν μεταξεταστεες και τις στελνουν στο δημοτικο  :think:

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαρινα στην καλυμνου ψιλη θεσαλονικια δεν των εβγαζε απο το στομα της αν δεν της το ελεγες,μου διαφευγει το ονομα μιας κοπελας που δουλευε στην ιθακης,και για ρεζουμε Σοφη στην πλατεια ατικης πραγματικα αρωστη με των πουτσο αν δεν εχυνες και ειχε κοσμο σου ελεγε να περασεις στα τελιωματα  για να φυγουν τα φλοκια αυτην δεν την ξεπερασα ποτε,δεκατια 90

Αυτή όταν έπαιρνε πίπα έκανε κάτι αεροπλανικά τρελά.Σήκωνε το ένα πόδι σα να κάνει σπαγκάτ και σου μοστράριζε το μουνί της στα μούτρα σου.Πραγματικά όμως είχε δύο μέτρα ποδάρα το Μαρινάκι.

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξανάρχισε πάλι αυτό το θηρίο? Έχω να την δω κυριολεκτικά 8 χρόνια.Την θυμάμαι απο εποχή 1998-2000 στο υπόγειο ρδέλο της Καλύμνου.
Ελληνίδα με σφιχτό λεπτό σώμα τότε,σκυλέ φάτσα και βαμμένα ξανθά μαλλιά.Έγλυφε μπαλάκια πολύ καλά.Πρίν 8 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά είχε πει ότι θα έκοβε 'μια για πάντα' τη δουλειά.
Το 'μια για πάντα' μου άρεσε πολύ γιατί έχουμε ξαναδεί την ταινία τι υπόθεση έχει.

Ετσι ακριβός είναι ακόμα και σήμερα .Σα να μην πέρασε ούτε μία μέρα απο επάνω της.Και ωραίο γαμήσι,εγώ την πήρα αρχές Αυγούστου για να θυμηθώ τα παλιά.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ξανάρχισε πάλι αυτό το θηρίο? Έχω να την δω κυριολεκτικά 8 χρόνια.Την θυμάμαι απο εποχή 1998-2000 στο υπόγειο ρδέλο της Καλύμνου.
Ελληνίδα με σφιχτό λεπτό σώμα τότε,σκυλέ φάτσα και βαμμένα ξανθά μαλλιά.Έγλυφε μπαλάκια πολύ καλά.Πρίν 8 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά είχε πει ότι θα έκοβε 'μια για πάντα' τη δουλειά.
Το 'μια για πάντα' μου άρεσε πολύ γιατί έχουμε ξαναδεί την ταινία τι υπόθεση έχει.

Ρε παιδια, αυτή που λετε στο υπογειο της Καλυμνου (το 36), μηπως λεγοταν Ρεα?
Αυτη εγλυφε μπαλλακια, και δουλευε την ιδια εποχη με τη Μαρινα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ στα μπαλλακια, αλλα μαλλον κοκκινομαλα ήταν, σγουρο μαλλι.
Γενικως πολυ καλη.

Αυτη λετε "Τζινα"?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτή όταν έπαιρνε πίπα έκανε κάτι αεροπλανικά τρελά.Σήκωνε το ένα πόδι σα να κάνει σπαγκάτ και σου μοστράριζε το μουνί της στα μούτρα σου.Πραγματικά όμως είχε δύο μέτρα ποδάρα το Μαρινάκι.

Μαριναρα θες να πεις. Τι Μαριν"ακι" με 2 μετρα ποδι?
Ακριβως οπως τα λες ηταν.  Αλλα δουλευε σκατζα-βάρδια με τη Ρεα (το ξαναλεω), και μια εποχη ειχαν και ενα απιστευτο Αλβανακι τριτη στη βαρδια, που ελεγε οτι ηταν Ιταλιδα, αλλα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μωρο. Δε θυμαμαι ονομα.
Τσατσα τους ηταν μια πολυ χοντρη, αλλα και πολυ ευγενικη γυναικα.  Ακομα δουλεύει νομιζω.

Απ το ιδιο σπιτι (υπογειο Καλυμνου) περασε και η Ελενιτσα η Θεσσαλονικα. Αυτη δουλευε και Κολωνου (32 άνω) μεχρι πριν απο 1-2 χρονια.  Ιδια με μια παλια μου γκομενα ηταν... Την ειχα παρει μερικες φορες στην Κολωνου, όπου γινοντουσαν ΤΑ εκτροπα...

Τις θυμαται κανεις αυτες ολες?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποιός ξεχνά ρε παιδιά την γκομενάρα την Άντζελα που δουλευε 2001-2003 Διδύμου 20;Ήταν μελαχροινή στην αρχή και μετά τα βαψε ξανθά.Είχε κορμάρα,πρέπει να ταν γύρω στα 27 και σε απογείωνε κυριολεκτικά!!Ήταν 1 αγενέστατος τσάτσος με σκούφο που αν δεν έμπαινες έβριζε και στην έλεγε,όμως γιατί να μην μπεις;;;Αν κάνα παλικάρι την πετύχει σε κάνα studio ας μου πει!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
την ειχα παρει την συγκεκριμενη
οπως τα πες 30 ευρω
μην ξαφνιαστεις,μπορει να ηταν εγχειρισμενη..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
το μουνακι το τρελο στο φυλης 71 πανω το θυμαστε?
που γινοτανε πολεμος, πηγαινα πρωι πρω για να την παρω πρωτου πλακωσει ο κακος χαμος!
πως την λεγανε ρε σεις?
μελινα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
το μουνακι το τρελο στο φυλης 71 πανω το θυμαστε?
που γινοτανε πολεμος, πηγαινα πρωι πρω για να την παρω πρωτου πλακωσει ο κακος χαμος!
πως την λεγανε ρε σεις?
μελινα?
Ποσο παλια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom