Μαρινα στην καλυμνου ψιλη θεσαλονικια δεν των εβγαζε απο το στομα της αν δεν της το ελεγες,μου διαφευγει το ονομα μιας κοπελας που δουλευε στην ιθακης,και για ρεζουμε Σοφη στην πλατεια ατικης πραγματικα αρωστη με των πουτσο αν δεν εχυνες και ειχε κοσμο σου ελεγε να περασεις στα τελιωματα για να φυγουν τα φλοκια αυτην δεν την ξεπερασα ποτε,δεκατια 90
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελα ρ!! σε ποιο εργαζεται...??Ρε παιδια η Τζινα δουλευει εδω και 3 μηνες παλι Καλυμνου.
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Καλυμνου 36 παντα πρωι εκτος Κυριακωνελα ρ!! σε ποιο εργαζεται...??
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Τον εχω πετυχει τον τσατσο που λες ντυμενο,βαμμενο γυναικα με στηθακι και σιθρου μαυρο να κανει πιατσα πριν καμια πενταετια στα τροχοσπιτα στην Καβαλας Αφου στη μηχανοπαρεα οι 3 απο τους 6 που τον ξεραμεκαι ο τσατσος,η σγουρομαλλα αδελφη σωνει και καλα να θελει να σου πιανει τον πουτσο
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τανκε mateΚαλυμνου 36 παντα πρωι εκτος Κυριακων
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Στο Φυλης 71β οταν ηταν η Νατασα (αυτη που ειναι τωρα Βριλλησου 36 κ Ιππωνακτος 14) για θυμηθειτε λιγο εποχη 2001-2002.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
εχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος περιοχης φυλης σε studio θα βρω αρκετες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος φυλης σε studio θα βρω αρκετες
xilnik γερα γαμα τα μουνια
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Kι ειναι και το λογικο πιστευω να γινεται ετσι.Δεν μπορεις ξαφνικα να πας γυμνασιο(στουντιο) χωρις να εχεις παει δημοτικο(μπουρδελο)!Αν και με πολλες γινεται αυτο με περιορισμενη νομιζω ομως επιτυχια!Μενουν μεταξεταστεες και τις στελνουν στο δημοτικοεχω την εντυπωση οτι πολλες κοπελες απο φυλης τοτε ειναι σημερα σε studio,σε studio εχω πετυχει την βαρβαρα,πρωην αντζελα,την κορινα,την αντριαννα ,την σασα απο αριστομενους και πιπινου σε αλλη περιοχη με studio ,ειμαι σιγουρος οτι αν κανω μια βολτα εκτος περιοχης φυλης σε studio θα βρω αρκετες
Μαρινα στην καλυμνου ψιλη θεσαλονικια δεν των εβγαζε απο το στομα της αν δεν της το ελεγες,μου διαφευγει το ονομα μιας κοπελας που δουλευε στην ιθακης,και για ρεζουμε Σοφη στην πλατεια ατικης πραγματικα αρωστη με των πουτσο αν δεν εχυνες και ειχε κοσμο σου ελεγε να περασεις στα τελιωματα για να φυγουν τα φλοκια αυτην δεν την ξεπερασα ποτε,δεκατια 90
Αυτή όταν έπαιρνε πίπα έκανε κάτι αεροπλανικά τρελά.Σήκωνε το ένα πόδι σα να κάνει σπαγκάτ και σου μοστράριζε το μουνί της στα μούτρα σου.Πραγματικά όμως είχε δύο μέτρα ποδάρα το Μαρινάκι.
Ξανάρχισε πάλι αυτό το θηρίο? Έχω να την δω κυριολεκτικά 8 χρόνια.Την θυμάμαι απο εποχή 1998-2000 στο υπόγειο ρδέλο της Καλύμνου.
Ελληνίδα με σφιχτό λεπτό σώμα τότε,σκυλέ φάτσα και βαμμένα ξανθά μαλλιά.Έγλυφε μπαλάκια πολύ καλά.Πρίν 8 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά είχε πει ότι θα έκοβε 'μια για πάντα' τη δουλειά.
Το 'μια για πάντα' μου άρεσε πολύ γιατί έχουμε ξαναδεί την ταινία τι υπόθεση έχει.
Ετσι ακριβός είναι ακόμα και σήμερα .Σα να μην πέρασε ούτε μία μέρα απο επάνω της.Και ωραίο γαμήσι,εγώ την πήρα αρχές Αυγούστου για να θυμηθώ τα παλιά.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ξανάρχισε πάλι αυτό το θηρίο? Έχω να την δω κυριολεκτικά 8 χρόνια.Την θυμάμαι απο εποχή 1998-2000 στο υπόγειο ρδέλο της Καλύμνου.
Ελληνίδα με σφιχτό λεπτό σώμα τότε,σκυλέ φάτσα και βαμμένα ξανθά μαλλιά.Έγλυφε μπαλάκια πολύ καλά.Πρίν 8 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά είχε πει ότι θα έκοβε 'μια για πάντα' τη δουλειά.
Το 'μια για πάντα' μου άρεσε πολύ γιατί έχουμε ξαναδεί την ταινία τι υπόθεση έχει.
Ρε παιδια, αυτή που λετε στο υπογειο της Καλυμνου (το 36), μηπως λεγοταν Ρεα?
Αυτη εγλυφε μπαλλακια, και δουλευε την ιδια εποχη με τη Μαρινα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ στα μπαλλακια, αλλα μαλλον κοκκινομαλα ήταν, σγουρο μαλλι.
Γενικως πολυ καλη.
Αυτη λετε "Τζινα"?
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτή όταν έπαιρνε πίπα έκανε κάτι αεροπλανικά τρελά.Σήκωνε το ένα πόδι σα να κάνει σπαγκάτ και σου μοστράριζε το μουνί της στα μούτρα σου.Πραγματικά όμως είχε δύο μέτρα ποδάρα το Μαρινάκι.
Μαριναρα θες να πεις. Τι Μαριν"ακι" με 2 μετρα ποδι?
Ακριβως οπως τα λες ηταν. Αλλα δουλευε σκατζα-βάρδια με τη Ρεα (το ξαναλεω), και μια εποχη ειχαν και ενα απιστευτο Αλβανακι τριτη στη βαρδια, που ελεγε οτι ηταν Ιταλιδα, αλλα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μωρο. Δε θυμαμαι ονομα.
Τσατσα τους ηταν μια πολυ χοντρη, αλλα και πολυ ευγενικη γυναικα. Ακομα δουλεύει νομιζω.
Απ το ιδιο σπιτι (υπογειο Καλυμνου) περασε και η Ελενιτσα η Θεσσαλονικα. Αυτη δουλευε και Κολωνου (32 άνω) μεχρι πριν απο 1-2 χρονια. Ιδια με μια παλια μου γκομενα ηταν... Την ειχα παρει μερικες φορες στην Κολωνου, όπου γινοντουσαν ΤΑ εκτροπα...
Τις θυμαται κανεις αυτες ολες?
Ποιός ξεχνά ρε παιδιά την γκομενάρα την Άντζελα που δουλευε 2001-2003 Διδύμου 20;Ήταν μελαχροινή στην αρχή και μετά τα βαψε ξανθά.Είχε κορμάρα,πρέπει να ταν γύρω στα 27 και σε απογείωνε κυριολεκτικά!!Ήταν 1 αγενέστατος τσάτσος με σκούφο που αν δεν έμπαινες έβριζε και στην έλεγε,όμως γιατί να μην μπεις;;;Αν κάνα παλικάρι την πετύχει σε κάνα studio ας μου πει!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
το μουνακι το τρελο στο φυλης 71 πανω το θυμαστε?
που γινοτανε πολεμος, πηγαινα πρωι πρω για να την παρω πρωτου πλακωσει ο κακος χαμος!
πως την λεγανε ρε σεις?
μελινα?
που γινοτανε πολεμος, πηγαινα πρωι πρω για να την παρω πρωτου πλακωσει ο κακος χαμος!
πως την λεγανε ρε σεις?
μελινα?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ποσο παλια?το μουνακι το τρελο στο φυλης 71 πανω το θυμαστε?
πως την λεγανε ρε σεις?
μελινα?