Νέα

Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
που 'εκαναν ουρες ' ρε παιδια. Αυτο ειναι το σωστο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kονι γερμανιδα μουναρα
αντζελα ρωσιδα μουναρα,τωρα σαν βαρβαρα
αντριανα ρωσιδα μουναρα
μια ξανθια με κοντο μαλι ,λεπτη αλλα με μεγαλο στηθος,φυλης 59 κατω,πριν γινει το πανω,αντζελα,σαμανθα,κατι τετοιο,30 ευρω τοτε,μετα κατεβηκε το ποσο
μιλενα,ισως ο πρωτος που μπηκα στο 71 πανω
αννα η ρωσιδα στο 71 κατω
ενα φοβερο μελαγχροινο μουνι ,στη φυλης 200 τοσο,που το χε η αντζελα γιανου,για καποιες μερες
λετε για αλικη στη σαρρη,ποια αλικη,να δειτε σ εκεινο το σπιτι
μια φιλιπινεζα,μουναρος, επισης η αφροδιτη,και μια
μελαγχροινη που ητα στανταρ το πρωι ,πολυ πριν την αλικη,να σου λεει γαμα με,σκισε με,το μαγαζι σαν να ταν δικο της
η αγαπημενη μου σαρα που εμοιαζε με πορνοσταρ,ρωσιδα,στυλ tera patrik

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μην ξεχασουμε και την σαμπρινα του λιοσιων 278,οπως και την παμελα απο την αργεντινη και την αννα της θησεως 35 προ εναμιση χρονο περιπου...αυτην την μελαχροινη με τις βυζαρες.....

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Σαμπρίνα λιοσίων 278

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι ειμαι στο κουρμπετη απο το 1979, με συχνοτητα επισκεψεων στα ευαγη ιδρυματα 5 φορες το μηνα.Αναμονες μεχρι 1 ωρα υπηρξαν κατα καιρους ,αλλα να κλεινη η πορτα με γεματο το σαλονι,και να εχει ουρα εξω απο το μπουρδελο,μια φορα το εζησα.Φυλης 66Δ χρονιες 1989-1992 ονομα κοπελλας Βικυ.Για να μαθαινουν οι νεωτεροι,και να θυμουνται οι παλιοι.

πεστα μεγαλε και να προσθεσω και τις 2 πρωινες

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω με τον βρυκόλακα.

Η Σαμπρίνα ήταν με διαφορά η δημοφιλέστερη που έχω πετύχει (είμαι στο κουρμπέτι από το 1997, και πλήρως ενεργός από το 2001). Δεν ήταν μόνο η ταινία. Σαφώς όχι η ωραιότερη, αλλά με πολύ καλή διάθεση και το κατείχε το άθλημα (ειδικά το τσιμπούκι). Ήταν γνωστή ήδη από το club του pathfinder (όσοι το θυμούνται), ενώ έχω πετύχει και άλλες σελίδες που την παρακολουθούσαν (όταν πέρασε από το Φ 59).

Απ' ότι ξέρω έχει εξαφανιστεί. Μεγάλο κρίμα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισης εν ετει 1998 περιπου υπηρχε μια πολυ γλυκια υπαρξη και ταυτοχρονα μουναρα,η αννα που δουλευε τερμα φυλης στο αδιεξοδο...μετα την ιουλιανου αν θυμαμαι καλα.Μελαχροινη μετριο αναστημα,απιστευτα γλυκια και υπομονετικη,παντα με το χαμογελο!Που ειναι αυτες οι γυναικες?δεν ηταν ρωσιδα,μαλλον απο βαλκανια ηταν και ελεγε πως ηταν ιταλιδα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μια ρωσισα στο φυλης 54 το κατω με κοντο ξανθο μαλι πανω απο δεκα χρονια,μη πω και παραπανω,τι μουναρα,γιουλη η' κατι τετοιο,απιθανο σωμα,απιστευτη συμμετοχη,απιστευτο τσιμπουκι

Επισκέπτης
Ειχα αφησει ενα βουνο φραγκα τοτε στο 54 και μετα την διαδεχτηκε η τυπισσα με την πεταλουδιτσα στην μεση.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τη θυμασαι baby ,σαν πουλαδα,με καπως μαυρισμενο σωμα,και απο 1,70 και πανω σιγουρα,θα τη συγκρινα με σονια σε θεμα θερμης,φοβερο κωλο και μικρο στηθος

Επισκέπτης
Καλυτερη απο Σονια ηταν γιατι ποτε δεν βιαζοτανε οση δουλια και αν ειχε.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kονι γερμανιδα μουναρα
αντζελα ρωσιδα μουναρα,τωρα σαν βαρβαρα
αντριανα ρωσιδα μουναρα
μια ξανθια με κοντο μαλι ,λεπτη αλλα με μεγαλο στηθος,φυλης 59 κατω,πριν γινει το πανω,αντζελα,σαμανθα,κατι τετοιο,30 ευρω τοτε,μετα κατεβηκε το ποσο
μιλενα,ισως ο πρωτος που μπηκα στο 71 πανω
αννα η ρωσιδα στο 71 κατω
ενα φοβερο μελαγχροινο μουνι ,στη φυλης 200 τοσο,που το χε η αντζελα γιανου,για καποιες μερες
λετε για αλικη στη σαρρη,ποια αλικη,να δειτε σ εκεινο το σπιτι
μια φιλιπινεζα,μουναρος, επισης η αφροδιτη,και μια
μελαγχροινη που ητα στανταρ το πρωι ,πολυ πριν την αλικη,να σου λεει γαμα με,σκισε με,το μαγαζι σαν να ταν δικο της
η αγαπημενη μου σαρα που εμοιαζε με πορνοσταρ,ρωσιδα,στυλ tera patrik
μελαχρινη στην Σαρρη ισως λες την Ντινα που ηταν δικο της σαρανταρα σκουροχρωμη και σκυλιαζε στο κρεβατι δεν τα χω ξαναζησει αυτα που εκανε η τυπισσα!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
PIATSA σ αγαπαω ,αυτη ειναι!!!
την φιλιπινεζα την μουναρα την θυμασαι?
[size=10pt]απιστευτο κορμι[/size]

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν τη θυμαμαι!Πριν κανα δυο χρονια η Ντινα δουλευε ακομα παντως πρωινη βαρδια δεν ξερω αν δουλευει ακομα.Πρηζωνομαι να παω να ρωτησω τωρα ρε γαμωτο :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom