Νέα

Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Η Ασπασια του Περικλή.
Η Λαιδα η Κορινθια.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πριν καμμιά 7ετία και ακόμα πιό παλιά η 'Νατάσα' ή 'Τάνια' ή 'Άντζελα', ξεκίνησε από Διδύμου 8Α/Β μετά χάθηκε, και την εποχή προ Ολυμπιακών

στο Φυλής 86Β  η
'Ελενίτσα' η Πολωνέζα με τσάτσο τον πουρό-παχουλό-καραφλό γκέυ 'Άρη',
για την Ελενίτσα γινόταν ο μεγάλος πανικός έπερνε καμμιά 60-άδα άτομα
στη βάρδυά της και προσπαθούσε από τους 50 και μετά να σταματήσει τη
νύχτα αλλά την πίεζε ο 'Άρης' για να βγεί πιο πολύ χρήμα. Τελικά και
επειδή ήταν μικροκαμωμένο μωρό με μικρό μουνάκι, κι επειδή της άρεσαν τα
'μεγάλα' έπαθε κάτι γυναικολογικό και σταμάτησε.

εκλπηκτικο πουτανακι με υπεροχο σωμα αριστη περιποιηση και συμπεριφορα.
την ειχα καρφωσει αμετρητες φορες αλλα τοτε δεν υπηρχε το σαιτ να δει ο κοσμος το φως το αληθινο.

σταματησε περιπου τελος του 2004

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά πριν 3 με 2 χρόνια η Αλεξάνδρα η λεπτούλα Ουκρανέζα που ξεκίνησε από το Φ54Α και πέρασε από το Φ80 και τέλος από το Φ67 πολύ μουνί, που όσο ήταν στο
Φ67 μεγάλωσε τα βυζιά της. Μετά το 'έσκασε' από το Αφεντικό και το έριξε στη
βίζιτα αλλά έπεσε και στην κόκα-κόλα.
τη θυμαμαι.την ειχα πρωτογαμισει στο Φ54β οταν ειχε πρωτοαρχισει να δουλευει.θυμαμαι στην αρχη της μιλισα Ελληνικα και οταν την ειχα χυσει με τον πουτσο μεσα τη Ρωτισα στα Ρωσσικα απο ποια πολη της Ρωσσιας ειναι?και ειχε μεινει και με κοιταζε!!!!οτι ειναι απο Ουκρανια φενεται με το που αρχισει να μιλαει.εχει πολυ χαρακτηριστικη Ουκρανικη προφωρα!μετα την γαμαγα στο Φ80 καποιο διαστημα.η πλακα ειναι οτι δεν την γνωρισα οταν εκανε τα βυζια!!!εγω θυμαμαι στη γυναικα πιο πολυ βυζια και μουνι!!!!μετα οταν ξαναηρθα Ελλαδα εξαφανηστικε!!!!ευχαριστω για την πληροφωρια.....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τη θυμαμαι.την ειχα πρωτογαμισει στο Φ54β οταν ειχε πρωτοαρχισει να δουλευει.θυμαμαι στην αρχη της μιλισα Ελληνικα και οταν την ειχα χυσει με τον πουτσο μεσα τη Ρωτισα στα Ρωσσικα απο ποια πολη της Ρωσσιας ειναι?και ειχε μεινει και με κοιταζε!!!!οτι ειναι απο Ουκρανια φενεται με το που αρχισει να μιλαει.εχει πολυ χαρακτηριστικη Ουκρανικη προφωρα!μετα την γαμαγα στο Φ80 καποιο διαστημα.η πλακα ειναι οτι δεν την γνωρισα οταν εκανε τα βυζια!!!εγω θυμαμαι στη γυναικα πιο πολυ βυζια και μουνι!!!!μετα οταν ξαναηρθα Ελλαδα εξαφανηστικε!!!!ευχαριστω για την πληροφωρια.....

Χαίρομαι  :rockon: Άρχοντα Δημητράκη που ξύπνησα μνήμες σε έναν άξιο  και ενημερωμένο συναγωνιστή όπως εσύ.

Με την Αλεξάνδρα είχα γνωριστεί περισσότερο (σε βαθμό τέτοιο που όταν
είχε σταματήσει από ένα 'γραφείο' και μέχρι να πάει σε άλλο, την έπερνα
δίωρα συχνά για να την ενισχύω, και μου είχε δείξει την αίτηση που είχε
κάνει στο Υπ.Δημ.Τάξεως με τα προσωπικά της στοιχεία επώνυμο, πατρώνυμο, ημνία γέννησης, κ.λ.π. ως 'υποτίθεται' πολιτικός πρόσφυγας),
είμουνα καψούρης μαζί της αλλά μόλις κατάλαβα οτι με ήθελε για σπόνσορα την έκανα ξού  :grin: Μετά μάλιστα που έμαθα οτι έπεσε στην Κόκα δεν ήθελα ούτε να
την δώ, πόσο μάλλον να τη γαμήσω. Με είχε πάρει μάλιστα δύο φορές, και καλά από λάθος, στο κινητό έτσι ώστε να μαθαίνω το τελευταίο της κινητό, μια και
άλλαζε συχνά νούμερα για να την χάνουν.  :2funny:

Υ.Γ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο Φ54Α που την έπερνα μάτι αρκετές φορές
από την τρύπα που είχαν μεταξύ τους τα δωμάτια μέχρι να έρθει σε μένα,
έτρωγε κάτι δυνατά πισωκολλητά .κλ.π. στάσεις χάρμα οφθαλμών.  :boobies:

Υ.Γ.2.Στο Φ54Α μάλιστα ξεκίνησε και η φιλενάδα της η Ξένια που δουλεύει
μέχρι και σήμερα από καιρού σε καιρό στην Φυλής (Φ71Β), με τσάτσο τον συμπαθητικούλη γκέυ 'Νίκο. Τότε είχα πρωτογνωρίσει και την Ξένια πριν
μεγαλώσει τα βυζιά της και εντελώς ψαράκι  :grin:

Κυριολεκτικά και τις δύο τις είχα πετύχει στο Φ54Α μόλις τις πρωτοφέρανε  :rockon:

Αυτές ήταν εποχές γεμάτες μουνάρες όχι τώρα που ψάχνουμε Φυλής να βρούμε
αξιόλογη γκόμενα με το κυάλι κι αφού κάνουμε 10 ευχέλαια  :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έκτη θα έβαζα την Μιλένα απο Σλοβενία.Ανακάλυψη του arxidoulis
Πρωτοανακάλυψη του μέγιστου Kokolongos τώρα που είδαμε τις γραφές και μετά ο arxidoulis της άνοιξε το thread.Για την αποκατάσταση της αλήθειας  :rockon:

Ωραίο το κείμενο για την Γαβριέλα  :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαίρομαι  :rockon: Άρχοντα Δημητράκη που ξύπνησα μνήμες σε έναν άξιο  και ενημερωμένο συναγωνιστή όπως εσύ.

Με την Αλεξάνδρα είχα γνωριστεί περισσότερο (σε βαθμό τέτοιο που όταν
είχε σταματήσει από ένα 'γραφείο' και μέχρι να πάει σε άλλο, την έπερνα
δίωρα συχνά για να την ενισχύω, και μου είχε δείξει την αίτηση που είχε
κάνει στο Υπ.Δημ.Τάξεως με τα προσωπικά της στοιχεία επώνυμο, πατρώνυμο, ημνία γέννησης, κ.λ.π. ως 'υποτίθεται' πολιτικός πρόσφυγας),
είμουνα καψούρης μαζί της αλλά μόλις κατάλαβα οτι με ήθελε για σπόνσορα την έκανα ξού  :grin: Μετά μάλιστα που έμαθα οτι έπεσε στην Κόκα δεν ήθελα ούτε να
την δώ, πόσο μάλλον να τη γαμήσω. Με είχε πάρει μάλιστα δύο φορές, και καλά από λάθος, στο κινητό έτσι ώστε να μαθαίνω το τελευταίο της κινητό, μια και
άλλαζε συχνά νούμερα για να την χάνουν.  :2funny:

Υ.Γ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο Φ54Α που την έπερνα μάτι αρκετές φορές
από την τρύπα που είχαν μεταξύ τους τα δωμάτια μέχρι να έρθει σε μένα,
έτρωγε κάτι δυνατά πισωκολλητά .κλ.π. στάσεις χάρμα οφθαλμών.  :boobies:

Υ.Γ.2.Στο Φ54Α μάλιστα ξεκίνησε και η φιλενάδα της η Ξένια που δουλεύει
μέχρι και σήμερα από καιρού σε καιρό στην Φυλής (Φ71Β), με τσάτσο τον συμπαθητικούλη γκέυ 'Νίκο. Τότε είχα πρωτογνωρίσει και την Ξένια πριν
μεγαλώσει τα βυζιά της και εντελώς ψαράκι  :grin:

Κυριολεκτικά και τις δύο τις είχα πετύχει στο Φ54Α μόλις τις πρωτοφέρανε  :rockon:

Αυτές ήταν εποχές γεμάτες μουνάρες όχι τώρα που ψάχνουμε Φυλής να βρούμε
αξιόλογη γκόμενα με το κυάλι κι αφού κάνουμε 10 ευχέλαια  :2funny:
με εμενα η Αλεξαντρα ειχε κομπλεξ οπως εχουν και οι αλλες Ρωσσοφωνες στην Ελλαδα.γιατι δεν μπορουνε να μου το παιξουνε οτι ειναι καποιες.οταν ακουνε οτι εχω Ρωσσικο διαβατηριο και διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη.τι να μου οτι ειναι απο την Ουκρανια για να την κοιταξω με λυπιση!ενω σε καποιον μη Ρωσσοφωνο μπορουνε να πουνε οτι παραμυθι θελουνε.οτι ειναι απο τη Μοσχα...οτι εχουνε σπουδασει νομικη!!!!---μου αρεσε πολυ η Τσεχα η Σαμπινα μου ειχε αφησει το κινητο της μια φορα.ειχαμε γραψει μερικα μυνηματα οταν ημουνα στη Ρωσσια.αλλα και αυτη αξαφανιστηκε οταν ηρθα Ελλαδα το Φεβρουαριο δεν την βρηκα...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
με εμενα η Αλεξαντρα ειχε κομπλεξ οπως εχουν και οι αλλες Ρωσσοφωνες στην Ελλαδα.γιατι δεν μπορουνε να μου το παιξουνε οτι ειναι καποιες.οταν ακουνε οτι εχω Ρωσσικο διαβατηριο και διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη.τι να μου οτι ειναι απο την Ουκρανια για να την κοιταξω με λυπιση!ενω σε καποιον μη Ρωσσοφωνο μπορουνε να πουνε οτι παραμυθι θελουνε.οτι ειναι απο τη Μοσχα...οτι εχουνε σπουδασει νομικη!!!!---μου αρεσε πολυ η Τσεχα η Σαμπινα μου ειχε αφησει το κινητο της μια φορα.ειχαμε γραψει μερικα μυνηματα οταν ημουνα στη Ρωσσια.αλλα και αυτη αξαφανιστηκε οταν ηρθα Ελλαδα το Φεβρουαριο δεν την βρηκα...

χαχαχα, εμένα η Αλεξάνδρα όταν την ρώτησα πρώτη φορά από που είναι από τη
Ρωσία μου είπε οτι είναι από την Μόσχα ...χαχαχαχα

Respect επίσης και σε σένα συναγωνιστή Kokolongos, η 'Ελενίτσα η Πολωνέζα'
ήταν η προηγούμενη καψούρα μου πριν σταματήσει και καψουρευτώ την Αλεξάνδρα
την Ουκρανέζα ....χαχαχα Καρδιά Αγγινάρα έχω ο Πούστης  :rockon:
Επίσης, η 'Ελενίτσα' ήταν η πρώτη γκόμενα από Φυλής στην οποία έκανα
γλυφομούνι, θυμάμαι την πρώτη φορά σε 69 που χύσαμε και οι δύο,
γάμισέ τα Τότε ήταν Εποχές  :rockon: Βέβαια αυτήν την 'συνήθειά' μου μετά
την συνέχισα με την Αλεξάνδρα αν και χρειάστηκα πολύ καιρό μέχρι να την
ψήσω για να της το γλύφω (ήταν και η τόπ γκόμενα της Φυλής τότε και
οπωσδήποτε την έπαιρνε να κάνει τη δύσκολη)  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχα, εμένα η Αλεξάνδρα όταν την ρώτησα πρώτη φορά από που είναι από τη
Ρωσία μου είπε οτι είναι από την Μόσχα ...χαχαχαχα

γάμισέ τα Τότε ήταν Εποχές  :rockon: Βέβαια αυτήν την 'συνήθειά' μου μετά
την συνέχισα με την Αλεξάνδρα αν και χρειάστηκα πολύ καιρό μέχρι να την
ψήσω για να της το γλύφω (ήταν και η τόπ γκόμενα της Φυλής τότε και
οπωσδήποτε την έπαιρνε να κάνει τη δύσκολη)  :rockon:
εγω δεν εχω υπομονη.και να σου πω αν τη γαμισω 2-3 φορες αρχιζω να τη βαριεμαι.ερχομουνα Ελλαδα για καμια 15 αρια μερες.(τωρα θα ερχομαι για 5-6).πηγαινα Φυλης 10-12 φορες.την Αλεξαντρα την πηδαγα 2 φορες τη Σαμπινα 2 και απο μια φορα ολες της αλλες.τωρα εχει πεσει πολυ η ποιοτητα.ολο μπαζα εχει....

Επισκέπτης
παιδια κ σε μια αννα που ηταν στο 71 το κατω οπου ητο τσατσα εκει η ευα ηταν νομιζω το καλοκαιρι το προηγουμενο εκει,
κ μια φορα που την ειχα παρει περιμενα 15 λεπτα αναμονη στο χωλ κ αλλα 10 λεπτα στο δωματιο κ πραγματικα γινοταν χαμος..
επισης η αντελλα οταν πρωτοξεκινησε γινοταν χαμος...
μιλενα σλοβενα στο 71 το πανω..
κ καλα η σαμπρινα-μελινα δεν το συζητω νο1 :rockon:

ειμαι κ νιουφακι κ δεν μου ρχονται αλλες..

Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγο εχω βρη 2 3 φορεσ ουρα σε 1 μασατζιδικο στη σολομου 59 για καπια μελινα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γιασμιν και ιζαμπελλα απο την αλυσιδα τριγγετα κλπ...σονια και σασα(νυν παολα) απο λελας κλπ...αλινα δροσοπουλου 95 και βουρβαχη,καποια περιοδο η λινα στην αγνωστου στρατιωτου,η ντελια παλι στην ιδια αλυσιδα,η σαρα και η λουσυ στην καρεα 30.Αυτες σε οτι αφορα τις στουντιακες ποτανες! :rockon: :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γιασμιν και ιζαμπελλα απο την αλυσιδα τριγγετα κλπ...σονια και σασα(νυν παολα) απο λελας κλπ...αλινα δροσοπουλου 95 και βουρβαχη,καποια περιοδο η λινα στην αγνωστου στρατιωτου,η ντελια παλι στην ιδια αλυσιδα,η σαρα και η λουσυ στην καρεα 30.Αυτες σε οτι αφορα τις στουντιακες ποτανες! :rockon: :rockon:
σωστόςςςς

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Για τους σχετικά παλιότερους, (εποχές 1992-96 περίπου), οι ουρές στο Φυλής 66 για τη Νανά ήταν μοναδικές και ατελείωτες. Και μιλάμε για ουρά σε όλη τη διάρκεια της βάρδιας, όχι για περιστασιακές ουρές. Ναι, πρόκειται για τη Νανά που τώρα στα 40φεύγα της συχνάζει στο Καλύμνου 36.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παολα.

Ετσι απλα.