Νέα

Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ποσοι θυμουνται την Μαρια στην καμαρα και μετα στην Αγ.Δημητριου Θεσ/νικη τη ουρες γινοτανε τοτε περιπου 1976-1980

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Δεν τη θυμαμαι!Πριν κανα δυο χρονια η Ντινα δουλευε ακομα παντως πρωινη βαρδια δεν ξερω αν δουλευει ακομα.Πρηζωνομαι να παω να ρωτησω τωρα ρε γαμωτο :rockon: :rockon:
πριν λιγα χρονια που ειχα παει,δεν βλεποτανε,χαλασε,αλλα στα νιατα της απιστευτη
αυτη η μαλακια με αυτη την αλικη,χωρις να μπορω να τη δω στο σαλονι να μπω στο δωματιο,και μπαινανε χωρις να δουνε,τι μ..  ειμαστε μερικες φορες

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μαλακοκαυληδες εντελως! :grin: ;Δεν εχει ξαναγινει σε κανενα σπιτι ever να μπεις να γαμησεις χωρις να δεις!! :uglystupid:Κριμα γιατι το σπιτι ειναι καβαντζωτο και παιζει μονο του στην περιοχη αφου τα αλλα δυο που υπηρχαν στην Ερμου εχουν κλεισει χρονια τωρα!Μπουρδελα στν Ερμου σαν ανεκδοτο θα ακουστει στους νεοτερους!

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οπως επισης επαιζε και σπιτι με το που εμπαινες στο στενακι που εχει εισοδο το ΛουκαΝικα στο τελος του στενου δεξια!Ωραιες εποχες και παντου ελληνιδες μιλαω για 12 με 13 χρονια πριν ολα αυτα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
στην ερμου εχασα τη παρθενια piatsa!,ειχαμε παει ολοι πρωταρηδες
απ το σχολειο βγαινει η πουτανα στο σαλονι και λεει ποιος εχει σειρα και ολα τα κωλοπαιδα δειξαν εμενα :cheesy:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Επιμενω.Ντεπυ απο Φ 65! :cool2:
(που εισαι ρε germaon?)

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
στην ερμου εχασα τη παρθενια piatsa!,ειχαμε παει ολοι πρωταρηδες
απ το σχολειο βγαινει η πουτανα στο σαλονι και λεει ποιος εχει σειρα και ολα τα κωλοπαιδα δειξαν εμενα :cheesy:
εγω τα πρωτα σπιτια που μπηκα στη μπουρδελοδιαδρομη μου ηταν στην Ερμου κι αφου μπηκα δε παω κιολας να γαμησω πιο κατω στη Σαρρη.Εφτα ατομα στη σειρα παρεα απο γυμνασιο ειχαμε παει και μπαιναμε ενας ενας σε μια Αλεκα νομιζω την λεγαν σγουρομαλλα νταρντανα την ξαναπετυχα και μηθυμνης μετα απο χρονια και την τιμησα ετσι μωρε για τις αναμνησεις ρε γαμωτο :dancing: :dancing:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
την θυμαμαι την αλεκα βεβαιως,επισης μια παολα και σιγουρα μια
χριστινα,ωραιο κορμι και πραγματι γινοταν ουρα για παρτη της καποια περιοδο

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ωραιο μπουρδελακι ισως το πιο μικρο που εχω μπει στη ζωη μου κι απο σαλονι κι απο δωματια.Καμαρουλα μια σταλια που λεει και το ασμα :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
διδυμου 18Α το μεσαιο
μια μουναρα ξανθια νομιζω σοφια α πα πα,καβλα
μια μελαγχροινη ρωσιδα πριν λιγα χρονια  που χε ερθει για μικρο χρονικο διαστημα,νομιζω ελενη,καταστροφη,πανεμορφη,μαυρα μαλια,μπλε ματια,με τσατσα λεσβια

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
MIA HTAN, δεν είναι τώρα πια αλλά θα μείνει αξέχαστη, Η ΤZINAAAAAAAAAAAAAA  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στο υπογειάκι της Καλύμνου. Οσοι την είχαν επισκεφθεί θα γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω. Και καλή ψυχή πάνω απ' όλα!!!!!!!! :) :) :) Ετσι panos??????? ;) ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ωραιο μπουρδελακι ισως το πιο μικρο που εχω μπει στη ζωη μου κι απο σαλονι κι απο δωματια.Καμαρουλα μια σταλια που λεει και το ασμα :rockon:
και ο τσατσος,η σγουρομαλλα αδελφη σωνει και καλα να θελει να σου πιανει τον πουτσο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
θυμαμαι επισης με τσατσο σε μπουρδελο στην ιασωνος,το 46 νομιζω
πριν παμπαλαια χρονια ,το θεοσκοτεινο να πηγαινω να πηδηξω και να μου λεει αλλος θρυλικος τσατσος,αγορι μου  αστην αυτη,δεν παμε στο δωματιακι μεσα να σου παρω ενα τσιμπουκακι,να γλυτωσεις και τα λεφτα σου :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
MIA HTAN, δεν είναι τώρα πια αλλά θα μείνει αξέχαστη, Η ΤZINAAAAAAAAAAAAAA  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στο υπογειάκι της Καλύμνου. Οσοι την είχαν επισκεφθεί θα γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω. Και καλή ψυχή πάνω απ' όλα!!!!!!!! :) :) :) Ετσι panos??????? ;) ;)
Σωστότατος φίλτατε GABOR  :thumbsup:

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
MIA HTAN, δεν είναι τώρα πια αλλά θα μείνει αξέχαστη, Η ΤZINAAAAAAAAAAAAAA  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στο υπογειάκι της Καλύμνου. Οσοι την είχαν επισκεφθεί θα γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω. Και καλή ψυχή πάνω απ' όλα!!!!!!!! :) :) :) Ετσι panos??????? ;) ;)

Η Τζίνα επανήλθε την πήρα εγώ τέλος Ιουλίου πριν φύγω για διακοπές .Εγγύηση.Αφού μου είπε ο τσάτσος η παλιά η Τζίνα και δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου, μέχρι που την είδα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδια η Τζινα δουλευει εδω και 3 μηνες παλι Καλυμνου.
Ξανάρχισε πάλι αυτό το θηρίο? Έχω να την δω κυριολεκτικά 8 χρόνια.Την θυμάμαι απο εποχή 1998-2000 στο υπόγειο ρδέλο της Καλύμνου.
Ελληνίδα με σφιχτό λεπτό σώμα τότε,σκυλέ φάτσα και βαμμένα ξανθά μαλλιά.Έγλυφε μπαλάκια πολύ καλά.Πρίν 8 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά είχε πει ότι θα έκοβε 'μια για πάντα' τη δουλειά.
Το 'μια για πάντα' μου άρεσε πολύ γιατί έχουμε ξαναδεί την ταινία τι υπόθεση έχει.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Kαι μια ιστορικη αναφορα για τα μπουρδελα απο τη δικη μου πλευρα
Τη δεκαετια του 80 στις αρχες μεγαλες πενες ειχε γνωρισει το μπουρδελακι στη σαρρη στου ψυρρη,κυριο χαρακτηριστικο τα
μεταλλαγμενα κοριτσια,κοινως τρανσεξουαλ,βεβαια σαν πιτσιρικαδες που να το καταλαβουμε τοτε,βυζι βλεπαμε ,μουνι βλεπαμε,δεν μας πηγαινε το μυαλο σαν παιδια,ντινα,αλεκα,χριστινα,μια πανεμορφη φιλιπινεζα,η θρυλικη αφροδιτη γνωστη απο εκπομπη του τραγκα,τις ειχα παρει ολες,σημα κατατεθεν οτι ερχοντουσαν παντα απο πανω σου,τριβοντουσαν με απιστευτο παθος και ηταν καταπληκτικες στο κρεβατι,εκει ειχα πετυχει καποια στιγμη και την ευα ,δεν ειχα μπει αλλα μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση
Γυρω στο 86,87 υπηρχε ενα περιφημο μπουρδελο μυλλερου και κολωνου,ειχε γινει το στεκι μου,επισης πολλες τρανσεξουαλ
,απιστευτα κομματια,θυμαμαι μια βανα που ηταν η αγαπημενη μου,τ οποιο πια εχει κλεισει,στο μεταξουργειο γενικα οπως μου χε πει ενας φιλος μου αργοτερα το τρανσεξουαλ δουλευε πολυ
Αντιθετα στην ιασωνος εβλεπες πολλες ελληνιδες κανονικες γυναικες,απο την επαρχια οι περισσοτερες,με πηδημα αλλες φορες καλο,αλλες χαλια που μπορει να σε οδηγησει απο την προωρη εκσπερματωση μεχρι του να σου δημιυργησει ψυχολογικο προβλημα,κατι αναλογο  με τις ταινιες στυλ δρακου που βλεπουμε καμια  φορα
Λιγο αργοτερα,αρχες του 90 στη  φυλης αλλα στην αγ μελετιου
δηλ για Νο 200 και μετα υπηρχαν τεσσερα μπουρδελα,εκει φυλης και φεσου η'ροδου συναντω την κατερινα απο κολωνου 30,
υπεροχα καθε φορα που καταθετω,εκει διπλα υπαρχει και το μπουρδελακι της αντζελας γιανου γνωστη και απ τη κοντρα της με την χειλουδακη,εκει στη φυλης 200 τοσο και εφεσου η'ροδου υπαρχει και ενα μπουρδελακι παλι κατεξοχην με τρανσεξουαλ,παω συχνα ,μπαινω ελαχιστα και απο ενα σημειο και μετα ,καθολου,εχω μεγαλωσει πια και μπορω να ξεχωριζω καποια πραγματα  :) λιγο πριν
Εκεινη τη περιοδο ανακαλυπτω και την μαρριανα
απο αγκυρας που μπορω να πω ανεπιφυλακτα οτι ειναι καταπληκτικο παιδι
Ερχομαστε στη περιοδο 95-96 περιπου οπου εκει γινεται το μπαμ,ερχονται οι ρωσιδες και μερικα κοματια που μονο στα ονειρα μας μπορουσαμε να δουμε,το ωραιο ειναι οτι εδω πια εχουμε και πολυ καλη συμμετοχη,μουναρες που βλεπεις οτι το θελουν και αυτες,εδω μιλαμε για την χρυση περιοδο,ξανθιες ψιλες ,κορμαρες και θελουν να γαμηθουν
Γυρω στο 2000 σκαει στη φυλης και κυριως στο 59 αλλα και στο 71 μια σειρα απο γερμανιδες,κονι και αλλες για λιγο ομως
,απιστευτα κορμια,με μια βαθυτερη ματια θα λεγα ομως οτι οι περισσοτερες ειναι αρκετα κρυοκωλες,φυσικα μ εξαιρεσεις οι οποιες ειναι φωτεινες
Τελος πριν 3-4 χρονια υπηρχε μια πολυ καλη φουρνια ρωσιδων,
σαρα,κορινα,μιλανα,τζουλια,χριστινα, που ηταν πολυ καλες
Μετα ηρθε το site οποτε μπορειτε να μαθετε την συνεχεια

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aψογος!! :rockon:Τελεια αναφορα για Σαρρη και απο το 95 και μετα για τα υπολοιπα τα οποια και προλαβα να ζησω!ΤO BE CONTINUED...

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και το 95 στη Σαρρη οι ιδιες παιζαν λιγο πολυ ειναι κατι σαν φυτωριο των τρανς.Απο εκεινη την εποχη και μετα ανθισαν λιγο πολυ οι τρανς με Αφροδιτη στο Φ99 Χειλουδακη οπως κι η γνωστη Ευα απο το site που γινοταν παταγος στο ΞΒ πριν εγχειρισθει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom