Νέα

Πουτάνες που γίνονταν ουρές για πάρτη τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
κάτι είχα ακούσει ευτυχώς που δεν την είχα πάρει . ;) ;) ;)
Eγω την ειχα παρει απειρες φορες :headbang:,μαλιστα κατατασεται 2η στη λιστα των καταθεσεων μου!
Μαλλον θα πρεπει να ρωτησουμε τον Σταματη! :grin:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
για το μαρακι που δουλευε στο 71, θελω να πω οτι εθεαθη φετος το καλοκαιρι στη Ροδο...απο  συμπεριφορα των ντοπιων  καταλαβα οτι ειναι γνωστη εκει... μαλλον μετακομισε το κοριτσι...υποψιαζομαι οτι δουλευει σε στριπτητζαδικο παρα σε  κοκκινο σπιτακι... ας γινει ελεγχος για επιβεβαιωση απο καποιον ντοπιο

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
για το μαρακι που δουλευε στο 71, θελω να πω οτι εθεαθη φετος το καλοκαιρι στη Ροδο...απο  συμπεριφορα των ντοπιων  καταλαβα οτι ειναι γνωστη εκει... μαλλον μετακομισε το κοριτσι...υποψιαζομαι οτι δουλευει σε στριπτητζαδικο παρα σε  κοκκινο σπιτακι... ας γινει ελεγχος για επιβεβαιωση απο καποιον ντοπιο
Οποιος επιβεβαιωσει αν δουλευει σε στριπτητζαδικο ας μας πει και αν δουλευει με το ονομα Μισελ! :think:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

ωχ τα ΄μαθες κ εσύ?? :cheesy: :2funny: :2funny:
179_animated_blushing.gif
179_animated_blushing.gif
URL]]

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εποχη χειμωνας '94..διδυμου 8α...μεταμεσονυχτια βαρδια...λενα,καστανομελαχροινη ρωσιδα,ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!(πανεμορφη,στιλακι κλπ, τι μοντελα και μπαρουφες μας λενε..?και χωρις να συμμετεχει μεσα..).......πηγαινες στις 12 το βραδυ? 20 ατομα ουρα,να μην φευγει κανενας....εφευγες,πηγαινες παλλι κατα τις 2 τα ιδια...μετα στις 4-5 το πρωι(του πουστη!!!) με την ελπιδα να μην εχει κοσμο....εβλεπες 30 ατομα και να μη ξεκολαει κανενας να φυγει,πολυ στομαχι η δουλεια.....η πλακα ηταν που ερχονταν κατι συμπολεμιστες ταριφες και παρακαλαγαν να παρουν προτεραιοτητα για να συνεχισουνε το μεροκαματο ........εκατσε λιγουσ μηνες το χειμωνα και εξαφανιστηκε ,δε την χαναπετυχαμε ποτε και πουθενα παλλι.ας ειναι καλα οπου και αν ειναι,τιμη μας που τη συναντησαμε(απο αποψη ομορφιας κυριως). 2-3 φορες την ειχαμε πετυχει ασχημα χτυπημενη(πολλα σημαδια απο βουρδουλιες στη πλατη και τα κολομερια).                                                                                                                η νατασσα επισης να διορθωσω,αφτη με την κολαρα και το τατοο πεταλουδα , την ειχαμε πρωτοπαρει στο φυλης 84α. κορμαρα,δεν ειχε κανει σιλικονη(ειχε μικρο βυζακι,αντρικο...) ακομη και αν θυμαμαι καλα δεν ειχε τατοο,πιτσιρικα τοτε....ειχε ακριβως τον ιδιο χαρακτηρα. και δεν γινονταν ουρες για παρτη της,ισως γινονταν στο φ71 οπως λει ο φιλος πιατσας λιγα χρονια αργοτερα,αλλα οταν ξεκινησε στο φ84 οχι. αχ λενα λενα οσο ζουμε θα σε θυμομαστε ολη η παρεα....

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μεχρι πριν 3 χρονια περιπου το Μαρακι μαζι με την επισης ενγχειρισμενη φιλη της Μαντυ,δουλευαν μαζι τοτε στο Φυλης71ισογειο,ανελαβαν καποιο σπιτι στην Ροδο..τωρα αν υφισταται ακομα δεν γνωριζω!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μεχρι πριν 3 χρονια περιπου το Μαρακι μαζι με την επισης ενγχειρισμενη φιλη της Μαντυ,δουλευαν μαζι τοτε στο Φυλης71ισογειο,ανελαβαν καποιο σπιτι στην Ροδο..τωρα αν υφισταται ακομα δεν γνωριζω!

το καλοκαιρι σε αρκετες τσαρκες στην ροδο δεν το πετυχα το μαρακι

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πάντως προχτές χαμός γινόταν σε όλα τα ιδρύματα που επισκέφτηκα.
Προφανώς είχαμε τιγκάρει στο παραμύθι και όλοι θέλαν να ξεδώσουν.

Επισκέπτης

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα..

Επισκέπτης
φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα..

έτσι φαίνεται φίλε μου...πάντως η Λίντα εργάζεται τώρα σαν Lena για το ...την Μάρσι δεν την έχω πετύχει από τότε.Ήσουν τακτικός πελάτης της Μάρσι? γιατί εγώ είχα φάει κόλλημα μαζί της!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Την Λίντα και την Μάρσυ τις είχα δώσει όλο το αποθεματικό που είχα από το Ταμείο μου.
Κοινώς κάθε δέυτερη μέρα έκανα κατάθεση.
Έχω βρει και άλλη μια έτσι που να μου αρέσει τόσο πολύ Γερμανίδα/Ισπανίδα που την λέγανε Λένα. Μελαχροινή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom