You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες με τις μεγαλύτερες ρώγες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
νομιζω πως δεν εχει αναφερθει ποτε και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται...
αλλα μιλαμε για πραγματικα μεγαλες που να κανουν εντυπωση....
συνηθως τις συνανταμε σε μικρα βυζακια..
αλλα ολα καλοδεχουμενα..
λοιπον?
Επειδή το στήθος είναι πολύ σοβαρό πράγμα, παρακαλώ να είμαστε ακριβείς!
Διευκρίνισε αν σε ενδιαφέρει η ρώγα, δηλαδή αυτό που επαίρεται (θηλή) ή το ροζ-σκούρο γύρο από τη ρώγα (θηλαία άλως).
Διότι αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη θηλαία άλως, τότε το βρίσκεις συνήθως σε κορίτσια με μεγάλα στήθια και όχι με μικρά όπως είπες.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πηγαινε στην Αλεξανδρα στο Φυλης 69β πρωινες ωρες.εννοειται οτι αναφερομαι σε θηλη...οσο πιο μακρια και πεταχτη τοσο το καλυτερο
Ρωγα καγκελο
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για μεγάλες ρώγες σε τάνες θα έλεγα απο προσωπική πείρα την Μαρία που ήταν στην Κεραμεικού 15α και έχω να την δω πολύ καιρό και την Άντζελα στην Αχαρνών 85.Η πρώτη ηλικία 20-25 και δουλεύει σε ρδέλα του Μεταξουργίου και η δεύτερη 30άρα milf και βρίσκεται στο στούντιο της Αχαρνών 85.
Απο μουνόχειλα μεγάλα θα έβαζα την Ντενίζα απο Ρεμούνδου 21 και τη Νάταλυ που ήταν στη Στέφανου Κουμανούδη και τώρα Μιχαλοκοπούλου.Milf και οι δύο, όπου η Ντενίζα είναι στα ρδέλα και αραιά και πού σε κάνα στούντιο και η δεύτερη είναι σε μασατζίδικα.
Απο μουνόχειλα μεγάλα θα έβαζα την Ντενίζα απο Ρεμούνδου 21 και τη Νάταλυ που ήταν στη Στέφανου Κουμανούδη και τώρα Μιχαλοκοπούλου.Milf και οι δύο, όπου η Ντενίζα είναι στα ρδέλα και αραιά και πού σε κάνα στούντιο και η δεύτερη είναι σε μασατζίδικα.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Μελινα και πασης Ελλαδος.
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Μελινα και πασης Ελλαδος.
για εξηγησε μας ακριβως ομως..ετσι δεν δινεις ιδιαιτερη καθοδηγηση ξερεις...
πες μας που - κανε και καμμια περιγραφη...
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Ψηλη, μαυρομαλλα κατσαρο μαλλι, σωμα γαματο αψεγαδιαστο και βυζι 4. Ειναι 35+ βρισκεται Βριλησσου 60 και Σερβιων 26.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ψηλη, μαυρομαλλα κατσαρο μαλλι, σωμα γαματο αψεγαδιαστο και βυζι 4. Ειναι 35+ βρισκεται Βριλησσου 60 και Σερβιων 26.
Πολύ πεσμένο σε υπηρεσίες το Μελινάκι τελευταία.
Στο θέμα μας όμως. Πρίν κανένα χρόνο στο Baby Gold είχα πετύχει μια milf με 3-4 εκατοστά ρόγα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη εκεί. Λίζα, Ελίζα κάπως έτσι τη λέγανε.
Πολύ πεσμένο σε υπηρεσίες το Μελινάκι τελευταία.
Στο θέμα μας όμως. Πρίν κανένα χρόνο στο Baby Gold είχα πετύχει μια milf με 3-4 εκατοστά ρόγα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη εκεί. Λίζα, Ελίζα κάπως έτσι τη λέγανε.
Elizabeth, από Ιρλανδία πουρό πλέον
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια το ξεθαψα το θεμα γιατι ακομα ψαχνομαι...
Κανεναν αλλο δεν ενδιαφερει?
Καπου πηρε το ματι μου μια αναφορα για μια Γλαλινα στην Φυλης 80.
Την εχει παρει κανεις να μας κατοτοπισει σχετικα με το θεμα?
Και γενικοτερα οποιος γνωριζει και αλλες τετοιες περιπτωσεις ας κανει εαν κοπο..
Ευχαριστω
Κανεναν αλλο δεν ενδιαφερει?
Καπου πηρε το ματι μου μια αναφορα για μια Γλαλινα στην Φυλης 80.
Την εχει παρει κανεις να μας κατοτοπισει σχετικα με το θεμα?
Και γενικοτερα οποιος γνωριζει και αλλες τετοιες περιπτωσεις ας κανει εαν κοπο..
Ευχαριστω
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Το μιλφ αυτό που αναφέρεις το θυμάμαι και εγώ μπορούσε να σου βγάλει το μάτι με τις ρωγάρες της, καύλα ήταν η θείαΠολύ πεσμένο σε υπηρεσίες το Μελινάκι τελευταία.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
η καλινα απο φυλησ 80 πρωη εχει μεγαλεσ ρωγεσ
anwteros_1822
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Θα επαναφέρω το θέμα ,αυτή τη περίοδο ποια κοπέλα υπάρχει με πολύ μεγάλες ρωγες παιδιά??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K