noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Με μπάζα δεν ασχολούμαστεπουτάνες τις λέμε όλες τύπε μου άλλα πόσα καλά κορίτσια μετριας εμφάνισης ακυρώσαμε για μια καριόλα με ωραιο κώλο??
Με μπάζα δεν ασχολούμαστεπουτάνες τις λέμε όλες τύπε μου άλλα πόσα καλά κορίτσια μετριας εμφάνισης ακυρώσαμε για μια καριόλα με ωραιο κώλο??
πουτάνες τις λέμε όλες τύπε μου άλλα πόσα καλά κορίτσια μετριας εμφάνισης ακυρώσαμε για μια καριόλα με ωραιο κώλο??
Ποσο δικιο εχεις.Ναι μπορεί σχεδόν όλες να είναι πουταναριά αλλά το φταίξιμο για μένα δεν το ρίχνω σε αυτές αλλά στην άλλη πλευρά.Στον άντρα.
Μήπως έχει κανείς από εδώ μέσα την εντύπωση οτι θα φτούραγαν να τα κάνουν αυτά που κάνουν εαν ο άντρας ήταν άντρας με @ρχίδι@ και δεν ήταν μουνόδουλος;
Και να το πάρουμε και ανάποδα για να νοιώσετε τι παίζετε εκεί έξω: Σε ένα παράλληλο σύμπαν , φανταστείτε ο άντρας να ήταν το επίκεντρο και οι γυναίκες να τον κυνηγούσαν πρωι-βράδυ και να του έταζαν χρήμα.Πόσοι από εδώ μέσα δεν θα υπέκυπταν και θα έκαναν τα ίδια που κάνουν και αυτές σήμερα;
Κοινώς, μέχρι να βάλει μυαλό ο άντρας , θα βρίσκουν και θα τα κάνουν και για μένα καλώς τα κάνουν μπας και βάλει μυαλό επιτέλους ο βλάκας ο άντρας.
Ναι μπορεί σχεδόν όλες να είναι πουταναριά αλλά το φταίξιμο για μένα δεν το ρίχνω σε αυτές αλλά στην άλλη πλευρά.Στον άντρα.
Μήπως έχει κανείς από εδώ μέσα την εντύπωση οτι θα φτούραγαν να τα κάνουν αυτά που κάνουν εαν ο άντρας ήταν άντρας με @ρχίδι@ και δεν ήταν μουνόδουλος;
+οοΝαι μπορεί σχεδόν όλες να είναι πουταναριά αλλά το φταίξιμο για μένα δεν το ρίχνω σε αυτές αλλά στην άλλη πλευρά.Στον άντρα.
Και να το πάρουμε και ανάποδα για να νοιώσετε τι παίζετε εκεί έξω: Σε ένα παράλληλο σύμπαν , φανταστείτε ο άντρας να ήταν το επίκεντρο και οι γυναίκες να τον κυνηγούσαν πρωι-βράδυ και να του έταζαν χρήμα.Πόσοι από εδώ μέσα δεν θα υπέκυπταν και θα έκαναν τα ίδια που κάνουν και αυτές σήμερα;
Κοινώς, μέχρι να βάλει μυαλό ο άντρας , θα βρίσκουν και θα τα κάνουν και για μένα καλώς τα κάνουν μπας και βάλει μυαλό επιτέλους ο βλάκας ο άντρας.
+οο
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άντρες που δίνουν τόση μεγάλη σημασία στο μουνί και που είναι διατεθιμένοι για ένα μουνί να κάνουν τα πάντα . Ο άλλος λέει έκανε δυο δουλειές.
Δεν έχω ζήσει έξω , οπότε μιλάω για Ελλάδα.
Πώς κάνετε έτσι ρε...
Τόσο αξία έχει πια και σας κυριεύει το είναι. Και δεν βλέπετε πόσο σκατόψυχες και ανήθικες είναι οι περισσότερες και σας δουλεύουν ψιλό γαζί
Τί να πω....
Και την βρίσκει αγκαλιά με ένα 40χρονο
Οποιος θελει να του στειλω ΠΜ το προφιλ στο FB μιας πρωην μου...
Με παρατησε για εναν φραγκατο.. τωρα εμεινε ρεστη γιατι ο φραγκατος την γλεντησε και τη παρατησε αυτος.. καλα να παθει το γαμωπουτανο...
τεσπα οποιος ειναι γυμνασμενος αρκετα, εμφανισιμος (τετοιους γουσταρει μονο) και εχει φραγκα να του στειλω το fb της να την γνωρισει και να τη γλεντησει..
Απο γαμησι κανει παπαδες, απο χαρακτηρα ειναι για φαπες, ψωνακι, το παιζει ντιβα, εχει μεγαλομανια..
Θελω καποιον να τη πακετωσει για να βαλει μυαλο..
Υπαρχει καποιος που να θελει να ασχοληθει με τη καργια;
Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω ιστορίες τέτοιου είδους. Προσω πικά τις έχω γραμμένες ΟΛΕΣ, δε σκέφτομαι για σχέσεις και παντρειες και έχω βρει την υγεία μου μέχρι τώρα.
τυπε στους κωλοχαρακτηρες εχουμε ειδικότητα κοιλιακούς δεν εχουμεΟποιος θελει να του στειλω ΠΜ το προφιλ στο FB μιας πρωην μου...
Με παρατησε για εναν φραγκατο.. τωρα εμεινε ρεστη γιατι ο φραγκατος την γλεντησε και τη παρατησε αυτος.. καλα να παθει το γαμωπουτανο...
τεσπα οποιος ειναι γυμνασμενος αρκετα, εμφανισιμος (τετοιους γουσταρει μονο) και εχει φραγκα να του στειλω το fb της να την γνωρισει και να τη γλεντησει..
Απο γαμησι κανει παπαδες, απο χαρακτηρα ειναι για φαπες, ψωνακι, το παιζει ντιβα, εχει μεγαλομανια..
τυπε αν γουστάρει τέτοιους τύπους με σένα πως έμπλεξε ;Επειδη ελαβα ηδη αρκετα ΠΜ, να τονισω οτι γουσταρει γυμνασμενους, φραγκατους, στυλατους τυπους λογο οτι ειναι ψωνακι..
Η γκομενα ειναι ο ορισμος της ελλεηνιδας.. θελω καποιον να της φερθει οσο πιο σκατα γινετε.. απο γαμησι θα περασει καλα αλλα θελω να της δωσει μαθημα καλο..
Tυπε εχω ενα κοληταρι ακριβως στα γουστα της και τα καριολακια ειναι η ειδικοτητα του αν θες στειλε να του την πασαρωΕπειδη ελαβα ηδη αρκετα ΠΜ, να τονισω οτι γουσταρει γυμνασμενους, φραγκατους, στυλατους τυπους λογο οτι ειναι ψωνακι..
Η γκομενα ειναι ο ορισμος της ελλεηνιδας.. θελω καποιον να της φερθει οσο πιο σκατα γινετε.. απο γαμησι θα περασει καλα αλλα θελω να της δωσει μαθημα καλο..
Επειδη ελαβα ηδη αρκετα ΠΜ, να τονισω οτι γουσταρει γυμνασμενους, φραγκατους, στυλατους τυπους λογο οτι ειναι ψωνακι..
τυπε αν γουστάρει τέτοιους τύπους με σένα πως έμπλεξε ;