Νέα

Πουτ@νες ΟΛΕΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Αληθινή ιστορία, δεν λέμε ονόματα, αν και θα ακουστεί πιστεύω σε μια περιοχή της Αθήνας..

Φιλαράκι μου κάτω των 30 ετών, παιδί μάλαμα 2 χρόνια δεσμό με μία 25χρονη, έκανε τα πάντα για τη κοπέλα του δούλευε 2 δουλειές για να τα βγάζουν πέρα μέσα στη κρίση. Αυτή τελειώνει τις σπουδές της ακόμη.

Τη Κυριακή ξημέρωναν τα γενέθλια της και μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου της έκανε πάρτι έκπληξη στο σπίτι! Το βράδυ της Κυριακής του είπε ότι θα βγει με τις 3 φίλες της έξω για να το γιορτάσει.. αυτός όπως πάντα της είπε εντάξει για να βγουν γυναικοπαρέα.

Ήξερε που θα πήγαιναν (άλλη ηλίθια αυτή, του το είπε αλλά είχε εμπιστοσύνη ότι είναι τόσο καλό παιδί που δεν θα έκανε τίποτα)..

Αφού δεν της είχε δώσει ακόμη το δώρο της, είπε να περάσει από το μέρος που διασκέδαζαν τα κορίτσια να της κάνει έκπληξη και να της το δώσει.

Και την βρίσκει αγκαλιά με ένα 40χρονο και τις 3 φίλες της! Βλέπεται ήταν ευκαιρία να καλύψει τα έξοδα της διασκέδασης τους..

[size=15pt]Πουτ@νες ΟΛΕΣ! - Το χρήμα τις εξουσιάζει![/size]

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.542
Πόντοι
2.285
Δηλαδη απο αυτο το σκηνικο το καταλαβες εσυ?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
απο τετοια φιλε ....

εαν ξεκινησει ο καθενας απο εμας να γραφει τι εχει δει ή εχει βιωσει....θα γραψουμε Εγκυκλοπαιδεια..............

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιπως εχεις τηλεφωνακι απο την κοπελια ; :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παιζει να ημουν εγω ο σαρανταχρονος.

OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως σκέφτονται..

Του ορκίζεται ότι τον αγαπά!
Ότι όταν έκανε ότι έκανε ένιωθε σκατά αλλά ήταν ευκαιρία να πάρει κάποια χρήματα..

Δεν το θεωρεί απάτη καθώς αυτόν αγαπά και του έδωσε τη καρδία της χωρίς ανταλλάγματα, απλά τον άλλο τον κορόιδευε και του απομυζούσε χρήματα.

Εγώ πιστεύω ότι τα εννοεί αυτά που λέει (χωρίς να λέω ότι έχει δίκαιο.. και τις τ@νες να ρωτήσετε θα σας πουν ότι αυτό που κάνουν το θεωρούν δουλειά σαν όλες τις άλλες)

Έχουν οικονομικό πρόβλημα, εκείνος δουλεύει 2 δουλειές της ώρας και ποτέ της δεν του ζήταγε κάτι ή να ήταν πολυέξοδη.. Πως όμως γίνεται να δεχτεί κάποιος ότι η κοπέλα του αν και τον αγαπά τον "απατά";;;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Αληθινή ιστορία, δεν λέμε ονόματα, αν και θα ακουστεί πιστεύω σε μια περιοχή της Αθήνας..

Φιλαράκι μου κάτω των 30 ετών, παιδί μάλαμα 2 χρόνια δεσμό με μία 25χρονη, έκανε τα πάντα για τη κοπέλα του δούλευε 2 δουλειές για να τα βγάζουν πέρα μέσα στη κρίση. Αυτή τελειώνει τις σπουδές της ακόμη.

Τη Κυριακή ξημέρωναν τα γενέθλια της και μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου της έκανε πάρτι έκπληξη στο σπίτι! Το βράδυ της Κυριακής του είπε ότι θα βγει με τις 3 φίλες της έξω για να το γιορτάσει.. αυτός όπως πάντα της είπε εντάξει για να βγουν γυναικοπαρέα.

Ήξερε που θα πήγαιναν (άλλη ηλίθια αυτή, του το είπε αλλά είχε εμπιστοσύνη ότι είναι τόσο καλό παιδί που δεν θα έκανε τίποτα)..

Αφού δεν της είχε δώσει ακόμη το δώρο της, είπε να περάσει από το μέρος που διασκέδαζαν τα κορίτσια να της κάνει έκπληξη και να της το δώσει.

Και την βρίσκει αγκαλιά με ένα 40χρονο και τις 3 φίλες της! Βλέπεται ήταν ευκαιρία να καλύψει τα έξοδα της διασκέδασης τους..

Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω ιστορίες τέτοιου είδους. Προσω πικά τις έχω γραμμένες ΟΛΕΣ, δε σκέφτομαι για σχέσεις και παντρειες και έχω βρει την υγεία μου μέχρι τώρα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αν ο σαρανταρης ηταν φιτ, επιτυχημένος και εμπειρος, πως να αντισταθει το κοριτσι;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω ιστορίες τέτοιου είδους. Προσω πικά τις έχω γραμμένες ΟΛΕΣ, δε σκέφτομαι για σχέσεις και παντρειες και έχω βρει την υγεία μου μέχρι τώρα.

δικος μου εισαι ;)

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
οπιος ειναι ελλαδα 40 χρονων το 2016 ειναι οχι πετιχιμενος αλλα για τον μπουτζο
βρικαν το κοροιδο τα πουταναρια καλα κανανε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.991
Πόντοι
6.256
ο παιχτης δεν ειχε αφησει πουτανα για πουτανα, γι αυτο αυτη τον ειχε χεσμενο.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=247456.msg7177122#msg7177122 date=1475080235]
οπιος ειναι ελλαδα 40 χρονων το 2016 ειναι οχι πετιχιμενος αλλα για τον μπουτζο
βρικαν το κοροιδο τα πουταναρια καλα κανανε
[/quote]

Καλα, επειδη ειναι ολοι αεργοι τωρα δεν παει να πει οτι καποιοι που δουλευαμε και προ κρισης, δεν εχουμε ακομη δουλεια, καλο εισοδημα και καβα.
Και οσο για αυτους που πηγαν εξω, απο αναγκη πηγαν. Για τα πουτανακια συμφωνω. Εξαργυρωνουν το μουνι τους.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Σιχάματα απλά.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
οχι αυτες πουτανες εμεις ειμαστε μαλακες που τις ανεχομαστε  ;)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

πουτάνες τις λέμε όλες τύπε μου άλλα πόσα καλά κορίτσια μετριας εμφάνισης ακυρώσαμε για μια καριόλα με ωραιο κώλο??  :think: :think:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
Ναι μπορεί σχεδόν όλες να είναι πουταναριά αλλά το φταίξιμο για μένα δεν το ρίχνω σε αυτές αλλά στην άλλη πλευρά.Στον άντρα.
Μήπως έχει κανείς από εδώ μέσα την εντύπωση οτι θα φτούραγαν να τα κάνουν αυτά που κάνουν εαν ο άντρας ήταν άντρας με @ρχίδι@ και δεν ήταν μουνόδουλος;
Και να το πάρουμε και ανάποδα για να νοιώσετε τι παίζετε εκεί έξω: Σε ένα παράλληλο σύμπαν , φανταστείτε ο άντρας να ήταν το επίκεντρο και οι γυναίκες να τον κυνηγούσαν πρωι-βράδυ και να του έταζαν χρήμα.Πόσοι από εδώ μέσα δεν θα υπέκυπταν και θα έκαναν τα ίδια που κάνουν και αυτές σήμερα;
Κοινώς, μέχρι να βάλει μυαλό ο άντρας , θα βρίσκουν και θα τα κάνουν και για μένα καλώς τα κάνουν μπας και βάλει μυαλό επιτέλους ο βλάκας ο άντρας.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Πάλι καλά που δεν την πέτυχε στο τσοντοσινεμά αντάλτ να παίρνει πίπες με τις φίλες της.

:bigdick:

Συνημμένα

• cinemaSluts.jpg
    cinemaSluts.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 42

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like