Νέα

Πούστηδες με ... κρατική επιχορήγηση !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σου απάντησα ήδη.
Πάντως γιατί όλο αυτό το κόψιμο για τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων;
Πρέπει να απολογηθώ μήπως;
Και τα δικαιώματα που λες είναι δικαιώματα η "δικαιώματα" κύριε δικηγόρε;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αφού δε γαμείς που δε γαμείς (και δεν σου βγαίνει το στυλάκι "Υπολοχαγός Νατάσα"), γιατί δεν πας για ψάρεμα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει; Το ευφάνταστο και το παροιμιώδες που θυμίζει μαθητή του Γυμνασίου; Το άσχετο του σχολίου με την παράθεση; Το γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίο ει;

Πάντως όπως είπε και ο προλαλήσας: εμείς σε αγαπάμε!! Μην φύγεις! Τέτοια περιπτωσάρα που θα ξαναβρεθεί; Τέτοιος λόγος επιτομή του γελοίου σπάνια συναντιέται;

Δώστα όλα αγόρι μου! είσαι ο ένας και μοναδικός hrys/theofilos/petrospelekanos. A class of your own!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει; Το ευφάνταστο και το παροιμιώδες που θυμίζει μαθητή του Γυμνασίου; Το άσχετο του σχολίου με την παράθεση; Το γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίο ει;

Πάντως όπως είπε και ο προλαλήσας: εμείς σε αγαπάμε!! Μην φύγεις! Τέτοια περιπτωσάρα που θα ξαναβρεθεί; Τέτοιος λόγος επιτομή του γελοίου σπάνια συναντιέται;

Δώστα όλα αγόρι μου! είσαι ο ένας και μοναδικός hrys/theofilos/petrospelekanos. A class of your own!

Με βρίζεις και με ειρωνεύεσαι απο χτες και έχεις σκυλιάσει που δεν σε παίρνω στα σοβαρά. ʼλλά τόσο πολύ πια εκνευρίστηκες που, εκτός του οτι δείχνεις τον θαυμάσιο χαρακτήρα σου σε όλο του το μεγαλείο, αρχίζεις πια να συντάσσεις προτάσεις που δεν έχουν ειρμό. Και φυσικά, όταν δικαιολογημένα διαμαρτυρηθούν κάποιοι και πουν να κλειδώνονται αυτά τα θρεντ, μη ανεχόμενοι την οφ τόπικ συζήτηση (αν μπορεί βέβαια να θεωρηθεί συζήτηση αυτό με σένα, εσύ μόνο βρίζεις και δίνεις διαταγές), εσύ θα αρχίσεις τότε να κλαψουρίζεις για το δικαίωμά σου να συζητάς. Τι να συζητήσεις βρε κακομοίρη; Την μονομανία σου με το άτομό μου;
Εγώ πάντως, την κάνω, πάω για κανένα ουζάκι, αν μου επιτρέπεις. Σε αφήνω να βράζεις μόνος στο ζουμί σου. Σαν να σε βλέπω κιόλας!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με βρίζεις και με ειρωνεύεσαι απο χτες και έχεις σκυλιάσει που δεν σε παίρνω στα σοβαρά. ʼλλά τόσο πολύ πια εκνευρίστηκες που, εκτός του οτι δείχνεις τον θαυμάσιο χαρακτήρα σου σε όλο του το μεγαλείο, αρχίζεις πια να συντάσσεις προτάσεις που δεν έχουν ειρμό. Και φυσικά, όταν δικαιολογημένα διαμαρτυρηθούν κάποιοι και πουν να κλειδώνονται αυτά τα θρεντ, μη ανεχόμενοι την οφ τόπικ συζήτηση (αν μπορεί βέβαια να θεωρηθεί συζήτηση αυτό με σένα, εσύ μόνο βρίζεις και δίνεις διαταγές), εσύ θα αρχίσεις τότε να κλαψουρίζεις για το δικαίωμά σου να συζητάς. Τι να συζητήσεις βρε κακομοίρη; Την μονομανία σου με το άτομό μου;
Εγώ πάντως, την κάνω, πάω για κανένα ουζάκι, αν μου επιτρέπεις. Σε αφήνω να βράζεις μόνος στο ζουμί σου. Σαν να σε βλέπω κιόλας!

Καλά ούζα να έχεις και καλά να περάσεις! Και μην μας ξεχνάς! Ξέρεις εσύ! Εδώ είμαστε πάντα! Πάρε δυνάμεις και επέστρεφε! άλλωστε πάντα επιστρέφεις!!!! Αλλά με άλλο όνομα!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....''βλακα βλακα βλακα
    μ αρεσει που τσιμπας
    γι αυτο σου κανω πλακα....''

σ.σ.: ειναι στιχακια απο τραγουδι, μη μπερδευτουμε..
..μονο που δεν θυμαμαι ποιος το λεει..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πρέπει να απολογηθώ μήπως;

Mπα δεν χρειάζεται. Προσωπικά σου ζήτησα να τεκμηριώσεις μια θέση. Δεν θέλω να ακούγομαι και σαν και εσένα. Δεν έχει σημασία, και να μην σε βάζω και σε τζάμπα κόπο. Μην ζοριστείς και σε χάσουμε... Που θα ξαναβρούμε τον τρελό του χωριού;

Και τα δικαιώματα που λες είναι δικαιώματα η "δικαιώματα" κύριε δικηγόρε;

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4609.msg76292#msg76292]Εσύ μίλησες για δικαιώματα. [/url]Για διασαφήνισε λοιπόν γιατί μιλάς;

Επισκέπτης
τελικα η επιχοριγιση εδωθει?
η κωλησε στην γαφειοκρατεια?

Επισκέπτης
Ρε δεν καταλαβενω τι ζορια τραβατε μερικοι με τους πουστηδες. Ζηταει ο ενας τραβελια με προσοντα, πεφτουν ορισμενοι επανω να τον φανε. Φτιαχνουν οι αδερφες σωματειο, το κανουμε θεμα για να τους τα χωσουμε. Και στο καπακι ανακατευετε, αριστερα, δεξια και μεταναστες. Που κολανε ολα αυτα ? Στην Ελλαδα υπαρχουν χιλιαδες σωματεια τα οποια επιχορηγουνται, το σωμματιο των πουστηδων σας πειραξε ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ όσο δεν με ενοχλούν και δεν με πειράζουν δεν έχω πρόβλημα μαζί τους...μακριά και αγαπημένοι....ας κάνουν ότι θέλουν....

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Εγώ όσο δεν με ενοχλούν και δεν με πειράζουν δεν έχω πρόβλημα μαζί τους...μακριά και αγαπημένοι....ας κάνουν ότι θέλουν....

γιατι φοβάσαι μην σ' αρέσει;

χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να πω τίποτα παραπάνω απ' αυτό.

απλα θεωρω ότι τέτοιου τύπου αποκλεισμοι εμπεριέχουν φόβο.
φιλικά παντα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Δεν ξερω τι λετε αλλα τελικα στην Ελλαδα οποιος ειναι φαρδοκωλος παει μπροστα.
Ειναι και λογικο δηλαδη,αν σπρωξεις κατι απο πισω μονο μπροστα θα παει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γιατι φοβάσαι μην σ' αρέσει;

χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να πω τίποτα παραπάνω απ' αυτό.

απλα θεωρω ότι τέτοιου τύπου αποκλεισμοι εμπεριέχουν φόβο.
φιλικά παντα

Έχει τύχει να κάνω μερικές φορές παρέα με ομοφυλόφυλους. Άμα τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα δεν δημιουργούνται... παρεξηγήσεις :2funny: . Αυτό δε σημαίνει ότι εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που κάνουν

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
kαταντια να εισαι πουστης,μεγαλη αρρωστια να μην σου αρεσει το μουνι και να σε αρεσει ο αντρικος κωλος.ειναι ολοι για λυπηση οι ντιντιδες.τη να πεις στον καημενο τον πατερα που ο γιοκας του του βγηκε λιλικα.δυστυχως αυτοι ειναι οι δυστυχισμενοι γονεις. :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom