Νέα

Πούστηδες με ... κρατική επιχορήγηση !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Να σου θυμίσω απλά ότι σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς η ομοφυλοφιλια είναι trendy και πουλάει και γι' αυτό προωθείται ως πρότυπο συμπεριφοράς..
ʼρα μάλλον οι νόμοι της αγοράς είναι gay - friendly!

Αν δεν κάνω λάθος, εσύ είσαι απο τους φανατικούς θαυμαστές της "ελεύθερης" αγοράς, άρα και του τρέντυ. Τι έγινε λοιπόν μέσα στη μαύρη νύχτα; Ξαφνικά άρχισες να γίνεσαι επικριτικός ως προς το ιδεώδες σου; Να το προσέξεις!  :)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Eίναι γεγονός ότι σημαντική μερίδα της αριστεράς έχει μία εμμονή σε θέματα μανιώδους υπεράσπισης γκευ και λεσβιών, μεταναστών και λαθρομεταναστών, καθώς και πολλών περιθωριακών ομάδων.

Γιατι αραγε?

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Αν μ' αυτό υπαινίσσεσαι οτι οι αριστεροί είναι κρυπτοαδελφές (εν αντιθέσει με όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους, όπου βρωμάει η πουτσίλα απο χιλιόμετρα, ως γνωστόν), τι να σου πω ρε μεγάλε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αλλά μια και το έθεσες, αληθεύει οτι αν κάποιος είναι τόσο λάβρος εναντίον των ομοφυλόφιλων, συνήθως είναι κρυπτοομοφυλόφιλος ο ίδιος; Δεν μπορεί, κάτι θα γράφει η wikipedia επ' αυτού, εκτός αν εσύ το ξέρεις απο πρώτο χέρι.

Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το διατυμπανίζω εδώ πέρα. Όσοι πάντως έχουν διαβάσει τα γραπτά μου θα έχουν καταλάβει ότι δεν υποκρύπτω ομοφυλοφιλικές τάσεις. Συνηθίζω να πηγαίνω σε μπουρδέλα: νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή απόδειξη.

Κάποιοι άλλοι δεν ξέρω...

Το ότι κάποιος που εμφανίζεται λάβρος κατά των ομοφυλοφίλων μπορεί να είναι κρυπτοομοφυλόφιλος, είναι μια θεωρία που μου διαφεύγει. Δεν την έχω ψάξει γιατί δεν με αφορά (ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο σκέλος). Συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση για το αν αληθεύει ή όχι.

Εσύ άραγε θα μπορούσες να αφήσεις τις υπεκφυγές και να απαντήσεις στην αρχική μου ερώτηση;

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά, το εντυπωσιακότερο ίσως είναι ότι οι υποστηρικτές των gay και λοιπών κορυφαίων ΑΝΩΜΑΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ - το τονίζω με κεφαλαία γιατί έτσι είναι και για να τη σπάσω σε κάτι "υποκείμενα" που τη βρίσκουν με τρωκτικά, σκουλήκια και φαντασιώσεις σαδομαζοχισμού σε εκκλησιαστικό περιβάλλον και το παίζουν κι επιστήμονες χιχιχι! - είναι κατά πολύ περισσότεροι των φυσιολογικών ατόμων.

Επιπλέον, κόπτονται με τρομερό πάθος και ένταση για τα δικαιώματα αυτών λες και κανένας τους έκανε έλεγχο σε ποιον ή από ποιον τον παίρνουν. Ή μήπως δεν καταλαβαίνουν ότι όταν η μειονότητα ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και τυγχάνει ευνοϊκότερης συμπεριφοράς, από φόβο μήπως οι υπόλοιποι κατηγορηθούν ως xxx-φοβικοί, τότε ΟΝΤΩΣ υπάρχει πρόβλημα;

Είναι εν τέλει η κλασική περίπτωση του φασισμού της μειονότητας. Της μειονότητας που εκβιάζει καταστάσεις στηριζόμενη σε κάποιους ανεγκέφαλους προοδευτικούς για να προβληθεί ως υπόδειγμα ήθους και ..γκουχ γκουχ... κοινωνικής ευαισθησίας!!!!

Από την άλλη, βλέπω ότι μόνο ο studian και ο Todok περιέγραψαν ξεκάθαρα τον πραγματικό κίνδυνο. Ποια τα όρια της αποδεκτής, έστω και κατ' ιδίαν συμπεριφοράς;

Φυσικά, είναι τελείως γελοίο να λάβουμε έστω και προς εξέταση υπόψιν την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται καλά! Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη βλακεία που έχει ακουστεί εδώ μέσα. Πχ. ο Μπάντι την έβρισκε σκοτώνοντας, ομοίως ο Γκέϊσυ. Στο Γουέϊκο επίσης, σκοτώνονταν γιατί την καταέβρισκαν. Ενώ η αίρεση Heaven's Gate - αν θυμάμαι σωστά το όνομα - έβαλε τα μέλη της να αυτοκτονήσουν,μαζί με τα παιδιά του
ς...επειδή αισθάνονταν καλά!

Από την άλλη πλευρά με ανησυχούν αφάνταστα τα εξής.

Η νομική κατοχύρωση ομοφυλοφιλικής κοινότητας δε θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε νομική κατοχύρωση όλων των θεσμών και στοιχείων μιας κοινότητας; Ήτοι γάμου και λοιπών θεμάτων;

Και το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών; Δεν θα προκύψει αναπόφευκτα;

Και στην Ολλανδία αν θυμάμαι καλά δεν έγινε αίτηση ιδρύσεως Σωματείου Παιδοφίλων; Και για τους φίλους που κόπτονται υπενθυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι "κύριοι" και καλά αισθάνονταν και διαλαλούσαν "γιατί ένας ομοφυλόφιλος να μην μπορεί να έχει ερωτική επαφή με ένα παιδί 10-11 ετών που καταλαβαίνει πλήρως και συναινεί;".

Και ποια τα όρια της συναίνεσης; Λαμβάνεται υπόψιν τυχόν πειθαναγκασμός στο όνομα της "ισότητας" και του φόβου της ετικέτας του xxx-φοβικού;

Ποιο τέλος πάντων το όριο όπου πρέπει να επανεξετάσουμε τις ανοχές μας;

Και ποιες οι πιθανές επιπτώσεις της ανοχής μας; Περισσότερες θετικές ή αρνητικές;

ΥΓ. Δεν είμαι Ολυμπιακός και για την ακρίβεια βαριέμαι θανάσιμα το ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Επειδή αναφέρθηκε, ναι, σιχαίνομαι τους πούστηδες, τους κτηνοβάτες, τους βρωμύλους όλων των ειδών και γενικά όλες εκείνες τις ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ που διαλαλούν την ανωμαλία τους παρουσιάζοντάς την ως φυσιολογική και ως αφορμή για θαυμασμό και αναγνώριση μια που αυτοί "νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους"!

Επισκέπτης
Υποθέτω οτι δεν είναι απαραίτητο να είσαι ο ίδιος ομοφυλόφιλος για να αναγνωρίζεις τα στοιχειώδη δικαιώματά τους, έτσι δεν είναι;

Σαφώς ... σαφώς ...

Απλά αν κάποιοι απειληθεί το σπίτι του , συνήθως αντιδρά πιο έντονα  απ'ότι όταν απειλείται η καλύβα κάποιοι φύλαρχου φυλής που ζεί σε 10.000km απόσταση ...

Οπότε αυτοί που κόπτονται ιδιαίτερα για ομάδες στις οποίες δηλώνουν ότι δεν ανήκουν , υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να  ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το διατυμπανίζω εδώ πέρα. Όσοι πάντως έχουν διαβάσει τα γραπτά μου θα έχουν καταλάβει ότι δεν υποκρύπτω ομοφυλοφιλικές τάσεις. Συνηθίζω να πηγαίνω σε μπουρδέλα: νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή απόδειξη.

Κάποιοι άλλοι δεν ξέρω...

Το ότι κάποιος που εμφανίζεται λάβρος κατά των ομοφυλοφίλων μπορεί να είναι κρυπτοομοφυλόφιλος, είναι μια θεωρία που μου διαφεύγει. Δεν την έχω ψάξει γιατί δεν με αφορά (ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο σκέλος). Συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση για το αν αληθεύει ή όχι.

Εσύ άραγε θα μπορούσες να αφήσεις τις υπεκφυγές και να απαντήσεις στην αρχική μου ερώτηση;

Δεν θα απαντήσω σε καμμιά ερώτηση αν δεν μου απαντήσεις πρώτα εσύ τι εννοούσες οτι "κόπτομαι" για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και αν κάτι τέτοιο το κάνω "εξ ιδίας πείρας". Η νομίζεις οτι το ξέχασα;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά, το εντυπωσιακότερο ίσως είναι ότι οι υποστηρικτές των gay και λοιπών κορυφαίων ΑΝΩΜΑΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ - το τονίζω με κεφαλαία γιατί έτσι είναι και για να τη σπάσω σε κάτι "υποκείμενα" που τη βρίσκουν με τρωκτικά, σκουλήκια και φαντασιώσεις σαδομαζοχισμού σε εκκλησιαστικό περιβάλλον και το παίζουν κι επιστήμονες χιχιχι! - είναι κατά πολύ περισσότεροι των φυσιολογικών ατόμων.

Επιπλέον, κόπτονται με τρομερό πάθος και ένταση για τα δικαιώματα αυτών λες και κανένας τους έκανε έλεγχο σε ποιον ή από ποιον τον παίρνουν. Ή μήπως δεν καταλαβαίνουν ότι όταν η μειονότητα ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και τυγχάνει ευνοϊκότερης συμπεριφοράς, από φόβο μήπως οι υπόλοιποι κατηγορηθούν ως xxx-φοβικοί, τότε ΟΝΤΩΣ υπάρχει πρόβλημα;

Είναι εν τέλει η κλασική περίπτωση του φασισμού της μειονότητας. Της μειονότητας που εκβιάζει καταστάσεις στηριζόμενη σε κάποιους ανεγκέφαλους προοδευτικούς για να προβληθεί ως υπόδειγμα ήθους και ..γκουχ γκουχ... κοινωνικής ευαισθησίας!!!!

Από την άλλη, βλέπω ότι μόνο ο studian και ο Todok περιέγραψαν ξεκάθαρα τον πραγματικό κίνδυνο. Ποια τα όρια της αποδεκτής, έστω και κατ' ιδίαν συμπεριφοράς;

Φυσικά, είναι τελείως γελοίο να λάβουμε έστω και προς εξέταση υπόψιν την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται καλά! Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη βλακεία που έχει ακουστεί εδώ μέσα. Πχ. ο Μπάντι την έβρισκε σκοτώνοντας, ομοίως ο Γκέϊσυ. Στο Γουέϊκο επίσης, σκοτώνονταν γιατί την καταέβρισκαν. Ενώ η αίρεση Heaven's Gate - αν θυμάμαι σωστά το όνομα - έβαλε τα μέλη της να αυτοκτονήσουν,μαζί με τα παιδιά τους...επειδή αισθάνονταν καλά!

Από την άλλη πλευρά με ανησυχούν αφάνταστα τα εξής.

Η νομική κατοχύρωση ομοφυλοφιλικής κοινότητας δε θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε νομική κατοχύρωση όλων των θεσμών και στοιχείων μιας κοινότητας; Ήτοι γάμου και λοιπών θεμάτων;

Και το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών; Δεν θα προκύψει αναπόφευκτα;

Και στην Ολλανδία αν θυμάμαι καλά δεν έγινε αίτηση ιδρύσεως Σωματείου Παιδοφίλων; Και για τους φίλους που κόπτονται υπενθυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι "κύριοι" και καλά αισθάνονταν και διαλαλούσαν "γιατί ένας ομοφυλόφιλος να μην μπορεί να έχει ερωτική επαφή με ένα παιδί 10-11 ετών που καταλαβαίνει πλήρως και συναινεί;".

Και ποια τα όρια της συναίνεσης; Λαμβάνεται υπόψιν τυχόν πειθαναγκασμός στο όνομα της "ισότητας" και του φόβου της ετικέτας του xxx-φοβικού;

Ποιο τέλος πάντων το όριο όπου πρέπει να επανεξετάσουμε τις ανοχές μας;

Και ποιες οι πιθανές επιπτώσεις της ανοχής μας; Περισσότερες θετικές ή αρνητικές;

ΥΓ. Δεν είμαι Ολυμπιακός και για την ακρίβεια βαριέμαι θανάσιμα το ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Επειδή αναφέρθηκε, ναι, σιχαίνομαι τους πούστηδες, τους κτηνοβάτες, τους βρωμύλους όλων των ειδών και γενικά όλες εκείνες τις ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ που διαλαλούν την ανωμαλία τους παρουσιάζοντάς την ως φυσιολογική και ως αφορμή για θαυμασμό και αναγνώριση μια που αυτοί "νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους"!

Todok, αν εμένα με επαινούσε δημόσια για τις κοινωνικές μου απόψεις ο Leoknight7, θα ανησυχούσα!      :)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί; Φοβάσαι μήπως διαβρωθεί το... "κόκκινο κίνημα" εκ των έσωθεν;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αν μ' αυτό υπαινίσσεσαι οτι οι αριστεροί είναι κρυπτοαδελφές (εν αντιθέσει με όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους, όπου βρωμάει η πουτσίλα απο χιλιόμετρα, ως γνωστόν), τι να σου πω ρε μεγάλε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

Πωπω πως τσιμπας!Ημουν σιγουρος! :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικά νομίζω ότι μόνο ο Studian πιθανότατα κατάλαβε το αρχικό σχόλιό μου στο παρόν thread.

Και η συζήτηση πήγε εκεί που το περίμενα.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί ποιος και τι επιχορηγείται, έχω χάσει εμπιστοσύνη στην ορθότητα των επιχορηγήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δλδ, μόνο οι επιχορηγήσεις σε "κοινωνίες με ιδιαίτερα" χαρακτηριστικά ενοχλούν?

Η λεωφόρος Συγγρού είναι γεμάτη από πολιτιστικά κέντρα...εκεί να δεις επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις....

Το ύποπτο απλά είναι, και εκεί πήγαινε η σπόντα μου αρχικά, ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων, επιδοτούνται, στην συνέχεια  κάνουν άνω κάτω την Ελληνική κοινωνία, αλλοτριώνουν άγαρμπα την νεολαία κοινωνικά (και όχι μόνο) ...και μετά γίνονται ακριβώς ότι καυτηρίαζαν ...χωρίς βέβαια ποτέ να δηλώσουν ότι και αυτοί έχουν την ίδια ιδιαιτερότητα μέσω της οποίας απέκτησαν το αρχικό κεφάλαιο κίνησης για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Ιδιαιτερότητα, την οποία δεν έχουν, αλλά εκμεταλλευόμενοι το κλίμα «άνεσης» κλπ, χρησιμοποίησαν (προσποιήθηκαν?) για να γίνουν μεγάλοι και τρανοί.

Α...ξέχασα ότι μέσα από όλη αυτή την πορεία κατέληξαν να είναι μεγαλομέτοχοι εταιριών που ποζάρουν στο ταμπλό της Σοφοκλέους.

Επισκέπτης
Δεν τον έχω μελετήσει το φάκελό της. Εσύ όμως πως τα κατάφερες και τον μελέτησες; Δεν κάνει να μάθουμε; Η μήπως τον μελέτησες με παράνομο τρόπο και φοβάσαι να μας πεις; Γιατί, επισήμως τουλάχιστον, απο το 89 και μετά, δεν υπάρχουν φάκελοι. Προφανώς θα κάνω λάθος!

1)Κάνεις λάθος σχετικά με την μη ύπαρξη φακέλων. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Ιατρική και Οδοντιατρική που γνωρίζω καλά τα πράγματα , τη δεκαετία του '90 και σίγουρα μέχρι και το 2004 υπήρχαν μαύρες λίστες "φασιστών" οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να μην πάρουν πτυχίο ΠΟΤΕ, τουλάχιστον όσο το ΠΑΣΟΚ παρέμενε στην Εξουσία.
2)Προσωπικά δεν έχω μελετήσει κανέναν φάκελο και σίγουρα δεν έχω μελετήσει φάκελο της Μελίνας. Ωστόσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει διηγήσεις ατόμων που ζούσαν στην Αθήνα επί Κατοχής. Η Μελίνα εκείνη την περίοδο έκανε πολλές όμορφες βολτούλες με καλοπλυμένα Γερμανικά αυτοκίνητα μαζί με το θείο της, που ήταν ιδρυτής του Ελληνικού Ναζιστικού Κόμματος και είχε ειδικά προνόμια ...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δεν θα απαντήσω σε καμμιά ερώτηση αν δεν μου απαντήσεις πρώτα εσύ τι εννοούσες οτι "κόπτομαι" για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και αν κάτι τέτοιο το κάνω "εξ ιδίας πείρας". Η νομίζεις οτι το ξέχασα;

Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ ικανός στο σπορ. Στο να απαντάς δηλαδή σε ερωτήσεις. Ειδικά όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Τέσπα.

Το "κόπτομαι" αναφέρεται στην θέση που έχεις πάρει υπέρ των ομοφυλοφίλων και των "δικαιωμάτων" τους, χωρίς να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις καν ποια είναι αυτά. Η αντίδραση σου ήταν τόσο εντυπωσιακή, ώστε δεν πρόσεξες καν ποιο ήταν το αρχικό θέμα του thread (όχι η ύπαρξη του σωματείου, αλλά η επιχορήγηση του από το κράτος).

Η θέσεις σου περί των "δικαιωμάτων" είναι μοναδικές, γιατί δεν βλέπω καν κάποιον άλλο να τις υιοθετεί (τουλάχιστον ρητά). Στην ουσία, το κομμάτι αυτό της συζήτησης το διατηρείς εσύ.

Προσωπικά μου έκανε εντύπωση αυτή σου η στάση γι' αυτό και σε ρώτησα.
Προς τι η όλη αντίδραση; Σου προσέφερα δύο επιλογές, φυσικά θα μπορούσες να απαντήσεις και αλλιώς.

* Θα μπορούσες να πεις, ότι είσαι ο γνωστός αντιδραστικός τύπος, που ειδικά όταν είδες post του lakis έσπευσες να αντιπαρατεθείς, χωρίς καν να έχεις διαβάσει τον τίτλο. Σεβαστό.

* Θα μπορούσες να πεις, έτσι μεγάλωσα και γαλουχήθηκα πολιτικά, και το κόμμα μου υποστηρίζει τις μειονότητες (άσχετα αν οι gay δεν εμπίπτουν ακριβώς στον ορισμό), και φυσικά τα διατυμπανίζω και γω. Κανένα πρόβλημα ασχέτως του ότι δεν συμμερίζονται πολλοί αυτές τις απόψεις. Να σημειώσω επίσης ότι ούτε ο πατερούλης που τόσο υμνείς συμπαθούσε τους ομοφυλόφιλους.

* Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι και εσύ gay και φυσικά θίγεσαι από τα λεγόμενα. Και αυτό σεβαστό, δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα. Κοιτάω τον δικό μου κώλο, και να μην πλησιάζει τίποτα κοντά του.

* Φυσικά αφήνω περιθώριο και για άλλη άποψη, γιατί πάντα με εκπλήσσεις με την εφευρετικότητα σου.

Την δικαιολόγηση ψάχνω.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Α...ξέχασα ότι μέσα από όλη αυτή την πορεία κατέληξαν να είναι μεγαλομέτοχοι εταιριών που ποζάρουν στο ταμπλό της Σοφοκλέους.

Χμ. Και να δέρνουν τις πρώην Σταρ Ελλάς γυναίκες τους;
Νομίζω ότι συζητήθηκε και αλλού, συγκεκριμένα και ενδελεχώς το θέμα...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
2)Προσωπικά δεν έχω μελετήσει κανέναν φάκελο και σίγουρα δεν έχω μελετήσει φάκελο της Μελίνας. Ωστόσο έχω ακούσει και έχω διαβάσει διηγήσεις ατόμων που ζούσαν στην Αθήνα επί Κατοχής. Η Μελίνα εκείνη την περίοδο έκανε πολλές όμορφες βολτούλες με καλοπλυμένα Γερμανικά αυτοκίνητα μαζί με το θείο της, που ήταν ιδρυτής του Ελληνικού Ναζιστικού Κόμματος και είχε ειδικά προνόμια ...

Εσύ δηλαδή Λάκη καταδικάζεις τους δοσίλογους της Κατοχής; Γιατί κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, ισχυρίστηκαν οτι "έσωσαν τη χώρα απο τον κομμουνισμό" απο τα Δεκεμβριανά και μετά, οπότε εξαγνίζεται η προηγούμενη δράση τους!

Και όσο γι' αυτό που λες με τους φακέλους, τι το λες σε μένα; Η μήπως σου έδωσα την εντύπωση οτι είμαι Πασόκος; Αλλά δεν κατάλαβα επίσης τι εννοείς οτι "πάντα θα υπάρχουν φάκελοι"; Δηλαδή υπάρχουν και τώρα, επί ΝΔ; Και αν υπάρχουν εσύ τους καταδικάζεις, η σε ενοχλούν μόνοι οι Πασοκικοί φάκελοι;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ ικανός στο σπορ. Στο να απαντάς δηλαδή σε ερωτήσεις. Ειδικά όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Τέσπα.

Το "κόπτομαι" αναφέρεται στην θέση που έχεις πάρει υπέρ των ομοφυλοφίλων και των "δικαιωμάτων" τους, χωρίς να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις καν ποια είναι αυτά. Η αντίδραση σου ήταν τόσο εντυπωσιακή, ώστε δεν πρόσεξες καν ποιο ήταν το αρχικό θέμα του thread (όχι η ύπαρξη του σωματείου, αλλά η επιχορήγηση του από το κράτος).

Η θέσεις σου περί των "δικαιωμάτων" είναι μοναδικές, γιατί δεν βλέπω καν κάποιον άλλο να τις υιοθετεί (τουλάχιστον ρητά). Στην ουσία, το κομμάτι αυτό της συζήτησης το διατηρείς εσύ.

Προσωπικά μου έκανε εντύπωση αυτή σου η στάση γι' αυτό και σε ρώτησα.
Προς τι η όλη αντίδραση; Σου προσέφερα δύο επιλογές, φυσικά θα μπορούσες να απαντήσεις και αλλιώς.

* Θα μπορούσες να πεις, ότι είσαι ο γνωστός αντιδραστικός τύπος, που ειδικά όταν είδες post του lakis έσπευσες να αντιπαρατεθείς, χωρίς καν να έχεις διαβάσει τον τίτλο. Σεβαστό.

* Θα μπορούσες να πεις, έτσι μεγάλωσα και γαλουχήθηκα πολιτικά, και το κόμμα μου υποστηρίζει τις μειονότητες (άσχετα αν οι gay δεν εμπίπτουν ακριβώς στον ορισμό), και φυσικά τα διατυμπανίζω και γω. Κανένα πρόβλημα ασχέτως του ότι δεν συμμερίζονται πολλοί αυτές τις απόψεις. Να σημειώσω επίσης ότι ούτε ο πατερούλης που τόσο υμνείς συμπαθούσε τους ομοφυλόφιλους.

* Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι και εσύ gay και φυσικά θίγεσαι από τα λεγόμενα. Και αυτό σεβαστό, δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα. Κοιτάω τον δικό μου κώλο, και να μην πλησιάζει τίποτα κοντά του.

* Φυσικά αφήνω περιθώριο και για άλλη άποψη, γιατί πάντα με εκπλήσσεις με την εφευρετικότητα σου.

Την δικαιολόγηση ψάχνω.

Μια απλή απάντηση ζητάω: Τι εννοείς με το "εξ ιδίας πείρας" που είπες; Σου κάνει κόπο να απαντήσεις;

Επισκέπτης
Τελικά νομίζω ότι μόνο ο Studian πιθανότατα κατάλαβε το αρχικό σχόλιό μου στο παρόν thread.

Και η συζήτηση πήγε εκεί που το περίμενα.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί ποιος και τι επιχορηγείται, έχω χάσει εμπιστοσύνη στην ορθότητα των επιχορηγήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δλδ, μόνο οι επιχορηγήσεις σε "κοινωνίες με ιδιαίτερα" χαρακτηριστικά ενοχλούν?

Η λεωφόρος Συγγρού είναι γεμάτη από πολιτιστικά κέντρα...εκεί να δεις επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις....

Το ύποπτο απλά είναι, και εκεί πήγαινε η σπόντα μου αρχικά, ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων, επιδοτούνται, στην συνέχεια  κάνουν άνω κάτω την Ελληνική κοινωνία, αλλοτριώνουν άγαρμπα την νεολαία κοινωνικά (και όχι μόνο) ...και μετά γίνονται ακριβώς ότι καυτηρίαζαν ...χωρίς βέβαια ποτέ να δηλώσουν ότι και αυτοί έχουν την ίδια ιδιαιτερότητα μέσω της οποίας απέκτησαν το αρχικό κεφάλαιο κίνησης για τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Ιδιαιτερότητα, την οποία δεν έχουν, αλλά εκμεταλλευόμενοι το κλίμα «άνεσης» κλπ, χρησιμοποίησαν (προσποιήθηκαν?) για να γίνουν μεγάλοι και τρανοί.

Χμ. Και να δέρνουν τις πρώην Σταρ Ελλάς γυναίκες τους;
Νομίζω ότι συζητήθηκε και αλλού, συγκεκριμένα και ενδελεχώς το θέμα...

Στο σενάριο που γράφετε τα ίδια υποθετικά πρόσωπα του τελείως θεωρητικού , μη-υπαρκτού σεναρίου που ... λογοτεχνείτε (!) κατά το παρελθόν (πριν ή μετά από τις σπουδές στο Παρίσι δεν γνωρίζουμε, άλλωστε ομιλούμε για φανταστικά πρόσωπα ήρωες μυθιστορήματος, οπότε είναι άνευ σημασίας) μπορεί να γαμούσαν από τον κώλο πουστάκι χασικλο-αναρχοκουμμούνι, το οποίο διατηρούσε διαμέρισμα στα Εξάρχεια για να τον παίρνει και μετά (το πουστάκι) έγινε μεγάλος και τρανός και διαχειρίστηκε κονδύλια πολλών δις, οπότε απέκτησε κι αυτό σύζυγο διακεκριμένη επιστήμονα και έγινε κυριλέ και αποδεκτός στα σαλόνια!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σου το διευκρίνισα ήδη. Κοίτα το τρίτο αστεράκι ξανά...

Με είπες gay δηλαδή η το είπες για τον εαυτό σου; Να με συγχωρείς, αλλά η γλώσσα των δικηγόρων είναι επίτηδες ακαταλαβίστικη και διφορούμενη, ώστε να μας τα παίρνετε επ' άπειρον χωρίς να μπορούμε να πούμε και τίποτα. Κάνε τον κόπο λοιπόν να είσαι κατά τι πιο σαφής, για μας που δεν έχουμε τη δική σου κατάρτιση και ευφυία, πληζ!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom