Δεν θα απαντήσω σε καμμιά ερώτηση αν δεν μου απαντήσεις πρώτα εσύ τι εννοούσες οτι "κόπτομαι" για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και αν κάτι τέτοιο το κάνω "εξ ιδίας πείρας". Η νομίζεις οτι το ξέχασα;
Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ ικανός στο σπορ. Στο να απαντάς δηλαδή σε ερωτήσεις. Ειδικά όταν τα πράγματα ζορίζουν.
Τέσπα.
Το "κόπτομαι" αναφέρεται στην θέση που έχεις πάρει υπέρ των ομοφυλοφίλων και των "δικαιωμάτων" τους, χωρίς να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις καν ποια είναι αυτά. Η αντίδραση σου ήταν τόσο εντυπωσιακή, ώστε δεν πρόσεξες καν ποιο ήταν το αρχικό θέμα του thread (όχι η ύπαρξη του σωματείου, αλλά η επιχορήγηση του από το κράτος).
Η θέσεις σου περί των "δικαιωμάτων" είναι μοναδικές, γιατί δεν βλέπω καν κάποιον άλλο να τις υιοθετεί (τουλάχιστον ρητά). Στην ουσία, το κομμάτι αυτό της συζήτησης το διατηρείς εσύ.
Προσωπικά μου έκανε εντύπωση αυτή σου η στάση γι' αυτό και σε ρώτησα.
Προς τι η όλη αντίδραση; Σου προσέφερα δύο επιλογές, φυσικά θα μπορούσες να απαντήσεις και αλλιώς.
* Θα μπορούσες να πεις, ότι είσαι ο γνωστός αντιδραστικός τύπος, που ειδικά όταν είδες post του lakis έσπευσες να αντιπαρατεθείς, χωρίς καν να έχεις διαβάσει τον τίτλο. Σεβαστό.
* Θα μπορούσες να πεις, έτσι μεγάλωσα και γαλουχήθηκα πολιτικά, και το κόμμα μου υποστηρίζει τις μειονότητες (άσχετα αν οι gay δεν εμπίπτουν ακριβώς στον ορισμό), και φυσικά τα διατυμπανίζω και γω. Κανένα πρόβλημα ασχέτως του ότι δεν συμμερίζονται πολλοί αυτές τις απόψεις. Να σημειώσω επίσης ότι ούτε ο πατερούλης που τόσο υμνείς συμπαθούσε τους ομοφυλόφιλους.
* Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι και εσύ gay και φυσικά θίγεσαι από τα λεγόμενα. Και αυτό σεβαστό, δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα. Κοιτάω τον δικό μου κώλο, και να μην πλησιάζει τίποτα κοντά του.
* Φυσικά αφήνω περιθώριο και για άλλη άποψη, γιατί πάντα με εκπλήσσεις με την εφευρετικότητα σου.
Την δικαιολόγηση ψάχνω.