Bite...έχω μια απορία από καιρό που διάβαζα post σου...Είχα πολύ μεγάλο διάστημα να μπω και επειδή σύντομα θα εγκαταλείψω οριστικά από ότι βλέπω θα σε παρακαλούσα να μου λύσεις μια απορία. Από όσα κατάλαβα είσαι του γενικότερου "παιχνιδιού" για το οποίο όλοι και όλες παίζουν εδώ μέσα. Διάβασα τα περί φετίχ και περί πελάτη (δίκιο και απαιτήσεις). Τι θέλω να σε ρωτήσω; Αν κάποιος σου ζητήσει να το παίξεις (μιλάμε για πολύωρα ραντεβού ή πολυήμερα ραντεβού) απόλυτα σαν να είσαι η ερωτευμένη κοπέλα του το θεωρείς ΦΕΤΙΧ και το χρεώνεις extra;
Με ενδιαφέρει η γνώμη σου όπως και αν το κάνεις ή το έχεις κάνει μετά. Τέλος με ενδιαφέρει να μάθω αν το έχεις κάνει κάποια στιγμή αυτό να μου πεις αν μετά βγήκες αλώβητη εσύ προσωπικά από μια τέτοια εμπειρία (εφόσον είχες λάβει ανάλογη συμπεριφορά από τον πελάτη-παρτενέρ σου και δε μιλάω για τη σεξουαλική φάση μόνο). Ευχαριστώ για το χρόνο σου....
Με ενδιαφέρει η γνώμη σου όπως και αν το κάνεις ή το έχεις κάνει μετά. Τέλος με ενδιαφέρει να μάθω αν το έχεις κάνει κάποια στιγμή αυτό να μου πεις αν μετά βγήκες αλώβητη εσύ προσωπικά από μια τέτοια εμπειρία (εφόσον είχες λάβει ανάλογη συμπεριφορά από τον πελάτη-παρτενέρ σου και δε μιλάω για τη σεξουαλική φάση μόνο). Ευχαριστώ για το χρόνο σου....