Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
959
Πόντοι
86
Το μόνο σίγουρο είναι να αγοράσεις γκαρσονιέρες και να τα νοικιάζεις.Μετα να ανοίξεις μπουρδέλο η σουβλατζίδικο η προποτζιδικο

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Μετοχες και αλλα πιστωτικα προϊοντα τα ξεχνας αν δεν εχεις καθολου γνωσεις . Μπορεις να ανοιξεις κανενα μαγαζι ή επιχειρηση αλλα πρωτα κοιτα να δουλεψεις σε συναφη δραστηριοτητα σα μισθωτος για να παρεις εμπειριες . Αν εχεις ηδη καποια δουλεια που βγαζεις τα προς το ζην και εισαι συντηρητικος σαν ανθρωπος και οχι του ρισκου τοτε σε καποιο ακινητο για εκμεταλλευση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγω Κρακεν θυμαμαι ενα τερας σε ηλεκτρονικο παιχνιδι.
Ρε πατε καλα, δινετε λεφτα σε αερα κοπανιστο και αεριτζιδικα πραγματα?

• Like
Αντιδράσεις: 968

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.046
Πόντοι
1.056
τρακτερ και παρελκομενα, αγροτικο, ανακαινιση σπιτιου, και μερικες πουτανες βεβαιως βεβαιως....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Θα τα καβατζωνα για να πληρωνονται με παγια πληρωμη οι ασφαλιστικες εισφορες για να βγω συνταξη και θα μου περισσευαν και καμια 50 χιλιαρικα για να παω διακοπες σε καμια 10αρια χωρες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Θα τα καβατζωνα για να πληρωνονται με παγια πληρωμη οι ασφαλιστικες εισφορες για να βγω συνταξη και θα μου περισσευαν και καμια 50 χιλιαρικα για να παω διακοπες σε καμια 10αρια χωρες
Για να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές μέσω αυτασφάλισης πρέπει να έχεις κάποια δουλειά δυστυχώς. Εκτός αν δηλώσεις κάποια εικονική, μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις εικονικά τιμολόγια κλπ.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Για να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές μέσω αυτασφάλισης πρέπει να έχεις κάποια δουλειά δυστυχώς. Εκτός αν δηλώσεις κάποια εικονική, μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις εικονικά τιμολόγια κλπ.
ναι εχεις δικιο. ελευθερος επαγγελματιας ειμαι ουτως η αλλως.

Enosis4

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2021
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Επένδυσε τα εκεί που στα έδωσαν!:wink:
Τι; Όχι;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
959
Πόντοι
86
Σπίτια για ενοικια θα άνοιγα μπουρδέλο ΟΠΑΠ και σουβλατζίδικο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ θα πρότεινα όπως πολύ σωστά είπε και ένας άλλος συναγωνιστής, τα 100 στην άκρη ώστε να πετύχεις cashflowικα τις όποιες ευκαιρίες εμφανιστούν στο μέλλον. Ένα 100αρι αμερικανικό χρηματιστήριο σε Blue Chips. Ένα 50αρι κρυπτο διασπορά. Και με τα υπόλοιπα 50 πήγαινε μια επαρχία Ρωσίας κ κάνε scouting μοντέλα σε συνεργασία με agencies Ευρώπη. Αν σου πάει καλά θα βγάζεις τα προς το ζην συν ένα κερδος κ θα γαμάς μουναρες. Αν δε σου βγει θα έχεις γαμησει τις μουναρες κ θα έχεις ζησει στον παράδεισο για ένα χρόνο τουλάχιστον, οπότε not bad!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αν ειχα 300.000 θα τα εριχνα στο ιντερνετ και την τεχνολογια, ολα πλεον ειναι εκει.
Αγορα σαιτ με ετοιμη επισκεψιμοτητα, μεριδια σε start up, χρηματοδοτηση νέων ιδεών, κλπ
Σωστός. Προσωπικά, προγραμματίζω να απαλλαγώ από οποιαδήποτε επένδυση σε υλική μορφή για να έχω περισσότερες επιλογές (φορολογικό καθεστώς, κινητικότητα κλπ). Και βασικά οι ιντερνετικές δραστηριότητες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ήδη ψάχνω για λύσεις εκτός Γαλλίας.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Σωστός. Προσωπικά, προγραμματίζω να απαλλαγώ από οποιαδήποτε επένδυση σε υλική μορφή για να έχω περισσότερες επιλογές (φορολογικό καθεστώς, κινητικότητα κλπ). Και βασικά οι ιντερνετικές δραστηριότητες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ήδη ψάχνω για λύσεις εκτός Γαλλίας.
τα 300 Κ θα τα επενδυα σε σπανια ειδη οπως ουισκι μαλτ που βγαινει σε αριθημενες εκδοσεις/φιαλες απαξ.

σιγουρη αποδοση πανω απο το πληθωρισμο και ευκολη φυλαξη και σχεδον αμεση μεταπωληση.

Προσοχη ομως -μονο φιαλες που παραγονται απαξ και σε περιορισμες σειρες

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολύ ψαγμένο ρε φίλε, που να βρεις άκρη.. κ που να βρεις κ τέτοιους ψαγμένους πελάτες;

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Πολύ ψαγμένο ρε φίλε, που να βρεις άκρη.. κ που να βρεις κ τέτοιους ψαγμένους πελάτες;
για σπανιο ουισκι υπαρχει μεγαλη ζητηση σε ΗΠΑ, Βρετανια, Ιαπωνια και Κινα-υπαρχουν ου ολιγοι συλλογοι συλλεκτων και στην ελλαδα υπαρχει ενας συλλογος που τα τελευταια χρονια ιδρυθηκε. περα απο αυτο και το Κριστις και το Σοθμπις για συλλεκτικα κομματια προσφερονται να αγορασουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom