vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Μπορείς να τα δώσεις και σε μένα να σου τα επενδύσω που ξέρω. Μισά μισά τα κέρδη.Τελικά θα τα ρίξω σε μπουρδέλα, ευχαριστώ! ?
Μπορείς να τα δώσεις και σε μένα να σου τα επενδύσω που ξέρω. Μισά μισά τα κέρδη.Τελικά θα τα ρίξω σε μπουρδέλα, ευχαριστώ! ?
και αν κανει και πλαστά ακόμα καλύτερασε φαρμακει που κανει μονο ραπιντ τεστ
φυσικα τυπε! τηλεφωνικη εξυπηρετηση παντα!και αν κανει και πλαστά ακόμα καλύτερα
Για να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές μέσω αυτασφάλισης πρέπει να έχεις κάποια δουλειά δυστυχώς. Εκτός αν δηλώσεις κάποια εικονική, μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις εικονικά τιμολόγια κλπ.Θα τα καβατζωνα για να πληρωνονται με παγια πληρωμη οι ασφαλιστικες εισφορες για να βγω συνταξη και θα μου περισσευαν και καμια 50 χιλιαρικα για να παω διακοπες σε καμια 10αρια χωρες
ναι εχεις δικιο. ελευθερος επαγγελματιας ειμαι ουτως η αλλως.Για να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές μέσω αυτασφάλισης πρέπει να έχεις κάποια δουλειά δυστυχώς. Εκτός αν δηλώσεις κάποια εικονική, μπεις στη διαδικασία να φτιάχνεις εικονικά τιμολόγια κλπ.
350 τα έκανες ρε τύπε …50.000 κρυπτονομίσματα, 150.000 σπίτι/διαμερίσματα και 100.000 μαγαζί κα 50.000 βίζιτες
Κουβά φίλεΤελικά θα τα έχανα ή θα τα έπαιρνα;
Σωστός. Προσωπικά, προγραμματίζω να απαλλαγώ από οποιαδήποτε επένδυση σε υλική μορφή για να έχω περισσότερες επιλογές (φορολογικό καθεστώς, κινητικότητα κλπ). Και βασικά οι ιντερνετικές δραστηριότητες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ήδη ψάχνω για λύσεις εκτός Γαλλίας.Αν ειχα 300.000 θα τα εριχνα στο ιντερνετ και την τεχνολογια, ολα πλεον ειναι εκει.
Αγορα σαιτ με ετοιμη επισκεψιμοτητα, μεριδια σε start up, χρηματοδοτηση νέων ιδεών, κλπ
τα 300 Κ θα τα επενδυα σε σπανια ειδη οπως ουισκι μαλτ που βγαινει σε αριθημενες εκδοσεις/φιαλες απαξ.Σωστός. Προσωπικά, προγραμματίζω να απαλλαγώ από οποιαδήποτε επένδυση σε υλική μορφή για να έχω περισσότερες επιλογές (φορολογικό καθεστώς, κινητικότητα κλπ). Και βασικά οι ιντερνετικές δραστηριότητες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ήδη ψάχνω για λύσεις εκτός Γαλλίας.
για σπανιο ουισκι υπαρχει μεγαλη ζητηση σε ΗΠΑ, Βρετανια, Ιαπωνια και Κινα-υπαρχουν ου ολιγοι συλλογοι συλλεκτων και στην ελλαδα υπαρχει ενας συλλογος που τα τελευταια χρονια ιδρυθηκε. περα απο αυτο και το Κριστις και το Σοθμπις για συλλεκτικα κομματια προσφερονται να αγορασουνΠολύ ψαγμένο ρε φίλε, που να βρεις άκρη.. κ που να βρεις κ τέτοιους ψαγμένους πελάτες;