Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Ολοι οι τεμπεληδες καφε ανοιγουν αντι να πανε να μαθουν καποια τεχνη και να χεστουν στο ταληρο. Αλλα ειναι βαρια η καλογερικη...
οι νεοι πανε σημερα για μαγειροι, ζαχαροπλαστες, ντελιβερι, κουρεις...

δεν παει κανεις για ηλεκτρολογος, μηχανικος αυτοκινητων, δεν θελει τη μουτζουρα η νεα γεννια :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

δεν παει κανεις για ηλεκτρολογος, μηχανικος αυτοκινητων, δεν θελει τη μουτζουρα η νεα γεννια :confused:
μπήκε χτες ενας τυπος στο ταξι τον ακουγα αχ βαχ και ουχ ...τι εχεις ρε του λεω? ασε φίλε μ λεει ειμαι μάγειρας και δουλευω 10ωρα καθε μερα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.071
Πόντοι
2.356
αλλα και οταν ηταν 20 τα ιδια λέγανε..."που να μπαίνω τωρα ειναι ψηλα"
ναι αλλα στα 20 εριχνες ενα κεφαλαιο για πλακα... τωρα τι θα παιξεις? σου περισσευουν μυρια? τα ψιλα ψιλα θα τα κανεις....

για τα μικρα ναι αλλα η αγορα ειναι απροβλεπτη! αν τα εριχνες στο squid game coin για να προλαβεις την ταση ας πουμε τωρα θα εκλαιγες!!!!

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86

Μηχανικός αυτοκινήτων καθαρίζει για την πλάκα 3χιλιρο το μήνα.. Αλλά θα δουλεύεις 12ωρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπήκε χτες ενας τυπος στο ταξι τον ακουγα αχ βαχ και ουχ ...τι εχεις ρε του λεω? ασε φίλε μ λεει ειμαι μάγειρας και δουλευω 10ωρα καθε μερα
Εγώ πες δουλεύω 15ωρα και φως δε βλέπω.. Νταξε8 οι μάγειρες έχουν ανχος αλλά σε σχέση με το οδηγό μηδέν ανχος..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι αλλα στα 20 εριχνες ενα κεφαλαιο για πλακα... τωρα τι θα παιξεις? σου περισσευουν μυρια? τα ψιλα ψιλα θα τα κανεις....

για τα μικρα ναι αλλα η αγορα ειναι απροβλεπτη! αν τα εριχνες στο squid game coin για να προλαβεις την ταση ας πουμε τωρα θα εκλαιγες!!!!
υπάρχουν ενα σωρο αλλα που εχουν κερδος και μελλον...

makrinos98062

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2021
Like
44
Πόντοι
0
Κάτσε να αγοράσουμε λίγο Solana τώρα πριν πάρουν πάλι την ανηφόρα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Κάτσε να αγοράσουμε λίγο Solana τώρα πριν πάρουν πάλι την ανηφόρα

τι να αγορασεις τυπε ειναι 5% κατω απο την πωλήσει

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Ας υποθέσουμε, ας υποθέσουμε λεω, ότι είχατε 300 χιλιάρικα στην άκρη τα οποία δε τα χρειάζεστε για βιοπορισμό, ούτε τρώτε από αυτά για να την οποία ανάγκη ή επιθυμία.
Που θα κάνατε κίνηση να ρίξετε ένα ποσό ή ακόμη και όλο;
Μου είχε κάποιος να αποφεύγω να βάζω λεφτά σε κάτι που δεν γνωρίζω πολύ καλά.Αλλοι λένε να ψάξεις κάτι καινοτόμο!
Τι πιστεύετε; Μοιραστείτε όποιος θέλει εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο σας κατέβει!
Αγόρασε κρυπτο Ethereum

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
φίλε μου αν τα είχα θα τα άφηνα στον τόκο, έστω και 1%

επενδύσεις κάνουμε με των άλλων τα χρήματα

μάλλον όμως δεν τα έχεις ή τα έχεις κληρονομήσει ή θα τα κληρονομήσεις.

κανείς που μάζεψε δουλεύοντας 300Κ δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις.

Δηλαδη με επισημο πληθωρισμο 5-6% (πραγματικος πολυ μεγαλυτερος) η στρατηγικη σου ειναι σιγουρο loss 3-4% καθε χρονο.

Προσεξε δεν εχεις 10-20κ για ωρα αναγκης να εισαι liquid αλλα για 300κ.
Κανενας που εχει βγαλει λεφτα απο business (οχι υπαλληλος) και ειναι κατω απο 60 δεν εχει αυτη τη στιγμη σε τοκο το χρημα του.

makrinos98062

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2021
Like
44
Πόντοι
0
υπάρχουν ενα σωρο αλλα που εχουν κερδος και μελλον...
Συγνώμη προκαταβολικά για την εναλλαγή Ελληνικά - Αγγλικά, Μερικοί όροι αποδίδοντια καλύτερα στα Αγγλικά.

Πάντα θα υπάρχουν squid απατεωνιές στα crypto. Δυστυχώς είναι wild west χωρίς regulation. Αλλά η τάση είναι όλα να γίνουν digitized (ή tokenized καλύτερα).
Δεν είναι 2017 που ήταν ο ορισμός του pump and dump.
Στο παιχνίδι έχουν μπει πια θεσμικοί. Και δε μιλάω μόνο για το Saylor.
Ο κόσμος γίνεται ψηφιακός. Και το χρήμα θα είναι το πρώτο που θα γίνει. Δεν θα εξαφανιστούν τα δολάρια και τα Ευρώ αλλά θα υπάρχουν πολλά νομίσματα.
Ο αυτοματισμός αναμένεται να εξαφανίσει 50% της εργασίας. Ήδη στις ΗΠΑ και σε πολλλές χώρες υπάρχουν self driving trucks που διασχίζουν πολιτείες ολόκληρες χωρίς οδηγούς.
Η έννοια του universal basic income εφαρμόζεται σε τμήματα σκανδιναβικών χωρών και σε ορισμένες πόλεις ακόμα στην γενέτειρα του καπιταλισμού, τις ΗΠΑ.
Οι τιμές των crypto σε μια δεκαετία θα είναι διαστημικές. Το btc θα αντικαταστήσει τον χρυσό (αξία 10 τρις αυτή τη στιγμή).
Είναι απλά μαθηματικά. Σε έναν ψηφιακό κόσμο όπου ο μισός πλανήτης θα ζει σε κάποιο metaverse (όχι απαραίτητα την σαχλαμάρα του Zuckeberg), θα χρησιμοποιιούνται cryptos.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Θα τα βάζα στη τράπεζα και θα γι ιμουνα νταβατζη.. Θα βροσκα μια ελλεινιδα που λεεν οι πυρφοροι ότι δεν τους νοιάζει να γαμιουνται με μια ντουζινα αντρες?θα την έβγαζα σε λογική τιμή 70ευρω τη. Μισή ώρα και εγώ θα καθομουνααα.. Και αυτή χαρούμενη να έχει όσο σεξ θελει?και εγώ θα είμαι ποπυ τρεντυ που δεν θα με πειράζει με όσους και αν γαμιεται η κοπέλα μου!! ?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Γνωστός ετοιμάζεται να ρίξει 100000 σε δύο μικρά διαμερίσματα στο κέντρο. Το ένα για μακροχρόνια μίσθωση και το άλλο για βραχυχρόνια. Ελπίζει σε εισόδημα γύρω στα 600 ευρώ τον μήνα.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γνωστός ετοιμάζεται να ρίξει 100000 σε δύο μικρά διαμερίσματα στο κέντρο. Το ένα για μακροχρόνια μίσθωση και το άλλο για βραχυχρόνια. Ελπίζει σε εισόδημα γύρω στα 600 ευρώ τον μήνα.
600εβρο για να μένω Αθήνα? Με τόσα λεφτά βρίσκω νότια προαστια.. Πάνω από 350ειναι πολλά για κέντρο..

OP
OP
Δ
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206

ichat198