Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μα δε λεω για το ιδιο το νόμισμα...για τα μικρα λεω αλλα σαν τομέας εχει μελλοντι μελλον ρε τυπε? να παει χ2 η χ4 ? δε τα ριχνω στο στοιχημα καλυτερα?
μα δε λεω για το ιδιο το νόμισμα...για τα μικρα λεω αλλα σαν τομέας εχει μελλοντι μελλον ρε τυπε? να παει χ2 η χ4 ? δε τα ριχνω στο στοιχημα καλυτερα?
οι νεοι πανε σημερα για μαγειροι, ζαχαροπλαστες, ντελιβερι, κουρεις...Ολοι οι τεμπεληδες καφε ανοιγουν αντι να πανε να μαθουν καποια τεχνη και να χεστουν στο ταληρο. Αλλα ειναι βαρια η καλογερικη...
μπήκε χτες ενας τυπος στο ταξι τον ακουγα αχ βαχ και ουχ ...τι εχεις ρε του λεω? ασε φίλε μ λεει ειμαι μάγειρας και δουλευω 10ωρα καθε μεραοι νεοι πανε σημερα για μαγειροι, ζαχαροπλαστες, ντελιβερι, κουρεις...
δεν παει κανεις για ηλεκτρολογος, μηχανικος αυτοκινητων, δεν θελει τη μουτζουρα η νεα γεννια
ναι αλλα στα 20 εριχνες ενα κεφαλαιο για πλακα... τωρα τι θα παιξεις? σου περισσευουν μυρια? τα ψιλα ψιλα θα τα κανεις....αλλα και οταν ηταν 20 τα ιδια λέγανε..."που να μπαίνω τωρα ειναι ψηλα"
Μηχανικός αυτοκινήτων καθαρίζει για την πλάκα 3χιλιρο το μήνα.. Αλλά θα δουλεύεις 12ωρα..οι νεοι πανε σημερα για μαγειροι, ζαχαροπλαστες, ντελιβερι, κουρεις...
δεν παει κανεις για ηλεκτρολογος, μηχανικος αυτοκινητων, δεν θελει τη μουτζουρα η νεα γεννια
Εγώ πες δουλεύω 15ωρα και φως δε βλέπω.. Νταξε8 οι μάγειρες έχουν ανχος αλλά σε σχέση με το οδηγό μηδέν ανχος..μπήκε χτες ενας τυπος στο ταξι τον ακουγα αχ βαχ και ουχ ...τι εχεις ρε του λεω? ασε φίλε μ λεει ειμαι μάγειρας και δουλευω 10ωρα καθε μερα
υπάρχουν ενα σωρο αλλα που εχουν κερδος και μελλον...ναι αλλα στα 20 εριχνες ενα κεφαλαιο για πλακα... τωρα τι θα παιξεις? σου περισσευουν μυρια? τα ψιλα ψιλα θα τα κανεις....
για τα μικρα ναι αλλα η αγορα ειναι απροβλεπτη! αν τα εριχνες στο squid game coin για να προλαβεις την ταση ας πουμε τωρα θα εκλαιγες!!!!
Κάτσε να αγοράσουμε λίγο Solana τώρα πριν πάρουν πάλι την ανηφόρα
Αγόρασε κρυπτο EthereumΑς υποθέσουμε, ας υποθέσουμε λεω, ότι είχατε 300 χιλιάρικα στην άκρη τα οποία δε τα χρειάζεστε για βιοπορισμό, ούτε τρώτε από αυτά για να την οποία ανάγκη ή επιθυμία.
Που θα κάνατε κίνηση να ρίξετε ένα ποσό ή ακόμη και όλο;
Μου είχε κάποιος να αποφεύγω να βάζω λεφτά σε κάτι που δεν γνωρίζω πολύ καλά.Αλλοι λένε να ψάξεις κάτι καινοτόμο!
Τι πιστεύετε; Μοιραστείτε όποιος θέλει εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο σας κατέβει!
φίλε μου αν τα είχα θα τα άφηνα στον τόκο, έστω και 1%
επενδύσεις κάνουμε με των άλλων τα χρήματα
μάλλον όμως δεν τα έχεις ή τα έχεις κληρονομήσει ή θα τα κληρονομήσεις.
κανείς που μάζεψε δουλεύοντας 300Κ δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις.
Συγνώμη προκαταβολικά για την εναλλαγή Ελληνικά - Αγγλικά, Μερικοί όροι αποδίδοντια καλύτερα στα Αγγλικά.υπάρχουν ενα σωρο αλλα που εχουν κερδος και μελλον...
600εβρο για να μένω Αθήνα? Με τόσα λεφτά βρίσκω νότια προαστια.. Πάνω από 350ειναι πολλά για κέντρο..Γνωστός ετοιμάζεται να ρίξει 100000 σε δύο μικρά διαμερίσματα στο κέντρο. Το ένα για μακροχρόνια μίσθωση και το άλλο για βραχυχρόνια. Ελπίζει σε εισόδημα γύρω στα 600 ευρώ τον μήνα.
Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά φύγε απ' το 2012600εβρο για να μένω Αθήνα? Με τόσα λεφτά βρίσκω νότια προαστια.. Πάνω από 350ειναι πολλά για κέντρο..
ελα βρες μου 350 στα νοτια600εβρο για να μένω Αθήνα? Με τόσα λεφτά βρίσκω νότια προαστια.. Πάνω από 350ειναι πολλά για κέντρο..
600εβρο για να μένω Αθήνα? Με τόσα λεφτά βρίσκω νότια προαστια.. Πάνω από 350ειναι πολλά για κέντρο..