You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που σας αρέσει να τον χώνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα evabb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 166
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
την περιμενα την απαντηση.......απο την γυναικια πλευρα!
εμ τι ετσι θα το αφηνα ψηφιζε τωρα
μουνι αξύριστο.
Και το ξυρισμένο, καλό είναι. Αρκεί να είναι φρεσκοξυρισμένο ή τελείως αποτριχωμένο.
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αγαπητή Εύα,
η ορθογραφία είναι ένα σημαίνον θέμα, καθώς τον χώνουμε με ε κι όχι με αι.
Επίσης καταγγέλλω ρατσισμό (ακούς Τσίπρα???) καθώς εμένα μου αρέσει να τον χώνω στο λεγόμενο glory hole, το οπoίο δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα σου!!!
Ανοίγω μία τρύπα σε δημόσια τουαλέττα στο διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ ανδρικών και γυναικείων, "φροντίζω" να είμαι ντούρος και ξεπροβάλλει ο ορθομένος μου ανδρισμός εκ της οπής με την ίδια χαρά που ξεπετάγεται το κοτοπουλάκι από πασχαλινό αυγό. Τσουπ!!!
Η κυρία που είναι στην άλλη άκρη του τοιχώματος έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει το όργανο μου κατά το δοκούν αλλά με την αναγκαία αγωνία να μου το διατηρήσει σε στύση καθώς δεν έχω οπτικό ερέθισμα.
Το messy αποτέλεσμα όσο και η ανωνυμία της κυρίας είναι εξασφαλισμένα.
η ορθογραφία είναι ένα σημαίνον θέμα, καθώς τον χώνουμε με ε κι όχι με αι.
Επίσης καταγγέλλω ρατσισμό (ακούς Τσίπρα???) καθώς εμένα μου αρέσει να τον χώνω στο λεγόμενο glory hole, το οπoίο δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα σου!!!
Ανοίγω μία τρύπα σε δημόσια τουαλέττα στο διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ ανδρικών και γυναικείων, "φροντίζω" να είμαι ντούρος και ξεπροβάλλει ο ορθομένος μου ανδρισμός εκ της οπής με την ίδια χαρά που ξεπετάγεται το κοτοπουλάκι από πασχαλινό αυγό. Τσουπ!!!
Η κυρία που είναι στην άλλη άκρη του τοιχώματος έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει το όργανο μου κατά το δοκούν αλλά με την αναγκαία αγωνία να μου το διατηρήσει σε στύση καθώς δεν έχω οπτικό ερέθισμα.
Το messy αποτέλεσμα όσο και η ανωνυμία της κυρίας είναι εξασφαλισμένα.
Και το ξυρισμένο, καλό είναι. Αρκεί να είναι φρεσκοξυρισμένο ή τελείως αποτριχωμένο.
μουνι αξύριστο.
οπα ρε παιδια αν ειναι να βαλω κι αλλη ψηφοφορια.... με τριχες η χωρις
Για πες μας evabb πώς σου φαίνονται οι απαντήσεις μας?
τελεια εχει επιτυχια !!! δεν εβαλα επιλογη την παιζω μονος μου γτ εκει δεν υπαρχει επαφη με γυναικα εκτος κι αν εχετε καμια sexdoll
Έχει δίκιο ο Shakespeare. Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου. Το "που" θέλει τόνο (Πού). Χωρίς τόνο σημαίνει "ότι".
ξερω παρα πολυ καλα για τους τονους απλα δεν βαζω γενικως γτ δεν ειμαι ιδιαιτερως εξοικιωμενη με το ελληνικο πληκτρολογιο αφου το χρησιμοποιω σπανια
Επίσης αμέλησες τη σημαντικοτάτη εκδοχή της κτηνοβασίας...τελεια εχει επιτυχια !!! δεν εβαλα επιλογη την παιζω μονος μου γτ εκει δεν υπαρχει επαφη με γυναικα εκτος κι αν εχετε καμια sexdoll
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 249
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις