Νέα

Πού πάνε οι πουτάνες για μπάνιο? Κάνουν γυμνισμό η κάνουν ντυμμένες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για να σοβαρευτουμε λιγο ενας κολητος μου ειχε πει οτι ειχε βγει με πουτανα για μπανιο.μαλιστα μου ειχε πει οτι πηγαιναν σε γνωστη πλαζ της αθηνας.Βεβαι δεν προεκυωε κατι περαιτερο.μου ειχε οτι η πορνη τον εβλεπε φιλικα και τον ειχε συμπαθησει επειδη ηταν πολυ καλο παιδι οπους του ειχε πει.αυτο το σκηνικο γινοταν το καλοκαιρι των ολυμπιακων.η συγκεκριμενη ιεροδουλη σταματησε την πορνεια πριν απο 6 περιπου χρονια οπως μου ειπε ο κολητος μου.απο τοτε εχουν χασει επαφη και απο τοτε δεν εχουν επικοινωνησει
και εμενα ενας φιλος μου τα ειχε με μια πουτανα για κανα χρονο...αλλα ηταν και αυτος στον χωρο..οποτε δεν αποτελει παραδειγμα  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οταν λεσ τον χωρο τι ενοεις  :think: :think:

Νταβατζης προφανως. Παντως ασχετα απο τις πουτανες εχει ανοιξει για τα καλα ο καιρος, μας βλεπω να κανουμε ανασταση στις παραλιες.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Νταβατζης προφανως. Παντως ασχετα απο τις πουτανες εχει ανοιξει για τα καλα ο καιρος, μας βλεπω να κανουμε ανασταση στις παραλιες.
:thumbsup: :thumbsup:καλα λες ειδικα η σημερινη μερα ηταν παρα πολυ καλη.ολοι σημερα εξω ηταν

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Για να σοβαρευτουμε λιγο ενας κολητος μου ειχε πει οτι ειχε βγει με πουτανα για μπανιο.μαλιστα μου ειχε πει οτι πηγαιναν σε γνωστη πλαζ της αθηνας.Βεβαι δεν προεκυωε κατι περαιτερο.μου ειχε οτι η πορνη τον εβλεπε φιλικα και τον ειχε συμπαθησει επειδη ηταν πολυ καλο παιδι οπους του ειχε πει.αυτο το σκηνικο γινοταν το καλοκαιρι των ολυμπιακων.η συγκεκριμενη ιεροδουλη σταματησε την πορνεια πριν απο 6 περιπου χρονια οπως μου ειπε ο κολητος μου.απο τοτε εχουν χασει επαφη και απο τοτε δεν εχουν επικοινωνησει

Συγνώμη κιολας...μήπως έγραφε εδώ αυτός ο κολητός σου...κάτι μου θυμίζει η ιστορία...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

Εγώ θυμάμαι άρχες του 2000 όταν πρωτοάρχισα τις μπουρδελότσαρκες (γιατί τις ξεκίνησα και μεγάλος) είχα γνωρίσει την πρίφημη Κλαίρη όταν είχε το μπουρδελάκι της στην Αχαρνών κοντά στον αγ.Νικόλαο. Εντάξει ήμουν σχεδον τακτικός πελάτης, όχι και συνέχεια όμως. Μετά χαθήκαμε κανα χρόνο και όταν πήγα φαντάρος, έτυχε να κάνω 1μήνα στο 401 (πριν με στείλουν σύνορα). Οπότε χτυπάει το τηλ ένα μεσημεράκι (μόλις θα έβγαινα και αδειούχος) και ήταν η Κλαίρη! Μου πρότεινε αν δεν είχα δουλειά να πηγαίναμε για μπάνιο - Ιούλιο μηνα τώρα. Παιδιά δώσαμε ραντεβού στο μπουρδέλο, την περίμενα. Ηρθε με το αυτοκίνητο της, σπορ ντυμένη, και με πήρε να πάμε στη Βουλιαγμένη. Καλά εγώ ούτε αυτοκίνητο, άσχετος με οδήγηση, και αφραγκίες μεγάλες. Μόνο τη στολή παραλλαγής είχα στο σακίδιο και μια πετσέτα. Ανετη με τα αστεία της... φτάσαμε, και ταπλώσαμε στην παραλία. Ελα που εγώ δεν είχα μαγιό! Μου λέει κάνε με το μποεξεράκι δεν πειράζει. Ντρεπόμουν εγώ,, μου λεει δε θα μπω αν δεν μπεις καιεσύ. Τέλος πάντων γρήγορα γρήγορα βουτάω, και κάναμε το μαπνάκι. συζητούσαμε, κάναμε αστεία. Οταν ήρθε η ώρα να βγούμε ηρθε και στάθηκε μπροστά μου γιατί φαινόταν ο πουτσος μου από το βρεγμένο μποξεράκι και θα γινόμουν ρεζίλι (ήταν και οικογένειες με παιδάκια παντού). Βγήκαμε καθίσαμε κέρασα τους καφέδες ευτυχώς (αλλά μόνο αυτά είχα). Μου είπε να πάμε γαι φαγητό και εγώ χλώμιασα. Αφραγκος. Μσασησα κάτι δικαιολογίες..το κατάλαβε ..και μου είπε μη σε νοιάζει.. επέμενε πολύ και καθήσαμε. Παρήγγειλε ένα σωρό ψάρια.. φάγαμε του σκασμού.. Πλήρωσε μια 70άρα νομίζω..
Μετά στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ευδιάθετη και με πήγε μέχρι πολύ κοντά στο σπίτι μου..
Δεν κάναμε σεξ, ούτε πολύ διαχυτικοί ήμασταν. Σαν δυο φίλοι που γνωρίζονται καιρό. Εμένα πήγαινε το μυαλό μου εκεί, αλλά δε μου έρχονταν να τη χουφτώσω κιόλας... Μου φέρθηκε σπαθί.
Οταν αργότερα την επισκέφτηκα μου είχε πει "τώρα γιατί ήρθες...αφού είμαστε φίλοι... τέλος πάντων..."
Ομως δεν ξαναβγήκαμε...

αυτό μου θυμισε...

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306

Ασε αρχηγε την πατησα και εγω ετσι με ιεροδουλο απιστευτη μουναρα , βγαιναμε και στο τελος γιναμε φιλεναδες ..... ασε που μου απογορευσαι να ξαναπαω επισκεψη σε αυτη :( :( :(

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Οι πουτανες ειναι σαν τα ΚΑΠΗ φιλε μου κ πανε ολες μαζι σε μια παραλια??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ασε αρχηγε την πατησα και εγω ετσι με ιεροδουλο απιστευτη μουναρα , βγαιναμε και στο τελος γιναμε φιλεναδες ..... ασε που μου απογορευσαι να ξαναπαω επισκεψη σε αυτη :( :( :(
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
φερονται και πουστικα.μολις παρουν αυτο που θελουν μετα σε εχουν χεσμενο ουτε να τις πηδηξεις σε αφηνουν στο μπουρδελο τους

terrys1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κανουν μπανιο σε ολες τις παραλιες οργαν... και μη.  και παντου!!!και με μαγιο...αμα γουσταρουν κανουν και κανα τοπλες .,εαν εχουν κανα καλο βυζι..  :tits2: :tits2: :tits2: :boobies: :boobies:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ως θαλασινός τύπος και γυμνιστής έχω την απορία για το που πάνε οι πουτάνες για μπάνιο καθώς και για αν κάνουν γυμνισμό η με μαγιώ, δηλαδή ντυμένες. Παρακαλώ για τις εμπειρίες σας επι του θέματος

Το εν λογω θρεντ παρακαλουμε με τα του Αρχηγου/Ναυαρχου ως πρωτεργατες του εν λογω θεματος να συγχωνευθει με το ματι στις ελληνικες παραλιες,που κολυμπουν οι στριπτιζουδες,και τα συναφη...!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κανουν μπανιο σε ολες τις παραλιες οργαν... και μη.  και παντου!!!και με μαγιο...αμα γουσταρουν κανουν και κανα τοπλες .,εαν εχουν κανα καλο βυζι..  :tits2: :tits2: :tits2: :boobies: :boobies:

που εχεις δει να κανουν τοπλες φιλε Τερρυ... :huh: :huh: :S :S;;;???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom