Εγώ θυμάμαι άρχες του 2000 όταν πρωτοάρχισα τις μπουρδελότσαρκες (γιατί τις ξεκίνησα και μεγάλος) είχα γνωρίσει την πρίφημη Κλαίρη όταν είχε το μπουρδελάκι της στην Αχαρνών κοντά στον αγ.Νικόλαο. Εντάξει ήμουν σχεδον τακτικός πελάτης, όχι και συνέχεια όμως. Μετά χαθήκαμε κανα χρόνο και όταν πήγα φαντάρος, έτυχε να κάνω 1μήνα στο 401 (πριν με στείλουν σύνορα). Οπότε χτυπάει το τηλ ένα μεσημεράκι (μόλις θα έβγαινα και αδειούχος) και ήταν η Κλαίρη! Μου πρότεινε αν δεν είχα δουλειά να πηγαίναμε για μπάνιο - Ιούλιο μηνα τώρα. Παιδιά δώσαμε ραντεβού στο μπουρδέλο, την περίμενα. Ηρθε με το αυτοκίνητο της, σπορ ντυμένη, και με πήρε να πάμε στη Βουλιαγμένη. Καλά εγώ ούτε αυτοκίνητο, άσχετος με οδήγηση, και αφραγκίες μεγάλες. Μόνο τη στολή παραλλαγής είχα στο σακίδιο και μια πετσέτα. Ανετη με τα αστεία της... φτάσαμε, και ταπλώσαμε στην παραλία. Ελα που εγώ δεν είχα μαγιό! Μου λέει κάνε με το μποεξεράκι δεν πειράζει. Ντρεπόμουν εγώ,, μου λεει δε θα μπω αν δεν μπεις καιεσύ. Τέλος πάντων γρήγορα γρήγορα βουτάω, και κάναμε το μαπνάκι. συζητούσαμε, κάναμε αστεία. Οταν ήρθε η ώρα να βγούμε ηρθε και στάθηκε μπροστά μου γιατί φαινόταν ο πουτσος μου από το βρεγμένο μποξεράκι και θα γινόμουν ρεζίλι (ήταν και οικογένειες με παιδάκια παντού). Βγήκαμε καθίσαμε κέρασα τους καφέδες ευτυχώς (αλλά μόνο αυτά είχα). Μου είπε να πάμε γαι φαγητό και εγώ χλώμιασα. Αφραγκος. Μσασησα κάτι δικαιολογίες..το κατάλαβε ..και μου είπε μη σε νοιάζει.. επέμενε πολύ και καθήσαμε. Παρήγγειλε ένα σωρό ψάρια.. φάγαμε του σκασμού.. Πλήρωσε μια 70άρα νομίζω..
Μετά στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ευδιάθετη και με πήγε μέχρι πολύ κοντά στο σπίτι μου..
Δεν κάναμε σεξ, ούτε πολύ διαχυτικοί ήμασταν. Σαν δυο φίλοι που γνωρίζονται καιρό. Εμένα πήγαινε το μυαλό μου εκεί, αλλά δε μου έρχονταν να τη χουφτώσω κιόλας... Μου φέρθηκε σπαθί.
Οταν αργότερα την επισκέφτηκα μου είχε πει "τώρα γιατί ήρθες...αφού είμαστε φίλοι... τέλος πάντων..."
Ομως δεν ξαναβγήκαμε...