Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δύο ερωτήσεις bluevertigo.

2. Που έχει λουκουμάδες στην Βουλιαγμένη;

απλο....lo sτυzzichino ή mezzaluna... για βουλιαγμενη.....αν θες κ αλλου μας λες....(υπαρχει ή υπηρχε κ ενα κοντα στην κεντρικη πλατεια...αλλα δν θυμαμαι ρε γμτ ονομα...)....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ρε παιδια συγνωμη αλλα τι σας νοιαζει που πανε για καφε δεν μπορω να καταλαβω....αλλα θα σας απαντησω ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...διοτι θελουν το κορμακι τους να ειναι μαυρισμενο ομοιομορφα...λοιπον αστερα βουλιαγνενης ,βαρκιζα πλαζ εοτ και γενικα σε ολες τις κοντινες παραλιες....στο ποιο απομωνομενο σημειο διοτι κανουν ολες τοπλες....και δεν θελουν να συνανιουντε με κοσμο να τις χαιρεταει κλπ..παντα με φιλες και σπανιως με κανενα φιλο .καποτε ειχα παει για μπανιο με μια στην βουλιαγμενη που ειχε φερει και 5 φιλες της ολες απο γνωστα μαγαζια της συγγρου φανταστειτε με ξαπλωμενο στην παραλια με 5 ρωσιδες...παντως αν τις δειτε αβαφες και χωρις τακουνια κλπ οι περισσοτερες δειχνουν γκομενες συνηθισμενες τις διπλανης πορτας.τιποτα το ιδιετερο ,υπαρχουν και εξαιρεσεις παντως,,,εκεινο που ειχε κανει εντυπωση ειναι οτι μαζεψαν ολα τα αποφαγια που ειχαν αφησει καθως και μπιρας που ηπιαν πλαστικα ποτηρια κλπ τα βαλαν σε σακουλες και τα πεταξαν στα σκουπιδια....και οχι σαν μερικες ελληνιδες που τα παρατανε η τα πετανε στην θαλασσα.με αποτελεσμα ο σχοινιας και μερικες αλλες παραλιες να χουν οψη χωματερης στην λιοσιων τα καλοκαιρινα απογευματα......

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ναι..πουτάνες είναι, ψωλές κουνάνε και αρχίδια γλύφουνε...Αυτό διάλεξαν για επάγγελμα (όσες ήταν τυχερές και είχαν δυνατότητα επιλογής) αυτό κάνουν...Η μισή ντροπή δική τους, η μισή δική μας...
Αν τις θεωρείς ανήθικες μη κάνεις χρήση των υπηρεσιών τους...

Όταν τελειώσουν τη δουλειά τους, δεν πάυουν να είναι νέα κορίτσια που βγαίνουν για τον καφέ τους...

Είναι τόσο δύσκολο να μπορέσεις να καταλάβεις ότι η ίδια κοπέλα που εσύ την πληρώνεις για να σου σερβίρει φραπέ απίστευτα ποσά , όταν σχολάσει δεν είναι υποχρεωμένη ούτε να σε κοιτάξει;

Ή σημαίνει ότι κάποια κοπέλα που ΠΛΗΡΩΣΕΣ να  την πηδήξεις είναι "κτήμα" σου και μετά την παροχή της υπηρεσίας;

Ας μην μπερδεύουμε το επαγγελματικό με το προσωπικό...Μια δουλειά κάνουν αυτές και εμείς αναζητούμε μια υπηρεσία την οποία πληρώνουμε αδρά...Αν μας χαλάει, ας μην το κάναμε...Αν μη τι άλλο έχουμε περισσότερες επιλογές από αυτές...Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

κοιτα φιλε μου και εγω ανηθικος ειμαι για αυτο και "γουσταρω" αυτο που προσφερουν δηλ..ανηθικες υπηρεσιες!δεν ειπα ποτε μου οτι αξιζω κατι καλυτερο απο τη στιγμη που αποζητω τετοιες υπηρεσιες!ουτε διαφωνω μαζι σου σε αυτα που ειπες περι ελευθεριας των κοριτσιων κλπ....φυσικα και δεν ειναι κτημα μας ουτε θα στραβωσω αν καποια κοπελα με δει τυχαια στον δρομο και δεν με χαιρετησει τουλαχιστον....το καταλαβαινω απολυτα!αλλα εκει που διαφωνω πληρως ειναι στο γεγονος οτι δεν ειχαν αλλη επιλογη απο το να σκασουν μυτη στις δυτικες και αλλες χωρες και να το ριξουν στο πουτανιλικι!βεβαια εμενα ως ανηθικο με βολευει αυτο που κανουν οι περισσοτερες γιατι οι περισσοτερες ειναι μουναρες και φτιαχνομαι μονο και μονο που τις αντικρυζω απο 500μ αποσταση,αλλα επιλογες εχουν,απλα τα λεφτα των αλλων επιλογων ειναι πολυ λιγα......

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάντως απορώ με την δυσκολία που έχουν ορισμένοι να δουν το επάγγελμα της στριπτιζου σαν δουλειά.

Δηλαδή ο πωλητής αυτοκινήτων που σε παραμυθιάζει για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που συχνά είναι πέρα και πάνω απο τις οικονομικές σου δυνατότητες, που σου χώνει τις δόσεις, που σου πουλάει ένα σωρό αξεσουάρ, δεν κάνει τη δουλειά του; σκέφτηκε ποτέ να πει κανείς γι' αυτόν ότι δεν είναι ακριβώς δουλειά;

Το κινητό μου είναι ΤΙΜ. Πριν 1 μήνα περίπου μουέστειλαν σε ωραία συσκευασία ένα πακέττο που έγραφε PLATINUM. διαβάζοντας σε παραμύθιαζαν με ένα σωρό πλεονεκτήματα, αφού σου πούλαγαν φούμαρα ότι είσαι ο καλύτερος πελάτης, που θα είχες αν έπαιρνες το πακέτο αυτό. Φυσικά στο τέλος έβλεπες ότι έπρεπε να έχεις μίνιμουμ μηνιαίο λογαριασμό 165?. Δουλειά κάνουν κι αυτοί, δεν σκέφτηκα να πω ότι είναι καριόληδες και πούστηδες γαμημένοι. Αν με συμφέρει το πακέτο και κάνω ούτως ή άλλος αυτόν τον λογαριασμό, το παίρνω. Αν δεν με συμφέρει δεν το παίρνω χωρίς να τους κατηγορήσω ότι δεν είναι άνθρωποι που δουλεύουν απλώς. Αν δεν με συμφέρει και το πάρω εγώ είμαι ο μαλάκας, όχι αυτός που μου το πούλησε.

ρε συ στουντιαν το ιδιο πραμα ειναι να πουλας το κορμι σου με το να προσπαθεις να "εκμεταλλευτεις¨εναν πελατη και να του πουλησεις ενα αυτοκινητο ή οτιδηποτε αλλο?ειναι δυνατον να το θεωρουμε επαγγελμα αυτο?και εγω απορω με μερικους πως μπορουν να λενε οτι η στριπτητζου ειναι επαγγελμα!αν ειναι ετσι τοτε να το προτεινει το εθνικο συμβουλιο παιδειας να μπει σαν ειδικοτητα στο πανεπιστημιο,ελεος δηλ!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε συ Στούντυ, άλλο εσύ, υπάρχει πολύς κόσμος απλός και αδύναμος που του ρουφάνε το αίμα. Εδώ ο άλλος ένα χαζό χόμπυ βρίσκει και μπορεί να κολλήσει αιώνες. Όχι τώρα στο μουνί που του κουνιέται και του λέει σούπα μούπες μέσα στα στρινγκ και τα ωραία φώτα, και του βαράει η τεστοστερόνη 100. Τον μέσο όρο απο την μάζα να τον βγάζουμε.
Δεν την ξέρει την δουλειά νομίζεις η μαφία που πουλάει μουνί, πρέζα, και όπλα; Εγγυημένη επιτυχία. Και στις χώρες των κοριτσιών δεν έχουν γίνει καμπάνιες να μην μπλέκουν; Γιγαντοαφίσσες είχε στη Μολδαβία. Αλλά έχει τόσες ψημένες, που άντε πάλι. Είναι φοβερό πράγμα η δίψα.
Στην νέα γυαλιστερή εποχή υπάρχει πολύ μοναξιά και αποπροσανατολισμός και διαφήμιση τρελλή και εύκολα γίνεται γλυστρημα στη λούμπα. Και για εμάς. Γιατί νομίζεις ενώ όλοι οι οργανισμοί μιλάνε για το τράφικινγκ, το σύστημα σφυράει αδιάφορα; Το 'ας προσέχατε' σε κόσμο καταναλωτή και γυναίκες εργαλεια, φέρνει πολύ μαύρο χρήμα. Δηλ. και εμείς που τα ξέρουμε και δεκτοί στις κανονικές γκόμενες είμαστε και πάμε να καβλωμανάμε και με δαύτες, σοβαροί είμαστε; Απλά κατα βάθος είμαστε παιδιά που παίζουνε, και καλοί άνθρωποι. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να έιμαστε νταβατζήδες.

μιλαμε σεβασμος!σεβασμος ρε σου λεω!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε συ στουντιαν το ιδιο πραμα ειναι να πουλας το κορμι σου με το να προσπαθεις να "εκμεταλλευτεις¨εναν πελατη και να του πουλησεις ενα αυτοκινητο ή οτιδηποτε αλλο?ειναι δυνατον να το θεωρουμε επαγγελμα αυτο?και εγω απορω με μερικους πως μπορουν να λενε οτι η στριπτητζου ειναι επαγγελμα!αν ειναι ετσι τοτε να το προτεινει το εθνικο συμβουλιο παιδειας να μπει σαν ειδικοτητα στο πανεπιστημιο,ελεος δηλ!

Έχω ρωτήσει πολλές φορές σε αυτό το θρεντ, να το ρωτήσω άλλη μία. Αν δεν είναι επάγγελμα τι είναι; Λειτούργημα; Χόμπι; κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Επισκέπτης
Έχω ρωτήσει πολλές φορές σε αυτό το θρεντ, να το ρωτήσω άλλη μία. Αν δεν είναι επάγγελμα τι είναι; Λειτούργημα; Χόμπι; κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

Eξαρταται απο το πως συνδεεσαι με την συγκεκριμενη..Αν της εχεις "αδυναμια" ειναι μια σοβαρη επαγγελματιας χορευτρια..Αν δεν της εχεις, εεε.. για τις καριολες θα μιλαμε τωρα ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αν ειναι ετσι τοτε να το προτεινει το εθνικο συμβουλιο παιδειας να μπει σαν ειδικοτητα στο πανεπιστημιο,ελεος δηλ!

Πανεπιστήμια του κώλου δεν λέμε ότι έχουμε; Επιτέλους θα το δούμε και κυριολεκτικά!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Σαφώς και είναι επάγγελμα. Αλλά ένα επάγγελμα νέο, όχι σμηλεμένο στο χρόνο, με κέντρο τον άνθρωπο, διεγείροντας βασικά του ένστικτα συναιθηματικά και σωματικά . ʼρα επάγγελμα ευαίσθητων ισσοροπιών και ορίων. Απαιτεί αυξημένη νοημοσύνη. Αλλιώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Οτιδήποτε έχει σκοπό το κέρδος και απευθύνεται σε πελατεία δεν είναι αυτόματα ισότιμης τάξης και επαγγελματικού κώδικα. Ακόμα και οι ναοί της τεχνοκρατικής συμφεροντολογίας, οι τράπεζες, έχουν διαφορετική πολιτική και μάρκετινγκ, η κάθε μία, ανάλογα με το κοινό που θέλουν, και πώς να το κερδίσουν. Σκεπάζουν το κυνικό πρόσωπο του διαχειρηστή χρήματος. Εξίσου και ένας εξαιρετικός χειρουργός γιατρός, πέραν της τεχνικής του κατάρτησης έχει να κερδίσει πολλά αν κατανοεί ανθρώπινα την πελατεία του. Και ο επιτυχημένος επαγγελματίας που δουλεύει απρόσκοπτα τηρώντας ισσοροπίες στην νύχτα, μαγεύοντας, δεν θα βρεθεί στο μύλο των εισαγωγών εξ' ανατολών. Έχουν όλη μου την συμπάθεια, τέτοιο ουσιαστικά περίπλοκο επάγγελμα μπορεί και να τρελάνει κάποιες. Φαντάσου τις ακραίες διαφορές που πρέπει να καλύψει μία κοπέλα σε πραγματικό χρόνο, όταν ήταν μόλις πρίν με τον Vaso και μετά έρχεται να κάνει παρέα μαζί της ο Studian. Πολλά G! Keep Walking!
Το παράδειγμα σου της προσφοράς TIM είναι πολύ καλό. Εσύ ένας προσεκτικός χρήστης διέκρινες το σημείο δολώματος. Δεν τσίμπησες. Μάλιστα το θεώρησες λογική πρακτική. Θα έβριζες μάλλον τον εαυτό σου άν απρόσεκτα τσιμπούσες, και όχι το μάρκετινγκ της εταιρείας. Για ένα άλλο πελάτη της TIM που πάλι δεν θα τσιμπούσε, και μόνο η ύπαρξη δολώματος μπορεί να τον εξόργιζε σαν πονηρή προσπάθεια απο μέρους της ΤΙΜ. Για ένα άλλο, που και θα τσιμπούσε, και θα το διαπίστωνε αργότερα έχοντας πληρώσει άχρηστα λεφτά θα του προκαλούσε μένος.
Δεν είναι αρκετά κατάλληλο να τίθεται Αμερικάνικου τύπου νεοφιλελεύθερη λογική του στύλ, ή ας έχεις πάντα το νού σου ή πάγαινε σε κομουνιστικό κράτος για όλους. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά, θα ήταν πολύ βολικό. Αυτή η λογική άσπρου-μαύρου, τίθεται απο τον Μπούς, επιβάλεται δια της βίας, με υπερβολικό τελικά κόστος, και αμφισβητείται ήδη στην καρδιά του θηρίου (Αμερικανικό δόγμα). Όλες οι διεθνείς εταιρείες πληρώνουν πανάκριβα συστήματα CRM (πελατοκεντρικής διαχείρησης) έχοντας διαπιστώσει την, μετρήσιμη χρηματικά, αξία του EQ (συναισθηματική νοημοσύνη) στις πωλήσεις και στο service.
Eίμαστε στην Ελλάδα. Και μιλάμε για Ρωσίδες εδώ. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίχτες πάντα το θυμικό θα κυριαρχεί επι της ψυχρής λογικής. Προτιμώ αυτόν τον ανώριμο πολιτισμό απο την ψυχρή λογική. Η ζωή είναι μικρή και την προτιμώ ζεστή.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με την ίδια λογική πως ότι δημιουργεί χρήμα έιναι επάγγελμα και το νταβατζιλίκι επάγγελμα είναι και ο έμπορος ναρκωτικών επιχειρηματίας,

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Με την ίδια λογική πως ότι δημιουργεί χρήμα έιναι επάγγελμα και το νταβατζιλίκι επάγγελμα είναι και ο έμπορος ναρκωτικών επιχειρηματίας

Η και μέλος μισθοφορικού στρατού στην Κολομβία. Business as usual.

Επισκέπτης
Με την ίδια λογική πως ότι δημιουργεί χρήμα έιναι επάγγελμα και το νταβατζιλίκι επάγγελμα είναι και ο έμπορος ναρκωτικών επιχειρηματίας

Κατα μια εννοια χαρακτηριζονται κ εντασσονται στα επαγγελματα....απλα λογω του οτι θιγουν ατομα κ δημιουργουν καταστασεις κ καταπατουν ελευθεριες.....ειναι καταδικασιμα....
Ο εμπορος ναρκωτικων.....ισως να μπορουσε να ονομαστει ελευθερος επαγγελματιας....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το "κάνουν ένα επάγγελμα" είναι πραγματικά υπεραπλουστευτικό. Από το κυνήγι μαγισσών περνάμε στην "αγιοποίηση".

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τελικα που πανε για καφε οι μουναρες?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ροπ με χαρά βλέπω ότι τώρα που της έδωσες λίγο περισσότερη σημασία της παραμέτρου επάγγελμα δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Απλώς ίσως δίνουμε έμφαση στις δύο άκρες του εκκρεμούς. Το εκκρεμές όμως είναι η δουλειά της στρίπερ. Εσύ στέκεσαι στην πλευρά που αγγίζει την συναισθηματική σφαίρα κι εγώ στην πλευρά που αγγίζει την κερδοσκοπική/επαγγελματική σφαίρα. Το εκκρεμές κινείται ανάμεσα στα δύο. Κι αν θες κάπου, ανάλογα με τον άνθρωπο, βρίσκει την ισορροπία του.

Απλώς πιστεύω ότι δίνοντας έμφαση στον επαγγελματισμό ο πελάτης αποφεύγει κινδύνους, ενώ αν δίνεται έμφαση στο συναίσθημα και τις ορμές οι κίνδυνοι καιροφυλακτούν.

Η βασική μας διαφορά είναι αλλού. Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει δυνητικά ένας καλύτερος κόσμος όπου η στρίπερ είναι μια άψογη επαγγελματίας που δεν κοροϊδεύει (τουλάχιστον απροκάλυπτα και πούστικα) τον πελάτη, και τον ονειρεύεσαι και τον διεκδικείς. Ενώ εγώ την παλεύω σε αυτό τον κόσμο. Είμαι δηλαδή περισσότερο του κάλλιο πέντε και στο χέρι. Του τι περισσότερο μπορώ να πάρω από την στρίπερ εδώ και τώρα, δεδομένων των συνθηκών χωρίς να ελπίζω σε κάτι άλλο.

ΥΓ: Ο Μπους δεν υπερασπίζεται νεοφιλελεύθερα ιδανικά. Οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της εκστρατείας και κατοχής του Ιράκ είναι οι κλασσικοί φιλελεύθεροι στην Αμερική (αυτοί που εδώ ονομάζονται νεοφιλελεύθεροι).

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ακριβώς το έθεσε ο Mclein. Όχι άκρα. Είμαστε Έλληνες. Εδώ γεννήθηκε το παν μέτρον άριστον. Οι ακραίες και απόλυτες θέσεις δεν μας βοηθούν.

Δεν ψάχνω καθόλου την ιδανική κατάσταση, είμαι απολύτως του 5 και στο χέρι, μίλησα για πράγματα που έχω παρατηρήσει στις σχέσεις κοινού σε τέτοια μέρη, και ελπίζω να βοηθούν την συζήτηση. Δεν έχω Avalon προσωπικά.

O Μπούς τώρα, άλλος πρίν, άλλος μετά, το δόγμα αλλάζει πολύ προσεκτικά εκεί. Η εξωτερική τους πολιτική είναι κατα βάση υπερκοματική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom