οχι ρε!φετος θα ανοιξω μολις μπει καλοκαιρακι θρεντακι για καθε παραλια ξεχωριστα οπου θα ανζητουμε την εκαστοτε φραπεδοκοπελα!
Τον πελαργό και το χάρτη με τις καθαρές ακτές μου θύμισες
οχι ρε!φετος θα ανοιξω μολις μπει καλοκαιρακι θρεντακι για καθε παραλια ξεχωριστα οπου θα ανζητουμε την εκαστοτε φραπεδοκοπελα!
καλα εννοειται οτι πρεπει να εχουν ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα βασει των διεθνων συνθηκων,αλλα μην ξεχνας μιλαμε για πορνες πολυτελειας.......αν ηθελαν μπορουσαν να παντρευτουν ενα σωστο παιδι με φραγκα και να κανουν οικογενεια(γιατι σιγουρα θα εχουν δεχτει ολες τους προτασεις τετοιες)και οχι να παιζουν μαλακια στη δουλεια και στον ελευθερο χρονο να γινονται καταναλωτες υλικων αγαθων-υπηρεσιων,αλλα επειδη οι περισσοτερες ειναι καριολες και πουτανες εκ φυσεως........αυτα που παθαινουν τα αξιζουν,οπως οτι συμβαινει και στον καθενα μας!για αυτο μην βγαινεις να τις υπερασπιζεσαι,αυτο τους αξιζει αυτο παιρνουν!ενα πουλι στο χερι να το κουνανε πανω κατω!αντε με τις παλιοπατσαβουρες!φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που και παντρευτηκαν(εστω και πιστολα) και εκαναν οικογενεια!ειναι νομιζω πολυ πιο τιμιο να κανεις μια οικογενεια εστω και συμβατικα(χωρις να γουσταρεις και πολυ τον συζυγο)απο το να φτασεις στα 40 και να βαραει ψωλες και τσιμπουκια σε "διαφορα μαγαζια"!
Έλα Χριστέ και Παναγιά...Ο vasos εξαπολύει μύδρους κατά των στριπτηζούδων...Ρε, μήπως γιατί τις ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα μας;
;)
οχι δεν τις ξερω καλυτερα και ουτε θελω να τις μαθω περισσοτερο απο αυτο που τις ξερω,σιγουρα υπαρχουν παληκαρια εδω μεσα που και γνωριζουν πολυ καλυτερα το αντικειμενο "στριπ"και οταν ποσταρουν μενουμε με ανοικτο το στομα ολοι μας με την ποιοτητα της γραφης τους και την ουσια ταυτοχρονα που προσδιδουν σε αυτην!εγω ειμαι πιο επιφανειακος,το ομολογω!ειμαι πιο "ζωο"σε ενστικτα ακομη...αλλα σιγα σιγα και εγω πρεπει να διαφοροποιησω τη σταση μου απεναντι στο συγκεκριμενο αθλημα!
Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οσο πιστευουν πολυ απο εμας - Το θέμά ειναι οτι ο διαχωρισμός του πελατη απο το φιλο η τον γκομενο ειναι πολυ δυσκολος κυριως γι αυτες- Αλλωστε απο οτι διαβάζω στα διαφορα post και threads δεν νομιζω οτι οι περισσότεροι εχουν και την καλυτερη γνώμη για αυτα τα κοριτσια- Πουτανες τις ανεβάζουν καριολες τις κατεβάζουν. Αρα πως περιμενετε να εχουν αυτες την καλυτερη γνώμη για μας? Πως περιμενετε να μας εμπιστευθουν και να ειναι σιγουρες οτι δεν θελουμε απλα να γαμησουμε τσαμπα, η να τις κυκλοφορήσουμε λιγο και να τις παρατησουμε μετα... και αντε ερωτευμενη στριπτιζου να κανει δουλεια μετα.
Δειτε το απλο - Ενας καλος μου φιλος παντρυτηκε μια κοπελλα απο Ουκρανια... την γνωρισε στο Αφροδιτη. Είναι καλη ειναι ομορφη και του εκανε και δυο παιδια. Εχουν περασει 5 χροναι και ακομη οι Ελληνιδες γυναικες των υπόλοιπων αναφερονται σε αυτην σαν η "Ουκρανη" με αποκορυφωμα την Eurovision που η καυμενη ακουσε τα εξαμαξης απο διαφορες ( δεν φτανει που μας πηρατε τους αντρες μας πηρατε και την Eurovision) Ωραίο επιπεδο!
Πως να τολμησει μια ουκρανη λοιπόν να ενταχτει σε μια Ελληνικη παρεα με αυτες τις συνθηκες? Ενω με μας τα πραγματα ειναι ευκολα : δεν δουλεξε η σχεση , παμε για αλλα... αυτες τι κανουν?
Φυσικα υπαρχουν και οι οφθαλμοφανεις πατατες- Ενα πελατης μου 62 ετών και ασχημος αλλα με αρκετα λεφτα παντρευτηκε ενα μωρο απο Λεττονια 22 ετών κουκλαρα, και οταν εγω του ελεγα "προσεχε γερο που πας???" μου ελεγε αφελεστατα
-αφου με αγαπαει το κοριτσι...
Ε και τον αφησε και του τα εφαγε! Αλλα και πια δεν θα το εκανε αυτο ανεξαρτητου εθνικότητας? πειτε μου...
αντι να παραδεχτει ο τυπος οτι εκμεταλλευότανε την καταστασή της και να το δει υυχραιμα πει: Εμενα ετσι που ειμαι δεν με κοιταει ουτε κατσικα γρια... Ας μείνω με το μωρο να γινω Ταχωνιδης και οσο παει... Ποιοι ερωτες και τριανταφυλλα ρεεεεεε!
Αλλωστε μια στριπτιζου γιατι να παει με εναν Ελληνα ? Εαν αυτος δεν θελει να την παντρευτει? και να το λεει ειλικρινα? και να μην το παιζει αγαπητικος? Δεν καθεται στην Μπαρα της να μαζευει και λεφτακια και να γυρίσει πισω να αγορασει μερικα σπιτακια να αραξει και να ειναι κυρια?
αλοιώς τι να τον κανει τον γκομενο εδω? Να χανει χρονο και να φτιαχνει στομαχι απο τα ζορια?
Σιγουρα μεσα σε αυτες τις κοπελλες που η αλλη εναλλακτικη τους θα ηταν να ξεσκατιζουν γριες η να καθαριζουν σπιτια βγαζουν πιο ανωδυνα και πιο ευκολα λεφτα ετσι, τωρα ενα μεσα σε αυτες βρειτε την χαμενη μπαλαρινα με την χρυση καρδια χτυπήστε την ! Μεσα στα αγκαθια υπαρχουν παντα μα παντα τριανταφυλλα! Αλλα πρεπει να ξερεις να τα βρεις και αμα τα βρεις τοτε πρεπει να του φερθεις καλα γιατι εχουν και αγκαθια!
Ισως το παραδειγμα μου να σας φενεται απλοικο αλλα ετσι ειναι η ζωΗ κατα την γνώμη μου... Απλη δεν θελει πολυ φιλοσοφια!
Εγω καποια στιγμη βρηκα ενα τετοιο τριανταφυλλο απο το Καζακσταν... Την γνωρισα εκει στο μπαρ του Ραχατ Παλλας στην Αλμα Ατυ. Την επεισα να ερθει μαζι μου στην Ελλαδα, τσακωθηκε γι'αυτο με τους γονεις της. Εμεινε μαζι μου 2 μηνες στην Αθηνα, αλλα επειδη εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρος για εμενα την εστειλα πισω λεγοντας της οτι θα την ξαναφερω... ακομη περιμενει! Ακομη και τωρα οταν διαβαζω το τελευταιο της mail μετα απο 5 χρονια τσαντιζομαι και ντρεπομαι για μενα! Και μετα παντρευτηκα μια Ελληνιδα της σειρας μου με την οποια ολα ειναι νορμαλ και τις ριχνω και κανενα καιρατο αλλα χωρις τυψεις γιατι ποιος ασχολειται τωρα με τις πουτανιτσες απο την Ρωσια μπας και ερθουν σπιτι να μου ζητήσουν τα ρεστα? Αντε ουστ καριόλες
και εγω ανορθόγραφος ειμαι αλλα το κέρατο το γραφω με ε...
καλα εννοειται οτι πρεπει να εχουν ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα βασει των διεθνων συνθηκων,αλλα μην ξεχνας μιλαμε για πορνες πολυτελειας.......αν ηθελαν μπορουσαν να παντρευτουν ενα σωστο παιδι με φραγκα και να κανουν οικογενεια(γιατι σιγουρα θα εχουν δεχτει ολες τους προτασεις τετοιες)και οχι να παιζουν μαλακια στη δουλεια και στον ελευθερο χρονο να γινονται καταναλωτες υλικων αγαθων-υπηρεσιων,αλλα επειδη οι περισσοτερες ειναι καριολες και πουτανες εκ φυσεως........αυτα που παθαινουν τα αξιζουν,οπως οτι συμβαινει και στον καθενα μας!για αυτο μην βγαινεις να τις υπερασπιζεσαι,αυτο τους αξιζει αυτο παιρνουν!ενα πουλι στο χερι να το κουνανε πανω κατω!αντε με τις παλιοπατσαβουρες!φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που και παντρευτηκαν(εστω και πιστολα) και εκαναν οικογενεια!ειναι νομιζω πολυ πιο τιμιο να κανεις μια οικογενεια εστω και συμβατικα(χωρις να γουσταρεις και πολυ τον συζυγο)απο το να φτασεις στα 40 και να βαραει ψωλες και τσιμπουκια σε "διαφορα μαγαζια"!
Αν μας χαλάει, ας μην το κάναμε...Αν μη τι άλλο έχουμε περισσότερες επιλογές από αυτές...Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
Αλλωστε μια στριπτιζου γιατι να παει με εναν Ελληνα ? Εαν αυτος δεν θελει να την παντρευτει? και να το λεει ειλικρινα? και να μην το παιζει αγαπητικος? Δεν καθεται στην Μπαρα της να μαζευει και λεφτακια και να γυρίσει πισω να αγορασει μερικα σπιτακια να αραξει και να ειναι κυρια?
αλοιώς τι να τον κανει τον γκομενο εδω? Να χανει χρονο και να φτιαχνει στομαχι απο τα ζορια?
Ναι..πουτάνες είναι, ψωλές κουνάνε και αρχίδια γλύφουνε...Αυτό διάλεξαν για επάγγελμα (όσες ήταν τυχερές και είχαν δυνατότητα επιλογής) αυτό κάνουν...Η μισή ντροπή δική τους, η μισή δική μας...
Αν τις θεωρείς ανήθικες μη κάνεις χρήση των υπηρεσιών τους...
Όταν τελειώσουν τη δουλειά τους, δεν πάυουν να είναι νέα κορίτσια που βγαίνουν για τον καφέ τους...
Είναι τόσο δύσκολο να μπορέσεις να καταλάβεις ότι η ίδια κοπέλα που εσύ την πληρώνεις για να σου σερβίρει φραπέ απίστευτα ποσά , όταν σχολάσει δεν είναι υποχρεωμένη ούτε να σε κοιτάξει;
Ή σημαίνει ότι κάποια κοπέλα που ΠΛΗΡΩΣΕΣ να την πηδήξεις είναι "κτήμα" σου και μετά την παροχή της υπηρεσίας;
Ας μην μπερδεύουμε το επαγγελματικό με το προσωπικό...Μια δουλειά κάνουν αυτές και εμείς αναζητούμε μια υπηρεσία την οποία πληρώνουμε αδρά...Αν μας χαλάει, ας μην το κάναμε...Αν μη τι άλλο έχουμε περισσότερες επιλογές από αυτές...Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
και εγω ανορθόγραφος ειμαι αλλα το κέρατο το γραφω με ε...
σοβαρολογόντας, ειναι αληθεια ότι ανατολική κοπελα δεν γινετε δεκτη στις παρέες ''σοβαρών'' κύκλων...τσινάνε οι κυρίες....φιλος -κολλητός- , βιομηχανος, γνωρισε μια κοπελα, εξαιρετική, σε χωρα της ανατολικης ευρωπης που ιδρυσε θυγατρική εταιρία....εχουν ηδη 2 παιδακια....παρολλα αυτα, οι γυναικες της παρέας τον αποφευγουν...ειναι ο τελευταιος που θα καλέσουν και στραβονουν τις μυτες τους οταν βλέπουν τη γυναικα του....εχω απειρες φορες τσακωθεί με την δική μου γιαυτό....οταν ηταν ελεύθερος και του πασαρε όλες τις ραφάτες που ηξερε, καλά ήταν. Όταν πηγαιναμε στα νησια με το σκάφος του, επίσης...όταν πηρε την ανατολικη, εγινε αποδιοπομπέος.....μαλακισμενες Ελληνιδες...
Ναι..πουτάνες είναι, ψωλές κουνάνε και αρχίδια γλύφουνε...Αυτό διάλεξαν για επάγγελμα (όσες ήταν τυχερές και είχαν δυνατότητα επιλογής) αυτό κάνουν...Η μισή ντροπή δική τους, η μισή δική μας...
Αν τις θεωρείς ανήθικες μη κάνεις χρήση των υπηρεσιών τους...
Όταν τελειώσουν τη δουλειά τους, δεν πάυουν να είναι νέα κορίτσια που βγαίνουν για τον καφέ τους...
Είναι τόσο δύσκολο να μπορέσεις να καταλάβεις ότι η ίδια κοπέλα που εσύ την πληρώνεις για να σου σερβίρει φραπέ απίστευτα ποσά , όταν σχολάσει δεν είναι υποχρεωμένη ούτε να σε κοιτάξει;
Ή σημαίνει ότι κάποια κοπέλα που ΠΛΗΡΩΣΕΣ να την πηδήξεις είναι "κτήμα" σου και μετά την παροχή της υπηρεσίας;
Ας μην μπερδεύουμε το επαγγελματικό με το προσωπικό...Μια δουλειά κάνουν αυτές και εμείς αναζητούμε μια υπηρεσία την οποία πληρώνουμε αδρά...Αν μας χαλάει, ας μην το κάναμε...Αν μη τι άλλο έχουμε περισσότερες επιλογές από αυτές...Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
Διαφωνώ ότι κάνουν "μια δουλέια". At least not entirely. Πέραν του φραπέ, έχουν πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες... Οπότε άν ό άλλος δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι δουλειά...
Ακόμα και επί του φραπέος.