Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με την ίδια λογική πως ότι δημιουργεί χρήμα έιναι επάγγελμα και το νταβατζιλίκι επάγγελμα είναι και ο έμπορος ναρκωτικών επιχειρηματίας,

Επάγγελμα είναι η μόνιμη εργασία για βιοπορισμό, σύμφωνα με το λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη. Διαχωρίζεται σε νόμιμη εργασία και παράνομη. Υποθέτω ότι οι στρίπερς στην πλειοψηφία τους εκτελούν μια νόμιμη εργασία με μερικές παράνομες παραμέτρους (πχ φραπές).

Πάντως η παρανομία δεν σταματάει μια δραστηριότητα από το να είναι επάγγελμα. Μπορεί να την καταδικάζει ποινικά ή/και ηθικά, αλλά δεν σταματάει να είναι επάγγελμα.

Αυτά για την υπεραπλούστευση. Αγιοποίηση μου φαίνεται ότι κάνει όποιος θεωρεί ότι η στρίπερ έχει συναίσθημα (sensuality and feelings) κατά την διάρκεια της εργασίας κι όχι όποιος θεωρεί ότι είναι ψυχρή επαγγελματίας.

Επισκέπτης
Μετα τις τοποθετησεις των φιλων ροπαλοφορου κ στουντιαν....βγαζω το εξης συμπερασμα.....για το θεμα του στριπ.....

Αν εχεις τυχη διαβαινε.....κ αν εχεις κ περισσευμα χρηματων,μυαλου κ υπομονης....παιξε....βεβαια,το παιχνιδι ισως να ναι στημενο....αλλα βγαινεις λιγοτερο λαβωμενος με τα παραπανω προτερηματα....

Επισκέπτης
Επάγγελμα είναι η μόνιμη εργασία για βιοπορισμό, σύμφωνα με το λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη. Διαχωρίζεται σε νόμιμη εργασία και παράνομη. Υποθέτω ότι οι στρίπερς στην πλειοψηφία τους εκτελούν μια νόμιμη εργασία με μερικές παράνομες παραμέτρους (πχ φραπές).

Πάντως η παρανομία δεν σταματάει μια δραστηριότητα από το να είναι επάγγελμα. Μπορεί να την καταδικάζει ποινικά ή/και ηθικά, αλλά δεν σταματάει να είναι επάγγελμα.

Αυτά για την υπεραπλούστευση. Αγιοποίηση μου φαίνεται ότι κάνει όποιος θεωρεί ότι η στρίπερ έχει συναίσθημα (sensuality and feelings) κατά την διάρκεια της εργασίας κι όχι όποιος θεωρεί ότι είναι ψυχρή επαγγελματίας.

Στο μυαλο μου εισαι....ή μαλλον εγω ειμαι στο δικο σου....καθοτι εισαι κ μπαρμπακος....εγω ακομη νιανιαρο....χεχεχεχεχχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχε....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ο τυχόν παθιασμένος λαϊκός που τρώει απο τα αναγκαία του, φορτώνει που τον παθιάζουν και τον δουλεύουν. Ο πλούσιος ο κυριλέ, χόμπυ κάνει και είναι ψύχραιμος, δεν τον πονάνε τα έξοδα και δεν τρελένεται. Αυτό είναι. Δεν θέλει πάθος, καταντάει πρέζα.

Εδώ η αναφορά στα σωστά συμπεράσματα: "Αν εχεις τυχη διαβαινε... ..κ αν εχεις κ περισσευμα χρηματων,μυαλου κ υπομονης... .παιξε....β εβαια,το παιχνιδι ισως να ναι στημενο.... αλλα βγαινεις λιγοτερο λαβωμενος με τα παραπανω προτερηματα ....''

Επισκέπτης
Ο τυχόν παθιασμένος λαϊκός που τρώει απο τα αναγκαία του, φορτώνει που τον παθιάζουν και τον δουλεύουν. Ο πλούσιος ο κυριλέ, χόμπυ κάνει και είναι ψύχραιμος, δεν τον πονάνε τα έξοδα και δεν τρελένεται. Αυτό είναι. Δεν θέλει πάθος, καταντάει πρέζα.
Μην εισαι σιγουρος οτι δν τρελαινεται......ο πλουσιος....ο κυριλλε...ο ετσι...ο αλλιως.....τρελενεται χειροτερα.....ισως σπανιοτερα....αλλα οταν συμβει....την παταει για τα καλα....βεβαια δν ποναει για χαμενα λεφτα αλλα μονο για την ''πατημενη'' του καρδια....ενω το φτωχαδακι...ο μεροκαματιαρης...ο ετσι...ο αλλιως....ποναει περισσοτερο...γιατι ποναει πολυπλευρα...

Αυτα τα ολιγα...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κοίτα, και ο γιός του Ανιέλι αυτοκτόνησε απο μία γέφυρα έχοντας καταπιεί ένα κιλό κόκα. Και ο Μαυρολέων έγεινε Ταλιμπάν και βρέθηκε ασβεστωμένος στο Πακιστάν.
Όμως ο πλούσιος έχει την υλική δυνατότητα να καεί δοκιμαστικά και να ξανασκεφτεί ώριμα, ο φτωχός όχι. Απλά η φτώχια μας κρατάει στα συγκαλάμας ευκολότερα, είναι φυσικό τείχος. Ο πλούσιος έχει πολλά άλογα κάτω απο το καπώ και οφείλει στον ευατό του, άν τον νοιάζει, να είναι πιλότος.

Επισκέπτης
Όμως ο πλούσιος έχει την υλική δυνατότητα να καεί δοκιμαστικά και να ξανασκεφτεί ώριμα, ο φτωχός όχι. Απλά η φτώχια μας κρατάει στα συγκαλάμας ευκολότερα, είναι φυσικό τείχος. Ο πλούσιος έχει πολλά άλογα κάτω απο το καπώ και οφείλει στον ευατό του, άν τον νοιάζει, να είναι πιλότος.

Το μυαλο κ η ωριμοτητα του καθως κ η δυναμη του χαρακτηρα....νομιζω οτι ειναι τα φυσικα τειχη.......
Απ'τη στιγμη που μιλας για φτωχια κατι συνιφασμενο με τα λεφτα στην εποχη μας κ φυσικα στο θεμα μας...δν μπορεις να μιλας για φυσικο τειχος....αφου παιζει στον χωρο των υλικων....
Επισης...ο πλουσιος....αν υποθεσουμε οτι δν συμβουλευεται απο κανεναν...κ κανει οτι τον φωτιζει ο Θεος κ το μυαλο του....πρωτα χτυπαει το κεφαλι του....κ μετα σκεφτεται ωριμοτερα....πρωτα παθαινει κ μετα μαθαινει απλουστερα...κ αυτο γιατι ? γιατι πολυ απλα...δν νιωθει καθημερινα τον εντονο φοβο του τι γινεται αυριο.....αν εχεις λυσει το αυριο σου....τοτε δοκιμαζεις/παιζεις....κ αρα χτυπας...κ αρα μαθαινεις....κ συνεπως σκεφτεσαι ωριμοτερα αφου εχεις παθει...Ομως τι να το κανεις....αν ειναι καθε φορα που θες να μαθεις κατι νεο....να πρεπει να τσακιζεσαι.....πηγαινε για υπνο καλυτερα!!!! ;) ;) ;) ;)
Οποτε....καλυτερα να μασας.....παρα να κανεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην εισαι σιγουρος οτι δν τρελαινεται......ο πλουσιος....ο κυριλλε...ο ετσι...ο αλλιως.....τρελενεται χειροτερα.....ισως σπανιοτερα....αλλα οταν συμβει....την παταει για τα καλα....βεβαια δν ποναει για χαμενα λεφτα αλλα μονο για την ''πατημενη'' του καρδια....

Ετσι ειναι..Εκει που εχεις παρει Phd στα θεωρητικα και εχεις και μερικες χιλιαδες ωρες πτησεως, κατι τυχαινει και σβηνει ο κινητηρας..και παιφτεις..και παιφτεις...Και λες, εγω ρε πουστη μου ? Και πελαγωμενος τρεχεις να ανοιξεις το manual στο κεφαλαιο " πως να μην σπασετε παιφτοντας το κεφαλι σας."

Επισκέπτης
Καλα mclein...αυτο με τα κεφαλια πως μας ηρθε ετσι ?

Παραξενη η ζωη βρε παιδι μου, πολυ παραξενη..

Επισκέπτης
Ετσι ειναι..Εκει που εχεις παρει Phd στα θεωρητικα και εχεις και μερικες χιλιαδες ωρες πτησεως, κατι τυχαινει και σβηνει ο κινητηρας..και παιφτεις..και παιφτεις...Και λες, εγω ρε πουστη μου ? Και πελαγωμενος τρεχεις να ανοιξεις το manual στο κεφαλαιο " πως να μην σπασετε παιφτοντας το κεφαλι σας."

Μονο με αλεξιπτοτο.....αλλα ξερεις να το ανοιγεις ή θα τρεχεις παλι στο μανιουαλ ??? Κ αν δεν δουλεψει το κουμπι αυτοματης εκτιναξης...ξερεις να σπασεις το τζαμι του μαχητικου....???

Εδω σε θελω μαγκα μου......

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φιλε Μακ, πάντα σε έναν υπερβατικό χαρκτήρα τα τείχη θα είναι τελικά, πνευματικά. Όμως σε μία υλιστική εποχή, η οικονομική δυνατότητα ορθώνεται κυριολεκτικά σαν φυσικό τείχος σε πολλές δραστηριότητες. Πάραυτα μην ξεχνάς ότι στο θέμα μας, το παιχνίδι γίνεται συνδιαστικά απο πολλούς φτωχούς και ελάχιστους πλούσιους. Ο φτωχός ωστόσο έχει το πλεονέκτημα της συλλογικότητας. Έτσι και προέκυψε πχ το φραπεδάκι. Εξού και τα καταστήματα αυτά είναι στημένα σε λαϊκή πρακτική και βάση. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες... Η διπλανή παρέα μιλάει μια γνώριμη γλώσσα...χμμμ... Αλβανικά;

Επισκέπτης
Μclein, τo λογοπαιγνιο σου δεκτο και απο-δεκτο..lol

Συμ-πτωσεις απο τα 30,000 ποδια..!!

Τωρα θυμηθηκα το σχετικο ανεκδοτο..

Και αν δεν ανοιξει στα 30,000 ποδια ?
Ε..θα ανοιξει στα 20,000..
Και αν δεν ανοιξει ουτε στ 20,000 ?
Ε..θα ανοιξει στα 5,000 ποδια
Και αν δεν ανοιξει ουτε εκει ?
Ε..θα ανοιξει στα 10 ποδια ...
Και αν δεν ..??
Ωχ μωρε αδελφε μου, δεν μπορεις να πηδηξεις απο τα 10 ποδια ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επάγγελμα είναι η μόνιμη εργασία για βιοπορισμό, σύμφωνα με το λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη. Διαχωρίζεται σε νόμιμη εργασία και παράνομη.

Αυτό είναι αστείο

Αγιοποίηση εννούσα το απλά κάνει ένα επάγγελμα.
Μιας και το είπες όμως. Δηλάδή μετά από τόσο καιρό στα strip πιστεύεις ότι δεν έχουν και συναισθήματα, έστω και με τις ώρες/ καταστάσεις τους; Διευκολύνει να το πιστεύεις αυτό. Έχω μπει και μπαίνω στο παιχνίδι όλων των παραμέτρων, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πολύ φασαρία για το τίποτε. Τελικά δεν έμαθα ούτε που πάνε οι στρίπερς για καφέ , ούτε και αν κάνουν επάγγελμα ή κάτι άλλο που μου διέφυγε. Μήπως να ρωτήσουμε τις ίδιες να΄μας πουν τι κάνουν? Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι πως δουλεύουν και μάλιστα δουλεύουν όλους εμάς κι ακόμα καλύτερα μας δουλεύον εισ γνώσιν μας. Στο βασίλειο του ψέμματος ο ψεύτης δεν κατηγορείτε ποτέ για το ψέμα του. Μασ πουλάνε λοιπόν το παραμύθι τους και εμείς απλώς πρέπει να το απολαύσουμε κι όχι να ψάχνουμε αλήθειες. Τώρα επειδή είναι κι αυτές άνθρωποι με συναισθήματα μπορεί στη πορεία τους και κάποιον να τον αγαπήσουν η έστω να νοιώσουν κάτι παραπάνω αλλά αυτό θα βγει στη πορεία και έξω απο το μαγαζί. Αλλά αν αγαπήσουν κάποιον δεν μπορεί να αγαπήσουν και τον επόμενο που θα κάτσουν δίπλα του. Γι αυτο διασκεδάστε μαζί τους παίξτε το παιχνίδι τους , η ακόμα κυνηγήστε τ' όνειρο μαζί τους κι αν αποτύχετε ίσως να μην φταέι μόνο εκείνη.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ θα το εξετάσω το θέμα στρίπερς/επάγγελμα/συναίσθημα  κάτω από μια φροϋδική οπτική. Ελπίζω να μην αναθερμάνω συζητήσεις περί πτυχίων και προσόντων και ικανοτήτων. Όποιος θέλει τα επεξεργάζεται, όποιος τα θεωρήσει ηλιθιότητες και φληναφήματα ημιμαθούς, καθόλου δε θα με προσβάλλει.
Κατά Freud λοιπόν, παράλληλα με τη συνειδητή ζωή μας, υπάρχουν σύμπαντα προσυνειδητά και ασυνείδητα. Υπό συνθήκες εύρυθμης ψυχικής λειτουργίας υπάρχει μια δυναμική ισορροπία μεταξύ τους. Η δύναμη που είναι υπεύθυνη για την προσυνειδητή και ασυνείδητη λειτουργία είναι η ηδονιστική βαρύτητα, η οποία με την ωρίμανση και την ολοκλήρωση της προσωπικότητας μετασχηματίζεται σε ενέργεια κοινωνικής προσαρμογής.
Διάφορες αιτίες μπορούν να καταστήσουν το μετασχηματισμό αυτό αδύνατο. Στις περιπτώσεις αυτές αναλαμβάνει δράση η συνείδηση που τις απωθεί στο ασυνείδητο [Es], απ΄ όπου επηρεάζουν τη συμπεριφορά του Υποκειμένου [Ich]. Έχουμε επομένως ένα δίπολο: έλξη προς την ηδονή-αποστροφή.
Σε «επαγγέλματα» όπως οι στρίπερς, οι πουτάνες και άλλα συναφή, η απώθηση των ηδονιστικών ροπών είναι ελειμματική. Αυτό συνεπάγεται μια ανάδυση στο πεδίο του συνειδητού επιθυμιών , που στην πλειοψηφία των άλλων ανθρώπων είναι εξορισμένες στο ασυνείδητο. Φυσικά οι επιθυμίες αυτές είναι αλλοιωμένες από τα κοινωνικά και ηθικά πρότυπα, που διαμορφώνουν το Υπερ Εγώ [Uber Ich].
Ας περάσουμε και σε πιο προσωπικά συμπεράσματα.
Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
Ζητάτε από αυτά τα πλάσματα τι; Την περίσσεια του ελείμματός τους; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορεί να μην έχετε τα εφόδια αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζετε τους κανόνες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάλο BlueVertigo, καλό. Ελαφρώς υποβοηθητικό, όπως και τα υπόλοιπα, για εμάς που έχουμε κάποια ηλικία και γνωρίζουμε ήδη τα περισσότερα αλλά καλό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ θα το εξετάσω το θέμα στρίπερς/επάγγελμα/συναίσθημα  κάτω από μια φροϋδική οπτική. Ελπίζω να μην αναθερμάνω συζητήσεις περί πτυχίων και προσόντων και ικανοτήτων. Όποιος θέλει τα επεξεργάζεται, όποιος τα θεωρήσει ηλιθιότητες και φληναφήματα ημιμαθούς, καθόλου δε θα με προσβάλλει.
Κατά Freud λοιπόν, παράλληλα με τη συνειδητή ζωή μας, υπάρχουν σύμπαντα προσυνειδητά και ασυνείδητα. Υπό συνθήκες εύρυθμης ψυχικής λειτουργίας υπάρχει μια δυναμική ισορροπία μεταξύ τους. Η δύναμη που είναι υπεύθυνη για την προσυνειδητή και ασυνείδητη λειτουργία είναι η ηδονιστική βαρύτητα, η οποία με την ωρίμανση και την ολοκλήρωση της προσωπικότητας μετασχηματίζεται σε ενέργεια κοινωνικής προσαρμογής.
Διάφορες αιτίες μπορούν να καταστήσουν το μετασχηματισμό αυτό αδύνατο. Στις περιπτώσεις αυτές αναλαμβάνει δράση η συνείδηση που τις απωθεί στο ασυνείδητο [Es], απ΄ όπου επηρεάζουν τη συμπεριφορά του Υποκειμένου [Ich]. Έχουμε επομένως ένα δίπολο: έλξη προς την ηδονή-αποστροφή.
Σε «επαγγέλματα» όπως οι στρίπερς, οι πουτάνες και άλλα συναφή, η απώθηση των ηδονιστικών ροπών είναι ελειμματική. Αυτό συνεπάγεται μια ανάδυση στο πεδίο του συνειδητού επιθυμιών , που στην πλειοψηφία των άλλων ανθρώπων είναι εξορισμένες στο ασυνείδητο. Φυσικά οι επιθυμίες αυτές είναι αλλοιωμένες από τα κοινωνικά και ηθικά πρότυπα, που διαμορφώνουν το Υπερ Εγώ [Uber Ich].
Ας περάσουμε και σε πιο προσωπικά συμπεράσματα.
Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
Ζητάτε από αυτά τα πλάσματα τι; Την περίσσεια του ελείμματός τους; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορεί να μην έχετε τα εφόδια αλλά τουλάχιστον ας γνωρίζετε τους κανόνες.

Και μετά έχεις το Βάσο να σου λέει ότι η στριπτιτζού δεν κάνει επάγγελμα...Είδες τί επιστημονικό υπόβαθρο απαιτεί το πέταγμα της κυλότας;
Σε λίγο καιρό για να τις προσλάβουν, στη συνέντευξη θα τις ζητάνε TOEFL, GMAT, MSc στην Ψυχολογία (και διπωματική στην ψυχοσύνθεση του υποψηφίου θύματος) και κανά LLM για την περίπτωση που κάνει ντου η αστυνομία!

Για να το θέσω πιο απλά, η στριπτιτζού "πατάει" στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε αρσενικό από την εποχή του αυστραλοπιθήκου, όταν του χαμογελάσει κάποιο θηλυκο: "Ρε μήπως γουστάρει;"....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Κάλο BlueVertigo, καλό. Ελαφρώς υποβοηθητικό, όπως και τα υπόλοιπα, για εμάς που έχουμε κάποια ηλικία και γνωρίζουμε ήδη τα περισσότερα αλλά καλό.
Αυτό,  κολλάει στην αναλυσή σου, Blue Vertigo;
Επιστημονικοποιώ την απαγοήτευση για να μη γίνομαι καραγκιόζης. Μαλακίες δηλαδή, αφού ούτε αυτό το καταφέρνω. Μη δίνεται σημασία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom