Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Αγαλματάκι με σεικερ και δυο γκόμενες asking for mercy στην Αιόλου
Δυνατό.
Αγαλματάκι με σεικερ και δυο γκόμενες asking for mercy στην Αιόλου
Δεν ειπατε που πανε για καφε!δεν αναφερατε ονοματα καφετεριων για να παω με τον υπερτατο χιστι πιτσιλιστι να τις πιτσιλισω την ωρα που καταπινουν γουλια γουλια τον εσπρεσσο τους!και τί δεν θα δινα για ενα τετοιο πιτσιλισμα μπροστα στα αποσβολωμενα βλεμματα των πελατων-περαστικων!να χυνω στην μαπα την στριπτητζου μουνα και στα παπαρια μου μετα!
ʼλλο ήταν το σημαντικό στοιχείο του μηνύματος όμως. Κάνε focus vaso. Πιες ένα φραπεδάκι γιατί ρετάρεις. See you later...
Μάταια κάθε προσπαθειά μας...
βεβαια ως τοτε ειναι λιγο ματαιη η προσπαθεια σας να μου δημιουργησετε μια φραπεδοενοχη ειτε αυτη εκτυλισσεται στα γνωστα ιδρυματα ειτε σε κανονικες φραπετεριες.......
Το αδιαβροχο ξεχασες.....οχι μονο για τη βροχη....αλλα κ γιαααα.......Αντιθέτως, μήπως χρειάζεσαι σπόνσορα; Σκέψου το, μπλουζακια, σεικερ, ειδική σειρά ρούχων (και εσωρούχων). Γιατί ο καλός φραπεδιάρης είναι ο προετοιμασμένος
Προσοχη λερωνει πιτσιλωντας.....ή τυφλα να χει το γ@μησι αν πετυχει η μαλακια....κλπ κλπ.....Όχι στη φραπεδοαναστροφή! Ναι στην φραπεδοανατροφή!
Καλό σε μπλουζάκι;
Αντιθέτως, μήπως χρειάζεσαι σπόνσορα; Σκέψου το, μπλουζάκια, σεικερ, ειδική σειρά ρούχων (και εσωρούχων). Γιατί ο καλός φραπεδιάρης είναι ο προετοιμασμένος
Όχι στη φραπεδοαναστροφή! Ναι στην φραπεδοανατροφή!
Καλό σε μπλουζάκι;
Όχι αδιάβροχο ρε mclein. Είναι εντελώς ντεκαβλέ. Έχω στο νου κατι πιο σικάτο, που δε θα υπερτονίζει και θα συνυπάρχει, λειτουργικό μεν αλλά και κομψό. Αλλά χρειάζομαι και ρεκλάμα και φίρμα. Ορίστε! Μια hi-tech στολή style Κυνηγού - χαμαιλέων. Ταλεντάρα. Πότε υπογράφουμε;ο καλος ο φραπεδιαρης ειναι αυτος που δεν αναγνωριζεται ευκολα απο τις "επαγγελματιες"(το ακουσαμε και αυτο) στριππερς!και πιστεψε με σε σχεση με αλλους γνωστους φραπεδοκαυλευουμπες του σαιτ δεν ειμαι και τοσο αναγνωρισιμος.....οι κινησεις μου ειναι ιδιες με του χαμαιλεωντα!
Αυτό είναι αστείο
Αγιοποίηση εννούσα το απλά κάνει ένα επάγγελμα.
Μιας και το είπες όμως. Δηλάδή μετά από τόσο καιρό στα strip πιστεύεις ότι δεν έχουν και συναισθήματα, έστω και με τις ώρες/ καταστάσεις τους; Διευκολύνει να το πιστεύεις αυτό. Έχω μπει και μπαίνω στο παιχνίδι όλων των παραμέτρων, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.
Για να το θέσω πιο απλά, η στριπτιτζού "πατάει" στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε αρσενικό από την εποχή του αυστραλοπιθήκου, όταν του χαμογελάσει κάποιο θηλυκο: "Ρε μήπως γουστάρει;"....
Σε «επαγγέλματα» όπως οι στρίπερς, οι πουτάνες και άλλα συναφή, η απώθηση των ηδονιστικών ροπών είναι ελειμματική. Αυτό συνεπάγεται μια ανάδυση στο πεδίο του συνειδητού επιθυμιών , που στην πλειοψηφία των άλλων ανθρώπων είναι εξορισμένες στο ασυνείδητο. Φυσικά οι επιθυμίες αυτές είναι αλλοιωμένες από τα κοινωνικά και ηθικά πρότυπα, που διαμορφώνουν το Υπερ Εγώ [Uber Ich].
Ας περάσουμε και σε πιο προσωπικά συμπεράσματα.
Ότι βρίσκεται στο πεδίο του συνειδητού είναι καταδικασμένο σε φθορά, γιατί η συνείδηση είναι καταδικασμένη να λειαίνεται από την χρονική εμπειρία. Στην περίπτωση συνεπώς των αγαπημένων μας στρίπερς, έχουμε πλάσματα [οντότητες αν προτιμάται, γιατί θα χρησιμοποιήσουμε Πλατωνικούς όρους] με επιπεδωμένο θυμικό, αμβλυμμένο βουλητικό και ισορροπιστικά υπερτροφικό (υπο)λογιστικό.
οχι δεν ειναι!o vasos ηταν ο MAIDES.lampros,MAN OF MASSAGE!
Ο vasos είναι πια ΙΔΕΑ... Όχι απλά 1,2,4,8 nicknames...
Studian ήμαστε αρκετά μεγάλοι και οι δύο ώστε να καταλαβαίνουμε και να μην παίζουμε με τις λέξεις. Το να εξοβελίζεις θεωρητικά το συναίσθημα ή την ανθρώπινη αδυναμία ακόμη, για τη μία πλευρά δεν παύεις την ύπαρξή του. Θεωρώ αδύνατο για εσένα, από πλευράς χρόνου και ποσότητας, να μην έχεις τύχει σε συμβάντα προσωπικά ή άλλα που καταδεικνύουν κατ' ελάχιστο έστω και την άλλη πλευρά τους ακόμα και εν εργασία και για "τους πελάτες".