Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Studian είμαστε αρκετά μεγάλοι και οι δύο ώστε να καταλαβαίνουμε και να μην παίζουμε με τις λέξεις. Το να εξοβελίζεις θεωρητικά το συναίσθημα ή την ανθρώπινη αδυναμία ακόμη, για τη μία πλευρά, δεν παύεις την ύπαρξή του. Θεωρώ αδύνατο για εσένα, από πλευράς χρόνου και ποσότητας, να μην έχεις τύχει σε συμβάντα προσωπικά ή άλλα που καταδεικνύουν κατ' ελάχιστο έστω και την άλλη πλευρά τους ακόμα και εν εργασία και για "τους πελάτες".

Απάντησε ο str81977 με το παρακάτω:
Για να το θέσω πιο απλά, η στριπτιτζού "πατάει" στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε αρσενικό από την εποχή του αυστραλοπιθ ήκου, όταν του χαμογελάσει κάποιο θηλυκο: "Ρε μήπως γουστάρει;"....

Αν εσύ βεβαιώθηκες κάποιες στιγμές ότι γούσταρε, εγώ δεν βεβαιώθηκα ποτέ. Γι' αυτό έχω πάψει να κάνω το ερώτημα πια.

Το έχω πει πολλές φορές. Ούτε τις καβλώνω, ούτε τις κάνω να χύνουν (στο μαγαζί), ούτε με ερωτεύονται. Κάποιες με συμπαθούν, με εκτιμούν και περνάνε καλά μαζί μου, εντός και εκτός του μαγαζιού ή/και του κρεβατιού. Κάποιες τις συμπαθώ κι εγώ, κάποιες (λιγότερες) τις εκτιμώ, κάποιες είναι ή υπήρξαν φίλες μου. Αλλά μέχρι εκεί.

Ούτε το συναίσθημα εξοβελίζω, ούτε την ανθρώπινη αδυναμία. Αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει γιατί έχει ανάγκη και γιατί ξέρει τι σημαίνει πείνα (που εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε) τα βάζει στην άκρη αυτά. Γιατί είναι κολλημένος στον τοίχο και αυτό το θυμάται κάθε μέρα, κάθε ώρα. Είναι μια πραγματικότητα που την γράφει η κάθε μάρκα χορού ή ποτού που πιάνει στα χέρια της. Απλώς πιστεύει ότι αν οι μάρκες γίνουν πάρα πολλές θα ξεκολλήσει από τον τοίχο και τότε όλα θα είναι όπως η ζωή στις ταινίες που έβλεπε στα παιδικά της χρόνια.

Μόνο που οι μάρκες δεν είναι ποτέ αρκετές.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για να το θέσω πιο απλά, η στριπτιτζού "πατάει" στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε αρσενικό από την εποχή του αυστραλοπιθ ήκου, όταν του χαμογελάσει κάποιο θηλυκο: "Ρε μήπως γουστάρει;"....

Αν εσύ βεβαιώθηκες κάποιες στιγμές ότι γούσταρε, εγώ δεν βεβαιώθηκα ποτέ. Γι' αυτό έχω πάψει να κάνω το ερώτημα πια.

Το έχω πει πολλές φορές. Ούτε τις καβλώνω, ούτε τις κάνω να χύνουν (στο μαγαζί), ούτε με ερωτεύονται. Κάποιες με συμπαθούν, με εκτιμούν και περνάνε καλά μαζί μου, εντός και εκτός του μαγαζιού ή/και του κρεβατιού. Κάποιες τις συμπαθώ κι εγώ, κάποιες (λιγότερες) τις εκτιμώ, κάποιες είναι ή υπήρξαν φίλες μου. Αλλά μέχρι εκεί.

Ούτε το συναίσθημα εξοβελίζω, ούτε την ανθρώπινη αδυναμία. Αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει γιατί έχει ανάγκη και γιατί ξέρει τι σημαίνει πείνα (που εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε) τα βάζει στην άκρη αυτά. Γιατί είναι κολλημένος στον τοίχο και αυτό το θυμάται κάθε μέρα, κάθε ώρα. Είναι μια πραγματικότητα που την γράφει η κάθε μάρκα χορού ή ποτού που πιάνει στα χέρια της. Απλώς πιστεύει ότι αν οι μάρκες γίνουν πάρα πολλές θα ξεκολλήσει από τον τοίχο και τότε όλα θα είναι όπως η ζωή στις ταινίες που έβλεπε στα παιδικά της χρόνια.

+1....

Και για να προχωρήσω λίγο τη σκέψη του Στούντιαν, πριν μπώ σε στριπτιτζάδικο, επαναλαμβάνω μονότονα στον εαυτό μου "Είσαι ένα πορτοφόλι"...
Και όταν ανακύπτει το ερώτημα "Ρε μήπως γουστάρει" (είπαμε, ενστικτωδώς) η απάντηση είναι μονίμως γυρισμένη στο "ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..."
Κάτι σαν αυτόματος τηλεφωνητής της ψυχής...
Απλά μαθήματα συναισθηματικής πειθαρχίας...

Από εκεί και πέρα κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του..Όλοι μπορούμε να την πατήσουμε εκεί μάλιστα που δεν το περιμένουμε και μεταξύ μας, άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις.

Αλλά δεν είναι ανάγκη να βγάζεις στη φόρα αυτά σου τα κουμπιά και το κυριότερο, να μη δέχεσαι το αυτονόητο και το οφθαλμοφανές...
Και αν νιώθεις ότι κάποιες καταστάσεις είναι πέρα από τις δυνάμεις σου (ψυχικές και οικονομικές) τότε φρόντισε να μην εκτεθείς σε αυτές.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αλλά όταν ο άνθρωπος δουλεύει γιατί έχει ανάγκη και γιατί ξέρει τι σημαίνει πείνα (που εγώ κι εσύ δεν ξέρουμε) τα βάζει στην άκρη αυτά. Γιατί είναι κολλημένος στον τοίχο και αυτό το θυμάται κάθε μέρα, κάθε ώρα. Είναι μια πραγματικότητα που την γράφει η κάθε μάρκα χορού ή ποτού που πιάνει στα χέρια της. Απλώς πιστεύει ότι αν οι μάρκες γίνουν πάρα πολλές θα ξεκολλήσει από τον τοίχο και τότε όλα θα είναι όπως η ζωή στις ταινίες που έβλεπε στα παιδικά της χρόνια.

Κάποτε ρώτησα κάποια, για μια άλλη όπου μεταξύ τους υπήρχε έχθρα αλλά με εμένα both ok. Πέραν των υπολοίπων μου απαντά, όταν της είπα οτί δεν ξέρω αν φτάνουν τα λέφτα που βγάζω( :jerking: νέος) " Κοίταξε να δεις η (τάδε) έχει βγάλει τόσα λεφτά που ούτε στο όνειρό σου δεν έχεις δει, γι' αυτό άστο αυτό και προχώρα"(η ίδια μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις)
Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Κατά περίπτωση αν θ?ς

Επισκέπτης

Τελικα εισαι ετη φωτος μπροστα.........Καπου εκει θα ηθελα να φτασω....αλλα εκτος του οτι ειμαι πολυ μικρος κ δν εχω τοσες εμπειριες....δν εχω ακομη την ικανοτητα να γραφω οπως εσυ....παντως ταιριαζουν τα μυαλα μας....
Διπλα τα συγχαρητηρια μου.....!!!!!!!!!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στις καλές εποχές του Million Dollars και Diamonds (εποχή Χρηματιστηρίου) ξέρεις πόσα έβαζε στην άκρη μια στρίπερ στο 6μηνο που είχε συμβόλαιο; 6000-7000$! Κι αυτό είναι καρατσεκαρισμένο.

Στα 13 χρόνια που πηγαίνω σε στριπ έχω γνωρίσει πολλές που ήταν στα λόγια πλούσιες. Μόνο μια όμως που πραγματικά είχε βγάλει λεφτά. Είχε μαζέψει σε 4 χρόνια 340.000?!!!! Κάνοντας όμως κυριολεκτικά το σκατό της παξιμάδι. Απίστευτες οικονομίες. Τρεφόταν με παξιμάδι και γιαούρτι.

Η μέση στρίπερ βγάζει 2-2,5 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αν πιεστεί πολύ κάποιες περιόδους μπορεί να φτάσει τις 3 χιλιάδες. Μιλάω για τη μέση στρίπερ έτσι. Αν αυτά τα θεωρείς πολλά τότε πάσο. Λάβε υπόψη όμως ότι δεν έχουν τίποτα πίσω. Ούτε οικογένεια να τις στηρίξει σε όποια δυσκολία (υγεία κλπ), ούτε περιουσία σοβαρή, ούτε τίποτα. Αυτό εννοώ όταν λέω με την πλάτη στον τοίχο.

Επισκέπτης
Η μέση στρίπερ βγάζει 2-2,5 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αν πιεστεί πολύ κάποιες περιόδους μπορεί να φτάσει τις 3 χιλιάδες. Μιλάω για τη μέση στρίπερ έτσι. Αν αυτά τα θεωρείς πολλά τότε πάσο. Λάβε υπόψη όμως ότι δεν έχουν τίποτα πίσω. Ούτε οικογένεια να τις στηρίξει σε όποια δυσκολία (υγεία κλπ), ούτε περιουσία σοβαρή, ούτε τίποτα. Αυτό εννοώ όταν λέω με την πλάτη στον τοίχο.
H μεση στριπερ....οπως τα λες ειναι.....παιρνει απο (2.000-4.000)?.....
Βεβαια...καθαρα στο χερι δν μενουν πολλα....αν αναλογιστουμε...τα εξης...
Ενοικιο...ασφαλεια....φαγητο....ρουχα....κλπ κλπ κλπ.....ας μη βαλουμε κ αυτες που στελνουν λεφτα στην πατριδα.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάποιες που ξέρω έχουν από όλα (και 4000?+), διαπιστωμένο λόγω θαμωνίασης.
Και έγω ξέρω μία που είπε(?) οτί χάλασε τις οικονομίες της (200.000).
Ειναι και θέμα... τζόγου ίσως. Το παίζω (ελπίζω καλύτερα)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Εστω λοιπόν οτι ερωτευθήκατε μια στριπτιζού! Και θα πονεσετε και θσ κλαψετε γιατι αυτα εχει ο Ερωτας. Δηλαδη με την καθε "κανονικη" γυναικα δεν συμβαίνει αυτό?
Δεν εχουμε ξενυχτήσει-παρακαλέσει-απειλήσει-πονεσει? Μη μου πειτε οχι... γιατι αν μου πειτε οχι δεν θα διαβαζατε αυτο το thread αρα λετε ψεματάκια!
Γιατι ενα αλλο προαιώνιο θεσφατο ειναι το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΤΗ
Κανενας αντρας δεν μενει ασυγκινητος στο σεναριο που του δινει τον ρολο του sir Lancelot...-ναι λοιπόν Λουντμιλα πιασε το χερι μου και εγω θα σε βγαλω απο εδω μεσα απο τον βουρκο και θα σε βαλο σε μια κουνια με τραινταφυλλα διπλα μου-
... και εαν το πειτε πειστικα λιγες γυναικες θα αντισταθουν και ας μην το πιστευετε Αν και ειπε ο επιτιμος Μπουρδελιαρης Δον χουαν Καζανοβα, οταν κατηγορήθηκε οτι ελεγε ψεμματα στις γυναικες για να τις τραβηξει στο κρεββατι του {οταν ειμαι ερωτευμενος λεω παντα αληθεια} αλλα απλα ο ερωτας του τραβουσε λιγο!
Τωρα θα μου πειτε λιγο τα ποτα λιγο τα φωτα λιγο το θλιμμενο βλεμμα και η χαδιαρικη φωνουλα που σου λεει "πουπτσικ μονο εσυ μου αρεσεις απο εδω μεσα" δεν θελει και πολυ για να ξυπνησει ο Ιπποτης μεσα μας... και αντε να τρεχουμε να σκοτώνουμε δρακους.
Ε αλλες θα μας προδωσουν αλλες θα τις προδώσουμε τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.
Αυτο ομως που πιστευω εγω οτι τυραννα πολλους απο εμας ειναι το εξης:
"Πιστευουμε οτι τις στιπτιζουδες , τις ταυλανδες τις κουβανες και αλλες μειονότητες τις εχουμε περισσότερο τους χεριου μας. Γιατι την Ελληνιδα εαν ειναι γκομενα και εχει κυκλοφορήσει ΔΕΝ την τουμπαρεις ευκολα... δεν σου καθεται εαν δεν γουσταρει. Ευκολα σου καθονται τα απελπισμενα μπαζα. Και με τις "ξενες" γκομενες απο τα στριπτιζαδικα η απο το κο σαμουι ειμαστε πιο σιγουροι . ειναι σε μειονεκτικη θεση αρα πιο ευαλωτες σε υποσχεσεις και αερολογιες. και ειναι και πιο ομορφες.
Αντρες μην παραμυθιαζεστε απο τις μεταφεμινιστικες μαλακιες της εποχης μας.
Το κυνηγι για γκομενες ειναι πόλεμος και στον πολεμο νικα ο πιο δυνατος και ο πιο εξυπνος. Απλα ο Αριστοκρατης πολεμιστης φερεται καλα στους αιχμαλώτους.

Count Vronsky
Γοης φιδιών και γυναικών και προστατης των κουτών και των αδυνατων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι λοιπόν Λουντμιλα πιασε το χερι μου και εγω θα σε βγαλω απο εδω μεσα απο τον βουρκο και θα σε βαλο σε μια κουνια με τραινταφυλλα διπλα μου-
... και εαν το πειτε πειστικα λιγες γυναικες θα αντισταθουν και ας μην το πιστευετε
Τωρα θα μου πειτε λιγο τα ποτα λιγο τα φωτα λιγο το θλιμμενο βλεμμα και η χαδιαρικη φωνουλα που σου λεει "πουπτσικ μονο εσυ μου αρεσεις απο εδω μεσα" δεν θελει και πολυ για να ξυπνησει ο Ιπποτης μεσα μας... και αντε να τρεχουμε να σκοτώνουμε δρακους.

:2funny: :2funny: :2funny: Μάλλον ανεμόμυλους

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ λέω απο το να τα χώνουμε εκεί, να αλλάξουμε πλεύση και να ρωτήσουμε τον Yorgos! Αυτός ξέρει να τα τρώει, σίγουρα, εγγυημένα, και με βαρβάτα μοντέλα του διεθνούς σταρ σύστεμ. :knockinb: :thumbsup: Yorgos rules.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το όνομα του μαλάκα του Βρόνσκυ γιατί το διάλεξες;  :2funny: Τέσπα.

Αυτο ομως που πιστευω εγω οτι τυραννα πολλους απο εμας ειναι το εξης:
"Πιστευουμε οτι τις στιπτιζουδες , τις ταυλανδες τις κουβανες και αλλες μειονότητες τις εχουμε περισσότερο τους χεριου μας. Γιατι την Ελληνιδα εαν ειναι γκομενα και εχει κυκλοφορήσει ΔΕΝ την τουμπαρεις ευκολα... δεν σου καθεται εαν δεν γουσταρει. Ευκολα σου καθονται τα απελπισμενα μπαζα. Και με τις "ξενες" γκομενες απο τα στριπτιζαδικα η απο το κο σαμουι ειμαστε πιο σιγουροι . ειναι σε μειονεκτικη θεση αρα πιο ευαλωτες σε υποσχεσεις και αερολογιες. και ειναι και πιο ομορφες.
Αντρες μην παραμυθιαζεστε απο τις μεταφεμινιστικες μαλακιες της εποχης μας.
Το κυνηγι για γκομενες ειναι πόλεμος και στον πολεμο νικα ο πιο δυνατος και ο πιο εξυπνος. Απλα ο Αριστοκρατης πολεμιστης φερεται καλα στους αιχμαλώτους.

Count Vronsky
Γοης φιδιών και γυναικών και προστατης των κουτών και των αδυνατων.

Το πλεονέκτημα του στριπτηζάδικου σε σχέση με την πραγματική ζωή είναι ότι εκεί η πρώτη επαφή είναι απείρως πιό εύκολη. Η μουνάρα που στην καφετέρια, αν της μιλήσεις, στην καλύτερη περίπτωση θα σε κοιτάξει υποτιμητικά, εκεί θα σου μιλήσει και θα κάτσει μαζί σου και θα σου πει και ωραία λόγια. Έτσι πιστεύουμε ότι επειδή κάναμε εύκολα το πρώτο βήμα, εξίσου εύκολα θα γίνουν και τα άλλα. Αμ δε!!!! Το πρώτο βήμα ήταν μέρος της επαγγελματικής σχέσης. Τα άλλα είναι εκτός αυτού του πλαισίου, άρα εμπίπτουν στους σκληρούς νόμους της πραγματικότητας.

Νόμος 1. Οι σχέσεις των δύο φύλων είναι πόλεμος όπως λέει ο κόμης.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ λέω απο το να τα χώνουμε εκεί, να αλλάξουμε πλεύση και να ρωτήσουμε τον Yorgos! Αυτός ξέρει να τα τρώει, σίγουρα, εγγυημένα, και με βαρβάτα μοντέλα του διεθνούς σταρ σύστεμ. :knockinb: :thumbsup: Yorgos rules.

Ο Yorgos είχε πει κάτι. Ich warte Yorgos :tickedoff:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6

χμμμ! Γιατι παντα μου αρεσε η Ιδεα να γυρναω απο την Μαχη μυρίζοντας μπαρουτι και εγγλεζικο καπνο, και να πινω βότκα με τους Ουσαρους φιλους μου απο το Πολεμος και Ειρηνη πανω στα πρεβαζια της Λεσχης Αξιωματικων....

Επισκέπτης

Το πλεονέκτημα του στριπτηζάδικου σε σχέση με την πραγματική ζωή είναι ότι εκεί η πρώτη επαφή είναι απείρως πιό εύκολη. Η μουνάρα που στην καφετέρια, αν της μιλήσεις, στην καλύτερη περίπτωση θα σε κοιτάξει υποτιμητικά, εκεί θα σου μιλήσει και θα κάτσει μαζί σου και θα σου πει και ωραία λόγια. Έτσι πιστεύουμε ότι επειδή κάναμε εύκολα το πρώτο βήμα, εξίσου εύκολα θα γίνουν και τα άλλα. Αμ δε!!!! Το πρώτο βήμα ήταν μέρος της επαγγελματικής σχέσης. Τα άλλα είναι εκτός αυτού του πλαισίου, άρα εμπίπτουν στους σκληρούς νόμους της πραγματικότητας.

Νόμος 1. Οι σχέσεις των δύο φύλων είναι πόλεμος όπως λέει ο κόμης.

Aπλα πραγματα..........Εχεις στυλ......εισαι εμφανισημος.....ξερεις να μιλας κ να λες κατι κ οχι να παπαρολογεις ????
Μπορεις να περασεις καλα....ειναι στο χερι σου.......βεβαια οπως εχω ξαναπει.....το χρημα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας.....ο οποιος κινει τα νηματα.....διαφορα νηματα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά μ'αυτά και μ'αυτά τη δουλειά δεν τη κάναμε πάλι. Μια εκδούλευση μας ζήτησε ο αρχειάνθρωπος και δεν του την κάναμε. Και επειδή καλιο αργά  παρα ποτέ, να πω για το Hotel Green Heel στο Παλαιό Ηράκλειο. Ωραίος χώρος  :knockinb:  και από ανοιξη μαζεύονται στη πισίνα και bar, οι των ΒΠ.(Το ξέρετε ότι έχουν μείνει έγκυοι από... πισίνα)

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
εχω πιει ηδη 2...τον ενα με την μαρινα το πρωι και τον αλλο με την μπιανκα πριν απο λιγο...για πες τωρα τι εννοεις?
Αιδοίο, ροδόχροο και ξανθωπά περιβαλλόμενο, ανατομικά συναφές  κυκλαδίτικου στενοσόκακου καταμεσής του Αυγούστου [λάβρο και πολυκαιρισμένο] υγραίνεται ηδυπαθώς παραπλεύρως του γνωστού studio.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μπορείς να με διαφωτίσεις λέγοντας ποιές είναι αυτές οι επιθυμίες που ανεβοκατεβαίνουν. ένα παράδειγμα επιθυμίας θα με βοηθούσε.

επίσης τι σημαίνει επιπεδωμένο θυμικό; τι σημαίνει αμβλυμένο βουλητικό; υπάρχει πρόβλημα να βούλωνται σωστά; Κι επίσης αφού το (υπο)λογιστικό είναι ισορροπιστικά υπερτροφικό που είναι το πρόβλημα με αυτό; Αφού δηλαδή βρίσκει ισορροπία;

Μερικές απορίες απλώς.
Είναι σαφές το κείμενο μέχρι και εκπαιδευτικά επαναλαμβανόμενο. Μια ανακρίβεια είναι το ισορροπιστικά, εννοούσα αντιρροπιστικά. Αρκετά απλό για σένα studian. Υπάρχει και η επιλογή να το θεωρήσεις παπαρολογία. Θα είμαι ο πρώτος που θα συμφωνήσει μαζί σου. Είμαι σε παιγνιώδη διάθεση πια μετά την κρίση της απογευματινής αμπελοφιλοσοφίας.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα που στην ευχη πανε για καφε ξερει κανεις ή θα διεκδικησετε το νομπελ "εμβαθυνσης στον εσωτερικο ψυχικο κοσμο του stripmaniac?" :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:μην φοβαστε πιο πριν θα περασω μια απο τον φουστανο για μια αλλαγη προσωπου και μετα θα σκασω μυτη οποτε δεν θα με γνωρισει καμμια τους! :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Vaso δηλαδη ολο λαδι και τηγανιτα τιποτα ?

Βy the way ακουω πως και αλλη δευτερατζα επιασε δουλεια στο γκολντ...και μου εχει φυγει η διαθεση για συνεντευξεις..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είπα παραπάνω και έχει extra facilities

Stories

Νέο!

Stories