Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σε  λυπόντουσαν και σου  τα  λέγανε .
Παρατατικός !
Διότι μετά  τα  όσα  έγιναν στην αλλοδαπή , τα  μέλη  αυτά  το ξανασκέφτηκαν !
νε αλα τα αλα μελι μινανε με το λιλι σατο χερι,κε δε ιταν κε θιμαρισιο το μελι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
καλο απογεβματακι σινντροφι...........
για σασ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο Παγκράτι  μαζεύει  και φοιτητόκοσμο .
Μένουνε  πολλές  κοπέλες  που  φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς !
Πάνε  και  στις  καφετέριες .
Πάνε  και στο πλησίον γυμναστήριο .
Αν και πολύς  ενδιαφέρον κόσμος  πάει  στο WEIDER του  Πειραιά .
Γενικά  όπου  είναι καλά  για  γνωριμίες .
Όταν  είσαι  φοιτητής  πρέπει να  βγάζεις  τα  έξοδά σου .

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μα ο Ελλην αγαπητέ έχει μάθει να πλερώνει το χαλκό ασήμι και το ασήμι χρυσάφι.....
γι αυτό θα είναι μονίμως "πένης"

Σε αυτο το 3ποντο, θα απαντησω με αυτουσια δηλωση καρα-αρχι-πουτανο-στριπτηζους μετα το Πασχα..Της το ορκιστηκα.

Αυτα..

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ακουστέ συνομιλία καλής στριποφίλης και συγγνώμη για το Αγγλικό αλλά είναι αναγκαίο γιατί φτιάχνει ρεαλιστική ατμόσφαιρα

«baby you don’t believe. You know (ονόματα δε λέμε) she find one stupid. He has one shop with the clothes and he has much money the malakas. He want him meet with her and she say she need to take some clothes. And the malaka he say good come to my shop and take. And she say that she must take me also because I am her friend and I don’t have clothes also. And the stupid he say is ok and we meet. He take to the shop and he say to the woman we take what we like. Hahaha we take baby from 1000 euro each and we go. He call and say we take very much and we must bring back. How stupid he is and we don’t bring back hahaha how big malakas he has. Of course we don’t bring back hahahahha.

Πέθανα στο γέλιο παιδιά και μετά μου λέτε ότι φταίνε αυτές….

Αφού υπάρχουν μεγάλα ζώα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ακουστέ συνομιλία καλής στριποφίλης και συγγνώμη για το Αγγλικό αλλά είναι αναγκαίο γιατί φτιάχνει ρεαλιστική ατμόσφαιρα

«baby you don’t believe. You know (ονόματα δε λέμε) she find one stupid. He has one shop with the clothes and he has much money the malakas. He want him meet with her and she say she need to take some clothes. And the malaka he say good come to my shop and take. And she say that she must take me also because I am her friend and I don’t have clothes also. And the stupid he say is ok and we meet. He take to the shop and he say to the woman we take what we like. Hahaha we take baby from 1000 euro each and we go. He call and say we take very much and we must bring back. How stupid he is and we don’t bring back hahaha how big malakas he has. Of course we don’t bring back hahahahha.

Αφού υπάρχουν μεγάλα ζώα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπάρχουν και μεγαλύτερα ζώα φίλε manos...
Μια ερώτηση μόνο πες μου πως ήταν Ρουμάνες να τρελαθώ... πεστο μου...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Με τρώει η περιέργεια να σε ρωτήσω και άλλα τώρα φίλε manosbeach αλλά θα σεβαστώ...
Α! ρε offsprings of great Prince Vlad Tepes λέμε ρεεεεεεεεε!!!!!
Καλά και ο άλλος τυχερός είναι αφού δεν του σήκωσαν ολόκληρο το μαγαζί...

Επισκέπτης
Βρε παιδιά,γιατί με κοροϊδεύετε ? Εσάς θα σας άρεσε να σας δουλεύω ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Ρε το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και έχω λιώσει στο γελιο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως έχουμε κοινές γνωστές manos γιατί το σκηνικό κάτι μου λέει...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Xm...κάτι θα κάνουμε και για σένα.

Πάντως ρε παίχτη...τις ίδιες γκόμενες πρέπει να "σπονσοράρουμε", γιατί από τότε που ξανaβγήκες σεριάνι, έχουν κοπεί τα SMS!!!  :rockon:

Επισκέπτης
Xm...κάτι θα κάνουμε και για σένα.

Δε νομίζω οτι υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου.Είμαι ο χειρότερος και ο καλύτερος εφιάλτης κάθε υποφήψιας γκόμενας,πόσο μάλλον ανοιχτού βιβλίου όπως πλέον οι πεινασμένες ξεβράκωτες.Ξέρεις πόσα παρακάλια για δανεικά υπάρχουν εκεί έξω ? Ξέρεις πόσες κάρτες απλήρωτες ? Ξέρεις πόσα ξανοίγματα ? Μην βλέπεις που παράτησες τις φίλες σου και απλά η μια έχει αξιοπρέπεια,η άλλη παίζει να σου χτυπήσει το κουδούνι με σοκολατάκια κ το μουνί τριαντάφυλλο στο πιάτο..άμα χρειαστέι.  :rockon:

Μέχρι και σπανακόπιτα πήγαμε και πήραμε απ'το σπίτι μιας φίλης μου πρόσφατα,για να μου δείξει πόσο νοικοκοιρά είναι (κ για να μη φάω σουβλάκια που είναι ανθυγειϊνά)! :2funny:

Πάντως ρε παίχτη...τις ίδιες γκόμενες πρέπει να "σπονσοράρουμε", γιατί από τότε που ξανaβγήκες σεριάνι, έχουν κοπεί τα SMS!!!  :rockon:

Αποκλείται,δεν μπορώ να πιστέψω οτι κεντράραμε στις ξεβράκωτες ενώ απέχαμε αρκετά στις άλλες. :2funny: :2funny:

Αν συμβαίνει αυτό,θα κλειστώ ξανά σπίτι μου να ξεπληρώσω το καγιέν τούρμπο με την ησυχία μου. :cheesy: :cheesy:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Αφού υπάρχουν μεγάλα ζώα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Αφού υπάρχουν μεγάλα ζώα

Ετσι ειναι καλα του κανανε του λαλακα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Tελείωσαν τα λεφτά χθες,έχεις να μου δανείσεις τίποτα μέχρι να πάρω το δώρο του Πάσχα ?  :2funny: :2funny:
Εύκολα....θα πάρεις τα δανεικά και θα αφήσεις τα κλειδάκια του αυτοκινήτου σου στον γραμματέα μου. Μόλις επιστρέψεις τα δανεικά, θα πάρεις πίσω τα κλειδιά. Απλά πράγματα.  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
θα ποσταρισ αφτο που σου εστιλα

Stories