Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
.....στους μυστηριώδεις μηχανισμούς που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται

O αντρικός εγκέφαλος, λειτουργεί μια χαρά. Είναι απόλυτα προβλέψιμος και ακολουθεί δεδομένα μοτίβα σκέψεων, δράσεων και αντιδράσεων.

Αυτό το broccoli που έχουν οι χαραμάδες στα κεφάλια τους και το ονομάζουμε επίσης εγκέφαλο, έχεις δίκιο...είναι μυστηριώδης η "μηχανική" του...για λογική δεν συζητάμε καν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακόμη  και  οι απλούστατες  βιοτικές  σχέσεις  , είναι πάντα  περίπλοκες  .

Γιατί βρε? Υπάρχει αντίδοτο για την περιπλοκότητα όλων των σχέσεων. Ειδικότερα για τις απλές σχέσεις.

Ονομάζεται "Η Επόμενη" και χορηγείται άνευ συνταγής!  :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
O αντρικός εγκέφαλος, λειτουργεί μια χαρά. Είναι απόλυτα προβλέψιμος και ακολουθεί δεδομένα μοτίβα σκέψεων, δράσεων και αντιδράσεων.

Και αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη των strip joints. Εάν δεν ήταν έτσι με τον αντρικό εγκέφαλο, δεν θα υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί βρε? Υπάρχει αντίδοτο για την περιπλοκότητα όλων των σχέσεων. Ειδικότερα για τις απλές σχέσεις.

Ονομάζεται "Η Επόμενη" και χορηγείται άνευ συνταγής!  :dancing:
Αναμφισβήτητα σωστό και εδώ είναι που συμφωνώ με τα λεγόμενα του κου Pur πως αν έχεις καθήσει με κορυφαίες δασκάλες "Η Επόμενη" φαντάζει παιχνιδάκι... αλλά επιμένω πως ποτέ δεν πρέπει να λές ποτέ
Και αυτό αποδεικνύεται από την ύπαρξη των strip joints. Εάν δεν ήταν έτσι με τον αντρικό εγκέφαλο, δεν θα υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά.
Υπέρ σωστό!!!!!!!
Με ξενίζει πάντως ο όρος strip joint διότι κατ'εμέ κωλόμπαρα παραμένουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η καλύτερη προσέγγιση είναι να τους πεις στα ίσα ότι ξέρεις πως δουλεύουν και να τους δώσεις να καταλάβουν πως δεν είσαι από τους μαλάκες . Το πιάνουν με την μία και η σχέση μπαίνει σε άλλη βάση……..

δεν τους το λες.
το καταλαβαίνουν από μόνες τους.
και αν δεν το καταλάβουν, το καταλαβαίνουν μια κι όξω όταν αρχιζουν οι γαμωμάνες....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είπαμε όπως και στο ανάλογο thread εμείς θα τις βοηθήσουμε κι αυτές να πάρουν σπίτια, αμάξια και ό,τι άλλο τραβάει η σκοτεινή και λάγνα ψυχή τους... μάλλον έχουν μέλλον λοιπόν

Θυμαμαι μια Ρουμανα που εκανα τσατ οταν ημουν Ντουμπαι. Μου ειπε οτι θα ερχοταν κατω να δουλεψει σε ενα ξενοδοχειο και λιγο λιγο μου πεταξε το παραμυθι οτι ειχε προβλμα με την εφορια και ηθελε 200€ να της δανεισω!!! Δεν παιζονται!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θυμαμαι μια Ρουμανα που εκανα τσατ οταν ημουν Ντουμπαι. Μου ειπε οτι θα ερχοταν κατω να δουλεψει σε ενα ξενοδοχειο και λιγο λιγο μου πεταξε το παραμυθι οτι ειχε προβλμα με την εφορια και ηθελε 200€ να της δανεισω!!! Δεν παιζονται!!!
τα 200Ε είναι η ταρίφα...
εμένα μου τα χε ζητήσει μια Μολδαβή για να πλερώσει τη ΔΕΗ.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Δάνεισέ  τα  , αλλά  πάρε  προκαταβολικά  τον τόκο !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και λίγα σου ζήτησε καπετάνιο μου...
Εμένα μου ζήτησε 3000 για να βάλει σιλικόνη...
Απίστευτες λέμε...
Αν και όπως είπε ο φίλτατος κος Pur αν έχεις κάτσει με δασκάλα κορυφή μαθαίνεις τις κακοτοπιές... και τις αποφεύγεις.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δάνεισέ  τα  , αλλά  πάρε  προκαταβολικά  τον τόκο !
Δεν παίζει δυστυχώς τέτοιο ενδεχόμενο κε Pur...
Άμα δαγκώσουνε οι σκύλες... δάγκώσανε σαν λυσσασμένες...
"Λυσσασμένες στα νύχια του τρόμου" αν ενθυμείσθε μία ταινία του Κρόνεμπεργκ... έ! αυτό είναι οι Ρουμάνες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ ρε παιδιά γιατί έχω σαν ταρίφα τα 500 του ενοικίου?
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ο  περσόνας  το έχει πει στο παρελθόν  και  να  τον ακούτε !
Ο τόκος  προπληρώνεται ! Αλλιώς  την  πατάς  όπως  ο πωλών  επί πιστώσει ! Και  εδώ  δεν έχεις  χρεώγραφα  για να  θεμελιώσεις  τις  απαιτήσεις  σου !
Επίσης  ο άνθρωπος  σας  λέει ότι όπου σε  βρούνε βαράνε .
Τέλος  σκέψου , όταν με  500 , πηδάς  κορυφαίο citytour για  ώρες  και με  φουλ πρόγραμμα , αξίζει  το αντίτιμο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom