You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 983
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.071
- Πόντοι
- 22.785
καβαλασ κ αγιασ ανισ στο καφ τιμεορεο πραμα να ισε σοφοσ, το θεμα ινε ποσ να ισε πλουσιοσ αλα τι καταλιλι στιγμι οταν ακομα σου σικονετε...
εφχαριστο πολι
νιχτεριδεσ βαμπιρ στιν ινδονισια,ετσι γενιουντε η αστικι μιθι...δεν πινουν καφε η στριπτητζουδες ειπαμε ρε.μονο αιμα πινουν.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειδικά αν μιλάμε για τις απογόνους του μεγάλου πρίγκηπα Vlad Tepes (Βλάντ Τσέπες γνωστότερος ως Δράκουλας) το αίμα θα στο πιούν μέχρι να σε στραγγίξουν (αφαίμαξη) ή σε μικρές δόσεις για να σε έχουν αιώνιο σκλάβο τους...δεν πινουν καφε η στριπτητζουδες ειπαμε ρε.μονο αιμα πινουν.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ειδικά αν μιλάμε για τις απογόνους του μεγάλου πρίγκηπα Vlad Tepes (Βλάντ Τσέπες γνωστότερος ως Δράκουλας) το αίμα θα στο πιούν μέχρι να σε στραγγίξουν (αφαίμαξη) ή σε μικρές δόσεις για να σε έχουν αιώνιο σκλάβο τους...
Οι παραδοσεις τηρουνται
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
ορεο πραμα να ισε σοφοσ, το θεμα ινε ποσ να ισε πλουσιοσ αλα τι καταλιλι στιγμι οταν ακομα σου σικονετε...
εφχαριστο πολι
Για σενα θα βρεθει καποια να την κερνας κοτο (και οχι ψαρι)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και πρέπει καπετάνιο μου γιατί λαός που δεν τηρεί τις παραδόσεις του... είναι λαός χωρίς μέλλον...Οι παραδοσεις τηρουνται
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μουρό μου τα με κεράσεις κοτό?Για σενα θα βρεθει καποια να την κερνας κοτο (και οχι ψαρι)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
και πρέπει καπετάνιο μου γιατί λαός που δεν τηρεί τις παραδόσεις του... είναι λαός χωρίς μέλλον...
Φοβερο μελλον εχουν αυτες μη συζητας
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Είπαμε όπως και στο ανάλογο thread εμείς θα τις βοηθήσουμε κι αυτές να πάρουν σπίτια, αμάξια και ό,τι άλλο τραβάει η σκοτεινή και λάγνα ψυχή τους... μάλλον έχουν μέλλον λοιπόνΦοβερο μελλον εχουν αυτες μη συζητας
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Αυτό εννοούσε ο KleinMein όταν έλεγε ότι τις σαμπάνιες τις πίνω μόνος μου.
Για δες εδώ !
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλε μου συμφωνω με τις παραπανω περιπτωσεις...Απο την εμπειρια την δικη μου καθως 2 φορες εχω κανει μινι σχεσεις (2 και 3 μηνων) με στριπερς καθως ''κυνηγω'' που και που τετοιες περιπτωσεις (χωρις να ειμαι πλουσιος) θα σου πω την πιο συχνη περιπτωση που ξεχασες να γραψεις...
Ειναι η περιπτωση η κοπελα να ειναι καινουρια (το πολυ 1-2 εβδομαδες) στην Αθηνα και να θελει εναν τυπο ο οποιος να εχει αμαξι, να μην ειναι λιγουρι, να ειναι ευγενικος-διακριτικος και να της πληρωνει καμια καρτα για το κινητο, κανενα φαγητο σε ψαροταβερνα, να την παει καμια βολτα σε μερη που δεν εχει η πατριδα της ειδικα σε θαλασσα.... Προσοχη μην τις πηγαινετε για ψωνια...!Θα σας ζητησει να πληρωσετε..!Παντως η συμβουλη μου σε οποιους θελησουν να μπουνε στο θεμα αυτο ειναι προσοχη μην ερωτευτειτε!μακρια οι ευαισθητοι απο αυτες τις γκομενες....!πραγματικα οι περισσοτερες ειναι ψυχρες επαγγελματιες...Θα σας γδαρουν....Αν ομως σας δουν κουλ κι οτι δεν μασατε και καταλαβουν οτι το παραμυθι με την παρτι τους το ξερετε, μπορει να φατε ψαρι.....
(Αλλα θα πληρωσετε και ψαρι 2-3 φορες... ;) χεχεχε)
Έχεις δίκιο αλλά να ξέρεις ότι λίγες είναι επαγγελματίες απλά είναι οι ράτσες τους τέτοιες (Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία) που η εκμετάλλευση του άντρα και η χρήση του κορμιού τους για επιβίωση είναι απλά καθημερινή λογική.
Αδέρφια πόσες φορές έχω παρακολουθήσει εντατικό σεμινάριο από τις παλιές στις νέο αφιχθείσες για το πώς πρέπει να δουλεύουν….. και να ξεζουμίζουν όσο περισσότερο τον πελάτη.
Η καλύτερη προσέγγιση είναι να τους πεις στα ίσα ότι ξέρεις πως δουλεύουν και να τους δώσεις να καταλάβουν πως δεν είσαι από τους μαλάκες . Το πιάνουν με την μία και η σχέση μπαίνει σε άλλη βάση……..
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Τα φροντιστήρια είναι γεγονός , το θέμα είναι ότι άμα έχεις μπλέξει κάποτε με κορυφαία «δασκάλα» , έχεις μάθει πια τις κακοτοπιές . Έτσι , κατόπιν μαθαίνεις να θέτεις το θέμα επί τάπητος και να κάνεις το σωστό deal .
Αν και πάντα ενεδρεύει ο εχθρός , που δεν είναι άλλος από τον εαυτό μας ,ιδίως όταν μας επηρεάζει η ανδρική μας ματαιοδοξία .
Αν και πάντα ενεδρεύει ο εχθρός , που δεν είναι άλλος από τον εαυτό μας ,ιδίως όταν μας επηρεάζει η ανδρική μας ματαιοδοξία .
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η ματαιόδοξη κάτω κεφαλή που υπερισχύει της πάνω
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Η ματαιόδοξη κάτω κεφαλή που υπερισχύει της πάνω
Giusto !
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολύ σωστό κε Pur ειδικά το δεύτερο σκέλος...Τα φροντιστήρια είναι γεγονός , το θέμα είναι ότι άμα έχεις μπλέξει κάποτε με κορυφαία «δασκάλα» , έχεις μάθει πια τις κακοτοπιές . Έτσι , κατόπιν μαθαίνεις να θέτεις το θέμα επί τάπητος και να κάνεις το σωστό deal .
Να συμπληρώσω απλά πως κάποια πράγματα όσο και να το θέλουμε δεν ελέγχονται και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η ζωή (που ως γνωστόν είναι και αυτή που@@να)... και δεν αναφέρομαι μόνο στην ματαιοδοξία της κάτω κεφαλής αλλά περισσότερο στους μυστηριώδεις μηχανισμούς που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ακόμη και οι απλούστατες βιοτικές σχέσεις , είναι πάντα περίπλοκες .Πολύ σωστό κε Pur ειδικά το δεύτερο σκέλος...
Να συμπληρώσω απλά πως κάποια πράγματα όσο και να το θέλουμε δεν ελέγχονται και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η ζωή (που ως γνωστόν είναι και αυτή που@@να)... και δεν αναφέρομαι μόνο στην ματαιοδοξία της κάτω κεφαλής αλλά περισσότερο στους μυστηριώδεις μηχανισμούς που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος με ό,τι αυτό συνεπάγεται