Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πόσες κόρες έχετε σπονσοράρει παράλληλα?

Θέμα για νέο Thread είναι αυτό.

(=>KleinMein, σπονσοράρει, όχι γαμήσει... ;) )

Πάντως, δεν ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος σπόνσορας, αλλά ξέρω τι αμάξι οδηγεί....!  :rockon:

Επισκέπτης
Πόσες κόρες έχετε σπονσοράρει παράλληλα?

Πάντως, δεν ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος σπόνσορας, αλλά ξέρω τι αμάξι οδηγεί....!  :rockon:

4,δεν επεκτάθηκα γιατί δεν είχαν άλλες φίλες. :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαι ο μεγαλύτερος σπόνσορας αλλά οδηγώ saxo ή almera !!! :boobies: :boobies: :boobies:

***Mιλάμε για sponsoring χωρίς γαμήσι,έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ?  :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα πω μαγαζια
Κάποτε Rasputin, Δωρειταί - Ευεργέται
Καποτε Baby-O Original, several times Most Valuable Pelatis
Πολύ παλιά Mousses Δύο εκ των 9 στην private συλλογή μου

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καταλήγουμε λοιπόν, δεν έχουμε φίλες, μόνο κόρες!  :boobies:

Προτιμώ να τις αποκαλώ ξαδερφούλες...τι να κάνουμε είμαστε ομορφόσογο  :P

Γαμιά που να σπονσοράρει ή σπόνσορα που να γαμεί ? Ιδού το ερώτημα.....
Μην τους βάζεις δύσκολα τέτοια ώρα και εσύ...

Υπάρχει χειρότερο....σπόνσορας που δε γαμεί καθόλου...ακόμη χειρότερα!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Υπάρχει χειρότερο....σπόνσορας που δε γαμεί καθόλου...ακόμη χειρότερα!

Τι λες...το χειρότερο είναι γαμιάς που δεν sponsorάρει καθόλου...γιατί νομίζεις ότι ψάχνουν sponsors?  :rockon:

Επισκέπτης
Τι λες...το χειρότερο είναι γαμιάς που δεν sponsorάρει καθόλου...γιατί νομίζεις ότι ψάχνουν sponsors?  :rockon:

Xειρότερο για ποιόν ?

Μην μας παρουσιάζεις τον εαυτό σου βρε ψωΝάραααααααααααααααααααααααααααααααα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*Ν όχι Λ. :grin: :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Έλα πείτε για τους κοσμοναύτες που τις γαμάνε και τους πληρώνουν κιόλας.... :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Xειρότερο για ποιόν ?

Μην μας παρουσιάζεις τον εαυτό σου βρε ψωνάραααααααααααααααααααααααααααααααα.

Εγώ ρε, είμαι Μέγας Χορηγός! Τα γκαρσόνια με φώναζαν OTE (ξέρουν ότι είμαι και βάζελος)!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Λόγω σταθερότητας κ αξιοπιστίας. :2funny: :2funny:
Τσου...λόγω του ότι για όλα φταίω εγώ! Αχχχχχχχχ....

Μέγας χορηγός είναι ΜΟΝΟ ο Αγιος Βασίλης.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Οδηγεί 5άρα BMW?

Θα πω μαγαζια
Κάποτε Rasputin, Δωρειταί - Ευεργέται
Καποτε Baby-O Original, several times Most Valuable Pelatis
Πολύ παλιά Mousses Δύο εκ των 9 στην private συλλογή μου
Θυμάστε στο Diamonds and Pearls, αρχές 90, που στους MVP έδιναν και t-shirt?
Mr. KleinMein, εσύ τότε ήσουν σε υγρή κατάσταση... :rockon:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Είχα κάνει join στο group αυτό παλαιότερα...ξέρεις εσύ ;)

Όταν άρχισαν όμως οι απαιτήσεις(βλέπε sponsoring) την έκανα πολύ ελαφρά πηδηματάκια... :grin:

Επισκέπτης
Τσου...λόγω του ότι για όλα φταίω εγώ! Αχχχχχχχχ....

To Con-x πΟΤΕ δε χαλάει.  :2funny:

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ HOL ή ΤΗΣ FORTHNET ?  :booty:

Έχει 5 τάρανδους,κάνουν ?  :2funny:

Θυμάστε στο Diamonds and Pearls, αρχές 90, που στους MVP έδιναν και t-shirt?
Mr. KleinMein, εσύ τότε ήσουν σε υγρή κατάσταση... :rockon:

Έχω όμως όσα μπλουζάκια έχεις εσύ μαζί με όλους τους φίλους σου σε κάποια ντουλάπα μου. ;) ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αυτο λέγεται "after sales service"

και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα

Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις

Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας

Τρίτη περίπτωση να είναι ξεκάθαρη στο να σου πει θέλω 300 και πάμε

Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια

Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή

Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει

Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες
Υποκλίνομαι!!!
Και επαναλαμβάνω πως χαίρομαι που υπάρχουν μέλη που μοιράζονται γνώση στα σοβαρά και όχι κάνοντας πλάκα ή ειρωνευόμενοι.
και παλι υποκλίνομαι!!!

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
αυτο λέγεται "after sales service"

και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα

Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις

Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας

Τρίτη περίπτωση να είναι ξεκάθαρη στο να σου πει θέλω 300 και πάμε

Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια

Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή

Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει

Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες
φιλε μου συμφωνω με τις παραπανω περιπτωσεις...Απο την εμπειρια την δικη μου καθως 2 φορες εχω κανει μινι σχεσεις (2 και 3 μηνων) με στριπερς καθως ''κυνηγω'' που και που τετοιες περιπτωσεις (χωρις να ειμαι πλουσιος) θα σου πω την πιο συχνη περιπτωση που ξεχασες να γραψεις...
Ειναι η περιπτωση η κοπελα να ειναι καινουρια (το πολυ 1-2 εβδομαδες) στην Αθηνα και να θελει εναν τυπο ο οποιος να εχει αμαξι, να μην ειναι λιγουρι, να ειναι ευγενικος-διακριτικος και να της πληρωνει καμια καρτα για το κινητο, κανενα φαγητο σε ψαροταβερνα, να την παει καμια βολτα σε μερη που δεν εχει η πατριδα της ειδικα σε θαλασσα.... Προσοχη μην τις πηγαινετε για ψωνια...!Θα σας ζητησει να πληρωσετε..!Παντως η συμβουλη μου σε οποιους θελησουν να μπουνε στο θεμα αυτο ειναι προσοχη μην ερωτευτειτε!μακρια οι ευαισθητοι απο αυτες τις γκομενες....!πραγματικα οι περισσοτερες ειναι ψυχρες επαγγελματιες...Θα σας γδαρουν....Αν ομως σας δουν κουλ κι οτι δεν μασατε και καταλαβουν οτι το παραμυθι με την παρτι τους το ξερετε, μπορει να φατε ψαρι.....
(Αλλα θα πληρωσετε και ψαρι 2-3 φορες... ;) χεχεχε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom