Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό έκλεισε ή ακόμη?

Δεν σε ενημέρωσαν τα κορίτσια ? Να τους πω να σου στείλουν κανένα sms να μη νιώθεις μόνος ? :2funny: :2funny:

Καλό...αν και open air!

Εκεί φαίνεται ο καλλιτέχνης.Δεν είδες τα βίντεο με την Βανέσσα του Lido.Δεν φαίνεται πόσο αδικείται το κορίτσι μέσα στο club ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
τελικα οι στριπτητζουδες μαλλον δεν πινουν καφε.
μόνο νεράκι...

Δεν σε ενημέρωσαν τα κορίτσια ? Να τους πω να σου στείλουν κανένα sms να μη νιώθεις μόνος ? :2funny: :2funny:
Ναι κάνε κάτι...γιατί δεν την αντέχω την μοναξιά!

Εκεί φαίνεται ο καλλιτέχνης.Δεν είδες τα βίντεο με την Βανέσσα του Lido.Δεν φαίνεται πόσο αδικείται το κορίτσι μέσα στο club ?  :grin: :grin: :grin: :grin:
Άνοιξε καλοκαιρινό Lido και δεν το πήρα γραμμή? Πότε θα μου μάθεις επιτέλους τα μονοπάτια της παραλιακής????

Επισκέπτης
Ναι κάνε κάτι...γιατί δεν την αντέχω την μοναξιά!

Άνοιξε καλοκαιρινό Lido και δεν το πήρα γραμμή? Πότε θα μου μάθεις επιτέλους τα μονοπάτια της παραλιακής????

Ψεύτηηηηηηηηηη...να ρίξεις τα μούτρα σου κ να πάρεις τηλέφωνο τα κορίτσα που σ'αγαπούν.Να τους δείξεις κι εσύ την αγάπη σου. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μάστορα,δεν θυμάσαι τα βιντεάκια στο youtube ? Μύκονος - Βανέσσα,0-2 ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Μόλις τα θυμηθείς,θα εκτιμήσεις την καλλιτέχνιδα καλύτερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ρε μάστορα,δεν θυμάσαι τα βιντεάκια στο youtube ? Μύκονος - Βανέσσα,0-2 ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Μόλις τα θυμηθείς,θα εκτιμήσεις την καλλιτέχνιδα καλύτερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μύκονος - Βανέσα 0 - 2 ?  :think:

Όπως Hawai 5 - 0?  :dancing:

Εγώ στο έχω πει, εσύ δεν θες να το εμπεδώσεις με τίποτα...δεν είμαι όσο περπατημένος σου λένε οι φίλες σου.

Εγώ ξέρω από σαμπάνιες και από τέχνες, και χρειάζομαι επειγόντως ιδιαίτερα για τα υπόλοιπα, γιατί μάλλον με πιάνουν κότσο! 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Yorgo και εγώ πάω στο καναπέ με το ποτό και δεν μ αφήνουν να χαρώ το θέαμα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εχει τύχει και μένουμε σ ένα ξενοδοχείο που έρχονται stripgirls τα οποία εργάζονται σε γύρω μαγαζιά ! Καθώς περνάνε οι μέρες γνωριζόμαστε με τα κορίτσια και σιγά-σιγά οι γυναίκες διαλέγουν καθε μιά το ταίρι της ! Λέω διαλέγουν γιατί αυτές αποφασίζουν ποιόν γουστάρουν και όχι εμείς !
Για τον υπόλοιπο καιρό που μείναμε πηδάμε και τραγουδάμε απο χαρά !
Ταυτόχρονα βλέπουμε και κάτι σπόνσορες που τις φέρνουν στο ξενοδοχείο, και  που τους φέρνουν λουλούδια και γλυκά και ηλεκτρονικά μηχανήματα και ότι θες !
Δε μιλάμε δε ρωτάμε δεν ανακατευόμαστε στις δουλειές των κοριτσιών. Εμείς απλά τις γαμάμε και οι άλλοι τις γυροφέρνουνε με δώρα και λουλούδια !
Μας πάνε για φαγητό, για καφέ,  για ποτό στο μαγαζί τους καποιο βραδυ και πάντα πληρώνουν αυτές! Και γουστάρουν που το κάνουν και περνάνε καλά και μεις καλύτερα !
Αξέχαστη φάση !
Σας φαίνεται απίστευτο ? ,...έχει πολλά απίστευτα αυτή η ιστορία, αλλά θα σας τα πω μόνο  αν βρω το κέφι να κάτσω να τα γράψω στο ανάλογο τμήμα του σάιτ !
Τώρα για το δια ταύτα διαλέξτε με ποιόν θα είσαστε
-μ αυτόν που πηδάει ή
-μ αυτόν που τα σκάει

,...αλλά σας θυμίζω, αν θέλετε να είσαστε μ αυτόν που πηδάει θυμηθείτε : ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ !

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Εχει τύχει και μένουμε σ ένα ξενοδοχείο που έρχονται stripgirls τα οποία εργάζονται σε γύρω μαγαζιά ! Καθώς περνάνε οι μέρες γνωριζόμαστε με τα κορίτσια και σιγά-σιγά οι γυναίκες διαλέγουν καθε μιά το ταίρι της ! Λέω διαλέγουν γιατί αυτές αποφασίζουν ποιόν γουστάρουν και όχι εμείς !
Ταυτόχρονα βλέπουμε και κάτι σπόνσορες που τις φέρνουν στο ξενοδοχείο, και  που τους φέρνουν λουλούδια και γλυκά και ηλεκτρονικά μηχανήματα και ότι θες !
Δε μιλάμε δε ρωτάμε δεν ανακατευόμαστε στις δουλειές των κοριτσιών. Εμείς απλά τις γαμάμε και οι άλλοι τις γυροφέρνουνε με δώρα και λουλούδια !
Μας πάνε για φαγητό, για καφέ,  για ποτό στο μαγαζί τους καποιο βραδυ και πάντα πληρώνουν αυτές! Και γουστάρουν που το κάνουν και περνάνε καλά και μεις καλύτερα !
Αξέχαστη φάση !
Σας φαίνεται απίστευτο ? ,...έχει πολλά απίστευτα αυτή η ιστορία, αλλά θα σας τα πω μόνο  αν βρω το κέφι να κάτσω να τα γράψω στο ανάλογο τμήμα του σάιτ !
-μ αυτόν που πηδάει ή
-μ αυτόν που τα σκάει

,...αλλά σας θυμίζω, αν θέλετε να είσαστε μ αυτόν που πηδάει θυμηθείτε : ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ !

ωραια τα λες αλλα σε ποιο ξενοδοχειο εμεινες δεν μας ειπες ???

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν υπάρχει περίπτωση να πω σε ποιό ξενοδοχείο ακόμη κι αν γράψω όλο το story !
Κάποιοι όμως που έχουν ζήσει αυτή τη φάση ίσως θυμηθούν και γελάσουν κάτω απ τα μουστάκια τους !
Απλά σας τα λέω για να μη νομίζετε πως με λουλούδια, δαχτυλίδια και άλλες παπαριές υπάρχει περίπτωση να γίνετε ο γαμιάς κάποιας ! Με τέτοιες μαλακίες ο σπόνσορας θα είσαστε και κάποιος άλλος ο γαμιάς ! ;)

Φίλε Πεταλούδα έχεις ένα δίκιο, δηλαδή ναί και οι καθημερινές γκόμενες ψάχνουν αυτά τα δύο
1. ενα σπόνσορα και
2. ενα γαμιά

το γαμιά τον διαλέγουν αυτές τον σπόνσορα τον ανέχονται ή και τον παντρεύονται!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Τι είναι πιο δύσκολο να βρεις? Σπόνσορα ή γαμιά?  :think:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τι είναι πιο δύσκολο να βρεις? Σπόνσορα ή γαμιά?  :think:
Ολες ψάχνουν πρώτα ένα καλό σπόνσορα και μετά απο γαμιάδες δοκιμάζουν όπου και όποτε γουστάρουν αλλά σπάνια κολάνε σε έναν !
Οπότε, ο σπόνσορας τραβάει όλο το κουπί ! Αυτό είναι που λένε εθελοντής κερατάς !  :grin:

Επισκέπτης
Μύκονος - Βανέσα 0 - 2 ?  :think:

Όπως Hawai 5 - 0?  :dancing:

Εγώ στο έχω πει, εσύ δεν θες να το εμπεδώσεις με τίποτα...δεν είμαι όσο περπατημένος σου λένε οι φίλες σου.

Εγώ ξέρω από σαμπάνιες και από τέχνες, και χρειάζομαι επειγόντως ιδιαίτερα για τα υπόλοιπα, γιατί μάλλον με πιάνουν κότσο! 

Κάπως έτσι,απλά αυτή δεν σκοράρει πολύ.Βάζει 1-2 μπαλάκια κ μετά κατενάτσιο. :2funny: :2funny:

Κι εγώ στο έχω πει οτι δεν έχω φίλες..Εσύ δεν θες να το πιστέψεις. :2funny: :2funny:

Εμένα μ'αρέσουν οι σαμπάνιες (δεν ξέρω) αλλά απο τέχνες προτιμώ την χειροτεχνία  (:jerking:) γιατί δεν υπάρχει μία.  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ολες ψάχνουν πρώτα ένα καλό σπόνσορα και μετά απο γαμιάδες δοκιμάζουν όπου και όποτε γουστάρουν αλλά σπάνια κολάνε σε έναν !
Οπότε, ο σπόνσορας τραβάει όλο το κουπί ! Αυτό είναι που λένε εθελοντής κερατάς !  :grin:

Οπότε είσαι ένας επίδοξος γαμιάς ή ενας φτυσμένος γαμιάς ?  :idiot: :idiot:

Εγώ πάντως είμαι εικόνισμα στο σπίτι κάθε τρύπας,δίπλα απ'τον μικρό Χριστούλη!Θα με βρεις σε μορφή 500άρικου! :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε kleinmein
λέω μερικά πράγματα και όποιος έχει νιονιό καταλαβαίνει και δε τρέφει ελπίδες,...
οποιος δεν έχει νιονιό συνεχίζει να ζεί στη fantasy-mounoland που απλόχερα σερβίρεται !

Επισκέπτης
Αξέχαστη φάση !
-μ αυτόν που πηδάει ή
-μ αυτόν που τα σκάει

Άν γαμάς όπως γράφεις,καταλαβαίνω τις τρύπες γιατί γαμιούνται με άλλους τώρα....... :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Still...τι είναι πιο δύσκολο να βρεις?

Κάπως έτσι,απλά αυτή δεν σκοράρει πολύ.Βάζει 1-2 μπαλάκια κ μετά κατενάτσιο. :2funny: :2funny:
Ρούφα το μπαλάκι σου και έτσι φάση δλδ?  :dancing:

Κι εγώ στο έχω πει οτι δεν έχω φίλες..Εσύ δεν θες να το πιστέψεις. :2funny: :2funny:
Καταλήγουμε λοιπόν, δεν έχουμε φίλες, μόνο κόρες!  :boobies:

Εμένα μ'αρέσουν οι σαμπάνιες (δεν ξέρω) αλλά απο τέχνες προτιμώ την χειροτεχνία  (:jerking:) γιατί δεν υπάρχει μία.  :2funny: :2funny:
Θα διαφωνήσω μόνο στην χειροτεχνία, πάσχω ήδη από tennis elbow και ο γιατρός μου την έχει απαγορέψει.

Γαμιά που να σπονσοράρει ή σπόνσορα που να γαμεί ? Ιδού το ερώτημα.....
Μην τους βάζεις δύσκολα τέτοια ώρα και εσύ...

Επισκέπτης
Φίλε kleinmein
λέω μερικά πράγματα και όποιος έχει νιονιό καταλαβαίνει και δε τρέφει ελπίδες,...
οποιος δεν έχει νιονιό συνεχίζει να ζεί στη fantasy-mounoland που απλόχερα σερβίρεται !

Ούτε νιονιό έχω,ούτε καταλαβαίνω αλλά ούτε κι ελπίδες τρέφω,μόνο παπαρούνες.
Ά,εκτρέφω και βόδια αν σου κάνει!
Μπορείς να γράφεις ότι γουστάρεις,εγώ σχολιάζω.Δεν ακολουθώ τα βήματα κανενός μην τυχόν και με μπερδέψουν με κάποιον άλλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom