pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
αφτα να τα λενε η μεσοκουπι και οχι η 60+,
κιαλια σου αγορασε ο μπατλερ η το ξεχασε παλι?
Κυάλια έχω για την όπερα
Οι λοιποί υπαινιγμοί σας με αφήνουν αδιάφορο
αφτα να τα λενε η μεσοκουπι και οχι η 60+,
κιαλια σου αγορασε ο μπατλερ η το ξεχασε παλι?
ιμουν καποτε αντρα αλα το μονοποντο μαραθικε σα οριμο σικο αφτα ινε γνοστα,μετα το πασχα αναμενουμε φιτρομα
νε οταν βλεπισ τιν Οπρα σου χριαζοντε,εχι και ασχιμο γουστο παναθεμα σου μαβρι και φουσκαΚυάλια έχω για την όπερα
Οι λοιποί υπαινιγμοί σας με αφήνουν αδιάφορο
σοστοσ ισε καποτεσ ισουν μεγαλοφισιοφιφτισ ,αλα τορα θεσ ενισχισι χιμικιΓι αυτό έγινες κομπλεξικός και όποιος έίναι δραστήηριος πρέεπι σώνει και καλά να χρησιμοποιεί βοηθήματα .
Αλλά έτσι είναι !
Άλλο τομονόποντο και άλλο οι γιαγαντιαίες σεκόγιες της Καλιφορνίας
νε οταν βλεπισ τιν Οπρα σου χριαζοντε,εχι και ασχιμο γουστο παναθεμα σου μαβρικαι φουσκα
σοστοσ ισε καποτεσ ισουν μεγαλοφισιοφιφτισ ,αλα τορα θεσ ενισχισι χιμικι
ρε αφτα τα φορτονανε τσαμπα στι αχαναγουρα κε σι πλιρονισ,Τα σοκολατάκια με τα οποία ασχολούμαι μωρό μου είναι τουλάχιστον σαν τη Τάιρα Μπάνκς , αλλιώς τρώνε πόρτα .
Διότι λίγο χειρότερες έχει στη Σωκράτους Τσάμπα !
Μόνο μην είσαι εντός δραστικού βεληνεκούς όποτε έχω ενισχυθεί
οταν πασ για καφε με στριπερ θα σου ιποκλιθουμε ολι,εμενα δε με περνουνε παρεαΥποκλινομαι στην εμπειρια και την σοφια των παλαιοτερων,
οταν πασ για καφε με στριπερ θα σου ιποκλιθουμε ολι,εμενα δε με περνουνε παρεα
ΥΓ – Klain.. Πιστεύω πως η αξία αυτού του μηνύματος, είναι μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μηνύματα που έχεις γράψει όλα αυτά τα χρόνια ..!!!!!
Και το έχω πει εγώ στον "κολλητό". Βάλε ρε μλκ μία σωλήνα...φτιάξε ένα δωμάτιο "petzetakis" να γίνει κομπλέ το σκηνικό!Αυτό είναι εύκολο PRIAMOS HOTEL !
Για τα λοιπά σοφά που γράφετε, εγώ απλά θα πω, ότι στα strip δεν πάω για να γαμήσω. Πάω για το θέαμα και την τέχνη. Όσα γκαρσόνια με ξέρουν, όταν πάω δεν αφήνουν τις κοπέλες να με πλησιάσουν, γιατί κλασσικά δεν θα ασχοληθώ με χορούς, ποτά κλπ. Κάποιες το ξέρουν κιόλας και δεν μπαίνουν καν στον κόπο. Αυτό εννοούσε ο KleinMein όταν έλεγε ότι τις σαμπάνιες τις πίνω μόνος μου.
Όταν θέλω να γαμήσω...έχει αλλού πορτοκαλιές ρε παίδες. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να γαμήσεις σήμερα. Όλοι γαμάνε...αυτή την στιγμή που μιλάμε (γράφουμε), τόνοι σπέρματος αλλάζουν "έδρα"!
Η μαγκιά είναι να μην γαμάς και να απολαμβάνεις τα ωραία της ζωής, όπως οι τέχνες!
Είστε πεζοί και ρηχοί. Schluss aus!
Όταν μιλάμε για τέχνες...να μιλάμε για τέχνες, έτσι?
(εμείς οι gay, είμαστε πάντα πιο ενημερωμένοι σχετικά ;) )
[youtube=217,150]vWz7Gbalk98[/youtube]
Αυτό έκλεισε ή ακόμη?Εγώ είμαι bi αλλά συχνάζω σε gay-friendly μέρη όπως το Guzel.
Καλό...αν και open air!Θα προτιμήσω το παρακάτω απ'την κ.Άννα :